Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 martie 2020. Mercur reintră în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 martie 2020. Mercur reintră în zodia Pești

De: Cristian L. 15/03/2020 | 20:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 martie 2020. Mercur reintră în zodia Pești
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 martie 2020. Mercur reintră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 16 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea, din nou, parte de ingresul lui Mercur în semnul lor.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și a tranzacțiilor, iar atunci când tranzitează zodia Pești multe din calitățile sale sunt slăbite, nesimțindu-se bine în acest semn. Însă, având în vedere că este pentru a treia oară când va trece prin acest semn, prima oară a trecut în mers direct, apoi în mers retrograd, este clar că se vor clarifica multe situații din trecut, situații cărora nu le găseam rezolvarea până acum. Mercur va sta în zodia Pești până pe data de 11 aprilie, când va intra în Berbec.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia începând de astăzi și în perioada următoare să-și reanalizeze trecutul, să-și rememoreze amintirile și nu este exclus ca nativii să treacă prin frământări și neliniști sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu se panicheze, să nu dezvolte frici și temeri fără fundament și să încerce să acorde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, acest tranzit reluat prin Pești al lui Mercur, va aduce ocazia reflectării cu mai multă atenție, empatie și înțelegere la relația cu prietenii și, totodată, le va aduce nativilor șansa de a-și analiza din alt unghi niște planuri de viitor, niște proiecte îndrăznețe pe care le au în vizor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce mai multă apropiere sufletească de cei dragi, mai multă dorință de comunicare.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 16 – 22 martie 2020. Leii învață lecții dure în relații)

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să vadă din alt unghi o situație profesională, legată de carieră. Mercur, întocmai guvernatorul lor, îi va sprijini în conturarea unei imagini favorabile în fața celorlalți și le va înlesni accesul la public. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă nativilor o abilitate extraordinară de a evita conflictele și de a susține discursuri publice.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu acest tranzit al lui Mercur prin Pești să-și dea seama cu ce principii, valori de viață și mentalități vor să meragă mai departe. Totodată, vor realiza că trebuie să mai studieze pentru a ajunge să se dezvolte profesional și chiar vor putea să înceapă documentarea în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești din străinătate.

Horoscop zilnic Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu, revenirea lui Mercur în Pești îi ajută să-și clarifice o situație financiară. Posibil ca acum nativii să găsească soluțiile pentru a ieși dintr-un impas financiar, pentru a intra în posesia unui bun material, unei moșteniri, pentru a obține un astfel de drept care li se cuvine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dialoguri intime sau pe teme legate de sexualitate.

(VEZI ȘI AICI: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020)

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, întocmai guvernatorul lor, reintră în sectorul relațiilor, iar cei născuți în zodia Fecioară au șansa să lămurească o situație în viața de cuplu, în căsnicie, au șansa să ajungă la un numitor comun, la o înțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în negocieri și este posibil ca unii nativi să semneze noi asocieri, să lege noi parteneriate în perioada următoare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie mai atenți la echilibrul dintre muncă și sănătate. Relațiile cu colegii vor fi bune, comunicarea cu superiorii se va îmbunătăți, însă nu trebuie să se epuizeze în îndeplinirea sarcinilor și atribuțiunilor de la job. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o liniște interioară de care aveau nevoie, o stare psihică optimistă și încurajatoare și toate acestea se vor răsfânge în chip pozitiv și asupra sănătății.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa să-și consolideze povestea de dragoste, iar cei singuri vor putea, poate chiar prin intermediul internetului, să-și găsească pe cineva pe placul lor. Nativii s-ar putea să facă mari declarații de dragoste, să-și recunoască sentimentele în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o îmbunătățire a atitudinii față de copii. Totodată, unele pasiuni, hobby-uri pot fi reluate acum.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur revenit în zodia Pești le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a-și îmbunătăți comunicarea și relația cu membrii familiei. Vor exista apropieri între nativi și părinți în această perioadă, iar dialogul va fi unul sincer și empatic. Pe de altă parte, se vor intensifica discuțiile privind un bun de patrimoniu, o casă, privind locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a rezolva o situație ce ține de acte, cel mai probabil acte de casă.

(NU RATA: MEGA-HOROSCOPUL LUI 2020)

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Mercur întocmai în sectorul comunicării, iar nativii vor reuși să interacționeze mult mai bine cu cei din jur, vor reuși să se apropie de subiectele delicate pe care până acum le-au evitat și vor fi foarte susținuți în negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține discursurile publice și deplasările pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea șansa pe parcursul acestui tranzit al lui Mercur prin Pești de a descoperi noi soluții de a face bani sau nativii vor reuși să descopere o nouă strategie, mult mai înțeleaptă, de a-și administra finanțele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în negocierile salariale și în revendicarea unei sume de bani, a unei datorii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea șansa, cu Mercur în tranzit a treia oară în anul acesta, prin semnul lor să înțeleagă niște subtilități, să vadă latura ascunsă a lucrurilor. Nativii se vor bucura de inspirație, intuiție și o mare capacitate de clarviziune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce presimțiri și premoniții și îi sfătuiește să le asculte.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...