Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre efectele încălzirii globale. Ce țări vor fi zdruncinate de cutremure majore

Publicat: 30/11/2019 | 12:55

Încălzirea globală este mai rapidă decât au estimat cercetătorii, iar dacă nu se vor lua măsuri rapide şi concrete pentru stoparea sa, omenirea va fi devastată, arată cele mai multe rapoarte oficiale. Mai mult, scenariile oamenilor de știință apar și în previziunile lui Carmen Harra despre efectele încălzirii globale. Potrivit celebrei clarvăzătoare, mai multe țări din întreaga lume vor fi zdruncinate de cutremure majore.

Citește și: Care este de fapt averea reală a prezicătoarei Carmen Harra! Câți bani câștigă în America

Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre cutremurele majore

Înainte de a face previziunile dezastruose despre efectele încălzirii globale, Carmen Hara a subliniat că viitorul celor aproape 8 miliarde de oameni nu este bătut în cuie și că dacă liderii lumii, dar și popoarele de pe întreg mapamondul vor acționa corespunzător, vom avea rezultate extraordinare. Cu toate acestea, clarvăzătoarei i s-au arătat dezastre naturale cumplite.

“Ca urmare a încălzirii globale, în următorii 7 – 120 de ani, Pământul va suferi schimbări majore, inclusiv diverse dezastre naturale, cum ar fi: cutremure, uragane, tornade și vânturi puternice. În următorii 2 – 12 ani, numeroase uragane mai rele ca oricând vor lovi diferite părți ale Statelor Unite și se vor produce cutremure majore în Japonia, Europa și Statele Unite (California). Pe tot globul, anotimpurile se vor schimba. În unele părți ale lumii, unde, odinioară, erau patru anotimpuri, vom avea un singur anotimp (de exemplu: numai iarnă sau numai vară), în funcție de localizarea geografică”, a declarat Carmen Harra în cartea sa, “Decodificarea destinului”.

Citește și: Rușii anunță un cutremur devastator în România! Pe ce dată ar avea loc

Carmen Harra: anul 2141 reprezintă sfârșitul unui mare ciclu

În vara acestui an, s-a înrgistrat un record pentru Alaska: temperaturile au depășit 32 de grade Celsius. Potrivit meteorologilor, temperatura maximă medie înregistrată într-o zi de 4 iulie la Anchorage este de 18,3 grade Celsius. Precedentul record fusese stabilit pe 14 iunie 1969, când s-au înregistrat 85 de grade Fahrenheit (29,4 grade Celsius). Monitorizarea valorilor termice la aeroportul din Anchorage a început în 1952.

“Deja, după cum s-a prevăzut, în ultimele decenii temeperatura medie a crescut cu 12 grade la Polul Nord și cu 8 grade în Alaska. În cazul în care procesul de încălzire grlobală nu este rezolvat în următorii 55 -125 de ani, părți importante ale lumii (tot ce este în vecinătatea Popului Nord și a Polului Sud) urmează să dispară sub ape în jurul anului 2141. Acesta va fi un eveniment ce va schimba lumea Conform calendarului maya, precum și Marii Piramide, anul 2141 reprezintă sfârșitul unui mare ciclu. Totuși, omenirea va supraviețui, așa cum se întâmplă mereu (…)”, a mai punctat celebra clarvăzătoare în volumul lansat anul trecut.

Citește și: Carmen Harra, profeţie uluitoare despre România. “Va fi ceva cum nu am mai văzut din 1989”

Recordul absolut înregistrat în Alaska a atins pragul simbolic de 100 grade Farenheit (37,8 grade Celsius) la Fort Yukon (centru-est) pe 27 iunie 1915.

Citește și...