Acasă » Trending » Horoscop zilnic 27 august 2021. Scorpionii pot fi puși la zid de partener

Horoscop zilnic 27 august 2021. Scorpionii pot fi puși la zid de partener

De: Madalina Manole 27/08/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 27 august 2021. Scorpionii pot fi puși la zid de partener

Horoscopul zilei de 27 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Cu Luna în tranzit prin Taur, nativii din semnul Scorpion pot trece prin momente delicate în relații și pot fi puși la zid de partener, fie în cuplu, fie în cazul unei colaborări profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se preocupă astăzi de situația financiară și vor căuta fie să renegocieze salariul, un contract de muncă din punct de vedere al banilor, sau un comision pe care îl obțin în urma muncii depuse. Nativii dau dovadă de mai mult curaj și încredere în propria lor persoană și sta îi ajută să vorbească în cunoștință de cauză.

Horoscop Taur

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, cei născuți în zodia Taurii se simt mai bine, mai puternici și mai motivați să rezolve situații din viața de zi cu zi sau situații profesionale amânate. Este o zi foarte bună pentru a-ți regăsi liniștea interioară și pentru a se reechilibra emoțional și chiar pentru a se ocupa mai mult de felul în care arată.

Horoscop Gemeni

Gemenii s-ar putea să se simtă mai obosiți, indisponibili emoțional pentru cei din jur și să caute liniștea, să-și dorească să se retragă în intimitate pentru a analiza situațiile din ultima perioadă. Unii nativi pot simți nevoia de a se detașa de o situației care-i acaparează sau nevoia de a se îndepărta de o persoană toxică. Horoscopul de azi le cere mai multă odihnă și relaxare.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac vor sta mai departe de persoannele care în mod uzual încearcă să profite de pe urma lor, fie că este vorba de prieteni, fie că este vorba de asociați sau colegi. Nativii pot face compromisuri doar dacă au un obiectiv de atins sau un beneficiu personal de obținut. Este o decizie bună, mai ales că au tendința azi de a se încărca emoțional cu probleele altora.

Horoscop Leu

Pentru Lei, ziua de astăzi vine cu preocupări profesionale, dat fiind că Luna le tranzitează sectorul carierei. Nativii pot profita de contextul astrologic pentru a purta discuții cu superiorii, pentru a-și exprima doleanțele și dorințele pe care le au, pentru a stabili noi responsabilități. Sunt Lei care au țeluri de atins și discută despre ele, ba chiar fac pași în această direcție.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt imposibil de întors dacă iau o decizie ș imposibil de combătut într-un context ce ține de principii de viață și valori morale. Nativii au contraargumente la orice și pot capta ușor atenția celorlalți, așa că se pot aștepta să li se ceară sfaturi. Horoscopul zilei susține puternic nativii care studiază sau care se află în călătorii.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt preocupate de bani și bunuri materiale pe care le dețin împreună cu alții și pot avea parte de trăiri emoționale puternice dacă trebuie să renunțe sau să înstrăineze ceva. Posibil să devină acizi și greu de înduplecat în fața oricărei persoane care atentează la siguranța lor emoțională sau financiară. Ar fi de preferat să nu ducă la extrem o dependență pe care o au.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să treacă prin momente mai delicate în relațiile cu ceilalți, indiferent că este vorba de relația cu partenerul de viață sau de relațiile profesionale. S-ar putea ca ceilalți să le impună nativilor anumite condiții, destul de neplăcute, pentru a mai continua, atât în cuplu, cât și o colaborare, un contract.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă, însă contextul astrologic al zilei îi susține să apeleze la ajutorul colegilor sau, cel puțin la sfatul și ideile acestora. Munca de echipă poate aduce roade frumoase astăzi. Horoscopul de azi le cere să se odihnească mai mult și să fie atenți la anumite sensibilități pe care deja le au, să nu le lase să se agraveze pe fondul epuizării fizice.

Horoscop Capricorn

Cu Luna în tranzit prin sectorul afectiv, cei născuți în zodia Capricorn își pot exprima cu ușurință sentimentele, emoțiile și trăirile interioarele. Este o zi foarte bună să facă o declarație de dragoste sau să-și arate iubirea prin mici gesturi. De asemenea, sunt foarte bine susținuți nativii care desfășoară activități creative, artistice, interpretative, dar și cei care, sub o formă sau alta, își exprimă talentele sau scot la lumină un hobby.

Horoscop Vărsător

Ziua de astăzi le aduce Vărsătorilor o mai mare atenție la propriile lor nevoi emoționale și astfel vor încerca să înțeleagă anumite trăiri sau situații din trecut cu care s-au confruntat, însă de această dată de la un alt nivel de cunoaștere. Este o zi bună pentru activități gospodărești și pentru a-și ajuta părinții, cu calm, empatie și înțelepciune.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt dornici de comunicare, de citit, de aflat informații și de căutat răspunsuri. Nativii pot lua decizii și pot rezolva contexte ce țin de acte și deplasări. Horoscopul zilei le cere să nu se lase afectați de vorbele goale ale unora pentru că este posibil să fie bârfiți pe la spate și asta să le aducă stări de neliniște.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×