Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020. Săgetătorii vindecă răni sentimentale

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020. Săgetătorii vindecă răni sentimentale

De: Madalina Manole 01/10/2020 | 00:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020. Săgetătorii vindecă răni sentimentale
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020. Săgetătorii vindecă răni sentimentale

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător au ocazia de a vindeca o rană sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de multă forță interioară și putere pentru a face față provocărilor ce vin înspre ei, fie că sunt profesionale, fie că sunt legate de starea lor de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce șansa de a se pune în valoare, de a se afirma și a fi în centrul atenției, în primul rând a atenției lor și apoi a celorlalți. Niște vulnerabilități vor fi conștientizate acum.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să conștientizeze ceea ce-i inihibă, ceea ce-i închide în ei înșiși și-i frământă. Este ceva din adâncul ființei lor care va fi scos la suprafață, ceva ce poate le-a afectat și sănătatea în timp. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a se preocupa mai mult de propria lor persoană, de sănătatea lor, de a se odihni și detașa. Nevoia de relaxare după o perioadă încărcată este mare.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se concentrează pe prieteni și pe poziția lor în raport cu anturajul. Nativii simt că aici este un capitol care cere vindecare, nu refulare, cere atenție, nu fugă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a conștientiza ceea ce-i doare la cei cei apropiați și vor face tot posibilul să vindece rana. Poate fi vorba de momebte în care nu au fosta preciați de prieteni, de momente în care stima lor de sine le-a fost devalorizată, iar acum le pot conștientiza și vindeca.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să conștientizeze niște aspecte care nu-i lasă să se exprime profesional, care nu-i lasă să se pună în lumină mai mult, să lupte mai abitir pentru câștigarea unor drepturi și pentru atingerea unor țeluri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a se pune în valoare profesional, de a trece, poate, peste o frică de o autoritate din viața lor, în ciuda frustrărilor și a oboselii, stresului pe care le resimt.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să vadă noi perspective de viitor prin conștientizarea unor mentalități, unor filozofii noi de viață. Ce înseamnă, de fapt, progresul spiritual? Cumva contopirea trecutului cu o nouă viziune de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a afla o nouă direcție de afirmare sprituală, ideologică.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și conștientizeze niște atașamente financiare, emoționale, niște vulnerabilități sexuale. Intimitatea este privită din alt unghi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a vedea profunzimea unor aspecte, intime și/sau financiare, care se cer vindecate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot să se simtă vulnerabili în fața partenerului de viață, să-și dea seama ce anume le aduce această vulnerabilitate și astfel să-și dorească intens să o vindece. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că imaginea lor este foarte importantă și că nevoia de a le fi recunoscute calitățile și meritele de către ceilalți este foarte mare. Care să fie punctul sensibil în relațiile cu partenerul de viață sau cu cei cu care colaborează?

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își pot descoperi cauzele unor probleme de sănătate, unor sensibilități pe care le resimt în ultima perioadă. Nevoia de relaxare și de detașare față de un context profesional este mare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că stresul profesional poate fi cauzator de neplăceri legate de buna funcționare a organismului. Vindecarea unei relații cu colegii este necesară.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia de a se detașa de niște dureri și răni sentimentale care nu le permit să fie fericiți. Poate unii nativi trec acum peste o despărțire, în timp ce alții cunosc o dragoste pasională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a vindeca aspecte ale vieții sentimentale, intime, dar și ocazia de a-și îmbunătăți relația cu copiii. O zi creativă, nativii își pot exprima latura artistică, pot ieși în evidență, se pot exprima.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își descoperă într-o nouă lumină niște vulnerabilități emoționale. Nativii simt nevoia acută de a vindeca o traumă din copilărie, nevoia de a se detașa de trecut, de a se desprinde de familie sau de tipare toxice din familie pentru a evolua, pentru a fi ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce necesitatea de a clarifica legătura lor cu trecutul care-i ține în loc. Poate fi vorba de situații care vizează familia sau partenerul cu care locuiesc în aceeași casă.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au nevoie să se înțeleagă mai bine pe ei și pe cei din jur, au nevoie să aducă îmbunătățiri comunicării cu ceilalți. Nativii pot vindeca un aspect care le afecta dialogul cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a-și îmbunătăți sănătatea prin vindecarea unor tipare de gândire.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot conștientiza ce anume nu-i lasă să se pună în valoare. Este vorba de o rană financiară sau legată de stima de sine care se poate lumina acum. Unii nativi pot conștientiza că au nevoie să fie apreciați de persoana iubită pentru a deveni stăpâni pe ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și vindece un moment de sărăcie sau un moment în care stima de sine le-a fost afectată.

Parteneri
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat totul la vedere
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la...
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru:
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
Atenție!  Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Atenție! Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Cristi Borcea a dat lovitura. Tranzacția care i-a adus 1,9 milioane de dolari
Cristi Borcea a dat lovitura. Tranzacția care i-a adus 1,9 milioane de dolari
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la Chefi la Cuțite
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la...
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare...
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Doliu în lumea filmului! A murit o legendă a serialelor. Lumea întreagă îi va simţi lipsa
Doliu în lumea filmului! A murit o legendă a serialelor. Lumea întreagă îi va simţi...
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e musai să facă înainte
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e...
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a stârnit controverse
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a...
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic cum poate să arate! Cum o poți recunoaște pe stradă
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic...
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a fost blândă fiindcă actorul și-a recunoscut vina
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât de puţine lucruri despre el, încât i se mai spune şi
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor:
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor: "Se...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l știe
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l...
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici nu visează la așa salariu!
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici...