Home » Trending » Horoscop săptămânal 17 – 23 ianuarie 2022. Racii încheie o etapă de viață

Horoscop săptămânal 17 – 23 ianuarie 2022. Racii încheie o etapă de viață

De: Madalina Manole 17/01/2022 | 07:11
Horoscop săptămânal 17 – 23 ianuarie 2022. Racii încheie o etapă de viață
Imagine reprezentativă. Sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 ianuarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 17 – 23 ianuarie 2022 se numără și cea a Racilor care pot încheia o etapă în viața personală sau relațională.

Săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022 începe cu o Lună Plină în zodia Rac, eveniment care vine să încheie un ciclu din viața noastră. Situații ajung acum la apogeu, culegem roadele și mergem mai departe. Un alt eveniment remarcabil al perioadei este ingresul Soarelui în zodia Vărsător și conjuncția acestuia cu Mercur retrograd din Vărsător. Acest tranzit ne mai trezește la viață și ne stimulează latura nonconformistă, dar și dorința de independență și libertate. Întâlnirea cu Mercur retrograd va scoate la suprafață unele aspecte care ne vor îndemna la schimbare. Se pot accentua unele percepții și putem avea adevărate momente de revelație, putem înțelege dintr-o altă perspectivă anumite situații.

Tot săptămâna aceasta, chiar din prima zi, Uranus, planeta schimbărilor bruște, iese din rerogradare în zodia Taur și ne susține să facem o revoluție în viața noastră. Dacă până acum doar am analizat o schimbare pe care trebuie să o facem, de acum avem șanse să o materializăm și să facem pași spre progres.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să se frustreze din cauza unui dezechilibru între carieră și familie. Zona profesională este încărcată de planete, iar Luna Plină le cere să se preocupe și de casă și familie. Astfel, nativii trebuie să facă tot posibilul să acorde o importanță egală celor două capitole. Posibile situații mai tensionate în cămin sau cu rudele în prima parte a săptămânii. Este, în schimb, o perioadă bună pentru reîntâlniri cu prietenii și pentru reevaluarea unor proiecte și planuri de viitor.

Horoscop săptămânal Taur: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o săptămână bună, dat fiind că Uranus iese din retrogradare în zodia lor și-i animă la schimbare. Dacă până acum au simțit că merg cu frâna de mână trasă, scapă de această senzație. În plus, și Luna Plină poate aduce unele momente de revelație și conștientizare. Unii nativi reîncep un curs, în timp ce alții încheie un curs. De asemenea, Soarele va intra în Vărsător și le va lumina sectorul carierei. Cresc ambițiile, crește curajul și nativii vor fi foarte determinați să-și reorganizeze zona profesională și să-și revizuiască strategiile de atingere a unor obiective.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Plină în sectorul financiar și s-ar putea să apară unele cheltuieli nedorite sau să fie nevoie să apeleze la economii pentru a face față unei situații. În cazul unor nativi se poate pierde o sursă de venit. Alți nativi scot bani din investiții. Mercur, guvernatorul lor, se va întâlni cu Soarele și momentul poate aduce la suprafață neînțelegeri interioare legate de credință, de principii de viață, de convingeri, însă vine și cu revelații și conștientizări puternice.

Horoscop săptămânal Rac: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Plină în semnul lor, prin urmare poate fi o săptămână mai agitată și cu trăiri emoționale puternice. Unii nativi vor avea parte de tensiuni cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășoară activități profesionale și vor dori să puncă punct unor situații care nu le sunt pe plac sau îi acaparează. Pe de altă parte, conjuncția Soare-Mercur retrograd poate readuce la lumină situații financiare sau legate de viața intimă care se cer rezolvate. Se pot afla unele dedesupturi mai puțin plăcute. Investițiile ar trtebui evitate.

Horoscop săptămânal Leu: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Plină în sectorul sănătății, aspect care-i poate face nevoiți să se preocupe de niște probleme mai vechi. S-ar putea ca stresul și oboseala de la locul de muncă să-și spună cuvântul și astfel să-i determine pe nativi să facă niște schimbări profesionale. Mercur retrograd și Soarele, guvernatorul lor, se întâlnesc în sectorul relațiilor și s-ar putea să apară în viața nativilor parteneri din trecut sau să se reia discuții mai vechi. Se va ajunge destul de greu la un consens în perioada aceasta, inclusiv în relațiile profesionale. Se pot relua niște negocieri.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate în perioada aceasta. Mercur, guveratorul lor, retrogradează în acest sector și se întâlnește cu Soarele, prin urmare este posibil să iasă la suprafață niște simptome ami neplăcute. În plus, la locul de muncă va fi mai mult stres, lucrurile vor merge mai greoi și pot apărea discuții tensionate cu colegii. Rutina zilnică poate fi afectată de fel și fel de situații care apar la job și nu numai. Luna Plină poate încheia unele relații, poate aduce tensiuni în anturaj și în viața sentimentală. Mai multă grijă la relațiile cu copiii.

Horoscop săptămânal Balanță: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină în sectorul carierei și poate aduce frustrări profesionale. Posibil să fie cauzate de un volum prea mare de muncă sau de situații ce țin de viața de familie și care dezechilibrează nativii inclusiv din punct de vedere profesional. Unii nativi pot lua decizia de a încheia un capitol profesional. Pe de altă parte, întâlnirea lui Mercur retrograd cu Soarele poate readuce în discuție situații sentimentale mai vechi sau poate pune lupa pe unele probleme și neînțelegeri avute cu copiii. Se pot rediscuta și relua proiecte creative mai vechi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi stimulați de Luna Plină să plece într-o călătorie sau să ia o decizie importantă. S-ar putea să fie mai mult pe drumuri, însă pot rezolva situații ce țin de acte, documente, situații juridice. Unii nativi pot obține o diplomă, pot încheia un curs sau pot să renunțe la niște dogme și convingeri învechite. Totuși, pot fi și mai conflcituali cu cei dragi, mai ales că și întâlnirea dintre Mercur retrograd și Soare poate scoate la suprafață nemulțumiri legate de viața de familie. Pot apărea discuții cu părinții, se pot relua teme mai vechi sau pot apărea fel și fel de defecțiuni în casă care se cer rezolvate. Unii nativi pot renova sau reamenaja locuința.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Plină în sectorul financiar. S-ar putea să apară unele cheltuieli destabilizatoare, posibil chiar din cauza altora. Deși unii nativi pot culege roadele unor investiții, există și riscul unor pierderi financiare, mai ales dacă nativii au asociați sau împart banii cu alții. În cuplu pot să apară tensiuni și nu este exclus să se reia discuții din trecut. Mulți nativi sunt nevoiți să revină asupra unor decizii luate. Mai multă grijă la deplasări și la tendința de încăpățânare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină chiar în sectorul relațiilor și s-ar putea să aducă încheierea unui capitol în cuplu sau chiar în zona profesională, poate o colaborare. Nemulțumirile personale se pot reactiva și dacă au legătură cu relația lor, cu partenerul, pot aduce tensiuni serioase. Conjuncția Soarelui cu Mercur retrograd în sectorul financiar poate aduce reevaluarea modului în care nativii își câștigă și își administrează banii. Se pot lumina nemulțumiri mai vechi, dar și cheltuieli prea mari și deloc necesare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de intrarea Soarelui în zodia lor, aspect care le aduce o doză mai mare de energie săptămâna aceasta de care ar trebui să profite. Cel mai bine ar fi să o canalizeze către sănătate, mai ales că Luna Plină se formează în acest sector și poate veni cu situații mai puțin plăcute. Nevoia de odihnă este mare și recomandat ar fi să mai delege din sarcini, fie acasă, fie la muncă. Unii nativi chiar pot renunța la un loc de muncă dacă se simt epuizați. Mercur este retrograd în zodia lor și se întâlnește cu Soarele, deci pot apărea frământări legate de viața personală. Se reiau discuții, se analizează pe toate părțile situații cu care nativii se confruntă.

Horoscop săptămânal Pești: 17 – 23 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Pești au parte de intrarea Soarelui într-un sector al sănătății și s-ar putea ca simptome ale unor afecțiuni mai vechi să iasă acum la suprafață. Conjuncția cu Mercur poate readuce în discuție situații mai vechi în cuplu, poate dezvălui secrete și se pot lumina situații toxice care trebuie vindecate. Luna Plină se petrece în sectorul sentimental și ar putea încheia o relație nesudată. Poate fi vorba și de depășirea unei granițe între iubire și prietenie. Unii nativi pot deveni părinți, în timp ce alții pot culege laurii unui proiect creativ. Atenție mai multă la asociați și prieteni.

Parteneri
ŞOC | Scene incredibile într-un club de noapte. Bătută şi violată de o vedetă aflată în stare de ebrietate
ŞOC | Scene incredibile într-un club de noapte. Bătută şi violată de o vedetă aflată...
FOTO. Ana Baniciu, în costum de baie! Cum arată vedeta
FOTO. Ana Baniciu, în costum de baie! Cum arată vedeta
Cel mai vândut SUV din lume. Un model de familie ce poate fi cumpărat și în România
Cel mai vândut SUV din lume. Un model de familie ce poate fi cumpărat și...
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Pâinea la care nu trebuie să renunți dacă vrei să slăbești
Pâinea la care nu trebuie să renunți dacă vrei să slăbești
Obiceiul care îți VA SCHIMBA viața pentru TOTDEAUNA! Imediat după ce tragi APA, nu uita să...
Obiceiul care îți VA SCHIMBA viața pentru TOTDEAUNA! Imediat după ce tragi APA, nu uita...
Informație de ultimă oră despre Zelenski! Este vestea dimineții în Ucraina
Informație de ultimă oră despre Zelenski! Este vestea dimineții în Ucraina
Flavia Groşan aruncă bomba despre moartea lui Peter Imre: „Ei, hai, nu-mi jigniţi inteligenţa”
Flavia Groşan aruncă bomba despre moartea lui Peter Imre: „Ei, hai, nu-mi jigniţi inteligenţa”
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce mi-a făcut…”
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce...
Ce sfat le-a dat Rareș Bogdan românilor săraci? Denise Rifai a crezut că nu aude bine
Ce sfat le-a dat Rareș Bogdan românilor săraci? Denise Rifai a crezut că nu aude...
Dacă iubita ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid
Dacă iubita ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid
De la burgeri la cocktail - ce preparate şi băuturi se consumă de 4 iulie
De la burgeri la cocktail - ce preparate şi băuturi se consumă de 4 iulie
Este OBLIGATORIU în România! Obiectul pe care toți șoferii trebuie să-l aibă în mașină
Este OBLIGATORIU în România! Obiectul pe care toți șoferii trebuie să-l aibă în mașină
Pensii 2022. Noua adeverință care trebuie pusă la dosarul de pensionare pentru a nu fi respins
Pensii 2022. Noua adeverință care trebuie pusă la dosarul de pensionare pentru a nu fi...
Cadoul șocant primit de fetița unei actrițe care a refuzat avansurile sexuale ale unui mare regizor
Cadoul șocant primit de fetița unei actrițe care a refuzat avansurile sexuale ale unui mare...
Imagini fabuloase! Carmen Iohannis, aşa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă Prima Doamnă!
Imagini fabuloase! Carmen Iohannis, aşa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă Prima...
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Simina Loica și Alex Bobicioiu, sărut fierbite în văzul tuturor la mare! Culmea ironiei, Zănoagă se afla și el pe plajă
Simina Loica și Alex Bobicioiu, sărut fierbite în văzul tuturor la mare! Culmea ironiei, Zănoagă...
Vlad Gherman a dat vestea printre lacrimi. A fost nevoit să ia o decizie: „Oana și cu mine...”
Vlad Gherman a dat vestea printre lacrimi. A fost nevoit să ia o decizie: „Oana...
Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț
Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț
Mireasă luată la palme la propria nuntă! Gestul femeii l-a scos din sărite pe ginere
Mireasă luată la palme la propria nuntă! Gestul femeii l-a scos din sărite pe ginere
De ce nu a trimis Putin în Ucraina „minunea” sa tehnologică, tancul T-14 Armata
De ce nu a trimis Putin în Ucraina „minunea” sa tehnologică, tancul T-14 Armata