Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 30 august 2021. Mercur intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic 30 august 2021. Mercur intră în zodia Balanță

De: Madalina Manole 30/08/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 30 august 2021. Mercur intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 30 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță vor avea parte de intrarea lui Mercur, chiar în zodia lor, cu impact asupra rațiunii și modului în care comunică.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, își face azi intrarea în zodia Balanță, tranzit în care ne face mult mai echilibrați în gândire și dialog. Vom fi mai atenți la ceea ce spunem pentru a nu-i deranja pe ceilalți, vom căuta înțelegerea în dialog, însă vom fi mai indeciși și vom lua mai greu decizii. Mercur va tranzita Balanța până pe data de 6 noiembrie, iar între 27 septembrie și 18 octombrie va retrograda aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur în Balanță în sectorul relațiilor și al parteneriatelor. Nativii vor fi mai atenți asupra modului în care interacționează cu ceilalți, vor avea parte de discuții importante și clarificări în cuplu, poate și o nouă viziune asupra unei relații, dar și ocazia unor negocieri profesionale.

Horoscop Taur

Taurii pot profita de tranzitul lui Mercur în Balanță pentru a-și îmbunătăți dialogul cu colegii, pentru a-și reanaliza și reorganiza programul, stilul de viață, dar și modul în care-și desfășoară sarcinile zilnice. Unii Tauri pot negocia anumite activități și responsabilitățile pe care le au, iar alții se pot concentra pe găsirea unui alt loc de muncă.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul iubirii și al activităților (re)creative. Nativii vor avea ocazia să vadă dintr-o nouă perspectivă o poveste de iubire, să-și analizeze și reanalizeze sentimentele, poate să lămurească situații legate de viața sentimentală sau de copii. Va crește interesul pentru activitățile intelectuale relexante și se vor dedica unor pasiuni și hobby-uri cu mai mult interes.

Horoscop Rac

Pentru Raci, intrarea planetei Mercur în Balanță va aduce ocazia unor dialoguri și clarificări cu membrii familiei, poate chiar rezolvări ce țin de actele unei case. Unii nativi vor fi interesați de achiziționarea unei locuințe, iar alții își vor analiza emoțiile și universul interior încercând să găsească echilibrul între lumea lor și cea exterioară, între trecut și prezent.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul lui Mercur întocmai în sectorul comunicării, iar pentru acești nativi va urma o perioadă de socializare, o perioadă în care vor avea ocazia să cunoască oameni noi, să lege noi relații. Este un tranzit care-i susține în negocieri, în activități de comerț sau activități oratorice, academice, fiindu-le favorabil celor care țin discursuri publice, ședințe, care dau interviuri, învață și susțin examene. Mai înfrânate și problematice vor fi aceste activități în perioada de retrogradare.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se despart de guvernatorul lor, Mercur, însă planeta le va activa sectorul financiar și din această poziție le poate aduce un mai mare talent în negocieri și ocazia de a avea idei bune despre cum să-și îmbunătățească veniturile. În perioada următoare pot avea parte de discuții legate de salariu sau pot analiza și reanaliza dacă sunt remunerați corespunzător cvu munca depusă, dacă sunt apreciați la adevărata valoare.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de intrarea lui Mercur întocmai în semnul lor, aspect care le aduce o mai mare luciditate, noi idei, noi viziuni și le stimulează nevoia de socializare. Crește capacitatea de negociere și dorința de a se dedica unor activități intelectuale. Totuși, când Mercur va retrograda, multe dintre ideile, deciziile și viziunile nativilor vor fi reanalizate, fiind necesar să-și reevalueze și modul de comunicare cu cei din jur.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, tranzitul lui Mercur prin Balanță nu este chiar de bun augur. Nativii își vor echilibra cu greu gândurile și asta pentru că ideile vor fi multe, controversate și pot fi destul de confuzi. Unii Scorpioni se pot preocupa de starea de sănătate, a lor sau a celor dragi, în timp ce pentru alții pot rememora amintiri și pot relua dialoguri mai vechi, în unele cazuri fiind posibile chiar întâlniri cu persoane din trecut.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de acest tranzit al lui Mercur prin Balanță pentru că vor deveni mai sociabili, mai dornici de a cunoaște oameni noi și de a lega noi prietenii. Dialogul în cuplu se îmbunătățește și nativii pot ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață, însă perioada de retrogradare poate fi dificilă din acest punct de vedere. Pe de altă parte, pot avea idei bune despre cum să-și promoveze un proiect și pot avea ocazia unor negocieri favorabile cu asociații.

Horoscop Capricorn

Capricornii au ocazia, odată cu acest ingres al lui Mercur în Balanță, să-și analizeze cariera, să vadă dacă sunt unde-și doresc din punct de vedere profesional și ce trebuie să facă pentru a-și atinge un obiectiv. O serie de aspirații profesionale pot fi reanalizate. Horoscopul de azi le cere mai multă atenție la comunicarea cu superiorii, care poate fi tensionată, în special în perioada de retrogradare mercuriană.

Horoscop Vărsător

Cu Mercur în Balanță, cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să vadă dintr-un alt unghi o situație de viață, să-și analizeze și reanalizeze niște principii și credințe, poate chiar să se debaraseze de niște prejudecăți avute. Poate fi o perioadă favorabilă pentru studiu, pentru înscrierea la seminarii de dezvoltare personală sau profesională, o perioadă bună pentru călătorii.

Horoscop Pești

Peștii au ocazia să analizeze dintr-o altă perspectivă o situație financiară, posibil legată de banii deținuți împreună cu alții sau de un bun material la comun, poate de un credit, o investiție, un proces sau litigiu. Posibile negocieri în legătură cu condițiile de finanțare, cu condițiile de plată a unei rate sau de returnare a unei datorii. Pe de altă parte, posibil ca unii nativi să resimtă nevoia de reechilibrare interioară, pot discuta mai mult despre emoțiile și trăirile lor cele mai profunde și este foarte probabil să-și conștientizeze niște frici avute.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată:
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur:...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...