Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2018

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2018

De: Cancan 28/06/2018 | 09:30
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2018
Cancan îți prezintă horoscopul lunar iulie 2018 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii iulie 2018 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante pentru carieră, bani, dragoste și sănătate

Cancan îți prezintă horoscopul lunar iulie 2018 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii iulie 2018 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante pentru carieră, bani, dragoste și sănătate. (Citește și Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2018. Fecioarele se retrag dintr-o relație)

Aspectele astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din 13 iulie care se formează în zodia Rac și Luna Plină din 27 iulie care se formează în zodia Vărsător, aspecte astrale care aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte. Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu 23 iulie, atunci când va poposi în zodia Leu, iar Venus, planeta iubirii și Micul Benefic, începând cu 10 iulie va tranzita zodia Fecioară. Tot pe 10 iulie, Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, își reia mersul direct prin Scorpion. Un aspect mai puțin benefic al horoscopului lunii iulie 2018 este retrogradarea planetei Mercur, comunicarea, în zodia Leu începând cu data de 26 iulie.

Luna iulie 2018 este marcată de două eclipse puternice, una parțială de Soare pe data de 13 iulie și una totală de Luna pe data de 27 iulie, care vor veni cu surprize neașteptate și răsturnări de situație pentru toți nativii zodiacului, însă impactul pe termen lung va fi unul benefic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Berbec

Carieră

Retrogradarea planetei Mercur le va cere celor născuți în zodia Berbec o mai mare atenție și responsabilitate la locul de muncă, unde sunt sfătuiți să aibă grijă ce și cu cine vorbesc, dar mai ales ce semnează și pe ce iși dau acordul. Până pe 26 iulie vor avea timp să-și consolideze relațiile cu șefii, subalternii și colegii. După jumătatea lunii, cei care-și caută un loc de muncă au șanse mari să-l obțină.

Dragoste

Dacă în prima parte a lunii pot exista ușoare conflicte, începând cu a doua decadă a lunii iulie, cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de iubire, de înțelegere și armonie în relația de cuplu. A acolo unde au existat mici neînțelegeri, acestea se vor rezolva, în special după 23 iulie, când, cu Soarele alături, flacăra pasiunii pare să se reaprindă. Cu Venus pe casa muncii și a sănătății, din 10 iulie, nativii Berbec se pot bucura de sprijin din partea persoanei iubite în toate activitățile întreprinse în aceste două domenii.

Sănătate

La capitolul sănătate, nativii Berbec vor trebui să dea dovadă de mai mult autocontrol și să nu se lase doborâți de stres, dar nici să nu cadă pradă viciilor. Vor traversa stări de nervozitate, de oboseală, vor fi mai irascibili decât de obicei și nu vor dispune de energia necesară pentru a-și rezolva sarcinile. Nu este recomandat să se suprasolicite, în special după 26 iulie, și nici să facă excese de niciun fel.

Bani

Cei născuți în zodia Berbec vor răsufla ușurați în luna iulie deoarece vor începe să-și revină pe plan financiar, în special după data de 10 iulie, când Jupiter îi va susține din acest punct de vedere. Este posibil să primească o sumă de bani mult așteptată, să obțină un credit, o finanțare sau o aprobare a unui proiect, bucurându-se și de susținerea Marelui Benefic, Jupiter.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Taur

Carieră

După prima jumătate a lunii, cei născuți în zodia Taur vor simți o dorință puternică de a se reinventa, de a da ce este mai bun din ei și de a se face remarcați. Poate fi momentul unei ascensiuni profesionale, însă nu trebuie să se avânte ca în arenă deoarece lucrurile vor fi ușor îngreunate de retrogradarea lui Marte. Eclipsa totală de Lună din 27 iulie le va cere să ia decizii importante legate de carieră.

Dragoste

Nativii Taur vor avea parte de o lună tumultoasă la capitolul sentimental și nu este exclus să ia niște decizii radicale, în special în cuplurile unde au existat prea multe neînțelegeri sau nefuncționalități. Situația se va îmbunătăți odată cu intrarea lui Venus, guvernatorul zodiei Taur, întocmai pe casa iubirii. Aspectul aduce armonie și optimism în relațiile bine sudate, iar pentru nativii singuri poate veni cu o nouă poveste de dragoste.

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de o stare de sănătate excepțională, iar acolo unde au existat mici neplăceri sau afecțiuni mai vechi, acestea se vor dizolva, în sensul că nativii pot găsi întocmai remediul necesar vindecării. Pot adăuga, în schimb, o doză mai mare de optimism stării psihice.

Bani

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să se concentreze mai mult pe obținerea beneficiilor financiare în prima parte a lunii, unde sunt susținuți de Jupiter să încaseze sume de bani, să intre în posesia unor moșteniri sau se recupereze sume de bani restante. Aspectul mai puțin plăcut al lunii este datorat retrogradării lui Mercur pe casa banilor și li se cere nativilor să nu facă cheltuieli masive, tranzacții sau investiții importante începând cu această dată.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Gemeni

Carieră

Cu toate că Marte este în continuare retrograd, cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de energia benefică și de sprijinul lui Jupiter în toate activitățile care au legătura cu partea profesională, însă nu trebuie să se aștepte la mari oportunități. După 26 iulie se recomandă prudență în dialogul cu superiorii sau colegii.

Dragoste

În prima jumătate a lunii, cei născuți în zodia Gemeni trebuie să facă un efort pentru a nu intra în conflict cu partenerul. Se întrevăd nemulțumiri și dezamăgiri, însă cu ajutorul lui Jupiter și Venus, din 10 iulie situația în cuplu se poate îmbunătăți simțitor. Nativii vor avea sprijinul partenerului în demersurile întreprinse și ei, la rândul lor, vor deveni recunoscători.

Sănătate

Sunt posibile ușoare tulburări și neplăceri legate de starea de sănătate, în special ca urmare a stresului și este recomandat să nu fie trecute cu vederea, ci să fie investigate. Vor predomina stările de nervozitate, în special după 26 iulie. Se cere prudență la deplasări pe tot parcursul lunii iulie, existând riscul de accidente.

Bani

Nativii Gemeni trebuie să fie foarte atenți cu tot ce este legat de bani, să nu facă cheltuieli majore și nici investiții riscante. Cu toate că Soarele îi sprijină, eclipsa parțială din 13 iulie le poate aduce o surpriză menită să dea naștere certurilor și nemulțumirilor legate de aspectul financiar.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Rac

Carieră

Cu toate că Jupiter aduce beneficii în casa muncii, contextul astral încărcat de retrogradări în sectorul profesional și partenerial nu le oferă prea multe oportunități celor născuți în zodia Rac. Nativii se pot orienta pe activități individuale, pot transforma o pasiune într-un job, iar cei care-și caută un loc de muncă pot avea surpriza sa-l găsească, însă nu va fi întocmai la nivelul așteptărilor.

Dragoste

Se anunță o lună tumultoasă la capitolul sentimental pentru cei născuți în zodia Rac. Până pe 23, chiar dacă au Soarele în semnul lor, este în opoziție cu Saturn retrograd și tot ce ține de parteneriate devine dificil și obositor. Vor exista certuri, discuții, neînțelegeri în relație, însă situația se va mai relaxa după 10 iulie, când Jupiter le aduce energie benefică. Contextul astral va fi mai avantajos pentru nativii Rac care își caută partener sau vor să legalizeze o relație, să o ducă la alt nivel. Relațiile care nu au funcționat până acum au șanse mari să se destrame definitiv, iar nativii aflati în divorț se vor elibera.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac se vor confrunta cu stări emoționale proaste, vor fi secătuiți de energie, depresivi, nu vor avea vlagă și multe dintre aceste aspecte se pot agrava pe seama problemelor din relația de cuplu. Este recomandat un consult la medicul generalist în această perioadă și, de asemenea, petrecerea timpului liber cu cei dragi, reîntoarcerea la copilărie și practicarea activităților relaxante, care aduc bucurie și bună dispoziție.

Bani

Întreaga lună iulie, nativii Rac pot avea parte de nemulțumiri legate de sectorul financiar și sunt sfătuiți să nu demareze proiecte care cer investiții substanțiale, în special după 26 iulie, atunci când Mercur le pune piedici în obținerea unor bani și în desfășurarea negocierilor. În plus, eclipsa totală de Lună le poate aduce amenzi, taxe și surprize financiare neplăcute, inclusiv legate de veniturile partenerului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Leu

Carieră

Nativivilor Leu le se cere să lase deoparte tonul ridicat și atitudinea autoritară deoarece în perioada imediat următoare nu-i va avantaja absolut deloc, ba mai mult există riscul să strice niște colaborări, parteneriate deja obținute. Eclipsa de Lună din 27 iulie poate aduce finalul unui proiect, unei asocieri.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Leu luna iulie nu este deloc promițătoare la capitolul dragoste. Vor avea parte de conflicte și discuții serioase cu partenerul, dar și în general în relațiile cu cei din jur. Posibile neconcordanțe de principii, de vise și dorințe. Cu Venus alături pe casa iubirii, din 10 iulie situația se mai detensionează, însă eclipsa de Lună din 27 iulie vine să zguduie din temelii cuplurile, în special căsniciile, și poate fi vorba de un final definitiv în unele cazuri.

Sănătate

Cei născuți în zodia Leu continuă să se simtă obosiți, lipsiți de energie și putere, pot avea dureri de oase, stări de nervozitate și probleme digestive, iar afecțiunile cronice se pot manifesta. Cauzele pot fi în mare parte datorate stresului de la locul de muncă. Până pe 23 iulie pot profita de energia benefică a Soarelui, care se află în semnul lor, pentru a găsi remediile necesare vindecării.

Bani

La capitolul financiar se întrevede o ușurare a situației, nativii Leu se detensionează, acordă toată atenția acestui sector, însă răsplata nu va fi pe măsura efortului depus. Cu toate întârzierile și blocajele întâlnite, cei născuți în zodia Leu reușesc totuși o redresare a veniturilor față de luna trecută. Retrogradarea lui Mercur din 26 iulie va aduce mai multă chibzuință și va forța nativii către economii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Fecioară

Carieră

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea senzația că muncesc degeaba, ca se stresează prea mult și rezultatele nu sunt pe măsură. Vor căuta să facă reevaluri în domeniul profesional mânați de gândul că este vina lor și vor vrea să caute ceva să-i reprezinte mai mult. Indiferent ce decizie vor lua, se vor bucura de sprijin din partea partenerului și a ascoțiaților. Totul va prinde contur pe 27 iulie, când are loc eclipsa totală de Lună.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea tendință de flirt, vor vrea să cucerească pe cineva, în special dacă vorbim de nativii singuri. Aceștia vor fi deschiși către relații noi, către socializare și aspectele astrale indică posibilitatea unei relații la distanță sau cu o persoană care aparține altei culturi. Se cere maturitate în relații.

Sănătate

Aspectele create de retrogradarea lui Marte și Mercur le impun celor născuți în zodia Fecioară o prudență deosebită în tot cee ce ține de sănătate. Se pot manifesta afecțiuni digestive pe fond de nervos. Se recomandă odihnă, relaxare, alimentație sănătoasă și echilibrată și foarte mare atenție la drum, unde pot apărea accidentări.

Bani

Cu Venus, Micul Benefic, întocmai în semnul Fecioară, pe casa personalității și a banilor, nativii vor face profit din activități care țin strict de ei, de felul în care își pun în valoare abilitățile și se fac remarcați. Aspectul le cere să se bazeze strict pe ei și pe propriile puteri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Balanță

Carieră

Este o lună benefică pentru afirmare profesională, în special până pe 23 iulie, când cei născuți în zodia Balanță pot primi aprecieri și pot demara proiecte noi care să le aducă satisfacții în viitor. Evenimentul important pentru nativii Balanță este eclipsa parțială de Soare din 13 iulie care va veni cu răsturnări de situație, iar efectul său va depinde enorm de ceea ce au făcut nativii pânî acum. Poate fi vorba de o avansare profesională, dar în aceași măsură și de pierderea unui loc de muncă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță vor traversa o lună încordată în plan sentimental. Nativii pot primi și pot face reproșuri partenerului, își exprimă nemulțumirile fără perdea, iar accentul pe zona intimății va fi intensificat din 10 iulie și va ajuta în cazul relațiilor de lungă durată, unde este nevoie de pasiune pentru reaprinderea flăcării. Secrete și romanțe ținute ascunse până acum pot ieși la iveală, iar aspectele generale îndeamnă la iertare. Eclipsa totală de Lună din 27 iulie se va forma pe casa iubirii și va aduce răsturnări de situație în cuplu.

Sănătate

După data de 10 iulie cei născuți în zodia Balanță vor simți o îmbunătățire considerabilă a stării de sănătate. De asemenea, cei care s-au confruntat cu indispoziții sau afecțiuni, vor descoperi cauza și vor putea trata cu succes problema.

Bani

Este o lună benefică pe plan financiar pentru nativii Balanță, în special din 10 iulie, când Venus îi susține pe casa banilor. Vor fi răsplătiți pentru munca depusă și vor avea oportunități de a-și mări considerabil veniturile, însă nu sunt sfătuiți să se avânte în investiții importante și nici să facă cheltuieli majore.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Scorpion

Carieră

Pentru cei care sunt născuți în zodia Scorpion urmează o lună a reevaluărilor în plan profesional. Nativii sunt sfătuiți să analizeze întocmai ceea ce fac în prezent, ceea ce le aduce profit și să pună în balanță cu ceea ce și-ar dori să facă. În anumite cazuri va fi nevoie de schimbări, însă nu aleatorii sau impulsive, ci în baza unor strategii pe care nativii vor trebui să le pună la punct înainte de a lua decizia.

Dragoste

Nativii Scorpion pot trece printr-o perioadă tensionată în cuplu, iar motivele par să aibă legătură cu incapacitatea de stabilitate a scorpionului. Nativii par indecisi în privința partenerului și tind să caute motive de ceartă pentru a-l pune la încercare, în special pentru că ei înșiși au nevoie de confirmări. Sunt favorizate aventurile, iar relațiile extraconjugale pot ieși la iveală. În cuplurile unde legătura nu este sudată și sentimentele sunt neclare, retrogradarea lui Mercur poate aduce despărțiri definitive, favorizate în special de comunicarea defectuoasă dintre parteneri.

Sănătate

Planeta Marte continuă să se afle în retrogradare și pe casa sănătății, iar cei născuți în zodia Scorpion pot resimți influența sa în special la nivelul sistemului digestiv și sunt sfătuiți să aibă grijă la laimentație și la gestionarea stresului. De asemenea, afecțiunile cronice își pot face simțită prezența în această perioadă.

Bani

Cu Venus și Jupiter alături, din 10 iulie, cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de oportunități de îmbunătățire a veniturilor. Nativii pot avea iniția colaborări care să le devină sursă de venit constant și pot lansa noi proiecte și asocieri profitabile la capitolul financiar. Nu sunt excluse avansările în funcție care pot însemna și un salariu mai mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Săgetător

Carieră

După 10 iulie, cu influența benefică a lui Venus pe casa muncii, cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de oportunități în sectorul profesional. Poate fi vorba de o avansare în carieră, de perspective noi și îndrăznețe, dar și de oportunități de a primi aprecieri care trebuie cât mai repede fructificate deoarece, din 26 iulie, Mercur va retrograda întocmai pe casa carierei și va aduce obstacole în îndeplinirea viselor, dar și dialog problematic cu superiorii.

Dragoste

Toată luna iulie este marcată de retrogradare lui Marte în casa iubirii, iar din 26 iulie conflictele sunt amplificate și de Mercur retrograd. Nativii nu se simt împliniți alături de partener, simt că evoluează în direcții diferite, că au principii de viață diametral opuse și eclipsa de Soare din 13 iulie poate aduce o răsturnare de situație la capitolul sentimental, posibil și o despărțire, în special acolo unde nativii simt că nu mai pot face față. Pentru nativii Săgetător care sunt singuri, aspectele nu sunt prea darnice, iar flirturile și cuceririle nu vor evolua cu succes.

Sănătate

Din 10 iulie, Jupiter, planeta care guvernează zodia Săgetător, își reia mersul direct ceea ce înseamnă că nativii se vor bucura de toată energia necesară îndeplinirii sarcinilor uzuale și, în plus, le aduce bună dispoziție, optimism și o stare generală de sănătate bună.

Bani

Aspectele astrologice nu sunt deloc de partea celor născuți în zodia Săgetător care se vor frământa în zadar pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Poate fi vorba de venituri care nu sunt constante și care stresează suplimentar nativii sau poate fi vorba de întârzierea unor încasări. Este, însă o perioadă bună pentru a face reevaluări la capitolul activităților care aduc bani.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Capricorn

Carieră

Cu Venus alături, cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o propunere de job sau de o colaborare din străinătate sau care ține de o persoană care este de altă cultură. Dacă este vorba de un proiect comun care implică și partea financiară este posibil, însă, să apară blocaje și amânări. Totodată, nativii care nu sunt mulțumiți de locul de muncă actual pot face schimbări radicale și o pot lua de la capăt în alt domeniu.

Dragoste

Cu Jupiter și Venus alături, cei născuți în zodia Capricorn se bucură de iubire și armonie în relația de cuplu, dar și de o viață socială intensă. Nativii singuri au predispoziție către flirt, iar cei care se află într-o relație vor petrece clipe frumoase alături de partener, în special după 23 iulie când pasiunea și sexualitatea sunt la cote maxime. În cuplurile unde relația nu mai funcționează, eclipsa parțială de Soare din 13 iulie poate aduce o răsturnare de situație, iar nativii pot lua decizia de a se despărți de partener.

Sănătate

Luna iulie începe în forță pentru cei născuți în zodia Capricorn care vor da dovadă de o condiție fizică excelentă și o energie ieșită din comun. Vor avea ușoare momente de tensiune, însă vor fi trecătoare, cu atât mai mult cu cât vor sta de vorbă cu prietenii și vor ieși din casă. Spre final de lună se pot accentua probleme de sănătate mai vechi și nativii nu trebuie să evite să facă un control amănunțit.

Bani

Nativii Capricorn nu trebuie să se aștepte la mari oportunități financiare, ci mai degrabă la o situație care-i menține pe linia de plutire. Vor face cheltuieli legate de casă și de familie și sunt sfătuiți să nu exagereze. Bugetul trebuie calculat și drămuit conform necesităților, fără extravaganțe. Este posibil să fie ajutați de partener sau de familie în susținerea unor cheltuieli neprevăzute. Eclipsa totală de Lună din 27 iulie le va aduce o surpriză legată de bani, însă nu va fi chiar pe placul nativilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Vărsător

Carieră

După 10 iulie, cu Venus în casa carierei, cei născuți în zodia Vărsător vor avea șanse de reușită în sectorul profesional. Vor primi aprecieri la locul de muncă care se pot materializa într-o avansare în funcție sau o mărire de salariu. De asemenea, va fi un moment prielnic pentru demararea proiectelor noi și obținerea unor noi colaborări și asocieri. Situația, însă, poate fi și îngreunată sau răsturnată de eclipsa parțială de Soare din 13 iulie, însă va depinde de acțiunile anterioare ale nativilor. Din acest motiv, unii nativi pot avansa în carieră, iar alții pot fi trași înapoi de cei din jur. Atenție la comunicarea cu superiorii și colegii!

Dragoste

Cu Venus alături, din 10 iulie cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de experiențe sexuale remarcabile. Cei care se află într-o relație vor reuși să mențină un bun echilibru în zona intimității, însă mai greu vor cădea de comun acord în deciziile legate de locuință sau de aspecte ce privesc relația lor. Nativii singuri pot avea parte de flirturi și aventuri, însă nu se va lega nimic serios cu atât mai mult cu cât Mercur retrogradeaza din 26 iulie pe casa iubirii și aduce comunicări greoaie cu partenerul. La final de lună, Soarele și eclipsa totală de Lună pot ajuta în restabilirea armoniei, a relației în sine și poate aduce împăcări în relațiile care au vechime.

Sănătate

Eclipsa de Soare din 13 iulie afecteză și casa sănătății, iar cei născuți în zodia Vărsător pot fi ușor dezechilibrați, atât fizic, cât și psihic. Este posibil ca stresul și oboseala să fie cauzate de activitățile de la locul de muncă și atunci ar trebui să caute odihnă și relaxare, mai ales că Saturn, planeta Învățător, vine cu lecții dure legate de sănătate și cere reevaluarea principiilor și acordarea unei atenții mai mari acestui domeniu.

Bani

Cu Jupiter, Marele Benefic, alături pe casa banilor obținuți din muncă proprie, nativii Vărsător nu ar trebui să aibă motive de îngrijorare. Nu este vorba de un surplus financiar, dar se pot menține pe linia de plutire și au toate motivele să fie determinați să se implice în noi proiecte, însă se cere o atenție deosebită la persoanele cu care dezvoltă parteneriate, în special când este vorba de o investiție la mijloc.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2018, zodia Pești

Carieră

Dacă la început de lună cei născuți în zodia Pești se pot simți ușor frustrați și nemulțumiți la locul de muncă, totul revine la normal după data de 10 iulie când se bucură de susținerea lui Jupiter, Marele Benefic, în special în cazul nativilor care au legătură cu străinătatea, care lucrează în afara țării sau au colaborări cu persoane străine. Cei care-și doresc ascensiune profesională pot începe cursuri de perfecționare în această perioadă. După 23 iulie sunt sfătuiți să nu intre în conflicte cu șefii și colegii, deoarece imaginea le-ar putea fi afectată.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești se bucură de o lună liniștită, fără mari controverse la capitolul sentimental, iar favorizați sunt cei care se află într-o relație stabilă. Sunt susținuți de Soare să devină mai romantici, mai sentimentali și mai înclinați către partener, iar aspectul care le va da ușor de furcă este eclipsa de Soare din 13 iulie care le cere reevaluări vizavi de atribuțiile pe care le au în cuplu.

Sănătate

Cei născuți în zodia Pești nu trec chiar prin cea mai bună perioadă la capitolul sănătate și sunt sfătuiți să asculte recomandările medicilor, să nu se suprasolicite, să nu fac excese și să încerce să adopte o dietă echilibrată. Stări de nervozitate, tensiune și irascibilitate se vor accentua după data de 27 iulie, atunci când eclipsa totală de Lună își va face simțită influența.

Bani

Natiii Pești au ocazia să se asocieze cu prietenii, să se implice în niște proiecte de grup și astfel să-și rotunjească veniturile, însă nu este cazul să se aștepte la o îmbogățire peste noapte, ci doar la niște bani în plus care să le satisfacă niște capricii.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp de 13 ani
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!