Home » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2018

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2018

Redacția Cancan.ro 01/06/2018 | 16:30
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2018
Horoscopul lunii iunie 2018 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile

Cancan îți prezintă horoscopul lunar, iunie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii iunie 2018 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante pentru carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din 13 iunie și Luna Plină din 28 iunie, care aduc schimbări pentru fiecare zodie în parte. Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu 21 iunie, iar Venus, planeta iubirii și micul benefic, începând cu 14 iunie, urmată la o zi distanță de planeta Mercur, planeta comunicării. Un impact cu influențe negative îl are retrogradarea planetelor Saturn, planeta învățător și planeta lecțiilor dure, și Marte, planeta acțiunii și a războiului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Berbec

Carieră

Nativii Berbec dau dovadă de idei ingenioase și le vor pune în aplicare cu ușurință la locul de muncă. Luna Plină din data de 28 iunie va fi un moment important în carieră, care le va aduce recunoașterea meritelor, apreciere și, pentru unii nativi, poate reprezenta încheierea unei etape și startul unui nou proiect profesional.

Dragoste

După data de 13 iunie, cei născuți în zodia Berbec își vor concentra atenția pe partener. Dacă până acum au existat neînțelegeri în relația de cuplu, acestea se vor rezolva și armonia se va reinstala. Totodată, apare o puternică predispoziție către aventură, iar nativii, în special cei singuri, vor avea tendința să flirteze.

Sănătate

La capitolul sănătate, nativii Berbec vor observa o îmbunătățire a stării generale și vor da dovadă de energie și bună dispoziție. O ușoară stare de epuizare și-ar putea face simțită prezența către final de lună, ca urmare a unor frământări legate de amânarea unui proiect.

Bani

Nativii Berbec vor avea o serie de cheltuieli neașteptate în luna iunie și este posibil ca acestea să aibă legătură cu familia și cu rudele. Din data de 27 iunie, odată cu retrogradarea lui Marte, guvernatorul lor, cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să evite deciziile importante legate de investiții și de banii pe care-i dețin împreună cu alte persoane.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Taur

Carieră

Cu Saturn și Marte, ambele retrograde în sectorul profesional, cei născuți în zodia Taur se vor confrunta cu amânări și blocaje în toate acțiunile întreprinse la locul de muncă. Vor avea impresia că sunt ținuți pe loc și vor căuta să-și reevalueze statutul.

Dragoste

Nativii Taur își vor exprima mult mai ușor sentimentele, atât vizavi de partener, cât și față de cei din jur și vor deveni mult mai sociabili decât de obicei. Vor fi deschiși către aventură, către nou și vor avea ocazia să cunoască persoane care să le satisfacă interesele. Comunicarea în cuplu va trece la un nivel superior și este recomandat să se folosească de acest aspect pentru a rezolva neînțelegeri din trecut.

Sănătate

Starea de sănătate a nativilor Taur este, la modul general, bună, însă trebuie să se abțină de la excese de orice natură și nu trebuie să dea frâu liber viciilor. Finalul de lună iunie le-ar putea aduce stări de indispoziție pe fondul unor probleme de la locul de muncă.

Bani

Luna Nouă din data de 13 iunie va aduce oportunități de îmbunătățire a veniturilor, posibil noi colaborări sau proiecte cu miză financiară mare. Este, de asemenea, momentul renegocierilor salariale, iar nativii Taur ar trebui să profite din plin de acest context astrologic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Gemeni

Carieră

Luna iunie le aduce oportunități de afirmare pe plan profesional și numeroase ocazii în care să-și pună în evidență calitățile personale. Se vor bucura de aprecieri și laude la locul de muncă, iar din a doua parte a lunii iunie vor excela la capitolul comunicare și pot susține cu lejeritate proiecte, lucrări, cursuri.

Dragoste

Luna Nouă din 13 iunie deschide o nouă etapă în viața personală și le aduce celor născuți în zodia Gemeni oportunitatea de a întâlni un nou partener. De asemenea, cei care se află într-o relație stabilă au șansa de a o duce la alt nivel, iar relațiile în care au existat neînțelegeri până acum este foarte probabil să se încheie.

Sănătate

În prima parte a lunii, nativii Gemeni vor avea parte de energia necesară pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile, iar acest aspect i-ar putea tenta să se suprasolicite, ceea ce după data de 21 iunie le-ar putea pune în pericol starea generală de sănătate. Atenție la răceli!

Bani

Cu Venus alături, nativii Gemeni se vor bucura de o situație financiară foarte bună, cel puțin în prima parte a lunii, când vor avea și tendința să cheltuie excesiv. Nu se vor confrunta cu lipsuri, cu atât mai mult cu cât Soarele, din data de 21 iunie, le va energiza sectorul financiar și vor primi avantaje materiale și sume de bani neașteptate. Cu toate acestea, Saturn și Marte, ambele retrograde, după 27 iunie, îi vor îndemna pe nativi să devină mai responsabili și să-și gestioneze mai bine finanțele.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Rac

Carieră

Nativii Rac care sunt în plin proces de desfășurare a unui proiect vor avea șansele de a-l duce cu bine la final, atâta timp cât nu ascultă la cei din jur care vor încerca să le pună bețe în roate. Șanse foarte bune de negociere și de comunicare se manifestă începând cu data de 13 iunie, recomandarea fiind ca până atunci să nu-și pună semnătura sau să-și dea avizul pe nimic.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de acțiune în plan sentimental, favorizată atât de Luna Plină din data de 28 iunie, cât și de retrogradarea planetelor Saturn și Marte, întocmai guvernatorul casei iubirii la Rac. Aceste aspecte vor pune mult la încercare sentimentele nativilor Rac. Vor favoriza recalcularea sentimentelor față de partener, reevaluarea relației și vor întâmpina o serie de blocaje în cuplu. Sunt posibile despărțiri bruște.

Sănătate

În prima parte a lunii, nativii Rac vor trece printr-o perioadă de izolare, de introspecție, vor fi nemulțumiți de deciziile luate și toate aceste stări se vor reflecta asupra sănătății, care va fi mult pusă la încercare. Posibile dureri de cap, stări de amețeală și rău general, acutizate pe fondul unei oboseli generale.

Bani

Cu toate că sectorul banilor este foarte bine aspectat, iar nativii Rac vor scoate bani și din piatră seacă, nu vor lipsi discuțiile în contradictoriu cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri legate de partea financiară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Leu

Carieră

Nativii Leu vor trece printr-o perioadă de reevaluare profesională. Vor analiza situația de la locul de muncă și vor căuta să ia cea mai bună decizie privind cariera. Saturn, planeta învățător, planeta lecțiilor dure, este retrograd și traversează întocmai casa muncii și, alături de Marte retrograd, va aduce blocaje, amânări și întârzieri în toate proiectele și activitățile legate de câmpul muncii.

Dragoste

Nativii Leu sunt înclinați către flirt și nu sunt excluse aventurile, chiar și în cazul celor care se află într-o relație stabilă. Simt nevoia să facă o schimbare în viața lor sentimentală și nu este exclus să-și dorească un nou look, o nouă garderobă și…un nou partener. Se recomandă evitarea pe cât posibil a conflictelor în cuplu.

Sănătate

Cei născuți în zodia Leu trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății în această perioadă deoarece sunt vizați intens de retrogradarea celor două planete, Saturn și Marte, iar acest aspect aduce cu sine îmbolnăviri, stări de oboseală accentuată, dureri și acutizarea afecțiunilor cronice. Se recomandă odihnă, evitarea stresului și investigațiile medicale amănunțite.

Bani

Nativii Leu care au datorii sau care au de achitat rate și taxe ar trebui să nu le mai amâne. Situația financiară nu le va permite îndeplinirea mofturilor, dar îi va susține pe linia de plutire și le va oferi un confort minim la acest capitol. Nu sunt recomandate cheltuielile nechibzuite.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Fecioară

Carieră

Luna iunie este o perioadă benefică pe plan profesional pentru cei născuți în zodia Fecioară. Aceștia vor avea ocazia să se facă remarcați la locul de muncă, să-și pună în valoare calitățile profesionale și să demareze proiecte noi. Aspectele sunt susținute intens și de Luna Nouă din data de 13 iunie care le va aduce oportunități de relansare în carieră și chiar de schimbare a jobului, dacă nativii își doresc asta.

Dragoste

Luna Plină din 28 iunie se formează pe casa iubirii, însă este însoțită de Saturn retrograd, iar acest aspect poate aduce blocaje și amânări în relația de cuplu. Nativii pot fi dezamăgiți de partener, pot dori să facă o schimbare la acest capitol și pot trece prin stări de confuzie și frământări interioare. Vor trece printr-o etapă de reevaluare a sentimentelor și, implicit, a relației. Relațiile începute acum vor avea tendința de a se transforma în aventură sau vor fi ținute ascunse.

Sănătate

Nativii Fecioară sunt sfătuiți să acorde importanța necesară odihnei și activităților relaxante, cu atât mai mult cu cât vor fi înconjurați de prieteni dornici să-i binedispună. Sunt recomandate ieșirile în aer liber, înotul și SPA-ul.

Bani

Contextul astral poate aduce mici beneficii pe parte financiară, posibil sume de bani obținute din colaborări scurte sau din proiecte de ultim moment, însă nu anunță stabilitate pe termen lung.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Balanță

Carieră

Cu Venus, planeta beneficiilor, și Mercur, planeta comunicării, alături, cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de oportunități importante în sfera profesională, pe care sunt sfătuiți să nu le rateze. Se vor relansa în carieră, se vor face remarcați la locul de muncă și vor avea ocazia să-și consolideze reputația. Vor primi aprecieri de care ar trebui să profite și să le fructifice.

Dragoste

Din 27 iunie, planeta Marte, care guvernează casa căsătoriei, va începe să retrogradeze în sectorul sentimental, aspect care îi va demoraliza pe nativii Balanță. Aceștia se vor simți dezamăgiți de partener, vor căuta să se distanțeze și vor fi favorizate scandalurile în cuplu. Recomandarea este să nu se lanseze în afirmații radicale, să nu facă reproșuri, să nu ia decizii pripite și să nu dea curs aventurilor.

Sănătate

Nativii Balanță se bucură de o stare de sănătate bună, în special în prima parte a lunii, însă ar trebui să nu exagereze în activități care implică folosirea excesivă a membrelor inferioare. Se pot răni.

Bani

Nativii Balanță sunt tentați să facă o investiție majoră, posibil legată de o călătorie, însă înainte sunt sfătuiți să-și verifice întocmai situația conturilor. Vor avea ocazia să întâlnească persoane care să-i ajute ulterior să-și îmbunătățească veniturile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Scorpion

Carieră

Cei care sunt născuți în zodia Scorpion vor traversa o perioadă stresantă la locul de muncă, aspect favorizat de retrogradarea planetei Marte în sectorul carierei. Se vor izbi de sarcini cărora vor simți că nu le pot face față, vor primi noi responsabilități și vor fi nemulțumiți de modul de recompensare. Se recomandă calm și prudență în luarea deciziilor.

Dragoste

Nativii Scorpion care sunt singuri au șanse mari să-și întâlnească marea dragoste fie la drum, posibil într-o călătorie, fie la un eveniment de amploare la care participă, fie prin intermediul unei persoane de la locul de muncă. Cei care se află într-o relație se pot reîndrăgosti de partener, pot să-i redescopere noi calități și să reinstaleze armonia în cuplu.

Sănătate

Aceași planetă Marte se află în retrogradare și pe casa sănătății, iar nativii Scorpion nu se vor simți deloc în apele lor, aspectul devenind mai puternic spre finele lunii iunie. Se vor simți obosiți, epuizați și se pot confrunta cu afecțiuni digestive.

Bani

Luna Nouă din 13 iunie va deschide o etapă favorabilă în plan financiar. Nativii Scorpion pot avea parte de colaborări venite brusc care să le mărească veniturile, pot primi o sumă de bani la care nu se așteptau, inclusiv o moștenire, un cadou substanțial sau alte avantaje materiale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Săgetător

Carieră

Șansele de a semna noi contracte de colaborare sau de a demara noi proiecte devin foarte puternice după prima jumătate a lunii iunie. Se recomandă a nu se evita călătoriile de afaceri sau deplasările în interes de serviciu și, de asemenea, atenție sporită la persoanele noi cu care se intră în contact.

Dragoste

În prima jumătate a lunii iunie, cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de armonie în cuplu și clipe minunate alături de partener. Vor rezolva neînțelegeri mai vechi, vor fi de acord în toate acțiunile întreprinse și pot lua decizii cu impact benefic în viitor. Aspectul este intensificat puternic de Luna Nouă din 13 iunie care se formează în sectorul cuplului și care aduce un nou statut în relație, iar pentru cei singuri poate aduce un nou partener. Posibile conflicte după data de 27 iunie, favorizate de retrogradarea planetei Marte.

Sănătate

Finalul de lună poate aduce disconfort în zona ficatului și pancreasului, iar nativii Săgetător care au probleme de circulație le pot resimți din plin. Se recomandă o dietă sănătoasă, odihnă mai multă și activități sportive lejere.

Bani

Dacă la începutul lunii iunie, nativii Săgetător se vor bucura de o situație financiară bună, sprijinită de partener sau de terțe persoane, după 28 iunie, atunci când se formează aspectul de lună Plină și Saturn retrogradează în sectorul banilor, aceștia vor avea parte de blocaje și amânări în tot ce ține de partea financiară. Pot pierde bani, pot fi păcăliți sau întârziați cu plata și vor căuta să-și reevalueze colaborările pe care le au.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Capricorn

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de un început de lună ofertant din punct de vedere al proiectelor și colaborărilor. Nu sunt excluse propuneri de schimbare a locului de muncă și chiar avansări în funcție. Luna Nouă din 13 iunie îi susține în toate aceste demersuri și, acolo unde se dorește, se poate acționa fără pic de îndoială.

Dragoste

Nativii Capricorn pot avea parte de o serie de neînțelegeri și dispute cu partenerul de viață și vor fi tentați să pună punct unei relații pentru a începe o alta, cu atât mai mult cu cât există un context deja creat în acest sens. Aspectul este întreținut de Luna Plină din 28 iunie care se formează întocmai în zodia Capricorn, pe axa relațională.

Sănătate

Este o perioadă benefică pentru nativii Capricorn din punctul de vedere al sănătății. În prima parte a lunii iunie, cu Soarele alături, se vor afla într-o formă maximă, vor avea energie și, acolo unde este cazul, vor găsi cele mai bune remedii și tratamente pentru a rezolva o afecțiune mai veche. Vor avea nevoie, însă, de mai multă atenție către final de lună, când Saturn retrograd le va aduce stări de tensiune și neliniște.

Bani

Cu Venus alături, din 14 iunie, nativii Capricorn vor observa o îmbunătățire a situației financiare, iar o contribuție majoră o va avea partenerul de viață care îi poate susține cu niște bani. După data de 27 iunie se cere prudență la acest capitolul, deoarece retrogradarea lui Marte în acest sector poate falimenta nativii care nu sunt chibzuiți în cheltuieli.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Vărsător

Carieră

Este o perioadă în care nativii Vărsător vor culege roadele unui efort depus anterior la locul de muncă și vor fi solicitați în diferite activități, aspect conturat cu precădere după 21 iunie. Sunt luate în considerare ideile și sfaturile acestora, însă trebuie să fie atenți la colegii care încearcă să le pună bețe în roate.

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător traversează o perioadă benefică în relația de cuplu. Cu Venus în casa relațiilor și Luna Nouă din 13 iunie formată în casa iubirii, nativii vor avea parte de armonie, înțelegere și bucurii la capitolul amoros. Cei singuri pot întâlni iubirea și va fi vorba despre o relație benefică de ambele părți, iar cei care se află deja într-o relație o pot duce la alt nivel.

Sănătate

Nativii Vărsător se vor confrunta cu stări de nervozitate și irascibilitate și se vor interioriza, aspect favorizat de Saturn retrograd, căutând răspunsuri la întrebări existențiale. Se vor autocritica și reevalua, iar toate aceste stări vor avea un impact negativ asupra psihicului, dar și fizicului, cu precădere la final de lună când vor fi epuizați.

Bani

Nativii Vărsător au ocazia să scoată bani din activitățile artistice și de creație, chiar dacă este vorba de sume mici. Pe de altă parte, unii nativi pot intra în conflicte cu membrii familiei legate de partea financiară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2018, zodia Pești

Carieră

Cariera va cădea pe loc secund pentru nativii Pești care-și concentrează toată atenția și-și canalizează toată energia către locuință. Fac schimbări, reamenajează casa, se mută sau chiar achiziționează o locuință nouă. Aspectul se accentuează cu precădere la Luna Nouă din data de 13 iunie, atunci când vor primi sprijin și din partea membrilor familiei.

Dragoste

Cu Venus și Luna Nouă din 13 iunie alături, cei născuți în zodia Pești se bucură de reechilibrarea relației de dragoste, petrec clipe unice alături de partener și fac planuri de viitor, care pot include, în cuplurile deja sudate, o cerere în căsătorie. Nativii Pești care sunt singuri sunt mult mai deschiși către relații și au ocazia să întâlnească o nouă dragoste. Cei care au o aventură sau o relație ascunsă o pot face publică.

Sănătate

Nativii Pești vor traversa o lună cu turbulențe la capitolul sănătate, nu neapărat în sensul că se vor confrunta cu afecțiuni, dar vor fi irascibili, interiorizați și se vor lupta mult cu gândurile, fapt ce le va scădea nivelul de energie. Posibile palpitații și dureri de cap.

Bani

Marte retrograd pe sectorul banilor obținuți din muncă proprie împiedică nativii Pești să obțină o sumă de bani sau amână o încasare, aspect conturat către final de lună. De asemenea, nu este momentul tranzacțiilor financiare și în niciun caz al investițiilor.

Parteneri
Iubita lui Catalin Botezatu a aparut DESFIGURATĂ: „M-a ținut nemâncată! Am slăbit 4 kilograme. În fiecare dimineață, m-a obligat să mă … „
Iubita lui Catalin Botezatu a aparut DESFIGURATĂ: „M-a ținut nemâncată! Am slăbit 4 kilograme. În...
O mare companie din România a decis: ÎNCHIDE toate magazinele și pleacă
O mare companie din România a decis: ÎNCHIDE toate magazinele și pleacă
Ce declarație de dragoste a făcut Raluca Pastramă. Lui Pepe nu-i va pica bine
Ce declarație de dragoste a făcut Raluca Pastramă. Lui Pepe nu-i va pica bine
FOTO. Imagine interzisă cardiacilor cu Anamaria Prodan! Vedeta s-a fotografiat de la spate în cea mai mică pereche de bikini
FOTO. Imagine interzisă cardiacilor cu Anamaria Prodan! Vedeta s-a fotografiat de la spate în cea...
VIDEO | Oare iubitul ei ştie? :) Ce făcea tânăra din imagine în timpul meciului Pandurii - Petrolul
VIDEO | Oare iubitul ei ştie? :) Ce făcea tânăra din imagine în timpul meciului...
E de-a dreptul tulburător. Ce pensie are fiul lui Nicolae Ceaușescu
E de-a dreptul tulburător. Ce pensie are fiul lui Nicolae Ceaușescu
Mutare bombă în televiziune! Andreea Mantea pleacă de la Kanal D? Oferta ȘOC făcută de „concurență”
Mutare bombă în televiziune! Andreea Mantea pleacă de la Kanal D? Oferta ȘOC făcută de...
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: „Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: „Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Râuri de lacrimi şi amenzi în casa Duduienilor, la comemorarea lui Emi Pian. Adi Minune şi Florin Salam i-au făcut pe toţi să plângă
Râuri de lacrimi şi amenzi în casa Duduienilor, la comemorarea lui Emi Pian. Adi Minune...
Se zguduie Casa Regală. Interviu Oprah cu Meghan şi Harry: „Regina este un șef al Mafiei”
Se zguduie Casa Regală. Interviu Oprah cu Meghan şi Harry: „Regina este un șef al...
Vulpița i-a dat pe toți pe spate. Cum a apărut chiar înainte să nască
Vulpița i-a dat pe toți pe spate. Cum a apărut chiar înainte să nască
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
INNA se iubește cu un om mai bogat decat ea. De unde are Deliric atât de mulți bani. Artistul este milionar în euro
INNA se iubește cu un om mai bogat decat ea. De unde are Deliric atât...
Jurata Pro TV a fost săltată de mascați și arestată în urmă cu câteva minute
Jurata Pro TV a fost săltată de mascați și arestată în urmă cu câteva minute
Florin Călinescu, anunț ȘOC la Românii au talent: Am senzația că am văzut și câștigătorul. Cine a luat Golden Buzz (VIDEO)
Florin Călinescu, anunț ȘOC la Românii au talent: Am senzația că am văzut și câștigătorul....
Pacienților li s-a pregătit o lovitură crâncenă. Ce spune noua lege
Pacienților li s-a pregătit o lovitură crâncenă. Ce spune noua lege
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
Dele Alli a fost părăsit de iubită. Motivul penmtru care modelul l-a lăsat este uluitor: „Nu mai suporta”
Dele Alli a fost părăsit de iubită. Motivul penmtru care modelul l-a lăsat este uluitor:...
Horoscop 2 martie 2021. Zodia care se bucură de momente importante
Horoscop 2 martie 2021. Zodia care se bucură de momente importante
Doi muncitori ţinuţi ostatici şi omorâţi de fostul proprietar al unui apartament din Bacău
Doi muncitori ţinuţi ostatici şi omorâţi de fostul proprietar al unui apartament din Bacău
Prințul Harry, declație devastatoare: „Meghan, soția mea, va muri la fel ca mama mea, Prințesa Diana”
Prințul Harry, declație devastatoare: „Meghan, soția mea, va muri la fel ca mama mea, Prințesa...
A murit!! Oana Sîrbu: ”A fost cu multă tristețe” Doamne, ce durere
A murit!! Oana Sîrbu: ”A fost cu multă tristețe” Doamne, ce durere
Gafa majoră în care a fost implicată o prezentatoare cunoscută. E uluitor ce a apărut pe ecran: „Chiar iubesc...” - FOTO
Gafa majoră în care a fost implicată o prezentatoare cunoscută. E uluitor ce a apărut...
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
Scandal de proportii la un an de la moartea lui Kobe Bryant!
Scandal de proportii la un an de la moartea lui Kobe Bryant! "Omul asta a...
Carmen Grebenișan, apariție interzisă minorilor! A renunțat la haine, iar imaginea a ajuns pe internet
Carmen Grebenișan, apariție interzisă minorilor! A renunțat la haine, iar imaginea a ajuns pe internet
REACTIA Georgianei Elisei dupa ce lui Jador i s-a facut rau si s-a prabusit la pamant!
REACTIA Georgianei Elisei dupa ce lui Jador i s-a facut rau si s-a prabusit la...
Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă tot ce se întâmpla până acum
Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă...
The Economist: „Dacă înainte asistam la un exod al creierelor, acum vedem un câştig al acestora. În 2020, circa 1,3 milioane de români s-au întors acasă. Un post de dezvoltator IT în Bucureşti întrece un job similar în Bruxelles”
The Economist: „Dacă înainte asistam la un exod al creierelor, acum vedem un câştig al...
Gina Pistol a făcut-o fix acum! Smiley a aflat de pe Internet: „Stop...”  :O
Gina Pistol a făcut-o fix acum! Smiley a aflat de pe Internet: „Stop...” :O
Mircea Badea este în stare de ȘOC! Ce s-a întâmplat cu fiul său
Mircea Badea este în stare de ȘOC! Ce s-a întâmplat cu fiul său
Au făcut anunțul!  Masca trebuie purtată și în mașina personală!
Au făcut anunțul! Masca trebuie purtată și în mașina personală!
O nouă metodă de ȚEPUIRE inventată de SAMSARI. „Nu-mi vine să cred că au avut atâta tupeu!”
O nouă metodă de ȚEPUIRE inventată de SAMSARI. „Nu-mi vine să cred că au avut...
Cum arată femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Bustul său cântărește 50 de kilograme și nu dorește deloc să și-l micșoreze FOTO
Cum arată femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Bustul său cântărește 50...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...