Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2022. Peștii au parte de miracole

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2022. Peștii au parte de miracole

De: Madalina Manole 11/04/2022 | 07:17
Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2022. Peștii au parte de miracole

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 aprilie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 11 – 17 aprilie 2022 se numără și cea a Peștilor care pot trăi adevărate minuni în viața lor.

Săptămâna 11 – 17 aprilie 2022 se remarcă printr-o conjuncție unică în viața noastră, între Jupiter și Neptun, în zodia Pești, în data de 12 aprilie. Conjuncția celor două planete aici s-a mai petrecut în 1856 și se va mai repeta peste aproximativ 160 de ani. Se resimte încă de luna trecută și va fi activă până în luna mai. Este o perioadă de vindecare, de creștere spirituală, o perioadă în care miracolele se pot petrece în viața noastră.

Încă din prima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Taur și ne va imprima gândirea cu pragmatism, iar pe 15 aprilie și Marte va schimba semnul și va intra în zodia Pești. Din această ipostază, planeta acțiunii va potența efectele conjuncției sus amintite.

Luna Neagră va schimba și ea zodia și va intra în Rac pe data de 15 aprilie. Timp de 9 luni ne va forța să ieșim din zona de confort emoțional, prin fel și fel de ispite. La o zi distanță se va petrece Lună Plină în Balanță, eveniment care poate aduce tensiuni în relațiile noastre și care ne cere să găsim echilibrul între noi și ceilalți.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 aprilie 2022

Pentru Berbeci este o perioadă de creștere spirituală, de schimbări interioare și de vindecare. Pot dizolva niște frici, dar și relația toxică cu trecutul, mai ales că și Marte, guvernatorul lor, îi susține. Pot găsi remediile de care au nevoie în zona medicinii alternative. Luna Plină le dă puterea să încheie o legătură toxică, dureroasă. Este de asemenea un moment bun să pună limite în colaborările pe care le au.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 aprilie 2022

Taurii se bucură de popularitate săptămâna aceasta, de creșterea cercului de prieteni și de proiecte care vin și prin care se vor pune în evidență. La unele pot renunța în favoarea altora care au potențial mai mare către succes. Luna Plină îi susține să-și schimbe rutina, programul și chiar jobul în sine. Este o perioadă în care-și pot construi planuri de viitor cu potențial de materializare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 aprilie 2022

Pentru Gemeni este o perioadă promițătoare din punctul de vedere al carierei, aspirațiilor și statutului socio-profesional. Nativii dizolvă niște bariere profesionale care stăteau în calea afirmării lor. Pot prelua noi funcții, pot intra pe o nouă direcție în carieră și se bucură de o mai mare vizibilitate. Luna Plină indică încheierea unei etape în viața sentimentală și trecerea la un alt nivel.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 aprilie 2022

Racii care nu au deschis deja poarta spiritualității acum pot avea ocazia să o facă. Pot face progrese remarcabile în plan personal sau profesional. Pot obține o diplomă și pot face o reconversie profesională în viitor. Luna Plină indică o neacceptare din partea familiei a unei situații profesionale sau relaționale a nativilor, de aceea echilibrul casă-muncă este primordial pentru a se evita tensiunile.

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 aprilie 2022

Pentru Lei este o săptămână promițătoare din punct de vedere financiar. Pot obține un credit sau pot face o investiție, un partaj, pot rezolva un context financiar ce ține de alții și nu de puterea lor. Luna Plină îi ajută la nivel de raționament și pot avea parte de clarificări pe zona de sexualitate. Unii nativi pot dizolva o serie de frici, vicii, dependențe și atașamente toxice.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 aprilie 2022

Săptămâna aceasta, Fecioarele pot găsi curajul necesar să facă o schimbare în relațiile importante din viața lor. Acest aspect poate aduce atât căsătorie, cât și divorț. Cei singuri au curajul necesar să intre în noi relații. Și din punct de vedere profesional este o perioadă bună care poate aduce un contract important. Luna Plină îți poate aduce culegerea unor roade financiare.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 aprilie 2022

Balanțele au șansa în această perioadă să vindece o problemă de sănătate, să clarifice un diagnostic și să-și îmbunătățească stilul de viață. Luna Plină din zodia lor le susține să încheia un capitol care nu le mai reprezintă. Este o perioadă bună să îmbine medicina clasică cu cea alternativă pentru că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 aprilie 2022

Săptămâna aceasta este despre iubire, fericire, creativitate și clarificări sentimentale. Cei singuri au șanse mari să înceapă o poveste de dragoste. Cei care sunt deja în cuplu pot deveni părinți sau se pot bucura de reușitele copiilor. Pentru că în weekend se petrece Lună Plină în Balanță, este important ca nativii să găsească un echilibru între muncă și timp liber pentru a funcționa corect.  

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 aprilie 2022

În această săptămână vor crește foarte mult preocupările pentru casă și familie. Mulți nativi își vor renova casa sau se vor muta de la casa părintească, în timp ce alți nativi pot apela la un credit imobiliar. Luna Plină poate aduce investiții sau culegea roadele financiare ale unor proiecte demarate în urmă cu jumătate de an.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 aprilie 2022

Capricornii sunt susținuți în negocieri, rezolvări cu actele și obținerea unor avize. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot înțelege niște situații la un alt nivel spiritual și astfel au șansa să dizolve tipare vechi de raționament. Mulți vor simți că mintea li se limpezește. De asemenea, s-ar putea să iei niște decizii importante legate de cariera ta sau de direcția profesională.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 aprilie 2022

Vărsătorii sunt sfătuiți ca în această săptămână, mai mult ca până acum, să fie foarte atenți la acțiunile financiare întreprinse. Pot câștiga bani pe o parte și pot pierde bani pe altă parte. Acest context îi poate stimula să-și schimbe modul în care-și câștigă și administrează veniturile. Oricum, și Luna Plină îi susține să-și schimbe niște tipare mentale, convingeri și credințe.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 aprilie 2022

Pești sunt gazda conjuncției Jupiter-Neptun și au parte de o perioadă de progres, de creștere spirituală și expansiune în plan personal și profesional. Fără modestie, pot trăi un miracol, pot avea senzația că au o legătură aparte cu Divinitatea. Pe de altă parte, pot pune punct unei situații ascunse din viața lor sau pot culege roadele financiare ale unei investiții făcute în urmă cu jumătate de an.

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...