Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 3 aprilie 2021. Leii își fac prieteni noi

Horoscop zilnic 3 aprilie 2021. Leii își fac prieteni noi

De: Madalina Manole 03/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 3 aprilie 2021. Leii își fac prieteni noi

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu sunt sociabili și își lărgesc cercul de prieteni.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Soarele, care se află în zodia Berbec, face un aspect de susținere cu Nodul Nord din Gemeni, context care va ajuta nativii să-și clarifice niște situații, să vadă lucrurile puțin mai limpede decât au făcut-o până acum. Vor avea idei bune de afirmare, idei care să-i apropie de un obiectiv profesional, însă cu adevărat acest context se va contura la adevărata valoare și nativii vor lua decizii după ce Mercur va intra în zodia lor, adică începând de mâine.

Horoscop Taur

Cu cât se vor frământa mai mult, cu atât s-ar putea ca cei născuți în zodia Taur să găsească soluții mai bune de îmbunătățire a veniturilor. Este posibil ca astăzi să fie frământați și de faptul că nu pot învăța cum și-ar dori, nu au condițiile necesare pentru a studia ceva ce le-ar putea aduce bani. Pe de altă parte, sunt mult mai dispuși să schimbe ceva, să se elibereze de ceva din trecut care le face rău, să vindece o rană care-i face să bată pasul pe loc.

Horoscop Gemeni

Gemenii dau dovadă de mult curaj în a spune lucrurilor pe nume. Nativii se exprimă cu multă îndrăzneală și nu acceptă compromisuri. Sunt stimulați să caute adevărul și să se afirme. Mulți nativi își pot pune niște idei în practică legate de un proiect, își pot face planuri de viitor pornind de la noi premise. Posibile preocupări, chiar nemulțumiri, legate de buget, investiții, finanțări.

Horoscop Rac

Nativii Rac au mai mult curaj când vine vorba despre sectorul profesional. Pot avea discuții în legătură cu direcția profesională pe care vor să meargă și-și pot expune temerile. S-ar putea ca unele frici legate de carieră să se mai evapore, mai ales că și Mercur îi va ajuta începând de mâine să vadă mult mai clar o situație profesională. Către seară sunt momente favorabile reapropierii de partenerul de viață.

Horoscop Leu

Cu ajutorul prietenilor poți ajunge să-ți dai seama de multe situații de viață, poți avea ocazia unor conștientizări importante. Poate realizezi ce vrei, de fapt, să studiezi pe mai departe, poate realizezi care este direcția în care vrei să te dezvolți mai mult. Leii sunt foarte comunicativi și-și

pot extinde grupul de prieteni. Își fac planuri de viitor și discută pe tema unor proiecte importante, reușind să-și extindă viziunea. Horoscopul de azi le recomandă echilibru între distracție și odihnă.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia de afecțiune, de a fi mai aproape de persoana iubită sau de copii. Activitățile distractive, deși slabe în ofertă, pot aduce mai multă motivație unor nativi. Pe de altă parte, frământările legate de carieră se pot accentua acum, dar pot stimula Fecioarele să găsească idei și soluții pentru a-și atinge niște obiective.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, contextul astrologic al zilei este unul destul de avantajos, mai ales pentru acei nativi care nu au știut până acum în ce direcție să conducă o relație. Pot fi mult mai deciși în legătură cu viitorul lor alături de partenerul de viață. Chiar și unele relații profesionale pot acum să fie încadrate într-o anumită categorie. Pe de altă parte, se întrevăd preocupări legate de locuință și o mai mare vulnerabilitate emoțională.

Horoscop Scorpion

Deși este sâmbătă, energia multor nativi Scorpion se canalizează către muncă, dar nu neapărat către munca fizică, ci către cea intelectuală. Vor avea dispoziție spre a învăța ceva, spre a vorbi, a analiza și a gândi. Cel mai probabil, le vor veni acum ideile și soluțiile necesare despre cum să-ți eficientizeze munca sau vor lua o decizie legată de schimbarea locului de muncă. Sunt hotărâți să treacă peste niște frici, dependențe, vicii și pot găsi remediul necesar unei vindecări.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii îndrăgostiți pot fi astăzi mai îndrăzneți și pot veni cu oferte, pot cuceri cu mai mult curaj. Pe de altă parte, cei care se află la începutul unei povești de iubire pot profita de contextul astrologic al zilei pentru a discuta și a pune bazele unei relații serioase. Din punct de vedere financiar pot să apară unele nemulțumiri, dar ușor de trecut.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă de rezolvarea unor situații ce țin de casă, familie. Posibile discuții cu cei dragi legate de reguli, sarcini sau bunuri patrimoniale. Totodată, prind elan și vorbesc despre sarcinile profesionale sau despre ceea ce-și doresc să realizeze în cariera lor. Luna le traversează zodia și le induce o notă de seriozitate în raport cu exteriorul, dar și o notă de blândețe în raport cu cei apropiați.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător sunt foarte comunicativi astăzi și reușesc să se apropie cu pași repezi de persoana pe care-și doresc să o cucerească și chiar pot începe o nouă relație acum. De fapt, este un aspect conturat de ceva vreme încoace. Pe de altă parte, este o zi favorabilă discuțiilor cu și despre copii. Dacă sunt părinți pot ajunge la o înțelegere și apropiere cu cei mici, iar dacă nu sunt părinți pot discuta cu partenerul despre acest statut și-și pot face planuri de viitor.

Horoscop Pești

Nativii din zodia Pești s-ar putea să scoată niște bani din buzunar pentru familie sau pentru a face niște modificări în locuință. Pe de altă parte, contextul astrologic al zilei le aduce mai multă încredere în propria persoană și o stimă de sine crescută, posibil și în urma unor laude primite de la cei apropiați sufletului lor. Horoscopul zilei de 3 aprilie le poate aduce discuții interesante cu prietenii și chiar ieșiri, plimbări cu cei din anturaj.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ai făcut prea multe ouă de Paște? Câte zile rezistă în frigider fără să se strice
Ai făcut prea multe ouă de Paște? Câte zile rezistă în frigider fără să se...
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare de foame
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data nașterii și cum calculăm cifra banilor
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar în aceste zile ai voie, conform tradiției ortodoxe
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar...
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns să fie considerat o adevărată comoară. Se vinde cu 20 de lei kilogramul, iar oamenii vin de la zeci de kilometri distanță să cumpere
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns...
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el răbdarea lui
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el...
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Putin, palat de 1 miliard. Imagini uluitoare din casa dictatorului
Putin, palat de 1 miliard. Imagini uluitoare din casa dictatorului
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Cum se comportă Anamaria Prodan cu Nuți. Bona copiilor impresarei rupe tăcerea: „Las de la mine ca să fie bine”
Cum se comportă Anamaria Prodan cu Nuți. Bona copiilor impresarei rupe tăcerea: „Las de la...
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să îl deschidă, pentru că pot fi în pericol
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să...
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la bază alte ingrediente
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la...