Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 martie 2019. Capricornii își blochează emoțiile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 martie 2019. Capricornii își blochează emoțiile

De: Cancan 13/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 martie 2019. Capricornii își blochează emoțiile
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 martie 2019. Capricornii își blochează emoțiile

Horoscopul zilei de 14 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn își blochează emoțiile și empatia pentru a putea fi lucizi în negocieri și dialoguri profesionale.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de o situație care vizează membrii familiei. Nativii acordă un interes deosebit locuinței și activităților casnice, în special conservării unor bunuri de patrimoniu, temă pe baza căreia se pot isca consflicte cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot anula, amâna un plan făcut, posibil ca urmare a unui eveniment petrecut la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur se dedică studiului și asimilării de cunoștințe în scopul îmbunătățirii statutului profesional. Nativii dau dovadă de o capacitate de comunicare foarte bună care-i poate ajuta să susțină discursuri în public, să-și exprime opiniile în ședințe și să-și impună punctul de vedere într-o situație profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să petreacă timp de calitate în preajma prietenilor și, totodată, să primească susținere din partea acestora.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se află într-o formă psihică foarte bună și vor reuși să se ocupe de probleme financiare, contracte, chestiuni administrative pe care le-au amânat până acum. Nativii vor întâlni blocaje în primirea unor sume de bani sau vor descoperi noi condiții impuse de persoane sau instituții de natură să le dea niște calcule peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra bugetului de care nu trebuie să abuzeze.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de dialoguri tensionate în relația de cuplu sau în parteneriatele de afaceri. Sensibilitatea de care dau dovadă nativii acum îi poate face să vadă cu alți ochi atitudinea celorlalți și din acest motiv pot face reproșuri și pot fi nemulțumiți. Crește interesul pentru propria persoană și tind să se pună pe primul lor, pe ei, ideile, dorințele și necesitățile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a se dedica activităților intelectual-artistice și le poate stimula un talent înnăscut.

Citește și: Horoscop săptămânal 11 – 17 martie 2019. Scorpionii se pot despărți de partener

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu se pot simți epuizați, obosiți fizic și nu este exclus să resimtă aceste stări ca urmare a unui disconfort organic. În plus la locul de muncă se conturează situații stresante legate de sarcini, de programul de lucru, de condițiile salariale. Nativii sunt sfătuiți să abordeze cu mai mult interes sfera medicinei naturiste, homeoptate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă grijă la alimentație și să încerce pe cât posibil îmbunătățirea stilului de viață astfel încât să aibă parte de odihnă suficientă și mai multă relaxare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de unele regrete legate de persoana iubită sau chiar de colaboratori și asociați. Nativii pot simți că nu au făcut ceea ce trebuie, că nu s-au implicat suficient într-un context. În schimb, starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil și vor avea parte de mai multă energie și determinare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie atenți la ceea ce vorbesc, la ceea ce dezvăluie pentru că pot spune mai mult decât trebuie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să se împartă între casă și zona profesională, sector de unde vor veni noi provocări, unele obositoare de natură să le dea peste cap niște planuri făcute în familie. Pe acest fond, nativii pot avea parte de tensiuni cu cei dragi, în special cu părinții, reproșuri și lipsă de susținere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce celor singuri o aventură, iar la modul general dorința de a se distra mai mult va predomina.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion își reanalizează situația profesională și aduc în prim plan decizii mai vechi pe care vor încerca să le îmbunătățească, să le dea o nouă turnură. Nativii care nu vor fi mulțumiți de ceea ce aduc la suprafață vor căuta noi modalități de afirmare, chiar un nou loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și îndrepte atenția către talentele înnăscute, zonă pe care ar trebui să o exploateze mai mult.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de situația financiară și luptă pentru obținerea unor avantaje materiale, unor bunuri de patrimoniu. Cei care se află în proces de partaj sau așteaptă o moștenire trebuie să ia în calcul și discuțiile tensionate, contraargumentele care pot apărea acum. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești despre o persoană apropiată de natură să-i destabilizeze moral, poate să-i sperie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn evită orice implicare sentimentală, sufletească într-o chestiune financiară sau profesională. Am putea spune că-și blochează emoțiile și empatia. Nativii refuză să fie amabili și îngăduitori și își vor urmări cu îndârjire propriul interes, mai ales dacă la mijoc este vorba de o funcție sau o sumă de bani. În plus, vor evita dialogurile siropoase care le dau impresia de falsitate, de teatru ieftin. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le crează un context ostil împăcărilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de probleme de sănătate, disfuncții ale aparatului digestiv, intoleranțe alimentare, stări de greață însoțite de lipsa apetitului și rău general. Nu este exclus să se confrunte cu insomnii, dureri de cap, de dinți, de oase sau chiar gripe, răceli și viroze respiratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să fie foarte atenți la dietă. În ajutorul lor pot veni cu succes terapiile naturiste de imunizarea a organismului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești devin mai sensibili ca de obicei și pot fi surprinși de sentimente de dor, de melancolie, nostalgie, dar și de regret vizavi de o decizie luată în trecutul apropiat. Nativii pot avea parte de trăiri emoționale intense și pot schimba registrul într-un sens pozitiv în relația de iubire sau prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține artiștii și toți nativii care prin natura meseriei au nevoie de creativitate și originalitate.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi au chemat de urgență forțele de ordine
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet