Acasă » Horoscop » Mega-horoscopul lui 2020

Mega-horoscopul lui 2020

De: Alice Zotta 31/12/2019 | 20:40

Este un adevărat eveniment, chiar în prima zi din ianuarie! Astrologul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România,  îți prezintă horoscopul anual 2020 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lui 2020 vine cu sfaturi și avertizări importante. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate!

(Citește și: Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce probleme medicale vom întâmpina în funcție de zodie. Cel mai detaliat horoscop al sănătății pentru 2020)

Anul 2020 va fi un an mult mai impactant față de predecesorul său, un an care ne va responsabiliza mult mai mult și ne va determina să depunem toate eforturile necesare pentru a ne îndeplini cele mai mărețe vise personale și cele mai îndrăznețe obiective profesionale.

În primul rând, în momentul în care pășim în 2020 este puternic activată zodia Capricorn, iar energia sa ne va impacta toate cele 12 luni care urmează. În Capricorn se află Saturn, planeta lecțiilor de viață și guvernatoarea semnului, Pluton, planeta marilor transformări, Jupiter, planeta marilor beneficii și oportunități, Nodul Sud, nod karmic, care vorbește despre experiențele trecutului, dar și Soarele, energia, vitalitatea și personalitatea noastră. Ei bine, în anul 2020 vom da dovadă de multă răbdare, diplomație, responsabilitate, seriozitate, perseverență și toate aceste calități le vom folosi pentru a ne face remarcați, pentru a ieși în față și a obține ceea ce ne dorim.

Marte, planeta acțiunii și a determinării, și Venus, planeta iubirii și a banilor, vor petrece mult timp în zodiile Berbec și, respectiv, Gemeni, pentru că tot aici vor și retrograda. Dacă în prima parte a anului, vom fi stimulați să ne reevaluăm relațiile cu ceilalți, modul în care comunicăm și socializăm, în care ne raportăm la cei din jur, în special la persoana iubită, în a doua parte a anului, începând din toamnă, vom trece printr-o amplă reevaluare a propriilor noastre acțiuni și a modului în care ne canalizăm energia.

În 2020, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a tranzacțiilor, va avea trei perioade mari de retrogradare, începând chiar cu luna februarie până în martie, iunie-iulie și octombrie-noiembrie. Chiar dacă vom fi mai bulversați și mai confuzi în aceste perioade, vom reuși să luăm cele mai bune decizii pentru noi, însă acestea vor trebui luate la final, în mersul direct al planetei. De asemenea, în aceste perioade este de preferat să se evite călătoriile, negocierile, investițiile și achizițiile de aparatură electrică, electronică și electrocasnică.

O conjuncție rară se va petrece în ianuarie 2020 și anume suprapunerea planetelor Saturn și Pluton, aspect care va aduce schimbări majore legate de putere și de modul în care este folosită, legate de autoritate și moralitate și multe sisteme de valori și structuri solide se vor dărâma acum pentru a fi reconstruite sub auspiciile Capricornului, care este una dintre cele mai corecte și integre zodii. Acest aspect se va remarca foarte bine la nivel colectiv, în special la nivel politic.

(Citește și: Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu)

Uranus, planeta surprizelor, a adevărului și a schimbărilor bruște, își continuă tranzitul prin zodia Taur, tranzit care se va încheia abia în 2026, și poate aduce schimbări majore legate de sectorul financiar și de raportarea noastră la valorile materiale, dar și la resursele personale. Neptun, planeta viselor și a imaginației, își va continua întreg anul tranzitul prin zodia Pești, zodie pe care o și guvernează, retrogradând în perioada iunie-noiembrie. În această perioadă de retrogradare vom tinde să ne iluzionăm mai mult, să visăm cu ochii deschiși și să ne facem planuri mai puțin realiste, motiv pentru care putem fi păcăliți și înșelați mai ușor.

Saturn va intra în Vărsător, zodie pe care o guvernează secundar, din martie până în aprilie, când va reveni în Capricorn, urmând ca în decembrie 2020 să intre definitiv în Vărsător. Acest tranzit ne va face să ne orientăm mai mult atenția către ceilalți, către nevoile lor, va trezi în noi altruismul, însă ne va ajuta și să conștientizăm ce ne împiedică să ne atingem obiectivele, ce ne împiedică să progresăm. Va fi o perioadă în care vor reuși să îmbinăm foarte bine tradiționalul cu modernul, tehnologiile vechi cu inovația, prejudecățile cu noile mentalități.

Anul 2020 aduce un număr mult mai mare de eclipse față de obicei, iar eclipsele vin cu răsturnări de situație care ne corectează și ne îndeamnă să evoluăm prin închiderea unui ciclu de viață și deschiderea altuia. Astfel, horoscopul anului 2020 vine cu patru Eclipse de Lună și două Eclipse de Soare.

Pentru că am vorbit de eclipse care întotdeauna implică Nodurile Lunare, punctăm că în mai 2020 axa nodurilor lunare trece de la Rac-Capricorn (unde s-a aflat în 2019) la Gemeni-Săgetător. Axa Nodurilor Lunare, denumită și Axa Dragonului în astrologie, este cea care ne indică sensul vieții, de unde și cu ce bagaj venim și în ce direcție ne îndreptăm, iar în zona previziunilor astrologice ne indică ce anume trebuie să lucrăm într-o perioadă de timp, unde trebuie să echilibrăm o situație, un aspect de viață. Dacă în 2019 a trebuit să găsim un echilibru între familie și carieră (Nodul Sud în Capricorn și Nodul Nord în Rac), începând cu luna mai 2020 va trebui să găsim echilibru între energia Săgetătorului (aici se va afla Nodul Sud – trecutul) și energia Gemenilor (aici se va afla Nodul Nord – viitorul). Cu alte cuvinte, pe înțelesul tuturor, va trebui să echilibrăm axa cunoașterii și a comunicării. În 2020 va trebui să ne folosim de toate cunoștințele acumulate în ultimii 18 ani pentru a evolua, va trebui să ne punem la punct credințele și filozofiile de viață pentru că doar cu ajutorul lor vom progresa și va trebui să ne axăm mai mult ca niciodată pe comunicare, pe interacțiunea cu ceilalți, să legăm noi prietenii, să fim deschiși socializării, inclusiv socializării online pentru că de aici pot apărea oportunitățile.

Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! Iată ce aduce horoscopul anului 2020 pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Berbec

În 2020, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a tranzacțiilor, va avea trei perioade mari de retrogradare, începând chiar cu luna februarie până în martie, iunie-iulie și octombrie-noiembrie.
În 2020, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a tranzacțiilor, va avea trei perioade mari de retrogradare, începând chiar cu luna februarie până în martie, iunie-iulie și octombrie-noiembrie

La modul general, cei născuți în zodia Berbec vor continua ascensiunea profesională începută deja cu un an în urmă, iar în 2020 vor avea toate șansele să o ducă pe cele mai înalte culmi, însă va fi nevoie de multă dăruire, stăruință și conștiinciozitate pentru a-și îndeplini aspirațiile. Pe de altă parte, horoscopul anului 2020 spune că s-ar putea să aibă evenimente în familie de natură să le schimbe niște tipare deja formate, să le pună pună la încercare relațiile cu cei dragi și nu este exclus să aibă parte de conflicte între generații. Pe de altă parte, poate fi vorba de evenimente legate de casă și de spațiul în care locuiesc, de la cumpărarea unei locuințe și până la schimbarea domiciliului. Oricum, va fi un an de maturizare pentru Berbeci, în care mai mult ca niciodată trebuie să găsească un echilibru între carieră și viața personală.

Carieră

Nativii Berbec vor avea mari șanse să se facă remarcați în sectoprul profesional, în special cei care au depus deja eforturi în această direcție. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți pentru că sunt taxate funcțiile obținute fără merit. Un alt aspect care va amprenta anul 2020 și pe care nativii trebuie să-l aibă în vedere este legat de faptul că se pot lăsa ușor păcăliți de promisiuni mărețe, de aceea orice propunere care-i tentează trebuie analizată în amănunt pentru că poate fi înșelătoare. Din primăvară, proiectele de grup sau asocierile cu prietenii se pot dovedi de bun augur pentru cariera nativilor.

Dragoste

Pentru că interesul general va fi axat către carieră, în anul 2020 cei născuți în zodia Berbec pot intra destul de des în conflicte cu partenerul de viață. Nativii pot primi reproșuri și ar fi bine să nu fie deranjați, ci mai degrabă să încerce să corecteze ceea ce li se impută. Comunicarea va fi cheia rezolvării conflictelor. Nativii care sunt singuri nu vor avea nici pe departe chef să intre în relații de lungă durată, ci mai degrabă vor prefera să flirteze și să se bucure de aventuri de moment. În toamnă pot ieși la suprafață secrete în cuplu, iar relațiile care funcționează din inerție s-ar putea încheia.

Sănătate

Anul 2020 îi amprentează pe cei născuți în zodia Berbec cu o energie aparte, benefică, având în vedere că Marte, guvernatorul lor, va petrece mult timp în semnul lor (unde va și retrograda) și le va aduce vitalitate și determinare, dar și o mai mare atenție pe care o vor acorda propriei lor persoane. Nu sunt recomandate excesele! (VEZI AICI: Carmen Harra vorbește despre “războiul nuclear” + despre liderii care vor conduce Lumea: “Trebuie să ne așteptăm la…”)

Bani

Nativii Berbec vor avea șanse remarcabile de a-și îmbunătăți veniturile, în special din activități de grup sau prin descoperirea unor metode neconvenționale, revoluționare de câștig. Pot avea urcușuri și coborâșuri, însă la modul general vor face bani din munca lor. De la caz la caz, în funcție de activitatea fiecărui nativ, pot primi sponsorizări, pot găsi investitori și persoane care să-i susțină să scoată bani din ideile pe care le au.

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, horoscopul anului 2020 vine cu nevoia, dorința profundă de a-și lărgi orizonturile prin cunoaștere, prin studii, prin călătorii și nu este exclus ca o serie de principii și filozofii de viață să li se schimbe radical. Nativii vor fi focusați pe noi concepte religioase, filozofice, ezoterice, oculte și vor aduce schimbări la nivel de gândire și mentalitate. Este momentul să lase în spate prejudecățile și ideile rigide pentru a evolua spiritual, iar Uranus, aflat în semnul lor până în 2026, îi va susține din plin să facă schimbări și să le integreze cu optimism în viața lor.

Carieră

Pentru cei născuți în Taur anul 2020 va fi foarte important din punct de vedere profesional. Nativii vor avea marea ocazie de a se face remarcați, de a avansa în carieră, însă vor trebui să-și asume mai multe responsabilități și să aibă mai multă încredere în ei înșiși. În primăvară vor simți primele imbolduri, primele oportunități se vor arăta, dar adevărații lauri îi vor culege la finele lui 2020, ca o încununare a succesului. Este momentul să puncă în practică tot ce au învățat până acum și oportunitățile se vor ivi.

Dragoste

Viața de cuplu va cunoște o nouă etapă în 2020, iar cei născuți în zodia Taur vor avea o altă abordare a iubirii, vor privi din altă perspectivă inclusiv căsătoria și vor fi deschiși către un nou sistem de valori emoțional-sentimentale. Acest aspect le va aduce multă bucurie, liniște și pace sufletească, însă nu excludem că vor fi și cupluri unde se va duce o luptă pentru putere și supremație, iar în aceste cazuri previziunile pentru 2020 vorbesc despre despărțire și chiar divorț. Temele majore de interes ale anului vor fi sexualitatea, intimitatea și bunurile materiale pe care le dețin cu partenerul de viață. Nativii care sunt singuri pot fi atrași de persoane din străinătate, de altă cultură și religie sau pot fi atrași de persoane cu care împărtășesc aceleași viziuni și filozofii de viață, posibil dintr-un anume mediu cultural, religios.

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur vor fi mai agitați decât de obicei, mai neliniștiți la nivel psihic, însă toate acestea pot fi urmări ale schimbărilor cu care se confruntă. Este necesar ca nativii să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales din a doua perioadă a anului 2020, când se pot confunta cu agravări ale unor afecțiuni cronice și o vizită la medic ar fi chiar recomandată.

Bani

În anul 2020, cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să primească finanțări pentru proiectele pe care le au în desfășurare sau, cel puțin, în plan. Dacă va fi vorba de o pasiune, atunci aceasta va avea mari șanse să se transforme în sursă de venit. Odată cu luna mai și șansele de a-și obține independența financiară vor fi mult mai mari. Din primăvară, nativii vor reuși să-și îndeplinească un țel financiar și pot fi sprijiniți de o persoană străină sau o persoană din trecut.

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, horoscopul anului 2020 vine cu mari transformări interioare, transformări care vor stimula nativii să se apropie mai mult de ceea ce-și doresc să devină, chiar dacă asta înseamnă să treacă prin crize și drame de conștiință. Nativii au șansa să reînvie ceva din trecut, un proiect, o căsnicie, o relație.

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea șansa să învețe lucruri noi, să studieze și astfel să reușească să ajungă mai ușor acolo unde-și doresc din punct de vedere profesional. Totuși, nativii trebuie să aibă grijă, să fie răbdători și prudenți, pentru că se pot iluziona, pot visa cu ochii deschiși și realitatea poate fi alta. Colaborările și asocierile pot salva cariera și reputația Gemenilor și, un alt aspect benefic al anului 2020, este că pot relua vechi proiecte abandonate, vechi colaborări care acum să se dovedească profitabile. Posibil ca unii nativi să plece în străinătate pentru a lucra.

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte, începând din luna mai, de prezența Nodului Nord în semnul lor, iar acest aspect le va aduce o mai mare dorință de libertate, de concentrare asupra propriei persoane și de evoluție. Acest interes vizavi de propria persoană poate fi, în unele cazuri, perceput greșit de partenerul de viață și de aici se pot isca certuri cu reproșuri și acuze pe care nativii nu vor fi dispuși să le accepte. Un subiect fierbinte pentru Gemenii care sunt căsătoriți sau în relații de lungă durată este zona financiară, banii și bunurile materiale pe care le dețin împreună cu partenerul de viață. Aici pot avea, din nou, parte de conflicte, mai ales dacă persoana iubită încearcă să-i controleze financiar. Cei singuri pot fi atrași de aventuri sexuale sau de persoane influente, cu funcție și statut. Atenție la relațiile care pot lua naștere la locul de muncă! Pot afecta imaginea nativilor!

Sănătate

În anul 2020, nativii Gemeni vor avea parte de o stare de sănătate oscilantă, însă pot descoperi remedii în zone în care nu s-ar fi așteptat, de la remedii naturiste, la tratamente revoluționare. În lunile de vară, nativii se pot confrunta cu stări de oboseală exagerate și irascibilitate și va fi nevoie să-și impună să se autocontroleze și să se odihnească mai mult.

Bani

În plan financiar, cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de surprize și răsturnări de situație. Dacă încep anul bine, s-ar putea ca în iunie să aibă parte de niște pierderi financiare, apoi să se redreseze, însă doar pentru o scurtă perioadă, căci în toamnă din nou vor trebui să se lupte pentru a-și reechilibra bugetul. Posibile tensiuni în cuplu din cauza banilor, a cheltuielilor și a investițiilor neprevăzute. Nu este exclu ca nativii mai norocoși să primească o moștenire, o sumă de bani cu titlu de cadou.

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, horoscopul anului 2020 vorbește despre un interes deosebit pe care nativii îl acordă parteneriatelor de orice fel, fie că este vorba de parteneriate de afaceri, fie că este vorba de căsnicie, relații cu cei din jur. Pentru că viața socială este intensă, nativii pot construi în acest an legături de durată și pot să-și consolideze actualele relații, însă va fi nevoie de efort și de îmbunătățirea modului de interacțiune cu ceilalți. Situațiile neașteptate și surprizele nu vor lipsi în ceea ce privește prietenii nativilor, având în vedere că Uranus în continuare le tranzitează acest sector de viață. L amodul general, nu se poate spune că anul 2020 este liniștit și asta pentru că fiecare eclipsă îi va impacta direct pe Raci, Luna fiindu-le guvernatoare.

Carieră

Începând cu a doua jumătate a anului, cei născuți în zodia Rac vor lua frâiele în mână și vor începe ascensiunea profesională sau, cel puțin, vor avea determinarea și energia necesare să facă acest pas. Nu este exclus ca în această perioadă nativii să facă o schimbare radicală nu doar de loc de muncă, ci și de carieră, de direcție profesională. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja începând cu luna mai și tot acum este o perioadă favorabilă pentru asocieri și demararea unor afaceri.

Dragoste

Toate planetele grele din Capricorn vor tranzita casa relațiilor și a căsătoriei, iar cei născuți în zodia Rac vor fi supuși testelor, încercărilor, dar vor avea și șansa de a face lucrurile așa cum își doresc. Aceste tranzite pot încheia căsnicii, dar pot aduce și cereri în căsătorie. Nativii care sunt singuri vor fi atrași fie de persoane mai în vârstă, fie de persoane cu funcție și statut social și nu este exclus să intre în idile cu colegi de muncă sau persoane din străinătate. Interesant de punctat este că viața sentimentală va fi fierbinte și plină de pasiune în 2020, dar nativii trebuie să evite uniunile și noile relații în vară, căci se vor dovedi înșelătoare. Tot în vară, căsătoriile pot fi supuse celor mai aprige teste și cele care nu sunt solide și mature se vor îndrepta către divorț.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Rac s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate din trecut pe care le-au lăsat nerezolvate și, implicit, poate apărea p tendință de interiorizare. Totodată, o serie de frici și temeri se pot manifesta în primăvară și nu este exclus să aibă nevoie chiar de ajutorul unui psiholog pentru a depăși situația.

Bani

Nativii au parte de un an în care vor fi susținuți astrologic să învețe cumpătarea și mai ales să facă economii. Acest aspect le este benefic celor care doresc să scape de datorii pentru că vor învăța să-și administreze resursele financiare. Pe de altă parte, este un an favorabil celor care-și doresc un credit, pentru că-l vor obține cu ușurință, cu atât mai mult cu cât este vorba de o investiție într-un proiect din care să scoată bani ulterior.

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu, horoscopul anului 2020 vine cu un interes major pentru sectorul muncii, dar și al sănătății. Dacă în anul precedent încercările au fost grele, iar nativii au fost nevoiți să se mobilizeze și să se adapteze, anul acesta, cu ajutorul lui Jupiter, planurile de ascensiune profesională ale nativilor vor prinde contur. În a doua jumătate a anului 2020, nativii vor simți o dorință interioară de a-și schimba o serie de principii de viață care îi împiedică să evolueze, vor explora noi domenii și vor căuta să acumuleze noi cunoștințe. Cei care-și vor dezvolta zona spiritualității vor fi cei mai avntajați și, posibil, cei mai liniștiți.

Carieră

Starea de spirit a nativilor vizavi de muncă poate fluctua: când vor deborda de entuziasm, când nimic nu le va conveni din ceea ce se petrece în jurul lor. Oricum, va fi un an în care, cu pași mici și siguri, vor putea avansa profesional și vor putea să obțină jobul mult dorit. Inclusiv cei care-și caută un loc de muncă, vor fi mulțumiți de ofertele primite. Uranus le poate aduce surprize în zona profesională, oferte neașteptate și chiar pe unii nativi îi poate determina să înceapă proiecte pe cont propriu, mai ales dacă au legătură cu mediul online.

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu care așteaptă iubirea pe tavă, vor avea surpriza să observe că aceasta nu vine, practic nimic din ceea ce și-au propus nu se va concretiza ușor. În plus, trebuie să renunțe la autoritate și la subjugarea partenerului, dacă-și doresc să păstreze relația actuală. Începutul verii poate încheia o relație de lungă durată sau, din contră, poate aduce un nou partener. O predispoziție generală pentru anul 2020 în plan sentimental este aventura și flirtul la locul de muncă. Din această zonă se pot naște, în timp și cu răbdare, povești de dragoste solide și de viitor, fie cu colegi, fie cu șefi sau cu persoane cunoscute prin intermediul profesiei.

Sănătate

Dacă cei născuți în zodia Leu nu vor acorda o atenție mai mare sănătății, s-ar putea confrunta cu unele probleme și afecțiuni, în special relaționate cu stresul de la locul de muncă. Totodată, recomandarea pentru anul 2020 este stilul de viață sănătos, mai ales că Leii sunt susținuți astrologic să adopte o alimentație sănătoasă, să facă mișcare, sport, să înceapă o dietă. Nu este exclus să fie mai temători decât de obicei și din acest motriv, pe fond psihic și emoțional, să-și declanșeze probleme de sănătate.

Bani

Anul 2020 îi va învăța pe cei născuți în zodia Leu că banii munciți sunt mai valoroși decât cei câștigați prin speculații și sunt mai siguri decât banii partenerului. Nativii care vor cădea în capcană și vor alerga după parteneri cu bani, s-ar putea să fie înșelați de aparanțe. Atenție la negocieri în toamnă!Nativii pot fi păcăliți și pot pierde bani!

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Fecioară

Sectorul iubirii va fi cel mai activat de planete în anul 2020, iar cei născuți în zodia Fecioară se vor axa puternic pe sentimente și vor dori să trăiască iubirea la cote înalte. De asemenea, familia va fi un alt punct de interes, iar horoscopul anului 2020 poate aduce schimbări remarcabile legate de statutul lor, de relațiile cu rudele sau chiar de locul unde locuiesc. Multe Fecioare își pot schimba domiciliul, își pot cumpăra o locuință în 2020. Pe de altă parte, este un an bun pentru reconfigurarea unor planuri de viitor și pentru reconfigurarea cercului de prieteni din care fac parte. Fecioarele sunt atenționate că pot avea surprize din partea prietenilor întreg anul 2020.

Carieră

Încă de la începutul anului, șansele ca cei născuți în zodia Fecioară să avanseze profesional sunt mari. Când Nodul Nord va păși în casa carierei, din luna mai, Fecioarele vor avea mult mai multă încredere în forțele proprii și-și vor găsi cu mai multă ușurință sensul, direcția profesională care-i caracterizează și-i împlinește cu adevărat. Nativii care-și eficientizează programul, care sunt responsabili și conștiincioși, au șanse mari să se facă remarcați. Deși cu greu, cei care-și caută loc de muncă vor găsi jobul ideal, însă abia spre finele anului, după ce au învățat niște lecții necesare legate de atitudinea pe care trebuie să o aibă la locul de muncă. (CITEȘTE AICI: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: ”Omenirea se va muta pe o nouă planetă!” + ”Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii”)

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de trăiri intense, pasionale în anul 2020.  Atât sectorul iubirii, cât și al sexualității vor fi active și va fi aproape imposibil ca nativii să nu-și întâlnească sufletul pereche în acest an, însă nu trebuie să se iluzioneze, ci să rămână raționali și analitici, calități care-i definesc. Cei care sunt căsătoriți sau în relații de lungă durată redescoperi pasiunea în cuplu și pot astfel să-și consolideze relația. Totodată, vor fi mai cuceritori, mai tractivi și vor trezi cu ușurință interesul sexului opus. Se cere prudență în primăvară când, odată cu retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, prin sectorul relațiilor, tensiunile în cuplu vor fi la ordinea zilei, iar nativii își pot reevalua drastic relația în care se află. De asemenea, în a doua jumătate a anului 2020 se pot ivi conflicte în cuplu din cauza banilor și cheltuielilor.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară încep anul în forță, cu energie și putere de muncă. Aspectele se vor contura și mai frumos începând din luna martie, cu singura condiție ca nativii să fie capabili să găsească echilibrul între muncă și odihnă, între stres și relaxare. Optimismul va caracteriza Fecioarele și călătoriile vor fi un aliat de bază pentru reîncărcarea bateriilor. Nu este exclus ca la drum să aibă parte de evenimente de natură să le schimbe unele principii și convingeri de viață.

Bani

Sectorul financiar este o zonă sensibilă în 2020 pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii vor avea șanse mari de a-și îmbunătăți veniturile, însă totul va fi la limita dintre vis și realitate. Nativii nu trebuie să se iluzioneze cu privire la câștiguri rapide și nu trebuie să semneze contracte fără a le analiza pe toate părțile. Investițiile se arată riscante și nativii pot pierde bani în loc să-i câștige. Posibile tensiuni din cauza moștenirilor, partajelor, creditelor, datoriilor.

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță, horoscopul anului 2020 activează sectorul familiei, al rădăcinilor, bunurilor de patrimoniu și al locuinței. Nativii vor avea ocazia să rezolve probleme din trecut legate de aceste zone, iar perioada propice va fi prima jumătate a anului. De asemenea, unii nativi pot reuși acum să se desprindă de tradiții și obiceiuri care nu-i mai reprezintă, vor avea șansa să se mute din casa părintească, să-și schimbe domiciliul, poate chiar să se mute cu partenereul de viață. Va fi un an al schimbărilor de mentalitate și de percepție, iar acestea pot veni în urma unor evenimente neprevăzute declanșate de Uranus. Sezonul cald (primăvară-vară) va crește interesul pentru studiu și activități intelecxtuale, iar această explorare va veni și cu cunoaștere și astfel cu o reconturare a unor principii și filozofii de viață. Întreg anul 2020 nativilor Balanță li se cere să fie atenți la comunicare, mai corect spus să învețe să comunice atsfel încât să se facă înțeleși și să-i asculte și pe ceilalți ce au de spus, să asculte sfaturile și să se lase ghidați de mentori, profesori, preoți, inițiați spiritual.

Carieră

Încă din prima lună a anului 2020, cei născuți în zodia Balanță vor fi zguduiți profesional în sensul că nativii, favorizați de eclipsă, pot face schimbări majore, radicale în carieră sau, cel puțin, își vor recontura obiectivele, țelurile. Ceea ce vor sădi acum în  mintea lor, vor avea șanse pe parcursul anului să pună în aplicare. Atenție! În vară este indicat ca nativii să nu ia decizii profesionale și să evite schimbările legate de locul de muncă!

Dragoste

Viața amoroasă a celor născuți în zodia Balanță este intensă din toate punctele de vedere în 2020. Pe de o parte, nativii vor avea restricții și lecții de învățat din partea lui Saturn, mai ales în primăvară-vară, iar pe de altă parte vor avea energia lui Marte, absolut necesară pentru a lega noi relații, pentru a cuceri și a flirta. Curiozitatea sexuală este la cote înalte și nu este exclus ca unele Balanțe, oricât de echilibrate ar dori să fie, acum să se lase pradă aventurilor sexuale. Relațiile neoficializate și cele care se bazează strict pe erotism și atracție sexuală se pot destrăma în 2020. Vedem ca abia la finele anului nativii să reușească să lege relații serioase și de lungă durată.

Sănătate

Cei născuți în zodia Balanță nu se confruntă cu probleme majore de sănătate, însă trebuie să aibă grijă la modul în care-și gestionează stresul și stările emoționale. Se pot lăsa ușor bulversați de situații care se petrec în jurul lor. Atenție la problemele legate de sexualitate și intimitate, de modul în care ăși manifestă această latură. Către finele anului trebuie să fie mai prudenți pentru că se pot accidenta.

Bani

Și în anul 2020 se întrevăd surprize financiare, bani nesperați și neașteptați care vor intra în conturi, cu titlu de cadou, moștenire. Pe de altă parte, familia va juca un rol important în schema financiară, fie că nativii vor fi susținuți și ajutați de părinți, fie că vor primi moșteniri sau vor face tranzacții cu bunuri de patrimoniu. De asemenea, se întrevăd câștiguri din asocieri, colaborări și parteneriate, chiar susținere din partea persoanei iubite.

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion, vor trebui să lucreze în 2020 pe tema comunicării și a relaționării cu cei apropiați, frați, vecini, cunoscuți ocazionali. Horoscopul anului 2020 le va cere să învețe să se integreze în mediul în care trăiesc și, deși pare o temă ușoară, pentru nativi va fi nevoie de multă muncă susținută. Va fi un an în care studiul și ceea ce învață le va fi de folos atât în carieră, cât și pentru îmbunătățirea veniturilor. Pe de altă parte, familia și locuința devin importante pentru nativi și, pe de o parte se pot responsabiliza vizavi de cei dragi, iar pe de altă parte își pot renova o casă, poate chiar achiziționa o locuință.

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion pot obține diplome anul acesta, pot da examene și se pot licenția într-un domeniu, dar cel mai important este că pot excela ca profesori și îndrumători, pot ieși în evidență printr-un proiect educațional. Pe de altă parte, din a doua jumătate a anului, Marte, guvernatorul secundar al Scorpionilor, va tranzita sectorul muncii și va insufla nativilor toată energia necesară pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile și responsabilitățile profesionale. Dincolo de această determinare și putere de muncă, nativii vor avea idei îndrăznețe și inițiative profesionale care le vor asigura succesul.

Dragoste

În plan sentimental, cei născuți în zodia Scorpion simt nevoia de libertate și independență, mai ales că Uranus continuă să le tranziteze sectorul relațiilor și căsătoriei și este planeta surprizelor și a nonconformismului. Relațiile care nu mai funcționează și care merg din inerție se pot încheia acum, însă pentru nativii singuri veștile sunt mult mai bune pentru că Venus, guvernatoarea relațiilor, le va stimula interesul și curiozitate pentru a explora tărâmul intim, erotic. Și în cuplu se poate aprinde pasiunea, însă atenție la aventurile extraconjugale. Atenție, de asemenea, la tendința de a relua o relație din trecut care se conturează în primăvară!

Sănătate

Nativii Scorpion vor avea parte de o stare de sănătate bună în anul 2020 cu singurul amendament că în perioada de retrogradare a lui Marte, guvernatorul lor, prin sectorul sănătății, adică în toamnă, nativii își pot canaliza greșit energia și se pot suprasolicita, se pot extenua mai ales în câmpul muncii și astfel pot deveni vulnerabili în fața bolilor de sezon.

Bani

Cu toate că tendința de a cheltui este destul de mare, ceea ce este cu adevărat important de punctat este faptul că cei născuți în zodia Scorpion vor avea șanse și oportunități deosebite de a-și îmbunătăți situația financiară, însă prin proprie muncă și mai puțin prin bani câștigați ușor. Sunt puternic susținute veniturile din activități educaționale sau comerciale. În sezonul cald nu sunt bine aspectate asocierile și ar fi recomandat să eviți investițiile în proiecte comune, asocierile în care trebuie să vii cu bani.

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au șanse mari să-și sporească veniturile în urma obținerii unor diplome sau ca urmare a unor cursuri de specializare și perfecționare profesională sau din activități educative și comerciale.
Cei născuți în zodia Săgetător au șanse mari să-și sporească veniturile în urma obținerii unor diplome sau ca urmare a unor cursuri de specializare și perfecționare profesională sau din activități educative și comerciale

Cei născuți în zodia Săgetător vor trece de la extravaganțele și entuziasmul de care au avut parte din plin anul trecut la o atitudine mult mai rezervată și mai prudentă, mai responsabilă, inclusiv financiar. Pentru nativi, horoscopul anului 2020 vine cu desprinderea de trecut, desprinderea de valori care în prezent nu-i mai caracterizează. Va fi un an al evoluției, în care se vor pune mult mai bine în valoare și-și vor înțelege mult mai bine propria valoare. Va fi un an al marilor transformări interioare, transformări menite să-i ajute pe nativi să se reinventeze, să renască din propria cenușă.

Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător au în continuare parte de Uranus în casa muncii (și a sănătății) și de aici nativii pot resimți o oarecare instabilitate legată de profesie. Totuși, aceeași planetă este revoluționară și dacă Săgetătorii profită de energia ei, au idei îndrăznețe și nonconformiste, atunci vor apărea și oportunități de avansare în carieră. Este nevoie de multă corectitudine și legalitate în acțiunile profesioanle întreprinse. A se evita deciziile radicale legate de muncă în toamnă pentru că nu vor fi cele mai înțelepte și ulterior ar putea fi regretate.

Dragoste

Sectorul sentimental se bucură de tranzitele îndelungate ale lui Venus și Marte ceea ce denotă interes pentru a începe noi relații de iubire, în cazul celor singuri, sau pentru a-și consolida relația de cuplu, în cazul celor căsătoriți sau care se află în relații de lungă durată. A doua jumătate a anului poate fi mai încordată din acest punct de vedere, însă dacă nativii vor reevalua corect modul în care comunică cu cei din jur și modul în care interacționează, în care-și manifestă sentimentele, totul se poate transforma într-un aspect constructiv. Pasiune, libidou, apetit sexual vor exista din plin anul acesta, iar dacă cei căsătoriți le vor folosi pentru a-și consolida povestea de iubire, cei singuri le vor folosi pentru a experimenta și a cunoaște erotismul la alt nivel.

Sănătate

Cu Uranus în continuare în tranzit pe casa sănătății, cei născuți în zodia Săgetător vor trebui să facă niște schimbări legate de stilul de viață. Nativii ar trebui să adopte o alimentație mai echilibrată și mai sănătoasă, mai naturală, ar trebui să facă mai mult sport și mai ales să profite de timpul liber pentru a se relaxa și a se odihni. Pot avea surprize în acest sector care, însă, ar putea fi evitate cu mai multă responsabilitate.

Bani

Cei născuți în zodia Săgetător au șanse mari să-și sporească veniturile în urma obținerii unor diplome sau ca urmare a unor cursuri de specializare și perfecționare profesională sau din activități educative și comerciale. Până în mai senzația că muncesc în zadar va exista, însă nativii trebuie să șină cont că cel mai aspectat sector al anului 2020 este cel financiar, al banilor obținuți prin muncă proprie, deci oportunități vor exista, dar va fi nevoie de răbdare. De evitat situațiile care propun câștiguri rapide, mai ales dacă este vorba de investiții și tranzacții dubioase, ilegale și imorale. Acestea vor fi taxate drastic în 2020. (Citește și: Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre efectele încălzirii globale. Ce țări vor fi zdruncinate de cutremure majore)

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Jupiter prin semnul lor întreg anul, iar acest aspect le aduce optimism, entuziasm, dar mai ales ocazia de a se vindeca de trecut, de traume psihice și emoționale, de foste iubiri. Horoscopul anului 2020 susține nativii să lase amintirile dureroase în spate și să evolueze în plan personal, dar și profesional. În a doua jumătate a anului, nativii se vor preocupa mai mult de casă și familie, iar acest aspect îi susține nu doar în îmbunătățirea relațiilor cu cei dragi sau în construirea unei idei de cămin, ci și în renovarea, construirea unei case. Atenție! Totul trebuie făcut cu răbdare și cu prudență.

Carieră

Cu Venus în tranzit prin sectorul muncii, cea mai mare parte a anului nativii Capricorn vor avea șanse profesionale, își vor găsi locul de muncă pe care-l doresc sau vor avansa la actualul loc de muncă, însă va fi nevoie să depună mai mult efort și să muncească dublu pentru ca beneficiile să vină. Va fi un an în care vor acumula multă experiență ceea ce-i va ajuta în viitor în consolidarea carierei sau în ascensiunea profesională.

Dragoste

Cu Uranus în continuare în tranzit pe casa iubirii, nativii Capricorn se pot aștepta la o serie de răsturnări de situație și surprize neașteptate în cuplu. Întreg anul 2020 va veni cu o energie mai puțin plăcută în plan sentimental și nu este exclus ca relațiile care nu mai fucnționează să se încheie acum, mai ales dacă nativii nu au aceleași viziuni asupra viitorului. Ceea ce este interesant de punctat este că în 2020, Capricornii vor fi mult mai spontani în iubire și în manifestarea sentimentelor. Capricornii doresc independență și libertate, motiv pentru care cei singuri vo prefera celibatul, iar cei căsătoriți vor cere să aibă spațiul lor.  În sezonul cald va exista o etapă de reevaluare a relației cu persoana iubită sau de reevaluare a modului în care nativii își manifestă sentimentele. Posibile relații cu colegi de muncă sau parteneri de afaceri.

Sănătate

Eclipsele din 2020 pot afecta sănătatea nativilor și este de preferat să lase emoțiile deoparte și să se elibereze de gândurile negative și de stres. Nativii Capricorn trebuie să fie mai echilibrați ca niciodată, să aibă mai multă grijă de ei înșiși și să acorde toată atenția cuvenită relaxării și odihnei.

Bani

Din punct de vedere financiar, horoscopul anului 2020 aduce câștiguri surpriză din speculații, însă se cere prudență și sume mici de bani investite. Banii nu vor fi o problemă majoră, însă nativii trebuie neapărat să învețe lecția chibzuinței și chiar să facă niște economii pentru viitor. Roadele financiare cu adevărat bogate vor fi culese abia în ultima lună a anului, deci, din nou, este vorba de răbdare.

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător, horoscopul anului 2020 îl are în prim-plan pe Jupiter, însă întocmai pe o casă ascunsă, acționând din umbră. Cu toate acestea, Marele Benefic vine să-i vindece emoțional și psihic, chiar și să amelioreze problemele fizice ale nativilor. Vor avea ocazia, întreg anul 2020 să se curețe de trecut, să lase în spate amintirile durereroase, fricile, obsesiile și chiar și viciile. Poverile pe care Vărsătorii le-au purtat în ultimii ani, chiar în ultimii 12 ani, acum vor fi scoase la suprafață și dizovate, iar starea interioară se va ameliora foarte mult. Putem afirma că Vărsătorii intră într-o nouă etapă de viață, mai ales că anul acesta și Saturn, guvernatorul secundar, își va începe tranzitul prin semnul lor, din martie până în aprilie și apoi din decembrie pentru următorii aproximativ 2 ani.

Carieră

În carieră, nativii au șanse mari fie să fie ajutați de persoane influente, fie să se asocieze în proiecte îndrăznețe, activități de grup sau chiar colaborări cu prietenii care să le aducă succes profesional. Tot succes profesional și îmbunătățirea imaginii poate veni și în cazul nativilor care se implică în acțiuni caritabile, umanitare. Avantajați în carieră vor fi nativii care vor să învețe lucruri noi, să studieze și să obțină diplome și atestate. Nu este exclus ca unii nativi să renunțe la domeniul actual și să se reorienteze în carieră în 2020.

Dragoste

Venus va tranzita o bună perioadă din 2020 sectorul iubirii, acolo unde va și retrograda în prima parte din an, iar cei născuți în zodia Vărsător se vor înflăcăra mai mult ca niciodată, vor fi dornici să simtă iubirea și cei care sunt singuri pot avea ocazia acum să între în noi povești de dragoste. Sunt susținute flirturile, aventurile, distracția și nativii pot deveni mai seducători ca niciodată. Nu este exclus ca Vărsătorii să se îndrăgostească de o persoană străină sau cunoscută într-o călătorie, la un curs sau cu care să împărtășească aceleași filozofii de viață. Cei care sunt în relații stabile sau sunt căsătoriți vor deveni mai rigizi ca niciodată și vor cere mai multă responsabilitate din partea partenerului, mai multă seriozitate. Eclipsele de Soare din 2020 pot veni cu surprize în cuplu, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, dar menite să le pună la încercare sentimentele nativilor.

Sănătate

Sănătatea va fi un punct vulnerabil al nativilor Vărsător, însă mai degrabă vor fi vulnerabilități care să-i forțeze pe nativi să-și acorde mai multă atenție. Jupiter îi va susține în vindecare, însă îi va pune să-și reevalueze, aproape întreaga vară, cauzele emoționale care au condus la boli, mai ales dacă este vorba de afecțiuni de lungă durată, cronice.

Bani

Cu Saturn alături, cei născuți în zodia Vărsător vor deveni mai temperați în cheltuieli, mai chibzuiți, însă pe de altă parte, nativii pot spera la câștiguri rapide, iar lăcomia va fi aspru sancționată în acest an. Oricum, nativii au șanse să ia decizii financiare bune în acest an, care să le aducă venituri suplimentare. (NU RATA: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi Anul Șobolanului de Metal)

Horoscop 2020 – horoscopul anului 2020, zodia Pești

Pentru cei născuți în zodia Pești, horoscopul anului 2020 vine cu mult entuziasm și optimism în ceea ce privește viitorul. Nativii se vor bucura de prezența lui Jupiter, guvernatorul lor secundar, în sectorul prietenilor și al planurilor pe termel lung.
Nativii din Pești se vor bucura de prezența lui Jupiter, guvernatorul lor secundar, în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung

Pentru cei născuți în zodia Pești, horoscopul anului 2020 vine cu mult entuziasm și optimism în ceea ce privește viitorul. Nativii se vor bucura de prezența lui Jupiter, guvernatorul lor secundar, în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Marele Benefic face aspecte bune cu Neptun, guvernatorul Peștilor, dar și cu Pluton și Saturn, iar asta înseamnă o oportunitate majoră pentru a atinge succesul mult așteptat și mult sperat de nativi. În plus, viața socială va fi foarte activă, iar Peștii vor avea ocazia să cunoscă noi persoane, noi mentalități și astfel să-și schimbe niște convingeri învechite care nu-i ajută deloc în evoluție.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești vor intra într-o nouă etapă profesională, iar de succesul lor va depinde modul în care interacționează și se raportează la cei din jur. Întreg anul vor depune eforturi pentru a ieși în față, pentru a se remarca și roadele le vor culege din belșug la finele anului 2020. Vor fi nativi care-și vor schimba cu mult curaj locul de muncă, profesia sau chiar domeniul de cativitate. Sunt avantajați nativii care lucrează cu firme din străinătate, în mediul academic sau juridic.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Pești, familia va căpăta o importanță deosebită în 2020 și mulți nativi își vor consolida relația cu părinții și se vor gândi să-și construiască propriul cămin. Totuși, eclipsele de Lună din 2020 vor tulbura puternic viața sentimentală și afectivă a Peștilor, însă vor avea rolul de a-i aduce cu picioarele pe pământ. Cei singuri au șanse să cunoască persoane, să înceapă relații, însă nu le va fi ușor să le consolideze. Cel mai recomandat sfat pentru nativi este să meargă la un psiholog sau să apeleze la diferite terapii care să-i ajute să vindece un tipar din trecut, poate legat de copilărie, poate de relația cu mama. Cei care deja sunt căsătoriți sau au o relație solidă se pot înțelege mai bine, iar comunicarea i-ar putea ajuta să-și consolideze legătura.

Sănătate

Cei născuți în zodia Pești nu se vor  confrunta cu probleme majore de sănătate, însă horoscopul anului 2020 îi sfătuiește să fie foarte atenți la modul în care-și gestionează resursele emoționale și psihice. Când Saturn va tranzita Vărsătorul, nativii pot avea parte de crize de personalitate, de momente în care se vor lăsa măcinați de frământări și vor căuta să se interiorizeze. Oricum, cu ajutorul terapiiilor alternative sau de grup, Peștii pot depăși ușor zona de impas emoțional.

Bani

Cu Marte în tranzit pe casa financiară, a banilor munciți, nativii Pești vor fi foarte determinați în 2020 să se pună în valoare și să-și îmbunătățească veniturile. Nativii vor avea curajul necesar să se implice în noi acțiuni în acest sens, să-și găsească un job suplimentar sau noi oportunități de venit, inclusiv să deschidă ceva pe cont propriu. Punctăm că banii pot fi subiect de dispută nu doar în familie sau în cuplu, ci și în colaborările și asocierile, parteneriatele nativilor. (NU RATA: Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2020: ”Bucureștiul va fi noul Ierusalim!”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea