Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

De: Cancan 27/02/2019 | 16:00
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Cancan îți prezintă horoscopul lunar martie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii martie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii martie sunt Luna Nouă din data de 6 martie care se formează în zodia Pești și Luna Plină din 21 martie care se formează în zodia Balanță. Aceste fenomene astrologice care amprentează a treia lună din anul 2019 aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, dar și încheierea unor etape care nu ne mai reprezintă.

În perioada 5 – 28 martie 2019, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în mișcare aparent retrogradă prin zodia Pești, urmând ca apoi să-și reia mersul direct, iar în ultima zi a lunii martie, Marte, planeta acțiunii și a războiului, va părăsi semnul Taur și va intra în zodia Gemeni.

Pe data de 1 martie, Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va intra în zodia Vărsător, semn pe care-l va tranzita până pe 26 martie, moment în care va trece în zodia Pești. Începând cu data de 20 martie, Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune și va intra în zodia Berbec.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2019

Un alt fenomen deosebit de important al lunii martie este revenirea lui Uranus, planeta marilor schimbări și transformări, în zodia Taur, zodie în care și-a făcut intrarea în luna mai a anului trecut, însă a părăsit-o la scurt timp pentru a tranzita și a retrograda în zodia Berbec, – zodie în care a stat în ultimii 7 ani. Acest tranzit va fi deosebit de impactant pentru toate zodiile având în vedere că se va întinde pe o perioadă de aproximativ 8 ani.

Luna martie 2019 reprezintă o perioadă destul de importantă pentru toți având în vedere că Uranus ne cere schimbare, iar zodia Taur este recunoscută pentru stabilitatea și statornicia de care dă dovadă. Pe de altă parte, va fi o lună a socializării, a detașării emoționale, dar și a romantismului, sensibilității și visării, a imaginației.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Berbec

Carieră

Cei născuți în zodia Berbec vor continua să fie nemulțumiți de ceea ce le oferă locul de muncă și vor simți că actualul job nu numai că nu-i mai reprezintă, dar a devenit o adevărată povară. Satisfacția se va diminua și mai mult în perioada în care Mercur va fi retrograd, iar sfatul nostru este să facă un bilanț serios în zona profesională și să caute alternative pentru îmbunătățirea situației. În această perioadă, nativii își pot descoperi vocația profesională și se pot face remarcați în domenii cu care până acum nu știau că pot fi compatibili.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec vor deveni mult mai sociabili decât de obicei și vor fi înclinați către ieșiri și distracții, către legarea de noi prietenii și nu este exclus ca cei singuri chiar să-și găsească un partener în această lună, mai ales că Soarele le va potența puterea de atracție și de seducție. Venus va aduce armonie și stabilitate în cuplurile deja formate și le va oferi șansa nativilor de a alunga monotonia și a reaprinde flacăra pasiunii. Atenție! Luna Plină le va cere o reevaluare sentimentală și poate aduce încheierea unei etape în viața amoroasă. Va fi un moment de cumpănă și trebuie privit cu multă înțelepciune.

Sănătate

Luna Nouă din Pești le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a se desprinde de trecut, de a lăsa în spate schemele vechi și nefuncționale și, totodată, le cere să caute armonia și echilibrul interior. Fiind activată axa sănătății, nativilor li se cere mai multă atenție la acest capitol, mai mult interes acordat stării generale, odihnă, relaxare și detașare de toate situațiile stresante.

Citește și: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 februarie 2019. Săgetătorii devin justițiari

Bani

Cei născuți în zodia Berbec vor fi favorizați din punct de vedere al banilor, iar Marte, întocmai planeta care-i guvernează, aflată în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie, îi poate determina să caute noi surse de îmbunătățire a veniturilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Taur

Carieră

Uranus este planeta care guvernează casa carierei la Tauri, prin urmare, începând cu luna martie, nativii vor face o schimbare majoră la acest capitol. Cei născuți în zodia Taur își vor descoperi adevărata vocație, vor începe demersurile pentru a-și schimba meseria cu una care să-i reprezinte cu adevărat, să-i ajute să se exprime liber și să le ofere independența de care atât au nevoie pentru a funcționa la adevărata lor valoare. Va fi o perioadă de afirmare, vor avea idei inovative și revoluționare și se vor bucura de aprecierile superiorilor.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Taur va începe o perioadă de aproximativ 7 ani în care nativii vor fi supuși schimbărilor și transformărilor datorate de tranzitul lui Uranus. Cu toate acestea, nu trebuie privită situația ca pe un aspect negativ nici pe departe pentru că în acest răstimp nativii vor evolua din toate punctele de vedere. Acest Uranus pe casa personalității activează axa relațională și poate aduce o nevoie mai mare de libertate și de independență și cu greu vor accepta să fie restricționați de un partener de viață. Cei singuri vor părea tot timpul pregătiți pentru aventură și dacă vor începe noi relații vor prefera să nu le oficializeze, iar cei care deja se află într-un cuplu solid și longeviv vor evita să ajungă prea curând în fața altarului. În plus, Mercur, planeta care le guvernează casa iubirii, va retrograda în sectorul prietenilor și ar putea aduce confuzii legate de o relație pe care nativii nu vor ști unde să o încadreze. Sfatul nostru este să facă o reevaluare a sentimentelor și să caute direcția de viitor cea mai confortabilă pentru ei. De asemenea, nu este exclus ca o veche iubire să le reapară în cale sub pretextul unei prietenii.

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur vor avea tendința de a se suprasolicita și acest aspect vine ca urmare a unor tranzite care aduc energie, determinare și multă voință. Partea bună este că puterea interioară a nativilor din această perioadă le va favoriza reechilibrare imediată, regenerare și vindecare. Sunt sfătuiți să-și asculte intuiția și înțelepciunea ancestrală.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur nu vor avea parte de lipsuri, dar nici nu-și vor putea îndeplini toate dorințele și visele. Mercur le guvernează și casa banilor munciți și cum acesta va retrograda, nativilor li se cere prudență în tot ce are legătură cu banii. Nu este momentul investițiilor, tranzacțiilor și recomandarea noastră este să facă economie și să fie deosebit de chibzuiți în cheltuieli. Chiar și plățile importante ar trebui să fie amânate în această perioadă.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019. BALANȚELE ÎȘI ÎNTÂLNESC MAREA IUBIRE

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Luna Nouă le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia unui nou început în carieră, însă nativii sunt sfătuiți, ca urmare a retrogradării lui Mercur, să nu se avânte să facă o schimbare acum, ci doar să-și proiecteze planurile în viitor. Va fi nevoie de o reevaluare și reconsiderare a principiilor profesionale, o regândire a direcției în carieră. Unii nativi își pot descoperi în această perioadă adevărata vocație pe care, în viitor, să o urmeze.

Dragoste

Venus, planeta care guvernează casa iubirii la Gemeni le poate aduce nativilor ocazia de a începe o relație cu o persoană străină, de altă religie și cultură, sau o persoană întâlnită într-o călătorie în străinătate, la studii sau într-un context juridic. De asemenea, cei născuți în zodia Gemeni care se află în relații de lungă durată își pot consolida puternic povestea de iubire în această lună. Cu toate că vor exista și perioade ușor tensionate, nativii vor ști să le facă față cu brio.

Sănătate

Cu Uranus și Marte în tranzit pe sectorul subconștientului, cei născuți în zodia Gemeni vor traversa o perioadă de neliniște, de agitație interioară și gândurile negre, sumbre nu le vor da pace. Fiind activată și axa sănătății, nativii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate, motiv pentru care sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să evite pe cât posibil stresul.

Bani

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să se concentreze pe identificarea unor noi surse de venit, poate fi vorba de noi parteneriate de afaceri, noi colaborări și asocieri care să le îmbunătățească situația financiară. Nu trebuie să se bazeze pe banii altora, chiar dacă este vorba de persoana iubită sau de parteneri de afaceri, investitori și finanțatori, pentru că aceștia pot întârzia.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Rac

Carieră

Cei născuți în zodia Rac se pot gândi foarte serios în această perioadă să facă o schimbare în sectorul profesional, mai ales dacă nu mai sunt mulțumiți de ceea ce le oferă locul de muncă. În plus, tot acum pot apărea tensiuni la locul de muncă și conflicte cu colegii și superiorii. Sunt favorizate în continuare colaborările și asocierile, parteneriatele cu persoane din grupul de prieteni, însă la acest capitol ar putea avea parte de schimbări provocate de tranzitul lui Uranus. În mod pozitiv, acest aspect ar putea aduce în cercul de prieteni noi cunoștințe alături de care să demareze o afacere. Cei care au afaceri pe cont propriu pot avea parte de succes în această perioadă. Se recomandă mai multă perseverență în studiu, în special în cazul nativilor care se pregătesc pentru susținerea unui examen sau interviu.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Rac se conturează o serie de nemulțumiri în plan sentimental. Este momentul să se așeze față în față cu partenerul de viață și să discute deschis despre ceea ce-i deranjează. În plus, o serie de situații din trecut pot reveni agresiv în prezentul lor pentru a fi rezolvate și lămurite. Atenție la secretele care pot ieși la suprafață în această perioadă!

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac se bucură de o perioadă favorabilă sănătății. Nativii se vor simți bine, însă pot fi încercați în perioada de retrogradare a lui Mercur, în sensul că niște analize pot ieși prost ca urmare a unor erori tehnice sau pot fi interpretate greșit, motiv pentru care sunt sfătuiți fie să evite un consult medical acum, fie să repete analizele după data de 28 martie 2019.

Bani

Se conturează o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Cei născuți în zodia Rac ar putea primi prime, bonusuri și comisioane, iar veniturile din colaborări și asocieri pot constitui o sursă importantă de venit în această lună.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Leu

Carieră

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de foarte multă energie în sectorul profesional, fiind susținuți de Marte și Uranus, ambele în tranzit pe casa carierei. Acest aspect poate aduce o determinare a nativilor de a-și schimba locul de muncă și chiar direcția profesională. Ambițiile Leilor vor fi mai mari și vor simți nevoia să revoluționeze acest sector de viață, să-și schimbe perspectivele de viitor și să aducă îmbunătățiri.

Dragoste

Tranzitul lui Uranus, planeta care le guvernează casa mariajului și a parteneriatelor le poate aduce celor născuți în zodia Leu o nouă poveste de iubire cu o persoană de la locul de muncă sau cunoscută prin intermediul jobului. Fiind vorba de un tranzit de lungă durată, nativii nu trebuie să se aștepte ca acesta să se petreacă neapărat în luna martie 2019, cu toate că acum este susținut și de Venus. Totodată, poate fi vorba de o căsătorie din interes, bruscă și neașteptată. La modul general, nativii trebuie să se aștepte la schimbări și transformări în acest sector. Întreaga lună nativii se vor bucura de tranzitul luii Venus în sectorul căsătoriei și vor avea șansa de a-și consolida relația cu persoana iubită. Se cere mai multă energie în sectorul intimității, deoarece retrogradarea lui Venus poate aduce o lipsă de pasiune, o indiferență la capitolul sexual.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Leu traversează o perioadă destul de bună și nativii chiar vor avea ocazia de a se (re)pune pe picioare. Se întrevăd momente de stres și agitație cauzate de nemulțumirile legate de bani, însă dacă vor avea răbdare lucrurile vor intra în normal până la finele lunii.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Leu nu vor avea parte de o lună foarte bună, având în vedere că Mercur, planeta care le guvernează casa avantajelor materiale, se va afla în retrogradare. Prin urmare sunt sfătuiți să nu facă cheltuieli majore, să evite pe cât posibil investițiile și negocierile, iar dacă așteaptă bani de la terți, nu trebuie să-și facă planuri cu aceștia deoarece, cel mai probabil, vor întârzia să apară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Cei născuți în zodia Fecioară nu vor traversa o etapă favorabilă la locul de muncă. Mercur le guverneaza nu doar zodia, ci și casa carierei, prin urmare, atât timp cât se află în retrogradare, nativii vor avea parte de tensiuni la locul de muncă și unele proiecte se pot încheia din cauza ineficienței. De asemenea, parteneriatele care urmau a fi semnate vor fi amânate și se cere evitarea negocierilor și tranzacțiilor în această perioadă. În plus, Uranus, planeta care le guvernează casa muncii și a sănătății, poate favoriza multe schimbări în această perioadă în sectorul profesional. Pe termen lung, acest tranzit poate aduce un job în străinătate, colaborări cu persoane aflate dincolo de granițele țării sau cu firme cu capital străin.

Dragoste

Retrogradarea planetei Mercur pe casa partenerială și a căsătoriei le va aduce celor născuți în zodia Fecioară tensiuni și conflicte în relația de cuplu. Acolo unde lucrurile vor ajunge la limită se va pune problema despărțirii, inclusiv a divorțului. Comunicarea va fi dificilă și nativii vor avea senzația că vorbesc pe altă limbă decât cea a partenerului. Cu toate acestea, Luna Nouă se formează întocmai în acest sector în care se află Mercur și, dacă pentru cei singuri poate aduce o nouă poveste de dragoste (cu neînțelegeri inițiale), pentru cei aflați în relații de lungă durată va aduce o reconsiderare a atitudinii față de partener și va cere noi abordări, va cere schimbări dacă se va dori continuarea relației.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de o lună modul la capitolul sănătate. Venus în tranzit pe casa sănătății le va aduce, cel puțin până pe 26 martie, liniște, armonie, echilibru și chiar posibilitatea de a vindeca o afecțiune mai veche. Sunt favorizate tratamentele naturiste, însă nu înlocuirea unui tratament clasic cu unul alopat.

Bani

Din punct de vedere financiar se anunță o perioadă acceptabilă pentru cei născuți în zodia Fecioară. Venus le poate aduce mici beneficii și câștiguri de la locul de muncă și către finele lunii poate favoriza semnarea unor contracte remunerate avantajos, imediat ce Mercur își încheie retrogradarea.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Balanță

Carieră

Luna Nouă va activa casa muncii, iar cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de noi începuturi în sectorul profesional, însă nativii nu trebuie să-și facă speranțe prea mari deoarece Mercur va retrograda întocmai în același sector și poate împiedica negocierile și semnarea unor contracte. Prin urmare, chiar dacă șansele de a-și schimba locul de muncă vor apărea, nativii sunt sfătuiți să aștepte să se încheie această perioadă de retrogradare pentru a nu regreta ulterior decizia luată. În plus, această perioadă de retrogradare se încheie aproximativ în același timp în care Venus, planeta lor guvernatoare, va intra pe casa muncii și va aduce cu sine oportunități și beneficii pentru toți nativii. Tot ce se cere este doar răbdare.

Dragoste

Cu Venus, guvernatorul lor, în tranzit prin casa iubirii, casă guvernată de Uranus, proaspăt intrat în sectorul intimității, cei născuți în zodia Balanță vor deveni pasionali, cuceritori și dornici de aventură. Nativii singuri vor flirta cu ușurință și nu este exclus să-și întâlnească jumătatea în această perioadă, posibil chiar prin intermediul cercului de cunoștințe, iar cei care se află în relații de lungă durată vor reaprinde flacăra pasiunii și vor reuși consolidarea relației. Uranus va aduce schimbări remarcabile în zona intimității și a sexualității în această perioadă de tranzit.

Sănătate

Tot Venus, în tranzit pe casa sănătății, le poate aduce celor născuți în zodia Balanță o îmbunătățire a stării generale sau chiar șansa de a descoperi un tratament eficient. Însă, acest aspect se va petrece abia la finele lunii, iar până atunci sunt sfătuiți să fie atenți și prudenți, deoarece Mercur retrogradează întocmai în acest sector și poate aduce neplăceri. Pe de altă parte, Luna Nouă poate favoriza începerea unor tratamente sau poate stimula nativii să-și caute un diagnostic, însă, ca urmare a retrogradării lui Mercur, poate fi vorba de interpretarea greșită a unor analize sau de rezultate eronate. Din acest motiv, analizele si controalele ar trebui (re)făcute după 28 martie.

Bani

Cu Venus, stăpânul zodiei lor, în tranzit pe casa muncii, după jumătatea lunii, cei născuți în zodia Balanță se pot aștepta la mici câștiguri și bonusuri. Va fi o perioadă în care vor încerca să-și îmbunătățească veniturile și chiar pot încerca o renegociere a salariului după data de 28 martie. Până atunci sunt sfătuiți să evite tranzacțiile și investițiile riscante, dar și cheltuielile inutile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Scorpion

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi determinați de Uranus să facă schimbări în zona parteneriatelor profesionale. În timp ce unele se pot încheia, altele neașteptate pot lua naștere, mai ales că acum atmosfera este susținută și de tranzitul lui Marte. Situația generală se va îmbunătăți foarte mult în momentul în care Soarele va tranzita casa muncii și a sănătății și le va aduce energia necesară pentru a-și îndeplini obiectivele. Cei care-și caută un loc de muncă pot avea șansa să se angajeze după data de 20 martie.

Dragoste

Uranus își începe tranzitul întocmai pe casa parteneriatelor și a căsniciei, iar cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o perioadă destul de lungă de schimbări și transformări la acest capitol. Nativilor li se cere renunțarea la tiparele vechi care nu-i mai reprezintă. Viața de cuplu poate deveni instabilă, iar cei singuri își pot dori cu totul altceva decât ceea ce au visat până acum în plan sentimental. În perioada de retrogradare a planetei Mercur, care le guvernează casa intimității, întocmai în sectorul iubirii și al aventurii, nativii vor intra în conflicte cu persoana iubită și nu este exclus să calce strâmb. Atenție! Secretele pot ieși la suprafață! Luna Nouă le poate favoriza noi începuturi în plan amoros, însă vor părea că se conturează abia către finele lunii, atunci când și Venus va intra pe casa iubirii. Tot atunci cuplurile vor avea șansa de a reașterne armonia și a suda relația.

Sănătate

Cei născuți în zodia Scorpion vor scăpa de influența lui Uranus pe casa sănătății și vor începe să se simtă din ce în ce mai bine și mai stăpâni pe propriul organism. În plus, când Soarele le va transmite razele lui, după data de 20 martie, nativii vor fi energici și binedispuși și vor avea ocazia, grație Lunii Pline, să aducă niște îmbunătățiri stilului de viață actual. Este momentul să renunțe la unele vicii.

Bani

La capitolul financiar nu nu este o perioadă bună pentru investiții și cheltuielile ar trebui să fie asumate și la limită deoarece rezervele sunt pe sfârșite și veniturile nu vor crește. Se întrevede o ușoară instabilitate financiară în martie, dar și conflicte generate de lipsa banilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Săgetător

Carieră

Retrogradarea planetei Mercur poate aduce blocaje în comunicare la locul de muncă și întârzieri în semnarea contractelor. Nu va fi o perioadă favorabilă niciunui tip de demers și nativilor li se cere e reevaluare a colaborărilor, parteneriatelor și asocierilor, dar și a contractelor pe care le au în desfășurare. Pe de altă parte, Uranus va tranzita întocmai casa muncii și a sănătății, iar acest aspect va aduce schimbări remarcabile în zona profesională. Este posibil ca unii nativi să fie dispuți să-și schimbe radical direcția în carieră sau, cel puțin, locul de muncă.

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, pentru cei născuți în zodia Săgetător nu va fi o lună prea favorabilă având în vedere că Mercur, planeta care le guvernează casa parteneriatelor și a căsătoriei, se va afla în mers retrograd. Nativii vor evita socializarea, nu vor fi dispuși către flirt și noi relații, iar cei care formează un cuplu ar putea intra în conflicte destul de serioase cu partenerul de viață.

Sănătate

Cu Marte și Uranus pe casa sănătății, cei născuți în zodia Săgetător pot deveni mai agitați și mai activi și totul se poate întoarce împotriva lor, ajungand epuizați, atât fizic, cât și psihic. Situația se va mai îmbunătăți odată cu tranzitul Soarelui care le poate aduce mai mult chef de distracție și relaxare.

Bani

Cei născuți în zodia Săgetător care lucrează în domeniul tranzacțiilor imobiliare ar putea înregistra succese luna aceasta, însă la modul general situația va fi una echilibrată. Atenție la tendința de a cheltui bani pentru satisfacerea unor mofturi, unor plăceri costisitoare, nativii find atrași de lux și extravaganță în această perioadă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Capricorn

Carieră

Mercur, planeta care le guvernează casa muncii, se va afla în retrogradare, iar cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de blocaje în relația cu colegii de muncă și superiorii. Cei care au afaceri personale cu greu se vor mobiliza și pot avea parte de conflicte cu angajații și partenerii de afaceri. Nu este momentul să se schimbe locul de muncă sau să se negocieze contracte, cu atât mai mult dacă este vorba de firme sau persoane din străinătate.

Dragoste

Cu Uranus în tranzit pe casa iubirii, cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de multe schimbări în zona sentimentală. Nativii își pot reconfigura sistemul de valori cu privire la alegerea partenerului și își pot dori cu totul și cu totul altceva de la o relație. Cei singuri pot fi mai dornici de flirt și aventură, în timp ce nativii căsătoriți pot încerca să se pună mai mult în valoare, să-și recucerească partenerul prin intensificarea puterii de seducție. O serie de sentimente se pot schimba, de asemenea și nivelul de implicare emoțională al nativilor. În plus, cu Marte alături pe casa iubirii și Mercur aflat în retrogradare, nativii pot intra în conflicte cu persoana iubită și sunt sfătuiți să-și domolească pornirile.

Sănătate

Faptul că Mercur guvernează și casa sănătății și acesta se află în retrogradare, ar putea aduce neînțelegeri legate de acest capitol. Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să evite să-și facă analize și controale medicale în această perioadă deoarece diagnosticul ar putea fi unul greșit. De asemenea, nu este momentul să înceapă un tratament nou sau să-l schimbe pe cel vechi. Dacă totuși programările sunt făcute, nativii ar trebui să refacă investigațiile după încheierea acestei perioade de retrogradare.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn nu au motive să se preocupe de situația financiară în această lună. Dacă și-au făcut griji până acum în privința banilor, acestea se vor dizolva în martie 2019, însă sunt sfătuiți în continuare să fie mai înțelepți și mai prudenți în administrarea finanțelor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Vărsător

Carieră

Luna Nouă se formează în sectorul banilor munciți și, cum Luna este întocmai guvernatoarea casei muncii, cei născuți în zodia Vărsător ar putea avea parte de noi începuturi la locul de munca, însă mai mult privite din prisma finanțelor și mai puțin din prisma sarcinilor și responsabilităților. Este posibil ca nativii să-și contureze noi idealuri, noi țeluri în zona profesională pentru un mai bun câștig financiar.

Dragoste

Șansele de a începe o relație în această lună sunt minime, dar există, prin urmare celor născuți în zodia Vărsător li se cere mai multă socializare și deschidere către flirt. Mercur, planeta care le guvernează relațiile, se află în mișcare retrogradă și poate favoriza conflictele cu partenerul de viață, în special conflictele pe teme financiare, însă pe de altă parte le cere și o reprioritizare a cheltuielilor în cuplu. Totuși, faptul că Venus le traversează întocmai zodia și activează axa relațională ar putea fi un sprijin de nădejde în ameliorarea tensiunilor și chiar în consolidarea relației cu persoana iubită.

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător traversează o etapă bună din punct de vedere al sănătății. Singurul disconfort care ar putea să le afecteze starea generală este cauzat de oboseală, prin urmare se recomandă mai multă odihnă și activități recreative și relaxante.

Bani

Mercur retrogradează întocmai în sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de conflicte cu partenerii de afaceri și colaboratorii și nu este exclus să se ajungă până la destrămarea unui proiect și împărțirea profitului și a bunurilor. Dacă așteaptă însă să primească acum o sumă de bani, cu siguranță vor fi dezamăgiți deoarece toate demersurile de acest fel vor fi blocate până pe data de 28 martie 2019. Nu sunt recomandate negocierile și tranzacțiile financiare!

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2019, zodia Pești

Carieră

Din punct de vedere al carierei, cei născuți în zodia Pești ar putea avea parte de o perioadă bună, favorabilă imaginii și statutului profesional și se pot face remarcați ușor în câmpul muncii. Cei care-și caută un loc de muncă s-ar putea angaja acum și ofertele ar putea veni inclusiv prin intermediul prietenilor. Atenție la conflictele care pot apărea în cazul nativilor care au afaceri personale sau colaborări!

Dragoste

Luna Nouă care se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, va activa și axa relațională, prin urmare cei născuți în zodia Pești care sunt singuri se pot orienta către o nouă poveste de dragoste și nu este exclus să fie vorba de o persoană cu care până acum s-au aflat în tatonări sau căreia i-au refuzat apropierea în trecut. Pe de altă parte, nu putem să nu luăm în considerare faptul că și Mercur, planeta care le guvernează parteneriatele și căsătoria, se află tot în semnul lor, însă în mișcare aparent retrogradă, iar acest aspect ar putea pune piedici în dialogul cu persoana iubită. Peștii care se află în relații oficiale ar putea deveni confuzi cu privire la viitorul alături de partener, iar cei care formează un cuplu neoficial se vor întreba dacă vor dori într-adevăr să ajungă la altar cu persoana de lângă ei.

Sănătate

Din punctul de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Pești vor traversa o perioadă bună. Nativii vor avea parte de energie și bună dispoziție și vor fi înclinați către schimbări de look, tratamente de înfrumusețare și activități detensionante și distractive.

Bani

Cei născuți în zodia Pești vor scăpa de influența lui Uranus care până acum le-a patronat casa banilor obținuți din muncă proprie și astfel ar putea spera că situația financiară se va mai îmbunătăți, în special după 20 martie, când Soarele le va tranzita aceast sector. Nemulțumirile legate de venituri vor continua însă să existe și nativii sunt sfătuiți să nu facă tranzacții și investiții importante. De asemenea, nu este momentul (re)negocierilor salariale.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...