Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2022.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2022.

De: Madalina Manole 01/01/2022 | 00:00
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2022.

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar ianuarie 2022 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii ianuarie 2022 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna ianuarie 2022 se remarcă prin tranzitul lui Jupiter, planeta beneficiilor, prin zodia Pești, tranzit care a început în ultimele zile ale anului trecut, dar care va impacta mare parte din anul acesta. Se pot relua situații petrecute în mai-iulie 2021, atunci când Jupiter a mai tranzitat Peștii, dar beneficiul cel mai important este că va urma o perioadă de vindecare, în care ne putem reîntoarce la credință și spiritualitate. Totodată, crește intuiția, inspirația și devenim mai iertători și înțelegători cu cei din jur.

Un alt aspect deosebit de important, care se petrece pe 18 ianuarie 2022, este schimbarea Axei Destinului din Gemeni-Săgetător în Taur-Scorpion. Astfel, Nodul Nord se mută din Gemeni în Taur, iar Nodul Sud se mută din Săgetător în Scorpion, tranzit care va dura aproximativ un an jumătate și care nu s-a mai petrecut de 18 ani. Pe scurt, este vorba de schimbarea sistemului de valori la care ne raportăm. S-ar putea să fim nevoiți să trăim cu mai puțin, doar cu strictul necesar. De asemenea, va fi vorba și de redefinirea puterii în relația cu cei din jur, dar și de redefinirea conceptului de sex și sexualitate. Trebuie să devenim atenți la manipulare și la control, dar și la alimentație. Aceasta ar trebui să fie cât mai corectă și echilibrată, astfel încât tranzitul intestinal să fie unul sănătos. Nu este o perioadă foarte bună pentru credite, investiții riscante și asocieri pentru că dezechilibrele financiare vor fi destul de mari.

Planeta iubirii, Venus, își continuă retrogradarea prin Capricorn până pe 29 ianuarie, când va reveni la mers direct, prin urmare nici luna ianuarie nu este o perioadă favorabilă noilor relații, ci mai degrabă reevaluărilor sentimentale. O altă planetă care va retrograda din 14 ianuarie este Mercur, planeta comunicării, care din data de 2 ianuarie va tranzita Vărsătorul, va retrograda aici și se va reîntoarce în Capricorn la data de 26 ianuarie. Astfel, a doua jumătate a lunii ianuarie 2022 nu este favorabilă deciziilor. Mintea noastră poate fi mai neclară și pot să apară probleme în comunicare, ba chiar și probleme de ordin tehnic și tehnologic, legate de aparatură.

Pe data de 2 ianuarie se va petrece o Lună Nouă în zodia Capricorn, iar pe data de 18 ianuarie va avea loc Luna Plină în Rac, urmată la două zile de intrarea Soarelui în zodia Vărsător. Ulterior, pe data de 24 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, va intra în Capricorn. Tranzitul lui Marte va fi de bun augur pentru toți pentru că ne va susține să facem strategii de atingere a unor obiective și să acționăm bazându-ne pe simțul practic.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Dat fiind că pe tot parcursul lunii ianuarie, Venus, planeta care le guvernează relațiile Berbecilor, este retrogradă, se recomandă prudență la capitolul amoros. Este de preferat ca nativii să-și revizuiască relațiile și nu să înceapă altele noi. Posibil ca cineva din trecut să revină în viața lor, dar nici așa nu ar trebui să se grăbească în perioada aceasta. În cuplurile în care lucrurile nu au mers tocmai bine în ultima vreme, este momentul să se reevalueze situația și acolo unde merită, să se împace cu partenerul.

Carieră și Bani

Sectorul carierei Berbecului este încărcat de planete, ceea ce demonstrează interesul nativilor pentru zona profesională și pentru ascensiune. Au ambiții mari și toate resursele necesare pentru a-și îndeplini obiectivele. Se pot relua proiecte mai vechi sau foste colaborări profesionale. Este o lună bună pentru reevaluarea unor țeluri, a direcției în carieră și pentru îmbunătățirea imaginii. Retrogradarea lui Venus, planeta care le guvernează și finanțele, dar și a lui Mercur, poate sugera că a venit momentul ca mulți Berbeci să-și renegocieze salariul și să ceară bani în funcție de munca prestată.

Sănătate

Cei născuți în zodia Berbec muncesc mult luna aceasta, de aceea ar trebui să fie mai atenți la sănătate și să se odihnească în egală măsură, mai ales din a doua jumătate a lunii, când Mercur, planeta care le guvernează sănătatea, retrogradează.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Taur

Dragoste

Nu este deloc o lună promițătoare la capitolul sentimental, dat fiind că atât Venus, guvernatoarea Taurilor, cât și Mercur, guvernatorul sectorului iubirii, sunt retrograde. De preferat ar fi ca nativii să-și reanalizeze tiparele și principiile pe baza cărora își aleg parteneri și nicidecum să înceapă noi relații acum. Și cei care sunt singuri sunt destul de confuzi și pot transmite mesaje neclare către partener. Nu este exclus ca foști parteneri să revină în viața nativilor, caz în care ar trebui să nu se grăbească.

Carieră și Bani

Cum Venus le guvernează și munca, pentru cei născuți în zodia Taur poate fi o perioadă de frământări profesionale, o perioadă în care ar trebui să-și reanalizeze principiile profesionale și etica. S-ar putea ca unele prejudecăți să constituie o piedică în afirmarea nativilor. Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul finanțelor, poate sugera că fie a venit momentul ca nativii să-și renegociezi salariul sau poate aduce unele neplăceri, întârzieri în primirea unor sume de bani.

Sănătate

Dat fiind că Venus, guvernatoarea lor și a casei sănătății lor, retrogradează, starea de sănătate pe parcursul lunii ianuarie nu este cea mai bună. Oboseala și lipsa de chef pot amprenta întreaga lună.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Luna ianuarie este destul de complicată pentru cei născuți în zodia Gemeni la capitolul sentimental. Sunt posibile tensiuni care să conducă la rupturi, mai ales că mulți nativi realizează că nu au o direcție de viitor comună cu partenerul de viață. În plus, nici retrogradarea lui Venus, planeta care le guvernează iubirea, nu este de prisos, pentru că poate scoate la iveală lucruri ascunse în cuplu. Cei singuri sunt sfătuiți să evite pasiunile și atracțiile orbești pentru că își pot face mai mult rău.

Carieră și Bani

Se întrevăd probleme serioase în cazul nativilor care au asociați, colaboratori sau parteneri de afaceri. S-ar putea ca diferențele mari de opinie să ducă la încheierea legăturilor sau, cel puțin, la o reorganizare din temelii. În plan financiar, s-ar putea ca mulți nativi să fie tentați să facă un credit, aspect care nu este deloc recomandat, sau pot fi obligați să returneze niște datorii sau poate pur și simplu aceste datorii îi apasă. Pot pierde bani din cauza asocierilor nerentabile și a investițiilor riscante, de aceea sunt de evitat acum.

Sănătate

Latura emoțională a fost și este în continuare destul de afectată, de aceea ar trebui ca Gemenii să încerce să-și conserve energia și să nu mai dea totul pentru alții. Mercur, guvernatorul lor, va retrograda și va începe o perioadă de introspecție, de interiorizare, o perioadă destul de delicată din punct de vedere emoțional.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Rac

Dragoste

Viața de cuplu este sub lupă pentru cei născuți în zodia Rac. Cu Venus retrogradă aici, dar și cu un mănunchi de planete și o Lună Nouă, fără îndoială că ceva se schimbă în relațiile nativilor. Este o perioadă de reevaluare și revizuire a multor relații, dar și o perioadă de recalibrare, poate chiar de împăcare. Unele relații vor fi testate pentru a li se verifica seriozitatea, dacă sunt sau nu solide, în timp ce altele se pot încheia. Cei singuri sunt sfătuiți să nu înceapă noi relații până la finele lunii. Au șanse mari să cunoască pe cineva de care să se simtă atrași, însă de preferat ar fi să amâne pâne ce iese Venus din retrogradare.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de o lună mai agitată în plan profesional. Cel mai probabil, nativii nu văd prea clar care este direcția de viitor sau care le sunt aspirațiile. Pot să apară frustrări serioase, însă care să-i stimuleze la schimbări. S-ar putea să fie dezamăgiți de anumiți partnerei de afaceri și asociați și chiar să revizuiască drastic unele contracte de colaborare. Financiar, a doua parte a lunii poate fi mai problematică, însă nu este momentul să-și facă datorii.

Sănătate

Racii au energie în cea mai mare parte a lunii, însă problema este că nu o canalizează corect sau se suprasolicită. Este nevoie de mai multă odihnă, mai ales în a doua jumătate a lunii ianuarie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Leu

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Leu nu este tocmai cea mai bună lună în plan sentimental. În cuplu pot să apară neînțelegeri și mulți nativi pot fi confuzi cu privire la sentimentele lor și își pot pune la îndoială autenticitatea relației. Pe de altă parte, cei singuri pot fi tentați să intre în povești de iubire greșite sau să se lase purtați în aventuri. Cu Marte retrograd în sectorul relațiilor, a doua jumătate a lunii este mai favorabilă reevaluărilor și reluării unor discuții mai vechi pentru a găsi noi soluții.

Carieră și Bani

Cu Venus retrogradă în sectorul muncii, mulți Lei s-ar putea să simtă că lucrurile nu merg deloc bine din punct de vedere profesional. Posibil să apară nemulțumiri, frustrări și să fie nevoie de o reevaluare a acestui sector. Vor veni și răspunsurile, chiar adcă acestea implică o schimbare de direcție sau reîntoarcerea la un fost loc de muncă. Din a doua jumătate a lunii, când Mercur, guvernatorul lor financiar va retrograda, s-ar putea ca mulți Lei să resimtă niște blocaje și limitări și să-și dorească o renegociere salarială.

Sănătate

Ar fi ideal ca în luna ianuarie, nativii Leu să-și schimbe stilul de viață sau, cel puțin, să-i acorde o mai mare atenție, fie că este vorba de odihnă, fie că este vorba de alimentație sau sport. Nu ar strica să vină cu mici ajustări în rutina zilnică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Pentru Fecioare, cu Venus retrogradă în sectorul iubirii, nu este o lună bună pentru noi relații, ci mai degrabă pentru reevaluări sentimentale. Este un moment propice să-și revizuiască modul în care-și manifestă dragostea, dar și modul în care flirtează și cuceresc sau poate ideile despre materinitate/paternitate pe care le au. Pentru cei care sunt părinți, reevaluarea relației cu copiii este de bun augur acum. Este o perioadă foarte bună pentru cei care sunt parte a unui cuplu, pentru că Jupiter a intrat în această zonă, și le poate aduce îmbunătățirea relației.

Carieră și Bani

Venus este guvernatoarea sectorului lor financiar, iar retrogradarea acesteia reprezintă un moment bun pentru revizuiri legate de modul în care nativii își câștigă și își administrează veniturile. În luna ianuarie sunt de evitat speculațiile financiare. Nici profesional nu se anunță o perioadă mai bună din a doua jumătate a lunii. Mercur, guvernatorul lor, va retrograda în sectorul muncii și va cere nativilor să-și reevalueze programul, sarcinile, jobul și raportarea lor la muncă, ca timp, ca resurse, etc. Va fi nevoie de o reorganizare a acestui sector de viață.

Sănătate

A doua jumătate a lunii ianuarie poate fi mai problematică pentru nativi, dat fiind că le retrogradează guvernatorul chiar în sectorul sănătății. Vor avea nevoie de mai multă odihnă și de schimbări de rutină zilnică. Posibil ca afecțiuni mai vechi să reapară. De preferat ar fi să evite acum analizezle pentru că pot primi un diagnostic greșit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Venus, guvernatoarea lor, este retrogradă într-un sector destul de delicat, acela al familiei. Dincolo de neînțelegerile și nemulțumirile care pot să apară cu cei dragi, multe Balanțe vor căuta singurătatea. Mercur le va activa sectorul iubirii și deși le va stimula să-și exprime sentimentele, acesta va retrograda, deci jumătatea lunii poate fi problematică. Poate relua discuții în relații sau poate readuce foste iubiri în prim plan.

Carieră și Bani

În ianuarie va fi mai greu pentru Balanțe să găsească echilibrul între carieră și familie, între viața personală și cea profesională. Cel mai probabil, talerul se va înclina către cei dragi, iar Luna Plină va veni cu destul de multă tensiuni în zona carierei. Este posibil ca un context profesională să ajungă la apogeu și să se încheie. Din punct de vedere financiar este de preferat ca nativii să evite cheltuielile mari, investițiile și creditele.

Sănătate

Retrogradarea lui Venus le poate aduce stări de interiorizare, oboseală, dar mai ales ocazia să conștientizeze anumite tipare toxice din copilărie cu care merg mai departe în relațiile lor. O reanaliză a trecutului poate fi benefică pentru vindecarea emoțională.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează relațiile Scorpionilor, este retrogradă întreaga lună, aspect care denotă faptul că nativii sunt nesiguri pe sentimentele lor și foarte indeciși în privința unei relații. De asemenea, poate aduce unele neînțelegeri în cuplu, se poate discuta despre oficializarea relației sau se pot relua teme mai vechi. Este momentul ca Scorpionii să facă lucrurile altfel decât le-au făcut până acum, dacă-și doresc ca lucrurile să se redreseze între ei și partener. Cei singuri nu ar trebui să intre în noi relații în acaestă perioadă.

Carieră și Bani

Cu Marte în sectorul financiar, nativilor nu le lipsește determinarea de a face bani, însă aspectele de luna aceasta ar putea să aducă și pierderi din neatenție sau din cauza faptului că sunt prea naivi. Posibile chletuieli inutile. Sunt de evitat speculațiile financiare. Tot Marte le guvernează și sectorul muncii și mare parte din această lună le va fi aliat pentru că le va aduce energie și spor în activitățile profesionale întreprinse.

Sănătate

Retrogradarea lui Mercur le poate aduce celor născuți în zodia Scorpion stări melancolice și o mai mare nevoie de interiorizare, de singurătate. Frământările pot avea legătură cu familia și nativii pot încerca să stea de vorbă cu cei dragi pentru a se descărca.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Din a doua jumătate a lunii, cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să-și pună unele întrebări privind relația în care se află și să se gândească serios dacă au sau nu (mai) au viitor alături de partener. În cuplu pot apărea discuții sau se pot relua discuții mai vechi care pot aduce unele tensiuni. Cât timp Mercur, guvernatorul sectorului relațiilor lor, va fi retrograd, cel puțin din a doua jumătate a lunii, ar fi recomandat ca nativii să evite noile relații.

Carieră și Bani

Ianuarie nu este o lună bună pentru schimbări profesionale, maia les că nici la capitolul negocieri nativii nu au o susținere prea bună ca urmare a retrogradării lui Mercur. Totodată, o altă retrogradare care le dă bătăi de cap este cea a lui Venus prin sectorul lor financiar. Acest aspect denotă că trebuie reevaluate veniturile, atât modul în care nativii își câștigă banii, cât și modul în care îi cheltuie. În plus, s-ar putea să întâmpine greutăți în obținerea unei sume de bani sau aceasta să întârzie să le intre în conturi.

Sănătate

Nodul Sud Karmic se mută într-o casă a sănătății cronice și s-ar putea ca alături de Venus retrogradă să aducă nevoia de revizuire a stilului de viață și a unor obiceiuri toxice.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează iubirea, retrogradează chiar în zodia lor, prin urmare este normal ca nativii să nu se simtă prea fericiți și mulțumiți de viața sentimentală. Însă, este o perioadă foarte bună pentru reevaluări și schimbări, astfel încât nativii să ajungă la acel echilibru de care au nevoie între ei și partener. Este de preferat ca luna aceasta cei singuri să evite pe cât posibil noile povești de iubire pentru că se vor dovedi a nu fi ce trebuie.

Carieră și Bani

Tot Venus le guvernează să cariera celor născuți în zodia Capricorn, prin urmare este o perioadă în care se cer reevaluări profesionale și revizuiri de program, de sarcini și responsabilități. Mercur, planeta care le guvernează sectorul muncii, va fi și el retrograd, deci nu este momentul negocierilor salariale și nici al schimbării locului de muncă. În plus, va retrograda în sectorul financiar și va cere o revizuire a modului în care nativii își câștigă și cheltuie veniturile. Sunt de evitat împrumuturile.

Sănătate

Tot Mercur le guvernează și sănătatea, prin urmare este un moment bun să-și reevalueze starea generală, să-și facă niște analize mai amănunțite. Posibil ca mulți nativi să cheltuie bani pe căutarea unui diagnostic sau tratament.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Trecutul sau lucrurile ascunse pot bântui în această lună mulți nativi Vărsător și s-ar putea să nu le fie deloc clar ce-și doresc de la o persoană sau chiar de la partener. Mercur le guvernează sectorul iubirii, iar retrogradarea sa prin zodia lor le poate aduce și mai multă confuzie și neclaritate începând din a doua jumătate a lunii. Nu este deloc o perioadă bună pentru flirturi, idile și noi relații. Riscul ca partenerul să afle unele dedesupturi este destul de mare și luna aceasta.

Carieră și Bani

Tot retrogradarea lui Mercur le poate da bătăi de cap nativilor care sunt asociați cu alții, care depind de banii altora, de exemplu de banii partenerului sau au credite și datorii. Este nevoie de o reevaluare a acestor zone și bine ar fi să fie cu taxele și impozitele la zi.

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să facă niște schimbări importante legate de stil de viață, de alimentație, de odihnă și mișcare și chiar să acorde mai multă atenție unor practici spirituale. Acestea vor deveni necesare pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Totodată, cei cu afecțiuni cronice se pot confrunta cu acestea, dar au șanse mari să descopere un tratament revoluționar.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Pești

Dragoste

Viața sentimentală a celor născuți în zodia Pești a fost foarte intensă luna trecută, iar acum începe să intre pe o traiectorie mai liniștită. Însă, în continuare pot ieși la suprafață secrete și dedesupturi în relații și mule povești care au fost prea încercate și în care nu mai există încredere se pt încheia. Retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează relațiile, îi va face pe nativi să-și reevalueze relațiile și viața sentimentală. Mulți nativi nu vor ști ce să aleagă între o prietenie și o iubire. De evitat noile relații după jumătatea lunii.

Carieră și Bani

Cu Mercur retrograd este o perioadă în care mulți nativi care au colaborări vor începe să facă reevaluări și reorganizări. Cei care așteaptă o sumă de bani să le intre în conturi pot fi nemulțumiți de faptul că aceasta întârzie. Luna aceasta ar fi ideal ca Peștii să nu depindă financiar de alții.

Sănătate

Retrogradarea lui Mercur, deși nu le este deloc benefică pentru că le poate aduce frământări interioare, stări anxioase și insomnii, sau le poate activa niște probleme cronice, le este totuși benefică celor care își doresc să se rupă de trecut, să ierte și să se ierte pentru greșelile făcute.

Sursa foto: Pexels.com

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma Regală și fugit din țară, PRINȚUL trăiește de pe o zi pe alta
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma...
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
Cristina Cioran, o nouă înfățișare cu Alex Dobrescu în sala de judecată. Actrița, șocată de comportamentul fostului partener: ”A încercat să mă intimideze”
Cristina Cioran, o nouă înfățișare cu Alex Dobrescu în sala de judecată. Actrița, șocată de...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...