Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2020. Marte retrogradează în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2020. Marte retrogradează în zodia Berbec

De: Madalina Manole 09/09/2020 | 21:27
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2020. Marte retrogradează în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec vor avea parte de retrogradarea lui Marte întocmai în semnul lor, cu influență asupra personalității și asupra acțiunilor lor.

Marte este planeta acțiunii, a războiului, a determinării, guvernatoare a zodiei Berbec și, secundar, a zodiei Scorpion, prin urmare atunci când retrogradează în aceste zodii energia sa este una destul de puternică. Marte retrogradează în Berbec după aproximativ 32 de ani, iar această perioadă, până pe 14 noiembrie 2020, când își reia mersul direct, va fi una destul de tensionată, dat fiind că reface careurile cu planetele aflate în zodia Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto. Atât la nivel personal, cât și la nivel socio-politic ne putem aștepta la conflicte, lupte de stradă și destul de multă agresivitate.

Cu Marte retrograd în Berbec trebuie să evităm acțiunile impulsive și necontrolate. Putem fi mai agitați, ne putem accidenta mai ușor, mai ales în zona capului, și putem simți că acțiunile noastre sunt mult încetinite. De aceea, este o perioadă bună pentru reevaluarea activităților, pentru reevaluarea modului în care ne folosim energia, pentru regândirea strategiei de acțiune și nu pentru demararea acțiunii în sine.

Marte nu este doar planeta energiei vitale, ci este și planeta sexualității, iar retrogradarea sa ne poate stimula să canalizăm greșit energia sexuală sau, din contră, să ne pierdem libidoul. De asemenea, activitățile sportive nu vor fi susținute în această perioadă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de această retrogradare întocmai în semnul lor, iar nativii trebuie să fie atenți la impulsivitate, la acțiunile necontrolate în urma cărora se pot răni. Este de preferat să evite activitățile riscante, deși probabil vor da dovadă de un curaj mukt mai mare ca de obicei. Posibil ca în această perioadă să se confrunte cu dureri de cap. Pe de altă parte, sunt posibile conflicte cu autoritățile din viața lor și trebuie să dea dovadă de îngăduință și cumpătare. Este momentul să-și reevalueze modul de acțiune și să aibă mai multă grijă de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere responsabilitate în acțiuni.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul subconștientului. Nativii s-ar putea să fie năpădiți de gânduri și amintiri, de frici și temeri, în special legate de sănătate, capitol la care trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate și precauție. Unii nativi pot simți că retrăiesc situații din trecut, însă tot acest context psihic tumultos se va dovedi de bun augur într-un final pentru că vor avea ocazia să învingă toate blocajele psihice. Marte le guvernează și zona relațiilor, iar aici pot apărea tensiuni și chiar rupturi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să facă o călătorie interioară profundă și să acționeze mai mult în interior și mai puțin în exterior.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de tensiuni în relația cu prietenii, să apară discuții în contradictoriu și acțiunile lor să dăuneze antirajului. Pe de altă parte, o serie de proiecte avute pot fi încetinite și nativii pot simți că bat pasul pe loc. Cum Marte le guvernează casa muncii și a sănătății, este recomandat să dea dovadă de multă responsabilitate în aceste direcții. Pot apărea accidentări la job dacă nu sunt atenți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot fi conflictuali cu colegii de muncă și mult prea impunători.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul carierei, iar acest aspect va cere o reevaluare a acțiunilor demarate de nativi în acest sens, o reevaluare a strategiei de ascensiune profesională. Nu este momentul să-și schimbe cariera. Totodată, pot avea parte de conflicte cu superiorii destul de severe și trebuie să dea dovadă de control și stăpânire de sine. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce multă presiune în acest sector de viață. Nativii pot avea senzația că unele proiecte profesionale stagnează. În plus, Marte le guvernează sectorul iubirii și al copiilor, deci s-ar putea să fie mai conflictuali pe aceste segmente de viață, mai impunători și autoritari.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul filozofiilor de viață și al călătoriilor. Va urma o perioadă de reanaliză a principiilor după care s-au ghidat și pot trece prin tumult, prin frământări și situații care să le aducă dorința de a se dezvolta atât personal, spiritual, cât și profesional. De evitat călătoriile sau, dacă sunt necesare, trebuie făcute cu multă prudență. Marte le guvernează și sectorul familiei și al locuinței, deci pot apărea tensiuni cu părinții și o stagnare a unor acțiuni ce țin de casă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să pornească o călătorie interioară și să caute cursuri și seminarii de dezvoltare la care să se înscrie, să studieze mai mult, să caute să cunoască, să exploreze noi domenii.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul sexualității și al moștenirilor, al banilor deținuți împreună cu alții. Este o perioadă în care o vizită la medicul ginecolog poate fi de bun augur și sunt sfătuiți să facă acest pas de control. Totodată, cum Marte guvernează și sectorul comunicării, nativii pot fi mai tensionați și mai agitați, mai acizi în dialog. De evitat în această perioadă negocierile financiare, investițiile, tranzacțiile, în schimib nativii pot opta pentru reevaluarea unei strategii de obținere a unui bun material, credit, împrumut Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai atenți la deplasări.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Marte în Berbec, întocmai în sectorul relațiilor și al căsniciei, prin urmare pot apărea conflicte cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri și este de preferat ca nativii să-și reevalueze modul de acțiune, să nu pună paie pe foc și să evite să se arate autoritari. Acele relații mult încercate se pot încheia acum, inclusiv asocierile nerentabile. Dat fiind că Marte guvernează și sectorul financiar al nativilor, este de preferat să fie atenți la bani, la investiții și să-și reanalizeze modul în care-i câștigă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite tensiunile la locul de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi afectați de această retrogradare a lui Marte în Berbec, dat fiind că le este și guvernator. Nativii vor fi mai irascibili decât de obicei, mai conflictuali, în special cu colegii de muncă, unde nimic nu pare să le fie pe plac. De altfel, nimic nu va fi ușor în desfășurarea activităților zilnice, motiv pentru care este de preferat ca în această perioadă să-și reevalueze jobul și implicarea în sarcinile pe care le au. Totodată, este nevoie să fie mai responsabili vizavi de sănătate, să se odihnească mai mult și să-și regândească și reorganizeze stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie atenți al acțiunile lor pentru că se pot răni, mai ales la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul iubirii, iar pentru acești nativi va începe o perioadă de reevaluare a acțiunilor lor în dragoste, vizavi de persoana iubită. Au șansa să afle de ce nu funcționează o relație, iar în unele cazuri este vorba întocmai de relația pe care o au cu copiii, care necesită reconfigurarea strategiei. Totodată, este o perioadă în care pot întâlni obstacole în legarea noilor povești de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite tensiunile în cuplu. O serie de pasiuni și hobby-uri, în special cele legate de aria sportivă, pot întâmpina limitări, nu pot fi puse în practică.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot intra în conflicte cu părinții și este de preferat să dea dovadă de mai multă înțelegere și să-și reevalueze modul de implicare în viața de familie, modul de relaționare cu cei dragi. Posibil ca unele acțiuni care vizează o locuință să fie încetinite în această perioadă. Marte guvernează și sectorul prietenilor și nu sunt excluse nici aici conflicte și tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția nativilor că unele proiecte profesionale necesită reevaluare și este de preferat să nu se avânte în noi acțiuni riscante.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul comunicării și este lesne de înțeles că nativii trebuie să aibă o mai mare grijă la modul în care comunică cu ceilalți pentru că pot fi destul de conflictuali, de agizi în discurs, chiar ironici și pot răni prin cuvintele lor. Negocierile pot fi blocate în această perioadă, iar cum Marte este și guvernator al carierei este o perioadă în care tensiunile cu șefii pot fi mai mari și recomandarea este să-și reevalueze acțiunile, să-și reevalueze strategia prin care-și doresc atingerea unui obiectiv profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere multă prudență în deplasări.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul financiar. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze acțiunile în acest sens, modul de adminsitrare a finanțelor, modul în care-și câștigă banii și investițiile. Se pot pierde bani acum, se pot resimți blocaje financiare, blocaje în obținerea unei sume de bani, chiar tensiuni salariale. Totodată, este o perioadă în care-și pot reevalua stima de sine, valoarea personală și încrederea pe care o au în propria persoană, își pot reevalua niște principii de viață, mentalități, dar și abilități pe care le au și nu le folosesc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă prudență în călătorii în această perioadă.

Parteneri
Pink a dat peste un român într-un hotel şi a început o discuţie incredibilă!
Pink a dat peste un român într-un hotel şi a început o discuţie incredibilă! "Nu...
FOTO. Cât de frumoasă e Larisa Iordache! Gimnasta vrea să își facă o intervenție estetică
FOTO. Cât de frumoasă e Larisa Iordache! Gimnasta vrea să își facă o intervenție estetică
Mulți au crezut că este NOUA Dacia Logan, dar au avut o mare surpriză când s-au uitat la siglă
Mulți au crezut că este NOUA Dacia Logan, dar au avut o mare surpriză când...
Victoria Beckham, în conflict cu nora? Fanii au observat că Nicola Peltz o copiază pe soacra ei
Victoria Beckham, în conflict cu nora? Fanii au observat că Nicola Peltz o copiază pe...
10 variante de ibuprofen natural. Au efecte antiinflamatoare uimitoare
10 variante de ibuprofen natural. Au efecte antiinflamatoare uimitoare
PUTIN, pregătit să apese BUTONUL NUCLEAR! Ce nu știu OAMENII de rând despre...
PUTIN, pregătit să apese BUTONUL NUCLEAR! Ce nu știu OAMENII de rând despre...
Schimbare uriașă pentru PENSIILE din România! Vestea cea mare pentru 8 MILIOANE de români
Schimbare uriașă pentru PENSIILE din România! Vestea cea mare pentru 8 MILIOANE de români
Niculina Stoican a făcut anunţul după 30 de ani de căsnicie. Artista a recunoscut că a fost înşelată
Niculina Stoican a făcut anunţul după 30 de ani de căsnicie. Artista a recunoscut că...
BANCUL ZILEI: Un detectiv îi dă raportul soțului gelos: Și-au dat și chiloții jos apoi
BANCUL ZILEI: Un detectiv îi dă raportul soțului gelos: Și-au dat și chiloții jos apoi
Care este numele adevărat al Getei Sterp. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletin
Care este numele adevărat al Getei Sterp. Puțini știu ce apare, de fapt, în buletin
A vrut să se dea în leagăn, iar ce a urmat e bizar. Sfidează legile fizicii!
A vrut să se dea în leagăn, iar ce a urmat e bizar. Sfidează legile...
A început
A început "Toamna Iraniană". Bilanţul după 20 zile de proteste: 1,500 manifestanţi arestaţi, 900 răniţi...
Informația serii despre Traian BĂSESCU! Ce s-a întâmplat cu fostul președinte al României
Informația serii despre Traian BĂSESCU! Ce s-a întâmplat cu fostul președinte al României
Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu se mai ascund. A părut dovada!
Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu se mai ascund. A părut dovada!
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Călugărul-amant rupe tăcerea! Dezvăluiri șoc: orgii în hotelul închiriat de partid! | VIDEO EXCLUSIV
Călugărul-amant rupe tăcerea! Dezvăluiri șoc: orgii în hotelul închiriat de partid! | VIDEO EXCLUSIV
Cristina Pucean, declarație de dragoste pentru Bogdan de la Ploiești: ”Tot restul vieții mele!”
Cristina Pucean, declarație de dragoste pentru Bogdan de la Ploiești: ”Tot restul vieții mele!”
Roxana Alexandra, studentă la Politehnică, a murit cumplit, după o lupta crâncenă cu cancerul
Roxana Alexandra, studentă la Politehnică, a murit cumplit, după o lupta crâncenă cu cancerul
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Previziunea unui 'călător în timp', care susține că vine din anul 2906. Ce se va întâmpla pe 8.10.2022
Previziunea unui 'călător în timp', care susține că vine din anul 2906. Ce se va...
VIDEO: Primul duel filmat tanc vs. tanc din Ucraina. Rezultatul, neplăcut
VIDEO: Primul duel filmat tanc vs. tanc din Ucraina. Rezultatul, neplăcut