Home » Horoscop » Horoscop zilnic 4 aprilie 2021. Mercur intră în zodia Berbec

Horoscop zilnic 4 aprilie 2021. Mercur intră în zodia Berbec

De: Madalina Manole 04/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 4 aprilie 2021. Mercur intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec au parte de ingresul planetei Mercur chiar pe casa personalității lor.

Mercur, planeta comunicării, intră astăzi în zodia Berbec, acolo unde deja se află Soarele, dar și planeta Venus, și o va tranzita până pe data de 19 aprilie. În toată această perioadă, Mercur ne va susține sistemul de gândire și ne va ajuta să ne exprimăm ideile cu mult curaj. Există, însă, și riscul de a ne grăbi în a trage concluzii și a lua decizii.

Tranzitul lui Mercur prin Berbec va susține foarte mult în raționament zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), dar și pe cei care au ascendentul aici sau alte planete în astrograma natală în aceste semne zodiacale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

După o perioadă de confuzie, în care Berbecii cu greu au putut lua decizii, iată că de azi Mercur va intra în zodia lor, aspect care-i va susține la nivel de raționament. În primul rând, se vor clarifica multe în mintea lor și vor simți cum motorașele responsabile cu mecanismul gândirii încep să se pună în mișcare. Nativii se vor exprima mai ușor și vor vorbi mai mult decât au făcut-o în ultima perioadă, iar cei care învață vor fi susținuți în acest proces. Mercur este guvernator al casei muncii și sănătății, deci își pot face un program acum pe care să-l și respecte, devenind mai eficienți în munca lor. Mai multă atenție la deciziile luate în grabă și la modul de exprimare, pentru că pot fi prea direcți și pot deranja pe cei din jur.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, acest tranzit este destul de intens, dat fiind că se petrece pe casa trecutului și a subconștientului. Nativii intră într-o etapă de introspecție și meditație și încearcă să gândească totul într-o manieră diferită, profundă. S-ar putea să fie răscoliți de situații sentimentale mai vechi și să li se activeze unele temeri financiare, dat fiind că Mercur le guvernează atât banii, cât și iubirea. Poate fi o perioadă de agitație interioară, stres, irascibilitate și chiar insomnii. Ar putea folosi acest tranzit pentru a se apropia mai mult de sufletul partenerului, pentru a se retrage și a petrece timp cu acesta.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte avantajați de acest tranzit, dat fiind faptul că Mercur le este și guvernator. Nativii vor deveni mult mai sociabili decât până acum și vor lega mult mai ușor relații noi de prietenie, fiind foarte posibil ca cei singuri să fie atrași de persoane din anturaj. Pe de altă parte, nativii vor avea idei îndrăznețe și propuneri revoluționare despre cum să conducă la succes un proiect în care sunt implicați, iar planurile de viitor pe care și le fac în perioada aceasta se vor dovedi spornice, dacă nu le vor abandona.

Horoscop Rac

Nativii Rac au parte de ingresul lui Mercur din Berbec în sectorul carierei. Acest tranzit îi va face mai vocali în tot ce ține de exercitarea profesiei lor, dar îi va și ajuta să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă, să aibă curaj să-și exprime punctul de vedere și să se facă auziți. Exstă posibilitatea ca până pe 19 aprilie să fie mai conflctuali în relațiile cu superiorii și persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să reanalizeze un proiect din trecut, o negociere, o decizie luată anterior, indiferent în ce domeniu a fost luată.

Horoscop Leu

Tranzitul lui Mercur prin Berbec, îi face pe Lei mai dornici de a explora noi domenii de cunoaștere, mai dornici de aventură intelectuală și nu numai. Nativii vor căuta soluții să se dezvolte personal sau profesional, dar și financiar, dat fiind că Mercur le guvernează acest sector. Pot avea mai mult contact cu străinătatea, chiar și asocieri cu persoane sau firme străine, pot cunoaște persoane de altă cultură, religie și naționalitate, iar relațiile aflate la distanță se bucură de o mai mare apropiere, cel puțin la nivel de comunicare.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, prin sectorul intimității și al finanțelor deținute împreună cu alții. Din această ipostază, planeta le va stimula nativilor dorința de a pune la punct situații ce țin de buget, credite, asigurări, taxe, impozite și pot fi mai preocupați să intre în posesia unei moșteniri, să rezolve litigii și partaje. Totodată, vor predomina discuțiile legate de banii partenerului, de administrarea bugetului comun. Posibil ca anumite secrete să iasă la suprafață, să se discute despre infidelități și dependențe în cuplu. Nativii sunt mai interesați să-și dezvolte latura sexuală a vieții.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, Mercur în tranzit prin Berbec va activa chiar sectorul relațiilor și se va dovedi o perioadă benefică pentru că vor avea șansa să rezolve neînțelegeri apărute în cuplu și să se apropie prin dialog de partener. Cei singuri pot descoperi noi viziuni incitante despre viața în doi și pot fi mai deschiși legării de noi relații. Din punct de vedere profesional, tranzitul îi avantajează pe nativi să-și expună ideile, să lege mai ușor parteneriate și să semneze noi contracte. Chiar și unele contracte mai vechi pot fi acum reeditate.

Horoscop Scorpion

Mercur în tranzit prin zodia Berbec le activează Scorpionilor sectorul muncii și al sănătății. Este foarte probabil să urmeze o perioadă mai aglomerată la job, cu task-uri și responsabilități mai solicitante, care însă vor stimula productiv nativii și vor aduce eficientizarea muncii lor. Horoscopul zilei le cere să nu facă excese în perioada aceasta, să se odihnească corespunzător și să fie atenți la mesajele pe care organismul le transmite. Dacă este nevoie, pot merge la medic pentru investigații.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de acest ingres mercurian chiar prin sectorul iubirii și al creativității. Nativii vor flirta cu mai mult elan, vor fi mai dornici să cucerească și să înceapă noi povești de dragoste, mai ales că în zodia Berbec se află și Venus, planeta iubirii, și îi susține puternic. Pe de altă parte, cei care au deja relații ajung să se înțeleagă mai bine cu partenerul, discută despre copii (și comunicarea cu copiii se îmbunătățește) și reușesc să alunge monotonia din cuplu prin fel și fel de activități distractive. Creativitatea și simțul artistic se intensifică, aspect care-i ajută foarte mult pe cei care se exprimă în domenii ce cer astfel de criterii.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul casei și familiei. Nativii vor avea ocazia în următoarea perioadă să poarte discuții mai apropiate, mai calde și mai îndrăznețe cu cei dragi și astfel să clarifice neînțelegeri și să stabilească noi reguli în casă. De asemenea, poate fi o perioadă bună pentru a discuta despre bunuri patrimoniale, dar și pentru a pune la punct contexte ce țin de regimul unei locuințe.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur din zodia Berbec chiar prin sectorul comunicării, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor deveni maeștri ai dialogului, însă și foarte sinceri și direcți. Se pot clarifica multe contexte în următoarea perioadă, mai ales de natură sentimentală și financiară. De asemenea, pe de altă parte, este o perioadă foarte bună pentru negocieri, studiu și activități comerciale, pentru a învăța și susține examene, dialoguri, ședințe.

Horoscop Pești

Nativii din zodia Pești se pot bucura de acest tranzit, dat fiind că Mercur le activează sectorul financiar în tranzitul lui prin zodia Berbec. Acest context astrologic le poate aduce pe de o parte idei îndrăznețe de a-și îmbunătăți veniturile, iar pe de altă parte ocazia de a-și analiza modul în care-și administrează banii. Horoscopul zilei de 4 aprilie le poate aduce cheltuieli ce țin de locuință sau discuții în cuplu despre bani și buget comun.

Parteneri
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e inumană: primele informaţii
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…”
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor...
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o persoană la alta
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o...
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au încercat să se apere. Scenele de groază i-ar putea marca pe viaţă
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au...
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti....
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care...
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată...
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre”
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni...
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi...
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu COVID, iar starea lui se agravase
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și să îl muște în timpul cursei
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și...
„Ai fi o starletă porno de valoare
„Ai fi o starletă porno de valoare"! Alexandra Stan, atacată dur de fani după o...
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca...
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de angajaţi în România şi care este cel mai important lucru învăţat de ea în perioada pandemiei
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta acasă surpriza
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta...
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii