Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 25 aprilie – 1 mai 2022. Taurii au parte de schimbări bruște

Horoscop săptămânal 25 aprilie – 1 mai 2022. Taurii au parte de schimbări bruște

De: Madalina Manole 23/04/2022 | 21:30
Horoscop săptămânal 25 aprilie – 1 mai 2022. Taurii au parte de schimbări bruște
Sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 aprilie – 1 mai 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 25 aprilie – 1 mai 2022 se numără și cea a Taurilor care pot avea parte de schimbări bruște în plan personal.

Săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022 este încărcată de aspecte astrologice. Se remarcă o conjuncție unică în 12 ani în zodia Pești, între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic, context aducător de șanse și noroc. În plus, susține progresul în relații și o atracție către zona spirituală a iubirii. Totuși, Venus face conjuncție și cu Neptun, planeta visării, în zodia Pești. Aspectul potențează latura creativă și artistică și aduce inspirație și imaginație, însă în plan sentimental poate fi înșelător.

Mercur, planeta comunicării și rațiunii, intră în zodia sa de domiciuliu, în Gemeni, și până pe 10 mai ne va stimula gândirea și dialogul cu cei din jur. Deși avem susținere să luăm decizii și să negociem, cel mai probabil acestea nu vor rămâne definitive, dat fiind că din 10 mai Mercur va retrograda aici.

Săptămâna 25 aprilie – 1 mai se încheie cu o Lună Nouă în zodia Taur însoțită de o Eclipsă parțială de Soare care poate aduce schimbări bruște în viața noastră, cu scopul de a ne pune pe o direcție de evoluție nouă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 25 aprilie – 1 mai 2022

Berbecii au parte de noi începuturi financiare. Se va produce o schimbare neașteptată legată de venituri, de modul în care-și câștigă banii și îi administrează, care în timp se va dovedi benefică. Pot face progrese în relația de cuplu sau un fost partener îi caută. De asemenea, este momentul să-și vindece fricile, obsesiile, psihozele și depresiile.

Horoscop săptămânal Taur: 25 aprilie – 1 mai 2022

Taurii au parte de o Eclipsă de Soare în zodia lor și deschid o nouă etapă în viața lor. Pe de o parte pot face schimbări conștiente în plan personal, pe de altă parte pot avea parte de evenimente care să-i determine să schimbe ceva. Totodată, se bucură de oportunități de creștere care vin prin intermediul prietenilor sau persoanelor din anturaj. Poate fi vorba de popularitate sau de succesul unui proiect.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 aprilie – 1 mai 2022

Gemenii se bucură de intrarea lui Mercur în zodia lor și astfel mintea li se mai limpezește și pot lua decizii corecte, însă s-ar putea să nu fie definitive și după 10 mai să fie nevoiți să mai revină asupra lor. Lună Nouă îi determină să pună punct unui capitol din trecutul lor. Nu este deloc exclus să iasă secrete la suprafață și să li se accentueaze niște frici. De aseenea, trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate, în special la afecțiuni cronice. În plan profesional, au parte de șanse de afirmare, se fac remarcați și se bucură de aprecierile unor persoane importante.

Horoscop săptămânal Rac: 25 aprilie – 1 mai 2022

Racii pot vedea adevărata față a unor persoane din anturaj. În plus, li se pot da peste cap o serie de planuri și proiecte, însă s-ar putea ca tot răul să fie spre bine. Pe de altă parte, pot să primească oferte, să aibă parte de oportunități care vizează studiile și călătoriile. Relațiile aflate la distanță au ocazia să se îmbunătățească, să facă progrese.

Horoscop săptămânal Leu: 25 aprilie – 1 mai 2022

Leii pot avea parte de o schimbare bruscă în plan profesional. În cazul multora a venit momentul să schimbe chiar direcția în carieră, iar Eclipsa de Soare va fi stimulul de care au nevoie. În plan financiar, se pot aștepta la șanse remarcabile de a-și îmbunătăți veniturile cu sume ce provin din alte activități decât cele prestate la muncă. Pot obține un credit sau pot face o investiție profitabilă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 aprilie – 1 mai 2022

Pentru Fecioare, săptămâna vine cu momente de conștientizare și vor vedea dacă și-au însușit sau nu lecțiile învățate. Unii nativi fac demersuri pentru a se înscrie la un curs sau pentru a pleca într-o călătorie. Conjuncția Venus-Jupiter susține nativii să facă progrese întrt-o relație de cuplu sau profesională. Cei singuri își pot întâlni jumătatea.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 aprilie – 1 mai 2022

Balanțele pot avea parte de răsturnări de situație de natură financiară, odată cu Eclipsa de Soare. Poate fi vorba de o investiție, de o afacere, de un partaj care necesită o altă abordare. Pe de altă parte, pot primi oferte de nerefuzat legate de un nou job sau pot avea șansa să-și îmbunătățească situația la actualul job. Vin șanse de vindecare a unor probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 aprilie – 1 mai 2022

Eclipsa de Soare se va petrece chiar în sectorul relațiilor și poate veni cu schimbări bruște în relația cu partenerul de viață sau în relația cu partenerii profesionali. Astfel, pot fi puși pe o nouă direcție de evoluție. Cei singuri au șansa de a se îndrăgosti, de a începe o nouă relație, iar cei care sunt deja parte a unui cuplu pot deveni părinți. Este o săptămână în care se bucură de creativitate și pot face progrese cu un proiect artistic.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săgetătorii se pot aștepta la evenimente care produc schimbări la locul de muncă, grație acestei Eclipse de Soare din Taur. Poate fi vorba de schimbări de program, de sarcini sau chiar de un job nou. Pe de altă parte, au ocazia să rezolve neînțelegeri cu cei dragi și să reaștearnă armonia în cămin.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 aprilie – 1 mai 2022

Capricornii au parte de surprize neașteptate din partea copiilor sau în plan sentimental. Poate fi vorba inclusiv de o dragoste la prima vedere pentru cei singuri. Cei care sunt părinți s-ar putea să fie nevoiți să se implice mai mult în educația copiilor. Pe de altă parte, au susținere în tot ce ține de comunicare. Vor avea o mare putere de convingere asupra celorlalți și pot face negocieri profitabile, inclusiv salariale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 aprilie – 1 mai 2022

Vărsătorii s-ar putea să poarte discuții cu familia sau să afle informații care să-i ia complet prin surprindere și să le dea peste cap starea emoțională. Financiar, vin fel și fel de oferte de creștere a veniturilor, iar cei mai norocoși pot avea parte inclusiv de o mărire de salariu. Grijă și la tendința de a face cheltuieli prea mari.

Horoscop săptămânal Pești: 25 aprilie – 1 mai 2022

Eclipsa de Soare din Taur le poate aduce Peștilor informații care să le schimbe ideile și planurile sau pot purta discuții neașteptate care să le dea peste cap raționamentele. Conjuncția Venus-Jupiter-Neptun le poate deschide o nouă cale pentru următorii 12 ani. Vine cu mari oportunități pentru nativi, așa că trebuie să profite la maximum de tot ce le iese în cale.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...