Home » Horoscop » Horoscop zilnic 13 martie 2021. Lună Nouă în zodia Pești

Horoscop zilnic 13 martie 2021. Lună Nouă în zodia Pești

De: Madalina Manole 12/03/2021 | 20:51
Horoscop zilnic 13 martie 2021. Lună Nouă în zodia Pești
Horoscop zilnic 13 martie 2021. Lună Nouă în zodia Pești

Horoscopul zilei de 13 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din zodia Pești au parte de un remarcabil moment de Lună Nouă care se petrece în semnul lor și le aduce noi începuturi în viață.

Luna Nouă din Pești este un moment foarte important și impactant. Este o lunație care se petrece în conjuncție cu Neptun, planeta viselor, și guvernatorul Peștilor, dar și cu Venus, planeta iubirii. În plus, face aspecte bune cu Pluto, planeta transformărilor, și cu Pasul Fortuna, norocul. Este un context astrologic rar întâlnit care ne va ajuta foarte mult să folosim în mod optim energia Peștilor, deci ne va ajuta să ne vindecăm, să ne regenerăm și să deschidem noi uși în viața noastră.

Luna Nouă vorbește întotdeauna despre noi începuturi, iar aceste noi începuturi vin în acord cu trecutul nostru. Este momentul să iertăm, să vindecăm tipare relaționale, mai ales dacă sunt tipare sentimentale repetitive. Această Lună Nouă ne ajută să depășim deziluziile, să eliminăm ce este toxic în viața noastră și să de eliberăm de blocajele mentale, de fricile noastre. Este important ca acum să semănăm semințele bunătății pentru că roadele le vom culege în toamnă, atunci când va avea loc Lună Plină în Pești.

Totodată, este un moment favorabil să ne întoarcem la credință și spiritualitate, mai ales pentru a ne salva sufletul. Este o lunație magică, mistică și putem primi mesaje de la Divinitate, manifestate prin semne, coincidențe, vise profetice.

Luna Nouă din Pești va fi puternic resimțită de Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești, dar și de cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală pe ultimele grade ale acestor semne zodiacal.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Pentru Berbeci, această lunație este deosebit de importantă pentru că îi ajută să se debaraseze de trecut, de tot ceea ce este bolnăvicios și nociv în viața lor. Este o perioadă a viselor revelatorii, o perioadă în care li se evidențiază mistere și secrete, dușmani ascunși, astfel încât să se poată elibera mai ușor dintr-un context. Nativii trebuie să facă curățenie cu totul în viața lor și să se pregătească pentru Luna Nouă care se va petrece în aprilie în zodia lor și care le va deschide un nou an astrologic. Trecutul capătă acum o altă conotație pentru Berbeci, credința renaște în sufletul lor și vor putea ierta mai ușor pe toți cei care le-au făcut rău. Cum Venus, planeta care le guvernează relațiile, este implicată, nativii vor ierta și depăși orice dezamăgire în dragoste trăită, iar în cupluri se ajunge la o uniune spirituală puternică între parteneri.

Taur

Luna Nouă din Pești îi ajută pe nativii Taur să ierte un prieten, să se împace cu cineva din anturaj, să se detașeze și îndepărteze de cineva care le-a făcut rău. Prietenii devin extrem de importanți în vindecarea nativilor. Totodată, simțul caritabil, de a-i ajuta pe ceilalți, crește în sufletul lor și devin mărinimoși mai mult ca niciodată. Fiind implicată Venus, planeta lor guvernatoare, dar și Pluto, planeta care le guvernează relațiile, nativii își pot înțelege greșelile făcute în dragoste și se pot ierta pentru ele. Este o perioadă în care pot visa și materializa niște planuti de viitor, niște proiecte, personale sau profesionale.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni această lunație poate aduce oportunități în carieră, noi începuturi profesionale, dar este important înainte de toate ca nativii să-și asume și să-și ierte raportarea pe care au avut-o până acum la funcția lor sau la ascensiunea lor profesională. Fie că au făcut, fie că nu au făcut lucruri pentru a-și atinge obiectivele, este momentul să se ierte și să-și contureze noi direcții de viitor pentru că oportunitățile vor veni, însă aceste direcții trebuie să fie corecte, dar mai ales realiste, bazate pe ceea ce ei știu să facă și vor să facă, să fie realiste în raport cu statutul lor.

Rac

Luna Nouă din Pești se petrece chiar pe casa spiritualității, deci pentru Raci este un moment benefic de întoarcere la credință, un moment de evoluție în care pot întâlni mentori și ghizi spirituali care să-i ajute să se debaraseze de dogme și prejudecăți, în care pot descoperi cursuri care să le schimbe viziunile și principiile de viață. Unii pot pleca în călătorii, fizice sau cu gândul, pot cunoaște persoane înțelepte sau de altă naționalitate care să le arate o altă variantă a lumii. O relație cu cineva străin sau aflat la distanță poare cunoaște noi începuturi. Vor fi și nativi care vor conștientiza că nu au credințe solide sau că nu au studii solide și astfel se pot înscrie la un curs, seminar.

Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu este un moment de asumare a unor pierderi, de acceptare a unei pagube financiare, de iertare pentru decizii și fapte care le-au adus pierderi. Poate fi vorba de renunțarea la ceva sau cineva pentru a face pace cu ei înșiși. Nativii își pot face acum planuri financiare noi, mai ales legate de credite, moșteniri, litigii, banii partenerului și pot descoperi o latură mai spirituală a intimității. Totodată, Leii pot vindeca niște frici, frica de abandon, frica de sărăcie, poate chiar și o traumă sexuală.

Fecioară

Luna Nouă din Pești se petrece în sectorul relațiilor pentru nativii Fecioară. Este o perioadă de iertare a celorlalți și împăcare, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de colaboratori sau persoane cu care desfășoară activități comune. Este, însă, important să nu facă nimic din ceea ce contravine valorilor lor morale. În cuplu să nu se lase umiliți, dar să ierte umilința adusă, iar profesional să nu accepte sarcini care nu îi reprezintă, dar să se ierte pe ei pentru activitățile depuse până acum care au fost sub nivelul pregătirii lor, sub valoarea lor. Este un moment foarte bun pentru cei singuri care vor să înceapă noi relații, iar pentru cupluri să treacă la un nou nivel.

Balanță

Pentru nativii Balanță este o perioadă a noilor începuturi legate de locul de muncă sau de stilul de viață. Astfel, nativii pot conștientiza cu care activități profesionale nu mai rezonează și le pot elimina, pot primi șansa de a se implica în noi sarcini și astfel să descopere o altă față a locului de muncă. Unii își pot schimba jobul cu totul acum, mai ales că au susținerea lui Venus, planeta lor guvernatoare, dar și a lui Pluto, planeta lor financiară. Este important să se ierte pentru muncile depuse până acum care nu i-au onorat, pentru faptul că nu s-au preocupat mai mult de zona profedsională. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună pentru vindecare fizică, pentru a trtata o afecțiune, pentru a-și îmbunătăți rutina zilnică.

Scorpion

Pentru cei născuți în semnul Scorpion, această Lună Nouă le este extrem de benefică, mai laes că o implică pe venus, guvernatoarea relațiilor lor, și pe Pluto, guvernatorul lor. Pe de o parte, nativii se pot ierta pentru o relație eșuată, pierdută, pentru un moment în care nu au dat valoare cuiva care i-a iubit, iar pe de altă parte este un moment oportun să înceapă o nouă poveste de iubire. De la caz la caz, sunt noi începuturi în viața sentimentală, însă este important să-și mențină și doza de realism. Unii nativi pot decide să devină părinți și au toate șansele să facă pasula cum. Totodată, este o perioadă favorabilă creativității și noilor proiecte creative, artistice, noilor idei, aventurii și distracției, regăsirii bucuriei de a trăi în acord cu iubirea și romantismul.

Săgetător

Săgetătorii au parte de Luna Nouă din Pești în sectorul familiei și al locuinței. Mai mult decât noutățile care vizează casa sau bunurile de patrimoniu, această lunație vorbește despre iertarea pe care nativii trebuie să și-o acorde pentru că nu au petrecut suficient timp cu cei dragi, pentru că au lăsat cariera să le fure acest timp. Trebuie să se ierte pentru că au pierdut pe cineva drag, pentru că nu au fost responsabili cu viața de familie așa cum ar fi trebuit. Pot vindeca o traumă din copilărie, o pierdere. Este o perioadă care le poate aduce multe regrete, singurătate, nevoia de a se închide în ei înșiși. Posibil să simtă mai acut ca niciodată dorul de cineva drag.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, această lunație le aduce nevoia și ocazia de a se elibera de tipare de gândire greșite, toxice, de anumite idei și concepții care le fac rău. Totodată, este momentul să-și schimbe modul în care comunică cu cei din jur, să o facă mai sensibil, să fie mai empatici. Oportunitățile pot sosi în viața lor chiar prin intermediul dialogurilor cu cei apropiați. Pot avea idei noi, pot găsi soluții bune la problemele cu care se confruntă, pot veni ocazii de a face o deplasare, o scurtă călătorie, se pot împăca cu frații, rudele, vecinii, colegi de liceu.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător, pe de o parte trebuie să se ierte pentru o ocazie pierdută de a-și arăta un talent, o abilitate sau pentru o pierdere financiară, iar pe de altă parte trebuie să-și recâștige încrederea în ei înșiși și au această ocazie. Nativii pot avea idei financiare bune, pot avea ocazia de a-și crește veniturile și pot face asta chiar și prin valorificarea și monetizarea unui talent.

Pești

Luna Nouă se petrece în zodia lor, iar Peștii se bucură de o hartă a momentului incredibil de benefică.  Nativii au ocazia să se ierte pentru tot ce ar fi putut să facă și nu au făcut, să se ierte pentru toate momentele în care nu au avut încredere în ei, în care nu s-au iubit și nu s-au valorificat. Este un moment care vine cu o puternică conștientizare de sine, o puternică conștientizare a vieții personale. Există multă confuzie, dar nativii își pot asculta intuiția. Este momentul unor noi începuturi legate de viața personală, momentul să se iubească mai mult pe ei înșiși și să aducă îmbunătățiri stilului de viață, să se onoreze mai mult.

Parteneri
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e inumană: primele informaţii
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…”
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor...
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o persoană la alta
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o...
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au încercat să se apere. Scenele de groază i-ar putea marca pe viaţă
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au...
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti....
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care...
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată...
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre”
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni...
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi...
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu COVID, iar starea lui se agravase
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și să îl muște în timpul cursei
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și...
„Ai fi o starletă porno de valoare
„Ai fi o starletă porno de valoare"! Alexandra Stan, atacată dur de fani după o...
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca...
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de angajaţi în România şi care este cel mai important lucru învăţat de ea în perioada pandemiei
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta acasă surpriza
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta...
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii