Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2019

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2019

De: Cancan 01/02/2019 | 19:41
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2019
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2019

Cancan îți prezintă horoscopul lunar februarie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii februarie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii februarie sunt Luna Nouă din data de 6 februarie care se formează în zodia Vărsător și Luna Plină din 19 februarie care se formează în zodia Fecioară. Aceste fenomene astrologice care amprentează a doua lună din anul 2019 aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, dar și încheierea unor etape neeficiente.

Pe data de 10 februarie 2019, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Pești, iar pe data de 14 februarie, Marte, planeta acțiunii și a războiului, va intra în zodia Taur.

Pe data de 4 februarie, Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va intra în zodia Capricorn, iar Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu data de 19 februarie, atunci când va părăsi zodia Vărsător și va intra în Pești.

Luna februarie 2019 este dinamică și impactantă din punct de vedere energetic, sosind cu multe provocări pentru fiecare zodie în parte. Va depinde de noi să gestionăm aceste energii în beneficiul personal. Cu toate că vom tinde să devenim mai deschiși și mai încrezători, dar și mai visători, vom simți puternic nevoia de stabilitate în viața noastră, fie personală, fie profesională.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Berbec

Carieră

Cei născuți în zodia Berbec care nu sunt mulțumiți de actualul loc de muncă vor simți nevoia să facă o schimbare radicală în acest sens, însă va fi nevoie de prudență și de un plan de rezervă. Contextul se va resimți puternic la faza de Lună Plină, moment în care se poate lua o decizie radicală. Este o perioadă bună pentru dezvoltarea carierei și îmbunătățirea imaginii profesionale.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec vor fi dornici de aventură și flirt, iar dacă celor singuri aceste aspecte par să le îmbunătățească viața socială, nu același lucru putem să-l spunem despre cei care se află într-o relație și care vor fi tentați să calce strâmb și să fie descoperiți. Întreaga lună va fi nevoie de prudență și responsabilitate în plan amoros. Nu sunt excluse relații începute la locul de muncă sau cu persoane cunoscute prin intermediul jobului.

Sănătate

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Berbec se bucură încă de energia lui Marte în tranzit prin semnul lor și acest aspect poate favoriza activitățile distractive, dar nativii vor observa și o înclinație către schimbarea stilului de viață. Pot începe antrenamente sportive, pot iniția o dietă și vor încerca o reorganizare a programului de lucru astfel încât să aibă timp și pentru relaxare. Se cere mai multă atenție la drum, existând risc destul de mare de accidente și accidentări. Către finele lunii, rezervele de energie se pot termina și nativii pot resimți oboseala.

Bani

Cei născuți în zodia Berbec vor traversa o perioadă bună din punct de vedere financiar. Am putea spune că eforturile depuse până acum vor începe să dea rezultate. În plus, este o perioadă bună pentru îmbunătățirea veniturilor cu toate că tendința generală va fi de visare și planuri nerealiste.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Taur

Carieră

Luna Nouă din februarie le va aduce celor născuți în zodia Taur noi începuturi legate de carieră. Plecând de la o nouă viziune pe care și-o conturează acum și până la schimbarea statutului și a domeniului de activitate, nativii vor fi puternic susținuți de contextul astrologic. Este momentul marilor schimbări profesionale. În plus, la locul de muncă, comunicarea cu colegii și superiorii va fi mult îmbunătățită.

Dragoste

În linii mari, luna februarie va fi o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor de cuplu, inclusiv a căsniciilor, nativii devenind mai înțelepți și mai conștienți ca oricând de ceea ce-și doresc de la partener, aspect puternic susținut de planeta Venus, guvernatoarea lor. Cei născuți în zodia Taur care sunt singuri își pot întâlni marea iubire, puterea de seducție fiind remarcabilă. Am putea spune că va fi imposibil să treacă neobservați. Totodată, în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează, la faza de Lună Plină se poate încheia relația.

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur se vor simți ușor extenuați, obosiți în prima parte a lunii, ca urmare a stresului pe care-l resimt la locul de muncă și, în general, în sectorul socio-profesional. Însă toate acestea vor fi trecătoare și se vor dizolva odată cu intrarea planetei Marte în semnul lor. Energia debordantă de care vor da dovadă în a doua jumătate a lunii îi va susține în toate demersurile întreprinse.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur sunt susținuți de tranzitul planetei Mercur să-și îmbunătățească veniturile și câștiguri neașteptate pot veni în această perioadă. De asemenea, se pot scoate bani din mediul online, iar o astfel de promovare este chiar recomandată în această perioadă. Către finele lunii, se cere prudență la investițiile care reprezintă un grad ridicat de risc.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și consolideze statutul profesional în această perioadă, cu atât mai mult cu cât sunt în continuare înclinați către studiu și determinați să se afirme în carieră. Își pot construi idealuri înalte, însă vor lupta pentru a le atinge. Relațiile cu instituțiile de orice fel se vor îmbunătăți și multe situații legate de acte se pot rezolva acum.

Dragoste

Cu Marte pe casa prietenilor, cei născuți în zodia Gemeni vor fi deschiși către socializare și distracție și nu este exclus să cunoască o persoană prin intermediul anturajului de care să se îndrăgostească. Poate fi vorba inclusiv de un prieten pe care acum îl văd cu alți ochi. În prima parte a lunii, zona sentimentală va fi avantajată și favorizată de contextul astrologic, fiind moment bun pentru consolidarea relației de cuplu, lucru pe care nu-l putem spune și în a doua jumătate a perioadei analizate, când neînțelegerile dintre parteneri pot ieși la suprafață și conflictele pot apărea.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni tind să devină ușor ipohondri în această perioadă, fără a avea neapărat o bază reală pentru asta. Posibil ca unele griji și frământări să le aducă stări de irascibilitate, dureri de cap și insomnii, chiar și nevoia de interiorizare. Poate ar fi de ajutor niște ședințe de consiliere psihologică sau un set de analize complete pentru a liniști psihicul.

Bani

Situația financiară se va îmbunătăți remarcabil în luna februarie 2019. Nativii se pot aștepta la unele câștiguri materiale în urma unor investiții și speculații și, în plus, pot primi o finanțare de care aveau nevoie pentru dezvoltarea unui proiect.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Rac

Carieră

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să se afirme în carieră în prima parte a lunii, când vor fi mult mai curajoși și mai determinați să-și consolideze statutul profesional. Întreaga perioadă vor avea parte la locul de muncă de o comunicare foarte bună cu colegii și superiorii, dar și de susținere în proiecte de grup. În plus, faptul că vor prelua inițiativa și vor veni cu idei revoluționare va fi un atu pentru nativi.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac traversează o etapă foarte bună în sectorul sentimental. Nativii care sunt singuri au șanse mari să-și găsească perechea, însă sunt sfătuiți să nu se grăbească, ci să facă pași mici și siguri. Cei care se află în relații de lungă durată pot să-și consolideze legătura, ba chiar se pot aștepta la cereri în căsătorie.

Sănătate

Dacă prima parte a lunii nu ridică probleme la capitolul sănătate, nu la fel stă situația și în cea de-a doua jumătate, când cei născuți în zodia Rac pot resimți o oboseală acută și o nevoie foarte mare de detașare față de tot ceea ce-i suprasolicită. Se recomandă imunizarea organismului și cât mai multă odihnă.

Bani

Zona financiară va fi amprentată de Luna Nouă, moment care va aduce noi începuturi pentru cei născuți în zodia Rac. Nativii pot demara proiecte, pot semna colaborări, își pot achita datorii mai vechi și cei care au afaceri împreună cu partenerul de viață pot primi o finanțare, pot face o investiție care să le îmbunătățească veniturile pe termen lung.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Leu

Carieră

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul planetei Venus pe casa muncii, aspect care va aduce îmbunătățiri remarcabile în relația cu șefii și colegii, dar și mici beneficii legate de statutul profesional. De exemplu, nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. În plus, Leii își vor îndeplini cu mai multă conștiinciozitate și ușurință sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă.

Dragoste

Luna Nouă se va forma întocmai în casa parteneriatelor și a mariajului și va fi momentul unui nou început pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii singuri vor avea mari șanse să-și găsească sufletul pereche, iar cei care se află în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie și-și pot consolida puternic statutul. În plus, zona intimă va cunoaște o îmbunătățire remarcabilă, Soarele aflându-se în tranzit prin acest sector. Atenție! Marte și Uranus pot aduce surprize neașteptate în cuplu după prima jumătate a perioadei analizate.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Leu traversează o etapă foarte bună, susținută de Venus. În această perioadă, nativii pot renunța la vicii, pot începe o dietă, un antrenament sportiv și pot elimina din viața lor toți factorii toxici, indiferent că este vorba de obiceiuri, obiecte (de exemplu care țin de tehnologia modernă și le ocupă timpul fără niciun beneficiu) sau persoane.

Bani

Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de tranzitul planetei Mercur pe casa financiară, moment care va aduce posibilități de îmbunătățire a veniturilor din asocieri și parteneriate. Comunicarea și negocierea vor fi atuuri ale nativilor și ar trebui să se folosească cu încredere de aceste calități pentru a face bani.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Luna Nouă se va forma pe casa muncii și va aduce noi începuturi legate de job. Poate fi vorba de o reprioritizare a sarcinilor și responsabilităților, dar și ocazia schimbării locului de muncă. Nativii care-și caută job pot avea acum ocazia să se angajeze. La modul general, va fi vorba de idei noi, revoluționare și curaj de a le pune în practică.

Dragoste

Cu Mercur, guvernatorul Fecioarei, în tranzit pe casa parteneriatelor și a căsătoriei, cei născuți în zodia Fecioară vor simți o îmbunătățire remarcabilă a relației cu perosana iubită. Nativii vor clarifica neînțelegeri mai vechi, vor avea parte de o comunicare impecabilă și se poate ajunge mai ușor la un compromis. Este momentul să-și planifice nunta cei care își doresc să facă acest pas. În plus, toate aceste demersuri vor fi susținute de Venus care va intra pe casa iubirii și va aduce energie benefică. Nativii singuri vor avea ocazia să întâlnească un partener și să înceapă o relație. Atenție la tendința de a visa, de a-și imagina și a-și proiecta fantasme în viitor! Nativii nu trebuie să uite că atunci când nu ai așteptări, nu ai cum să fii dezamăgit.

Sănătate

Luna Nouă îi va determina pe cei născuți în zodia Fecioară să-și schimbe stilul de viață, să înceapă o dietă, un antrenament la sală, să renunțe la vicii și să acorde mai multă atenție sănătății. Cei care se confruntă cu afecțiuni mai vechi pot începe un tratament de ameliorare acum. Este o perioadă benefică intervențiilor chirurgicale de orice natură.

Bani

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de energia benefică a lui Venus, planeta care le guvernează casa banilor munciți, în sectorul activităților recreative și artistice. Micul benefic poate aduce câștiguri din astfel de activități și va fi o perioadă favorabilă pentru artiști, dar și pentru evidențierea talentelor native ale Fecioarelor. Perioadă foarte bună pentru creație.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Balanță

Carieră

Când planetei Mercur i se va alătura Soarele, cei născuți în zodia Balanță vor simți o îmbunătățire la capitolul profesional, în relațiile cu colegii și superiorii, dar și cu partenerii de afaceri, iar sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă vor fi desfășurate cu mai multă determinare și conștiinciozitate.

Dragoste

Cu venus, guvernatorul lor, în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, cei născuți în zodia Balanață se vor dedica mai mult celor dragi și vor prefera să-și petreacă timpul liber acasă. Moment bun pentru consolidarea relațiilor de familie. Pe de altă parte, cu Marte în tranzit pe casa mariajului și parteneriatelor, în prima parte a lunii, nativii vor tinde să devină mai luptători, mai războinici cu partenerul, însă și mai seducători, din a doua parte a lunii, când planeta le va traversa casa sexualității. Atenție în această perioadă la tendința de a avea aventuri extraconjugale! Cei care sunt singuri vor avea ocazia la fenomenul de Lună Nouă să-și întâlnească partenerul mult visat.

Sănătate

Din punctul de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Balanță vor traversa o perioadă de reechilibrare și vindecare. Luna Plină va aduce în atenția lor o afecțiune mai veche sau o problemă de sănătate cronică cu scopul de a o ameliora. Moment bun pentru reîntoarcerea la credință și spiritualitate, iar gândirea pozitivă și optimisul ar trebui să le fie aliați în această perioadă. Un psihic puternic va avea un impact benefic asupra stării fizice.

Bani

Este o perioadă bună pentru tranzacții imobiliare, iar cei născuți în zodia Balanță care-și doresc să vândă, să cumpere sau să închirieze o casă, un teren pot avea succes. Unii nativi pot obține o finanțare pentru proiectele și planurile lor, în timp ce alții pot obține un credit pentru nevoile personale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Scorpion

Carieră

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Scorpion își concentrează atenția asupra muncii și vor da dovadă de determinare și motivare în definitivarea activităților de serviciu. Cei care sunt nemulțumiți sau visează la schimbări în carieră sunt sfătuiți să nu fie imprudenți și impulsivi, ci să aibă un plan bine pus la punct în acest sens pentru a nu regreta ulterior. Moment bun pentru angajări, însă nu este exclus ca noul job să vină la pachet și cu o serie de nemulțumiri.

Dragoste

Marte va tranzita casa parteneriatelor și a căsniciei, iar cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea confrunta cu neînțelegeri în relația de cuplu care, administrate necorespunzător, vor degenera în adevărate conflicte. Sunt sfătuiți să apeleze la comunicare și negociere, dacă este nevoie inclusiv la compromisuri, cu atât mai mult cu cât Mercur îi însoțește pe casa iubirii și le susține aceste calități. Declarațiile de iubire și tandrețea pot salva relațiile în această perioadă.

Sănătate

Dacă în prima parte a lunii, sub influența lui Marte, cei născuți în zodia Scorpion se pot confrunta cu stări de agitație, nervozitate, irascibilitate, stres, din a doua jumătate situația se va calma și va reintra în normal.

Bani

La capitolul financiar nu se înregistrează schimbări remarcabile, însă cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să nu facă investiții necontrolate și riscante în a doua jumătate a perioadei analizate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Săgetător

Carieră

Cu Marte pe casa muncii se întrevăd realizări majore în acest sector, însă trebuie luat în seamă că Luna Plină poate favoriza încheierea unei etape legate de carieră, aspect care poate aduce schimbarea direcției profesionale sau a locului de muncă. Sfatul nostru în acest context astrologic creat este să nu se grăbească în decizii și fapte, să analizeze toate oportunitățile care vin și să planifice schimbările pentru viitor.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tumult atât în relația cu partenerul de viață, sector guvernat de Mercur, cât și în relația cu membrii familiei, sector tranzitat de Mercur. Aspectele tensionate formate întocmai cu Jupiter, Marele Benefic și guvernatorul Săgetătorilor, fac ca situația să nu fie deloc roz, ba din contră să dea naștere unor conflicte greu de controlat. De aceea accentul trebuie pus pe comunicare și nativii trebuie să dea dovadă de mai multă înțelegere, răbdare și înțelepciune la acest capitol. Pentru cei singuri, șansele de a găsi un partener vor exista, dar vor fi puse sub semnul neînțelegerilor și al unei false și superficiale păreri de incompatibilitate.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a fi agitați și surplusul de energie ar trebui canalizat către activități distractive sau către consolidarea carierei, în caz contrar s-ar putea confrunta cu insomnii și stări de nervozitate. Atenție la răceli, viroze, infecții respiratorii, dar și la accidentări!

Bani

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează casa muncii, în sectorul financiar al banilor obținuți prin muncă proprie. Micul Benefic va aduce numeroase oportunități de câștig, unele așteptate, altele nu și suplimentarea veniturilor va fi prioritate pentru acești nativi. Nu este exclus să primească bonusuri, prime, comisioane mai mari sau chiar o mărire de salariu.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Capricorn

Carieră

La modul general, pentru cei născuți în zodia Capricorn, luna februarie va fi o lună bună din punct de vedere profesional. Pot demara proiecte noi sau care au fost ignorate până acum, se pot implica în activități care să-i pună în evidență și se cere mai multă diplomație în dialogul cu asociații. Perioadă de impunere, de autoritate, dar și de profesionalism.

Dragoste

Venus, guvernatoarea casei iubirii, va tranzita întreaga lună februarie întocmai semnul lor, iar cei născuți în zodia Capricorn vor avea șansa de a-și consolida relația cu persoana iubită. În plus, Micul Benefic va aduce armonie și înțelegere în cuplu, și poate fi momentul marilor împăcări. Cei care sunt singuri vor fi stimulați de Marte în tranzit pe casa parteneriatelor să se pună mai mult în evidență și să cucerească, însă poate fi vorba de un stil agresiv și acest aspect să sperie posibilii viitori parteneri. Atenție la conflicte în cazul celor căsătoriți!

Sănătate

Luna februarie vine cu stări sufletești contradictorii, dileme, confuzii, întrebări multiple, iar cei născuți în zodia Capricorn pot fi ușor zbuciumați și dezorientați în plan personal. Nu se întrevăd probleme de sănătate majore, dar apatia, melancolia și nostalgia vor fi de ajuns pentru a strica cheful și buna dispozițe. Posibile rememorări ale trecutului, amintiri din copilărie care macină și nativii pot resimți nevoia de sprijin din partea familiei, însă nu neapărat îl vor primi.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o stare bună la modul general, însă nu vor lipsi stresul și agitația, în special în prima parte a lunii, posibil provenite din refulări legate de casă și familie. În a doua perioadă a lunii se cere mai multă odihnă și mai mult interes vizavi de alimentație.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Vărsător

Carieră

Luna Nouă le poate aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de afirmare la locul de muncă, cu atât mai mult cu cât se formează în semnul lor și Luna este guvernatoarea casei muncii, la modul general. Prin urmare, întreaga perioadă analizată, nativii ar trebui să facă tot posibilul să obțină avantaje profesionale, să se facă remarcați și apreciați.

Dragoste

Luna Nouă care se formează întocmai în semnul lor, le poate aduce celor născuți în zodia Vărsător o nouă etapă în plan personal, inclusiv în relația cu persoana iubită. Soarele, guvernatorul parteneriatelor și mariajului, fiindu-le alături în același sector unde se formează aspectul de Lună Nouă va veni cu determinarea necesară pentru îmbunătățirea relației de cuplu. Nativii pot deveni mai seducători, își pot pune mai mult în evidență sex-appeal-ul, iar cei singuri pot cuceri cu ușurință. Atenție la conflictele cu partenerul pe teme financiare care pot lua amploare odată cu formarea aspectului de Luna Plină!

Sănătate

Dacă în prima parte a lunii starea de sănătate pare bună, din a doua jumătate pot apărea stări de interiorizare, frământări și griji de natură să provoace dezechilibre gastrointestinale și insomnii. Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie prudenți în deplasări deoarece există risc de accidente și accidentări, în special conturate la mijlocul lunii februarie.

Bani

Cei născuți în zodia Vărsător pot încheia odată cu Luna Plină o etapă legată de zona financiară, o etapă care privește finanțele în comun cu partenerii de afaceri, dar și cu partenerul de cuplu. Pe de altă parte, atenția nativilor se va îndrepta către achitarea unor datorii, credite, rate, taxe și impozite. Atenție la dialog și negocieri financiare! Mesajele pot fi distorsionate și pot interveni greșeli, neînțelegeri și erori de calcul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2019, zodia Pești

Carieră

Cei născuți în zodia Pești nu vor avea parte de prea multă acțiune în sectorul socio-profesional, ba chiar sunt sfătuiți să stea liniștiți, să fie răbdători și să aștepte momentul oportun pentru a ieși în față. Nu este indicat să facă schimbări majore în carieră în această perioadă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești vor traversa o etapă de introspecție și meditație, undeva până la mijlocul lunii februarie. În acest răstimp sunt sfătuiți să se detașeze de amintiri, de tot ceea ce- frământă și-i doare vizavi de o relație trecută, de o fostă mare iubire. Doar în acest mod pot începe să vadă actuala relația sau o posibilă viitoare relație cu alți ochi. Marele noroc al nativilor va fi intrarea lui Mercur, guvernatorul parteneriatelor și căsătoriei, întocmai în semnul lor. Acest aspect va aduce o bună comunicare în cuplu, dar și determinare, în cazul celor singuri, de a începe o nouă poveste de iubire. În plus, conștientizarea de la începutul lui februarie îi va ajuta la Luna Plină care se va forma întocmai în casa parteneriatelor și mariajului și astfel o etapă se va încheia pentru ca alta să se deschidă în sectorul sentimental.

Sănătate

Din punctul de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Pești nu vor traversa cea mai bună perioadă. Nativii ar putea resimți simptomele unor afecțiuni mai vechi, cronice, se vor interioriza și vor evita orice fel de activitate socială, preferând să zacă pentru a-și reveni. Sfatul nostru este să încerce să-și redobândească echilibrul interior.

Bani

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de câștiguri neașteptate în prima parte a lunii, urmând ca din a doua jumătate să primească niște bani înapoi, fie proveniți din împrumuturi acordate, fie în urma reglementării unor calcule financiare. Cu toate acestea, situația financiară poate fi instabilă dacă vor exista cheltuieli mari. Posibile discuții cu prietenii pe tema banilor.

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a făcut accident Ionuț din Anglia pe Autostrada Soarelui. A rămas de ,,urgență” fără permis
Cum a făcut accident Ionuț din Anglia pe Autostrada Soarelui. A rămas de ,,urgență” fără...
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Ce origini are Mirabela Dauer. Puțini cunosc acest detaliu despre marea artistă: „Nu pot să mă dezic de nație”
Ce origini are Mirabela Dauer. Puțini cunosc acest detaliu despre marea artistă: „Nu pot să...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat suspectul să-și acopere urmele
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
Cât timp poți circula cu parbrizul spart? Ce trebuie să faci când constați această avarie
Cât timp poți circula cu parbrizul spart? Ce trebuie să faci când constați această avarie
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a...
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de...
Admitere Medicină 2024. Reacţia în lacrimi a unei tinere la ieşirea din sala de examen
Admitere Medicină 2024. Reacţia în lacrimi a unei tinere la ieşirea din sala de examen
BANCUL ZILEI. Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu
BANCUL ZILEI. Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu
Veste bună de la Microsoft: Windows 11 23H2 este disponibilă pentru toți utilizatorii
Veste bună de la Microsoft: Windows 11 23H2 este disponibilă pentru toți utilizatorii
Descoperire INCREDIBILĂ pe Lună, într-o peșteră adâncă de 100 de metri
Descoperire INCREDIBILĂ pe Lună, într-o peșteră adâncă de 100 de metri
De necrezut! Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei: „Este un demers făcut după numeroase încercări...” / Ce pedeapsă riscă fostul ei soț
De necrezut! Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei: „Este un demers făcut...
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi...
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Operaţiunea israeliană „Outstretched arm”. Israelienii au folosit avioane F-35 şi F-15 în atacul asupra portului yemenit Al Hodeida. Este cel mai complex şi îndepărtat atac al Israelului
Operaţiunea israeliană „Outstretched arm”. Israelienii au folosit avioane F-35 şi F-15 în atacul asupra portului...
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Singurul loc de basm din România în care cazarea este GRATUITĂ. Nu trebuie să plătești niciun ban!
Singurul loc de basm din România în care cazarea este GRATUITĂ. Nu trebuie să plătești...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român...
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Detaliile
Detaliile "ascunse" în cazul morții lui Andrei Versace. Imaginile arată că a avut un sfârșit...
Oana Zăvoranu, refuzată de Protv. Motivul pentru care bruneta a pierdut un rol important
Oana Zăvoranu, refuzată de Protv. Motivul pentru care bruneta a pierdut un rol important
Planta banală care îți poate băga și 5 mii de euro în buzunar. N-ai nevoie de pământ mult și nici nu îți trebuie bani de investiții. O poți vinde oriunde și oricând
Planta banală care îți poate băga și 5 mii de euro în buzunar. N-ai nevoie...
Strada din București pe care accesul femeilor neînsoțite a fost interzis. Puțină lume își mai aduce aminte de această bizarerie. Unde se afla, de fapt, drumul de lemn
Strada din București pe care accesul femeilor neînsoțite a fost interzis. Puțină lume își mai...
×