Home » Trending » Horoscop zilnic 12 aprilie 2021. Lună Nouă în zodia Berbec

Horoscop zilnic 12 aprilie 2021. Lună Nouă în zodia Berbec

De: Madalina Manole 12/04/2021 | 07:15
Horoscop zilnic 12 aprilie 2021. Lună Nouă în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 12 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară pot avea discuții mai tensionate pe tema banilor și bunurilor materiale.

Astăzi are loc o Lună Nouă în zodia Berbec, un fenomen astrologic care vine cu o încărcătură deosebită, dat fiind că planetele care participă la lunație fac doar aspecte pozitive. Este momentul să ne setăm intenții noi, să demarăm noi proiecte și să deschidem un nou capitol în viața noastră. Vom da dovadă de mult curaj, ambiție, pionierat și vom avea ocazia, prin credință, să ne materializăm dorințele. Impactul se resimte puternic în următoarele două săptămâni, însă Luna Nouă va avea efect jumătate de an de acum înainte, până la Luna Plină din Berbec care se va petrece în toamnă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în semnul Berbec resimt din plin această Lună Nouă, dat fiind că se petrece în zodia lor. Nativii au ocazia să înceapă un nou capitol în viața lor, să se reinventeze și, totodată, pot învăța să se iubească mai mult, să aibă mai multă încredere în ei înșiși. Ajutorul le poate veni de la prieteni, asociați și pot avea parte de oportunități care să le dea ocazia să se afirme în domeniul dorit. Cum este implicată și Venus, planeta care le guvernează relațiile, inclusiv în acest sector se pot bucura de inițiative noi și noi începuturi.

Horoscop Taur

Taurii au parte de Luna Nouă în sectorul subconștientului și al trecutului, prin urmare nativii s-ar putea simți mai obosiți, fără vlagă și nu vor avea motivația necesară demarării unor noi acțiuni. Cu toate astea, este un moment bun pentru vindecarea sufletului, a trecutului, pentru a ierta și a depăși o deziluzie, dezamăgire sentimentală, dat fiind că este implicată și Venus, guvernatoarea lor. Acum pot lăsa în spate tot ce este toxic și bolnăvicios în viața lor. Totodată, pot avea parte de oportunități profesionale și financiare, trebuie doar să aibă mai multă încredere în ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere mai multă odihnă și relaxare.

Horoscop Gemeni

Nativii Gemeni se bucură din plin de Luna Nouă din Berbec, mai ales că Marte, guvernatorul lunației, este în zodia lor și le aduce energia necesară noilor începuturi. Nativii pot demara proiecte noi, pot cunoaște persoane noi care să-i ajute în planurile pe care le au și se pot implica în fel și fel de acțiuni. Implicarea lui Jupiter, planeta care le guvernează relațiile, și a lui Venus, planeta care le guvernează iubirea, îna cest moment de Lună Nouă le poate aduce noi începuturi în viața sentimentală, dar și oportunități profesionale, noi contracte și noi viziuni asupra viitorului, noi credințe, convingeri și noi aspirații.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă în sectorul carierei și pentru nativi poate fi un moment important de lansare, dacă au curaj să-și ceară drepturile, să se afirme, dacă își lasă temerile în spate și ies la scenă deschisă. Nativii pot obține o avansare, pot intra pe o nouă direcție profesională, se pot apropia de niște obiective avute și au șansa să-și îmbunătățească imaginea. Este posibil să fie stresați acum, să se simtă nesiguri pe ei și să se teamă de noile începuturi, însă sunt frici pe care trebuie să și le învingă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și asculte cu toată încrederea intuiția.

Horoscop Leu

Nativii din semnul Leu au ocazia odată cu această Lună Nouă să-și extindă orizonturile cunoașterii, iar asta poate însemna o călătorie, fizică sau intelectuală, noi cursuri, noi studii, ocazia de a obține o nouă diplomă sau un nou contract profesional. Sunt și nativi care pot pleca acum în străinătate sau pot cunoaște persoane de alte naționalitate care să joace un rol important în atingerea unor aspirații înalte, pentru că acum sunt stimulați să-și atingă idealurile. O serie de principii de viață, credințe și convingeri se pot schimba acum. Pot fi nativi care-și împărtășesc experiențele cu alții, în sensul că își pun în aplicare ceva ce au învățat. Pe de altă parte, șansele pot veni prin ceilalți, prin colaboratori, asociați, prieteni, iar relația cu partenerul de viață poate cunoaște o îmbunătățire remarcabilă, mai ales în cazul nativilor care au relații la distanță.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au ocazia odată cu această Lună Nouă să se folosească de resursele celorlalți, indiferenjt care sunt acelea, pentru a-și îndeplini un obiectiv. Nativii pot rezolva acum situații legate de bani și bunuri materiale, pot iniția un proces de recâștigare a unor drepturi, pot obține niște acte, un credit, o moștenire, o asigurare. Totodată, lunația este un bun moment pentru a renunța la o dependență și a-și îmbunătăți stilul de viață. Sunt și nativi care pot începe ceva pe cont propriu, o afacere, sau pot primi ocazii profesionale care să le aducă îmbunătățirea veniturilor. Pe de altă parte, este momentul unei noi etape în viața intimă. Pot conduce o relație ascunsă către una oficială.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă chiar în sectorul relațiilor și cum este implicat și Jupiter, din sectorul iubirii, dar și Marte, guvernatorul relațiilor lor, și Venus, însăși guvernatoarea lor, este foarte probabil ca mulți nativi singuri să înceapă o poveste nouă de dragoste. Cei care sunt deja parte a unei relații pot fi ceruți în căsătorie sau, oricum, pot deschide un nou capitol în viața de cuplu. Sunt nativi care pot lua decizia de a deveni părinți sau chiar pot deveni părinți în perioada următoare, dar sunt și nativi care-și descoperă un hobby și-l conduc la succes. Din punct de vedere profesional pot să apară noi colaborări, noi contracte sau își pot pune în practică ceva ce au învățat.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au parte de Luna Nouă din zodia Berbec în sectorul muncii și al sănătății. Nativii se pot aștepta la noi sarcini și responsabilități care, deși inițial nu le vor fi pe plac, ulterior se vor dovedi a fi în beneficiul lor profesional. Totodată, pot începe o dietă, un nou stil de viață, se pot debarasa de tot ce este nocv în viața lor, pot scăpa de ceva apăsător din trecut. Sunt Scorpioni care acum pot vinde o casă, se pot muta într-o casă nouă, pot primi ajutor de la părinți sau își pot mări familia. Horoscopul de astăzi le cere mai multă odihnă. Pot fi ajutați de terapii pe bază de muzică, de scris, de meditații și chiar rugăciuni.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt printre cei mai norocoși nativi ai acestei lunații care se petrece în sectorul iubirii și al creativității. Nativii au ocazia să înceapă o nouă poveste de iubire care se va dovedi de lungă durată, dat fiind că este implicat și Jupiter, guvernatorul lor, dar și Marte, aflat în sectorul relațiilor. Oricum este o perioadă în care bucuria reapare pe chipul lor, pofta de viață revine și Săgetătorii sunt foarte creativi, dornici de distracție și plăcere, de flirt, dar și de iubire. Cei care sunt parte a unui cuplu pot discuta despre posibilitatea de a fi părinți sau chiar pot deveni părinți, iar cei care au deja copii se apropie mai mult de aceștia. Pentru alți nativi poate fi momentul în care fie își descoperă un hobby, fie se afirmă printr-o pasiune.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Poate fi un moment bun pentru reorganizarea sarcinilor în locuință, pentru reamenajarea și redecorarea casei, pentru a se muta într-un loc nou sau pentru a se muta cu persoana iubită. Nu este exclus nici ca unii Capricorni să-și dorească întemeierea unei familii. Pe de altă parte, date fiind implicarea lui Marte și Jupiter în această lunație, nativii pot primi oferte noi de a-și crește veniturile sau chiar un nou loc de muncă. Nu sunt excluse discuțiile despre salarizare în vederea îmbunătățirii veniturilor. Horoscopul de azi le atrage atenția că lunația poate fi un moment cu un puternic impact emoțional, mai ales legat de trecut, rădăcini, copilărie și tradiții, părinți.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de Luna Nouă în sectorul comuncicării, prin urmare nativii nu trebuie să fie mirați dacă vor vorbi mai mult decât de obicei și vor fi mai mult pe drumuri, prinși în mailuri și ședințe. Este un moment bun să se afirme prin dialog, să spună lucrurilor pe nume pentru a obține ceea ce-ți doresc, un moment propice să învețe ceva nou, să se înscrie la un curs. Și în relația de iubire sau în relația cu copiii a venit momentul se se discute și să se ajungă la noi înțelegeri. Pe de altă parte, negocierile și activitățile comerciale sunt foarte bine aspectate acum, iar nativii pot avea idei bune, pot găsi soluții ingenioase pentru nevoile lor.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Nouă din Berbec în sectorul financiar, prin urmare aici se vor petrece noile începuturi. Nativii pot avea parte de ocazii de a-și crește veniturile, dar la fel de bine pot descoperi soluții la problemele financiare sau pot să-și administreze în alt mod banii, poate chiar să-i investească în ceva nou. Familia poate fi un punct de sprijin, iar unii nativi pot obține venituri din imobiliare, din bunuri patrimoniale. Jupiter, guvernatorul lor, îi susține să scape de niște frici, de niște obsesii și le aduce ghidajul spiritual de care au nevoie pentru a fi mai fericiți, mai optimiști. Lunația poate lucra le descoperirea încrederii în sine, la recâștigarea stimei de sine. În cazul unor nativi, poate fi momentul să-și monetizeze niște talente, să-și descopere niște abilități noi. Horoscopul zilei de 12 aprilie le atrage atenția că pot cheltui mai mult ca urmare a impulsivității de moment.

Parteneri
Dieta cu care Scarlatescu a dat jos 50 de kilograme! Pare greu de crezut, dar secretul e atat de simplu! Ce trebuie sa faci zilnic sa topesti kilogramele. „In fiecare zi am mancat…”
Dieta cu care Scarlatescu a dat jos 50 de kilograme! Pare greu de crezut, dar...
A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat
A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum...
În ce lux trăiește Daniel Pavel la Survivor România. Zannidache și Culiță Sterp vor fi invidioși
În ce lux trăiește Daniel Pavel la Survivor România. Zannidache și Culiță Sterp vor fi...
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
Cîţu, schimbare de ultim moment! Unde le este interzis persoanelor nevaccinate să intre. Totul s-a modificat în câteva ore
Cîţu, schimbare de ultim moment! Unde le este interzis persoanelor nevaccinate să intre. Totul s-a...
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale. O să ţi se rupă sufletul! Doamne, ce durere!
Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale. O să ţi se rupă...
GRAVIDA? „Aproape că am căzut din picioare” Anca Serea, declarațiile momentului! E vorba de SARCINA nr. 7
GRAVIDA? „Aproape că am căzut din picioare” Anca Serea, declarațiile momentului! E vorba de SARCINA...
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
Lovitură de teatru! Masca, obligatorie în continuare în parcuri și în Centrul Vechi
Lovitură de teatru! Masca, obligatorie în continuare în parcuri și în Centrul Vechi
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Horoscop INEDIT. Care e cea mai înțeleaptă zodie, zici că vorbește Dumnezeu prin gura lor!
Horoscop INEDIT. Care e cea mai înțeleaptă zodie, zici că vorbește Dumnezeu prin gura lor!
Bătaie cruntă între români, pe aeroportul din Luton.
Bătaie cruntă între români, pe aeroportul din Luton. "Dă-i, dă-i!" Knock-out devastator suferit de un...
Vestea tristă a dimineții despre Ion Dichiseanu… Ce i-au descoperit medicii în corp
Vestea tristă a dimineții despre Ion Dichiseanu… Ce i-au descoperit medicii în corp
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
EXCLUSIV. Alexandru Ciucu, prima reacție despre divorțul de Alina Sorescu. Ce a declarat designerul
EXCLUSIV. Alexandru Ciucu, prima reacție despre divorțul de Alina Sorescu. Ce a declarat designerul
Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este sărbătorit sâmbătă
Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este...
Horoscop SPECIAL de weekend. Previziuni SUMBRE pentru zodii
Horoscop SPECIAL de weekend. Previziuni SUMBRE pentru zodii
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de...
Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Zodia care intră în conflict cu șeful
Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Zodia care intră în conflict cu șeful
COVID-19. Mesaj dur al directorului OMS: Vaccinarea copiilor este o „catastrofă morală”
COVID-19. Mesaj dur al directorului OMS: Vaccinarea copiilor este o „catastrofă morală”
Toți românii născuți înainte de ’89 sunt vizați. Trebuie să știți asta imediat
Toți românii născuți înainte de ’89 sunt vizați. Trebuie să știți asta imediat
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la final
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la...
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor ce trimit pe Stația Spațială
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor...
FOTO. Carmen Brumă arată fabulos la 44 de ani! Și-a arătat sânii printr-o bustieră neagră
FOTO. Carmen Brumă arată fabulos la 44 de ani! Și-a arătat sânii printr-o bustieră neagră
'Vor fi 15 000 de imbolnaviri pe zi!' Anunt extrem despre noua tulpina a coronavirusului! De ce se tem expertii
'Vor fi 15 000 de imbolnaviri pe zi!' Anunt extrem despre noua tulpina a coronavirusului!...
Antonia, apariție interzisă în costum de baie transparent din plasă! Toți i-au văzut tatuajele intime: Surpriză pentru Velea
Antonia, apariție interzisă în costum de baie transparent din plasă! Toți i-au văzut tatuajele intime:...
Situatie fara precedent in cel de-al doilea Consiliu de Nominalizare: Un concurent este eliminat: "Drumul tau se opreste aici!"
Situatie fara precedent in cel de-al doilea Consiliu de Nominalizare: Un concurent este eliminat: "Drumul...
Cum puteţi lua sute de lei de la stat să vă schimbaţi electrocasnicele
Cum puteţi lua sute de lei de la stat să vă schimbaţi electrocasnicele
Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. Totul a inceput cu un un CHIOŞC la Gorjului. Acum au mii de angajaţi şi o afacere de 150 mi. euro
Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. Totul...
”În genunchi să ajungi la mormântul lui” Ce se află  în spatele numelui lui Irinel Columbeanu!
”În genunchi să ajungi la mormântul lui” Ce se află în spatele numelui lui Irinel...
Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT  în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol
Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat...
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP
Cele mai bune oferte SH pentru mașini Skoda. O bancă din România vinde mașini recuperate
Cele mai bune oferte SH pentru mașini Skoda. O bancă din România vinde mașini recuperate