Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 1 august 2021. Leii se impun în dialog

Horoscop zilnic 1 august 2021. Leii se impun în dialog

De: Madalina Manole 01/08/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 1 august 2021. Leii se impun în dialog

Horoscopul zilei de 1 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu își mențin părerile și se impun în dialogurile cu ceilalți.

Prima zi din luna august aduce o nouă conjuncție în zodia Leu, de această dată este vorba de uniunea dintre Soare, guvernatorul semnului, și Mercur, planeta comunicării, aflată și ea aici. Conjuncția Soare-Mercur ne stimulează crativitatea, exprimarea sentimentelor, afectivitatea, pofta de dialog, ne aduce idei strălucite și ne îndeamnă să luăm decizii, însă toate acestea vor fi limitate de Saturn care mâine va fi în opoziție perfectă cu cele două planete.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 IULIE – 1 AUGUST 2021. TAURII ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚESC VIAȚA SENTIMENTALĂ)

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de această conjuncție în sectorul iubirii, prin urmare nativii pot să-și exprime nu neapărat mai ușor, cât mai responsabil sentimentele. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le rezească interesul și cu care să comunice foarte bine, însă nu se vor lăsa cuceriți la prima vedere. Horoscopul de azi le poate aduce discuții foarte serioase cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți.

Horoscop Taur

Taurii au parte de discuții cu familia care pot ajunge ușor la un grad mare de tensiune, însă cu responsabilitate și răbdare vor reuși să spună ce au pe suflet. Important este să nu devină autoritari. Posibil ca unii nativi să discute despre bunuri patrimoniale sau să ia decizii importante care vizează o locuință sau o mutare.

Horoscop Gemeni

Cum Mercur le este guvernator, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o infuzie de energie astăzi și vor fi greu de ținut într-un loc. Nativii sunt dornici de umblat, de ieșit la plimbare, însă pe de altă parte sunt și mult prea direcți în dialog și spun lucrurilor pe nume fără să se gândească la repercusiuni. O zi bună de luat decizii curajoase și îndrăznețe.

Horoscop Rac

Nativii Rac s-ar putea să facă niște cheltuieli neplanificate care să le cam golească conturile și vor fi foarte agitați dacă trebuie să mai scoată bani din buzunar astăzi, dar și stimulați să găsească soluții de redresare. Nativii pot avea idei bune despre cum să-și crească veniturile. Pe de altă parte, horoscopul de azi le poate aduce discuții despre bani care să-i indispună sau chiar conflicte pe teme financiare.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt direct impactați de conjuncția Soare-Mercur, dat fiind că se petrece în semnul lor. Nativii au idei creative, vorbesc mult și au tendința de a-și impune punctul de vedere în fața celorlalți. Din cauza aceasta pot ajunge ușor la tensiuni. Este o zi bună pentru a-și analiza viața personală, dar și pentru a lua decizii vizavi de o relație.

Horoscop Fecioară

Dat fiind că Mercur este guvernatorul lor, Fecioarele resimt puternic această conjuncție. Vor avea energie din abundență, însă o vor canaliza către interior, motiv pentru care pot deveni mai agitate, neliniștite și irascibile, mai ales dacă-și reprimă trăirile. În unele cazuri, trecutul s-ar putea să nu le dea pace și să revină amintiri sau chiar persoane cu care nu și-au încheiat socotelile.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au mari așteptări de la prieteni și pot fi ușor deziluzionați dacă-și pun toată baza în aceștia. Totodată, nativii socializează cu poftă, ies din casă, cunosc noi persoane, dar trebuie să aibă grijă să nu impună și celorlalți să creadă ceea ce ei cred sau să-și facă planurile după cum își doresc ei.

Horoscop Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă grijă astăzi la autoritate pentru că pot fi stimulați de această conjuncție Soare-Mercur și pot deveni de-a dreptul dictatori. Nativii vor să conducă, vor să fie primii și ceilalți să-i urmeze întocmai, ceea ce s-ar putea să nu se întâmple. Posibil să trebuiască să ia decizii pentru alții și asta să-i tensioneze.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au chyef de plimbare și dacă nu pleacă într-o călătorie, cel puțin o planifică acum. Unii nativi pot primi vești îmbucurătoare din străinătate sau legate de o vacanță peste hotare. Horoscopul zilei le atrage atenția că au tendința de a-și impune principiile și mentalitățile în fața altora și pot deveni excesiv de moraliști.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de discuții intime în cuplu, fie legate de sinceritate, de fidelitate sau de bani. Posibil ca unii nativi să piardă ceva, o relație, un proiect, eva să se încheie înainte de termen și asta să le aducă o stare emoțională vulnerabilă. Horoscopul zilei de 1 august le cere atrage atenția că sunt dedesupturi care pot ieși la lumină acum.

Horoscop Vărsător

Cei născuți sub semnul Vărsător resimt din plin această conjuncție în sectorul relațiilor. Nativii pot avea parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, pot  deveni suspicioși și plini de întrebări, iar cei singuri s-ar putea să nu aibă încredere într-un potențial viitor partener și să aibă nevoie de mai multe dovezi pentru a se avânta într-o relație. Unii Vărsători pot lua decizii importante legate de viața de cuplu sau de un contract profesional.

Horoscop Pești

Pentru Pești este o zi destul de tensionată care poate veni cu discuții în contradictoriu cu colegii de muncă sau subalternii. Chiar dacă nu lucrează, ceva se întâmplă, primesc un mesaj, sunt sunați, căutați de aceștia și nu este exclus ca programul lor să fie dat peste cap. Alți nativi sunt peste măsură de preocupați de sănătate sau de schimbările profesionale și discută despre asta.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2021)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Elena Mateescu anunță cum va fi vremea în minivacanța 1 Mai – Paște! Ce ne așteaptă, de fapt
Elena Mateescu anunță cum va fi vremea în minivacanța 1 Mai – Paște! Ce ne...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și...
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe cei doi foști soți
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Rezervația unică în Europa care se află în România. Este situată într-un peisaj de vis, în apropiere de un castel
Rezervația unică în Europa care se află în România. Este situată într-un peisaj de vis,...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...