Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 4 aprilie 2021. Mercur intră în zodia Berbec

Horoscop zilnic 4 aprilie 2021. Mercur intră în zodia Berbec

De: Madalina Manole 04/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 4 aprilie 2021. Mercur intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec au parte de ingresul planetei Mercur chiar pe casa personalității lor.

Mercur, planeta comunicării, intră astăzi în zodia Berbec, acolo unde deja se află Soarele, dar și planeta Venus, și o va tranzita până pe data de 19 aprilie. În toată această perioadă, Mercur ne va susține sistemul de gândire și ne va ajuta să ne exprimăm ideile cu mult curaj. Există, însă, și riscul de a ne grăbi în a trage concluzii și a lua decizii.

Tranzitul lui Mercur prin Berbec va susține foarte mult în raționament zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), dar și pe cei care au ascendentul aici sau alte planete în astrograma natală în aceste semne zodiacale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

După o perioadă de confuzie, în care Berbecii cu greu au putut lua decizii, iată că de azi Mercur va intra în zodia lor, aspect care-i va susține la nivel de raționament. În primul rând, se vor clarifica multe în mintea lor și vor simți cum motorașele responsabile cu mecanismul gândirii încep să se pună în mișcare. Nativii se vor exprima mai ușor și vor vorbi mai mult decât au făcut-o în ultima perioadă, iar cei care învață vor fi susținuți în acest proces. Mercur este guvernator al casei muncii și sănătății, deci își pot face un program acum pe care să-l și respecte, devenind mai eficienți în munca lor. Mai multă atenție la deciziile luate în grabă și la modul de exprimare, pentru că pot fi prea direcți și pot deranja pe cei din jur.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, acest tranzit este destul de intens, dat fiind că se petrece pe casa trecutului și a subconștientului. Nativii intră într-o etapă de introspecție și meditație și încearcă să gândească totul într-o manieră diferită, profundă. S-ar putea să fie răscoliți de situații sentimentale mai vechi și să li se activeze unele temeri financiare, dat fiind că Mercur le guvernează atât banii, cât și iubirea. Poate fi o perioadă de agitație interioară, stres, irascibilitate și chiar insomnii. Ar putea folosi acest tranzit pentru a se apropia mai mult de sufletul partenerului, pentru a se retrage și a petrece timp cu acesta.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte avantajați de acest tranzit, dat fiind faptul că Mercur le este și guvernator. Nativii vor deveni mult mai sociabili decât până acum și vor lega mult mai ușor relații noi de prietenie, fiind foarte posibil ca cei singuri să fie atrași de persoane din anturaj. Pe de altă parte, nativii vor avea idei îndrăznețe și propuneri revoluționare despre cum să conducă la succes un proiect în care sunt implicați, iar planurile de viitor pe care și le fac în perioada aceasta se vor dovedi spornice, dacă nu le vor abandona.

Horoscop Rac

Nativii Rac au parte de ingresul lui Mercur din Berbec în sectorul carierei. Acest tranzit îi va face mai vocali în tot ce ține de exercitarea profesiei lor, dar îi va și ajuta să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă, să aibă curaj să-și exprime punctul de vedere și să se facă auziți. Exstă posibilitatea ca până pe 19 aprilie să fie mai conflctuali în relațiile cu superiorii și persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să reanalizeze un proiect din trecut, o negociere, o decizie luată anterior, indiferent în ce domeniu a fost luată.

Horoscop Leu

Tranzitul lui Mercur prin Berbec, îi face pe Lei mai dornici de a explora noi domenii de cunoaștere, mai dornici de aventură intelectuală și nu numai. Nativii vor căuta soluții să se dezvolte personal sau profesional, dar și financiar, dat fiind că Mercur le guvernează acest sector. Pot avea mai mult contact cu străinătatea, chiar și asocieri cu persoane sau firme străine, pot cunoaște persoane de altă cultură, religie și naționalitate, iar relațiile aflate la distanță se bucură de o mai mare apropiere, cel puțin la nivel de comunicare.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, prin sectorul intimității și al finanțelor deținute împreună cu alții. Din această ipostază, planeta le va stimula nativilor dorința de a pune la punct situații ce țin de buget, credite, asigurări, taxe, impozite și pot fi mai preocupați să intre în posesia unei moșteniri, să rezolve litigii și partaje. Totodată, vor predomina discuțiile legate de banii partenerului, de administrarea bugetului comun. Posibil ca anumite secrete să iasă la suprafață, să se discute despre infidelități și dependențe în cuplu. Nativii sunt mai interesați să-și dezvolte latura sexuală a vieții.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, Mercur în tranzit prin Berbec va activa chiar sectorul relațiilor și se va dovedi o perioadă benefică pentru că vor avea șansa să rezolve neînțelegeri apărute în cuplu și să se apropie prin dialog de partener. Cei singuri pot descoperi noi viziuni incitante despre viața în doi și pot fi mai deschiși legării de noi relații. Din punct de vedere profesional, tranzitul îi avantajează pe nativi să-și expună ideile, să lege mai ușor parteneriate și să semneze noi contracte. Chiar și unele contracte mai vechi pot fi acum reeditate.

Horoscop Scorpion

Mercur în tranzit prin zodia Berbec le activează Scorpionilor sectorul muncii și al sănătății. Este foarte probabil să urmeze o perioadă mai aglomerată la job, cu task-uri și responsabilități mai solicitante, care însă vor stimula productiv nativii și vor aduce eficientizarea muncii lor. Horoscopul zilei le cere să nu facă excese în perioada aceasta, să se odihnească corespunzător și să fie atenți la mesajele pe care organismul le transmite. Dacă este nevoie, pot merge la medic pentru investigații.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de acest ingres mercurian chiar prin sectorul iubirii și al creativității. Nativii vor flirta cu mai mult elan, vor fi mai dornici să cucerească și să înceapă noi povești de dragoste, mai ales că în zodia Berbec se află și Venus, planeta iubirii, și îi susține puternic. Pe de altă parte, cei care au deja relații ajung să se înțeleagă mai bine cu partenerul, discută despre copii (și comunicarea cu copiii se îmbunătățește) și reușesc să alunge monotonia din cuplu prin fel și fel de activități distractive. Creativitatea și simțul artistic se intensifică, aspect care-i ajută foarte mult pe cei care se exprimă în domenii ce cer astfel de criterii.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul casei și familiei. Nativii vor avea ocazia în următoarea perioadă să poarte discuții mai apropiate, mai calde și mai îndrăznețe cu cei dragi și astfel să clarifice neînțelegeri și să stabilească noi reguli în casă. De asemenea, poate fi o perioadă bună pentru a discuta despre bunuri patrimoniale, dar și pentru a pune la punct contexte ce țin de regimul unei locuințe.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur din zodia Berbec chiar prin sectorul comunicării, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor deveni maeștri ai dialogului, însă și foarte sinceri și direcți. Se pot clarifica multe contexte în următoarea perioadă, mai ales de natură sentimentală și financiară. De asemenea, pe de altă parte, este o perioadă foarte bună pentru negocieri, studiu și activități comerciale, pentru a învăța și susține examene, dialoguri, ședințe.

Horoscop Pești

Nativii din zodia Pești se pot bucura de acest tranzit, dat fiind că Mercur le activează sectorul financiar în tranzitul lui prin zodia Berbec. Acest context astrologic le poate aduce pe de o parte idei îndrăznețe de a-și îmbunătăți veniturile, iar pe de altă parte ocazia de a-și analiza modul în care-și administrează banii. Horoscopul zilei de 4 aprilie le poate aduce cheltuieli ce țin de locuință sau discuții în cuplu despre bani și buget comun.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea