Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 8 – 14 noiembrie 2021. Taurii pot încheia relații

Horoscop săptămânal 8 – 14 noiembrie 2021. Taurii pot încheia relații

De: Madalina Manole 08/11/2021 | 07:33
Horoscop săptămânal 8 – 14 noiembrie 2021. Taurii pot încheia relații

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 noiembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 8 – 14 noiembrie 2021 se numără și cea a Taurilor care pot încheia relații, sentimentale, dar mai ales profesionale.

Săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021 se remarcă prin aspecte destul de tensionate, dat fiind că Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Scorpion, în conjuncție, vor face careu cu Saturn din zodia Vărsător. Acest context astrologic ne poate aduce o mai mare istețime în gândire, însă totodată ne poate face mai cinici, mai certăreți și mai duri în exprimare. Putem ataca și manipula prin cuvinte, ne putem exprima frustrările interioare cu înverșunare și, totodată, putem avea parte de situații în care acțiunile noastre să fie limitate, blocate, context care ne poate să devenim încrâncenați și să atacăm. Mare atenție la tendința de victimizare!

Săptămâna se încheie cu o opoziție între Mercur din zodia Scorpion și Uranus din zodia Taur, aspect care poate aduce vești și dialoguri neașteptate, decizii surprinzătoare, dar și idei revoluționare, ingenioase și nevoia de a ne schimba anumite rațiuni și sisteme de gândire.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie mai prudenți săptămâna aceasta, dat fiind că Marte, guvernatorul lor, este afectat de careul cu Saturn. Acest context poate aduce pierderi de energie și resurse, iar acestea sunt relaționate de prieteni, anturaje și proiecte. Este momentul ca nativii să se debaraseze de tot ceea ce este neproductiv în viața lor. Pe de altă parte, pot rezolva situații financiare mai ușor, și asta pentru că au inspirație în tot ce ține de acte, credite, procese, însă este de preferat să evite investițiile riscante, mai ales la îndemnul altora.

Horoscop săptămânal Taur: 8 – 14 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta este destul de tensionată în zona relațională, dat fiind că acolo se află și Mercur și Marte, în aspecte neplăcute. Acest context astrologic poate aduce rupturi și despărțiri, dacă vorbim de relații de lungă durată, sau dificultăți și obstacole, dacă vorbim de noi relații sau de nativi care vor să cucerească pe cineva. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, Taurii trebuie să aibă mare grijă la relațiile cu superiorii și cu colaboratorii, cu partenerii de afaceri pentru că riscul ca în urma unui conflict să se încheie un contract este foarte mare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni nu sunt deloc feriți de contextul astrologic al săptămânii, dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, se află în aspecte tensionate atât cu Saturn, cât și cu Uranus. La locul de muncă pot să apară conflicte majore cu colegii, situații tensionate care sunt duse la extrem, sarcini solicitante care conduc la epuizare și nu este deloc exclus ca unii nativi să cedeze nervos și să-și dea demisia. De asemenea, starea de sănătate poate fi afectată și acum mai mult ca niciodată este nevoie de odihnă. Posibil ca unii Gemeni să-și facă unele investigații acum, însă nu trebuie să se impacienteze mai mult decât este cazul, ci să ia lucrurile cu calm și responsabilitate.

Horoscop săptămânal Rac: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte săptămâna aceasta de trăiri afective intense, poate chiar duse la extrem, iar gesturile pe care le fac din dragoste pot fi mult prea radicale și chiar riscante. Dat fiind că sunt foarte activi sentimental, s-ar putea ca Racii să simtă răceală și indiferență din partea partenerului, să nu se simtă iubiți și apreciați, să devină suspicioși sau prea geloși și astfel să dea naștere conflictelor. Cei care sunt părinți trebuie să aibă mai multă grijă la acțiunile copiilor, dar și la relația cu aceștia pentru că există posibilitatea unor neînțelegeri care să conducă la situații, acțiuni extreme.

Horoscop săptămânal Leu: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de aspecte tensionate în sectorul familiei și este foarte probabil ca dincolo de o nemulțumire interioară și o frustrare emoțională, să apară conflicte serioase cu cei dragi, în special cu părinții sau soțul/soția. Pot apărea lupte de putere greu de aplanat, deci mare atenție la atitudinile autoritare. Unii Lei pot simți nevoia să se mute, să plece de acasă, să caute refugiul în alte părți. Atenție la accidentele casnice și la problemele care pot să apară în gospodărie.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în Fecioară sunt și ei destul de tensionați săptămâna aceasta, dat fiind faptul că Mercur, guvernatorul lor, se va afla în aspecte dificile. Nativii pot avea parte de mult stres, de agitație mentală, lipsă de concentrare în acțiuni și nu este exclus să fie mai mult pe drumuri. Dialogurile cu cei din jur pot aduce conflicte serioase, iar nativii sunt sfătuiți să nu se grăbească în a da verdice și a lua decizii. Negocierile pot fi problematice, iar graba poate strica orice strategie avută. Totuși, mintea le merge și pot găsi soluții dintre cele mai neașteptate la problemele cu care se confruntă.

Horoscop săptămânal Balanță: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să nu mai reziste cu diplomația și săptămâna aceasta să-și ceară drepturile financiare, însă să o facă într-un mod destul de direct, agitat, tensionat, nespecific lor. Este important să se laude mai mult, să-și dea singuri valoare și să aibă încredere în propria lor persoană. Totodată, nativii pot lua decizii financiare bune, pot avea parte de idei ingenioase care să-i stimuleze să-și crească veniturile, însă trebuie să aibă mare grijă la cheltuieli pentru că pot exagera sau pot veni plăți neașteptate care să le destabilizeze bugetul.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de aspecte tensionate, dat fiind că Mercur și Marte se găsesc în zodia lor, prin urmare nativii se pot aștepta la momente de agitație, momente în care vor simți că explodează și vor arunca cu cuvinte dure sau vor fi radicali în acțiuni. Totuși, este o săptămână în care nativii pot lua frâiele în mâini și pot acționa cu încredere în raționamentul lor, pot lua decizii radicale legate de viața lor personală, însă trebuie să evite extremismul și manipularea, dar și luptele de putere, mai ales în familie, unde pot apărea situații neplăcute.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 – 14 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta nu este deloc favorabilă și nativii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor, la odihnă, dar și la acțiunile lor, la deciziile pe care le iau pentru că pot alege greșit. S-ar putea să se simtă limitați, constrânși, blocați și psihic să treacă prin prea multe frământări. Totodată, este de preferat să nu preia asupra lor slăbiciunile și durerile altora, ci să se preocupe de propria lor vindecare. Introspecția și autoanaliza pot aduce revelații și conștientizări majore săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de aspecte tensionate în sectorul prietenilor, al angajaților și asociaților și sunt sfătuiți să aibă mare grijă la tot ce se petrece în această zonă pentru că, dincolo de conflicte serioase, pot avea parte de mari dezamăgiri din partea acestora. Nativii ar fi de preferat să nu-și acorde încrederea prea ușor și să nu se grăbească în decizii legate de proiecte la comun cu alții, dar nici să nu fie prea visători cu privire la planurile de viitor pe care le au.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână foarte agitată, tensionată în zona profesională, însă și stimulantă, care-i poate propulsa în carieră. S-ar putea ca unii nativi să pună piciorul în prag într-o relație cu un superior sau alții să lupte cu multă înverșunare pentru a-ți atinge un obiectiv. Pot dori să demonstreze capacitățile lor, pot dori să se afirme acum și pot să muncească mult mai mult pentru a-și atinge un obiectiv. Atenție la relațiile cu persoane indisponibile emoțional!

Horoscop săptămânal Pești: 8 – 14 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de discuții în contradictoriu pe teme legate de spirituașitate, de credințe, convingeri și principii de viață. Nativii pot deveni foarte vehemenți în susținerea unui punct de vedere, însă pe de altă parte, contextul astrologic al săptămânii îi poate stimula să evolueze spiritual, să învețe ceva nou, să-și satisfacă niște curiozități, să se înscrie la un curs, chiar dacă pe moment vor apărea și limitări și blocaje. Mai multă atenție acordată odihnei acum și cei care au vicii și dependențe ar trebui să le evite și chiar să facă tot posibilul pentru a se debarasa de acestea.

Sursa foto: Pexels.com

Parteneri
Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E alertă: a fost preluată de o
Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este...
O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Localnicii sunt ȘOCAȚI! Imaginile au făcut înconjurul lumii – FOTO
O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această...
Fetiță de 8 ani din Grecia, ”moarte lentă și dureroasă” după ce a fost strivită de poarta metalică a unei fabrici. Martorii au rămas nepăsători
Fetiță de 8 ani din Grecia, ”moarte lentă și dureroasă” după ce a fost strivită...
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
Este absolut obligatoriu pentru toată România! Un medic a spus exact ce trebuie să facă românii
Este absolut obligatoriu pentru toată România! Un medic a spus exact ce trebuie să facă...
Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi
Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să...
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari
Tronul lui Erdogan se clatină. După mult timp preşedintele Turciei pare să aibă un adversar puternic
Tronul lui Erdogan se clatină. După mult timp preşedintele Turciei pare să aibă un adversar...
Reacția lui Bahmu' după ce copilul cel mare i-a spus că vrea să se vaccineze
Reacția lui Bahmu' după ce copilul cel mare i-a spus că vrea să se vaccineze
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a mort!”
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a...
Scumpiri URIAȘE pentru români! A fost făcut anunțul oficial: Majorări de 80%
Scumpiri URIAȘE pentru români! A fost făcut anunțul oficial: Majorări de 80%
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la care a recurs e incredibilă
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la...
Ea e femeia pe care a refuzat-o Nuțu Cămătaru: „M-a invitat la ea! Nu mint, îmi asum tot ce spun
Ea e femeia pe care a refuzat-o Nuțu Cămătaru: „M-a invitat la ea! Nu mint,...
Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae?
Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae?
Loteria Vaccinării. Vezi AICI dacă te afli printre câştigătorii premiului de 100.000 de lei de la a zecea extragere
Loteria Vaccinării. Vezi AICI dacă te afli printre câştigătorii premiului de 100.000 de lei de...
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu respectă noile reguli
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...
Frații Sterp l-au condus pe ultimul drum. Imagini cu fiori de la groapa lui
Frații Sterp l-au condus pe ultimul drum. Imagini cu fiori de la groapa lui
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
De ce a murit, de fapt, Ion Șmecheru'! Adevărata cauză a decesului
De ce a murit, de fapt, Ion Șmecheru'! Adevărata cauză a decesului
Un site pentru adulți anunță că va oferi conținutul „premium”, pe gratis
Un site pentru adulți anunță că va oferi conținutul „premium”, pe gratis
Horoscop rune 6-12 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici:
Horoscop rune 6-12 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: "Taurul are o săptămână de fertilitate şi...