Home » Exclusiv » Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2020: ”Bucureștiul va fi noul Ierusalim!”

Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2020: ”Bucureștiul va fi noul Ierusalim!”

De: Alexandru C. 30/12/2019 | 23:23

Arsenie Boca – mare personalitate a ortodoxiei româneşti – a fost părinte ieromonah, teolog şi pictor de biserici. La Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop a fost stareț. A intrat în atenția Securității Statului după anul 1945, atunci când a fost instaurat regimul comunist, întocmindu-i-se dosar de urmărire informativă și fiind considerat un ”opozant activ” al Partidului Comunist Român și al dictaturii ajunse în România cu tancurile sovietice. Arsenie Boca a fost înhumat la Mănăstirea Prislop, acolo unde părintele a slujit, cu evlavie, în anii ’50, iar locul a devenit, peste timp, destinație de pelerinaj. Zeci de mii de oamenii vin anual la Prislop și se roagă la mormântul său.  CANCAN.RO, Site-ul nr. 1 din România, vă prezintă extraordinarele profeții făcute de părintele Arsenie Boca, anul 2020 fiind unul al marilor schimbări. (CITEȘTE AICI: Povestea cutremurătoare a unui bogătaş din Lugoj. L-a visat pe Arsenie Boca, şi-a donat întreaga avere şi…)

Oamenii vin şi se roagă de foarte multă vreme la mormântul lui Arsenie Boca, fiindcă pelerinii trăiesc cu credinţa că acest extraordinar drum spiritual le va aduce bunăstare sau, mai mult, vindecarea unor boli grave. S-a spus de foarte multe ori, de-a lungul timpului, că părintele Arsenie Boca avea ”darul” de a ”vedea” ce se va întâmpla în viitor, iar profețiile sale sunt încărcate de tensiuni, durere și dezastre.

București, noul Ierusalim

Conform unei profeții făcute de părintele Arsenie Boca (supranumit ”Sfântul Ardealului”), Bucureştiul va fi un nou Ierusalim, iar transformarea capitalei României poate începe din anul 2020. Mărturisirea îi aparține Letiţiei Suciu din Dumbrăveni. „Ne povestea că România va fi grădina Maicii Domnului, Bucureştiul va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămâne, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare”, a declarat aceasta, la un moment dat.

Arsenie Boca: ”Miroase a praf de pușcă”

„De aceea, pentru că iubesc păcatul mai mult decât pe Dumnezeu, Dumnezeu le trimite amăgiri puternice, ca să dea crezământ minciunii şi să cadă sub osândă toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au îndrăgit nedreptatea. Neputând nici aceasta, îşi aprinde ciracii şi pe «acela» al lor, care se repetă în fiecare veac de oameni, din zilele Sfinţilor Apostoli, până în zilele celui mai desăvarşit Antihrist, din vremea de apoi, când va propovădui Ilie, ca doară-doară va putea măcar să stingă pe ucenicii lui Iisus de pe faţa pămantului, prigonindu-i, spanzurându-i, ucigându-i, răstignindu-i şi în tot felul omorându-i”, mai spunea Arsenie Boca.

”Miroase a praf de puşcă ”, avertiza părintele Arsenie Boca

Totodată, părintele Arsenie Boca ar fi prezis și că românii vor pleca în număr mare din ţară, la un moment dat – fără a exista o precizare temporală clară – iar atunci când vor dori să revină pe meleagurile natale nu vor mai avea posibilitatea să o facă. El ar fi spus, în public, următoarele cuvinte-profeție:

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. (VEZI ȘI: 109 ANI DE LA NAȘTEREA LUI ARSENIE BOCA. CÂND VA AVEA LOC CANONIZAREA LUI ARSENIE BOCA)

Arsenie Boca: ”Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce”

Conform unor mărturii, părintele Arsenie Boca nu era de acord cu aceia care doreau să își părăsească țara: ”Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara. Înainte de 1989, părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost”, relata Viorica Farcaş, din Voila, potrivit autorilor cărţii „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”. (NU RATA: SURPRIZA PE CARE ARSENIE BOCA I-A FĂCUT-O MAMEI SALE! E O ADEVĂRATĂ MINUNE)

Minunile lui Arsenie Boca

Autorii cărții „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”  au notat, printre altele: „În lucrarea părintelui Arsenie avem şi cazuri de vindecări miraculoase. A vindecat un orb pe care mai întâi l-a spovedit şi l-a împărtăşit şi apoi i-a zis să iasă din biserică. Cei prezenţi au zis să-l ajute fiind orb, dar părintele i-a oprit zicându-le să-l lase să meargă singur. Ajungând la uşă bolnavul a zis: «Măi fraţilor, eu văd». În acel moment i-a revenit vederea pentru toată viaţa. Un om paralizat la pat a fost dus cu căruţa la mănăstire şi părintele i-a zis să coboare din căruţă. El a coborât şi de atunci a mers normal”.

Părintele Arsenie Boca

Nicolae Ceaușescu: ”Popo, de mine ce știi?”

Arsenie Boca a prezis moartea – într-o zi de sărbătoare – a cuplului dictatorial Nicolae şi Elena Ceauşescu. Chiar nepoata părintelui a povestit senzaționala întâlnire dintre părintele Boca și Nicolae Ceaușescu.

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: «Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?». Şi Arsenie i-a spus: «Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi». Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului să-l ia şi să nu-l mai vadă”, relata Zoe Dăian, într-un interviu publicat în septembrie 2014, potrivit Agerpres.

Nepoata părintelui Arsenie Boca a adăugat că acesta ar fi spus că după moartea lui Nicolae Ceauşescu – dar nu imediat – poporul va trece prin suferinţă şi că va trebui să nu ţină capul plecat, ci să dea dovadă de demnitate. (CITEȘTE ȘI: ARSENIE BOCA ȘI CELE 7 RUGĂCIUNI PUTERNICE. CE SĂ ROSTEȘTI CA SĂ-ȚI MEARGĂ BINE)

Arsenie Boca i-a spus lui Nicolae Ceaușescu: ”Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”

Părintele Arsenie Boca a prezis distrugerea Bucureștiului

Părintele Arsenie Boca ar fi prezis că un mare oraș va fi șters de pe fața pământului, în urma unui cutremur devastator. Motivația părintelui a fost aceea că oamenii acelui oraș vor fi plini de păcate, făcând o paralelă cu pedeapsa divină care a căzut asupra locuitorilor din Sodoma și Gomora. Profeția a fost făcută în anii ’40 și se referă chiar la București, capitala României. Ca încadrare temporală ar fi vorba chiar de… secolul al XXI-lea.

Perspectiva este sumbră, într-adevăr, întrucât unele dintre profețiile părintelui Arsenie Boca s-au îndeplinit întocmai cum au fost rostite sau pictate. El a prevăzut cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul al XX-lea, definite de el ca ”cele două ouări”. Dar și mai înspăimântătoare este profeția că va produce și o a treia distrugere, cea care va pune orașul la pământ. (VEZI ȘI AICI: AMORUL ÎN POSTUL CRĂCIUNULUI. CE A SPUS ARSENIE BOCA DESPRE ”ÎNFRÂNAREA POFTELOR”)

”Ne-a spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri”.

Arsenie Boca a prezis un cutremur devastator în București

Născut în Țara Zarandului

Părintele Arsenie Boca s-a născut pe data de 29 septembrie 1910, din părinţi creştini ortodocşi, Iosif şi Creştina. Venirea sa pe lume a avut loc în satul Vaţa de Sus din Ţara Zarandului, în partea de sud a Munţilor Apuseni. Satul aparţine comunei Vaţa de Jos. Părinţii au dat fiului lor numele de Zian Vălean. Zian, un nume extrem de rar, provine, probabil, de la Sânzian, ziua naşterii Sfântului Ioan Botezătorul, sărbătorită la 24 iunie.

Tatăl părintelui Arsenie, Iosif Boca, s-a născut la Brad pe 24 februarie 1881 – din părinţii Petru şi Teodora Boca – și era pantofar de meserie. Mama părintelui Arsenie Boca s-a născut la Vaţa de Sus, pe 30 octombrie 1892 – din părinţii Gligor Popa şi Păscuţa Mariş -, fiind casnică. În registrul de stare civilă al comunei Vaţa, căsătoria dintre Iosif şi Creştina este înscrisă la data de 7 noiembrie 1909. Au locuit la Bujoara, un deal al satului Vaţa de Sus, acolo unde bunicul matern, Gligor Popa, avea o proprietate. Despre tatăl său, Părintele Arsenie a amintit că a plecat în America şi a lipsit în perioada în care mama sa era însărcinată cu el. (NU RATA: CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE A LUI ARSENIE BOCA. ESTE FĂCĂTOARE DE MINUNI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Anunţ-şoc dinspre americani! Următoarea ţară invadată după ce Rusia a atacat Ucraina:
Anunţ-şoc dinspre americani! Următoarea ţară invadată după ce Rusia a atacat Ucraina: "Necesitate de a...
FOTO. Tania Budi, zeiță în costum de baie. Arată demențial la 54 de ani!
FOTO. Tania Budi, zeiță în costum de baie. Arată demențial la 54 de ani!
Cel mai frumos SUV european lansat recent, copiat de americani
Cel mai frumos SUV european lansat recent, copiat de americani
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
Operațiunea Unthinkable! Planul lui Churchill de a INVADA Uniunea Sovietică....
Operațiunea Unthinkable! Planul lui Churchill de a INVADA Uniunea Sovietică....
Doliu uriaș în lumea muzicii. A murit IMEDIAT DUPĂ VACCIN. Avea doar 48 de ani
Doliu uriaș în lumea muzicii. A murit IMEDIAT DUPĂ VACCIN. Avea doar 48 de ani
El e atacatorul Margheritei de la Clejani, a fost identificat de către autorități. Care sunt capetele de acuzare care i se aduc bărbatului
El e atacatorul Margheritei de la Clejani, a fost identificat de către autorități. Care sunt...
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86 pe gratis!”
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86...
Cazarea Biancăi din Grecia a costat cât o garsonieră în Militari! Cât a putut să dea pe sejur
Cazarea Biancăi din Grecia a costat cât o garsonieră în Militari! Cât a putut să...
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Jumătate din Europa va fi iradiată dacă ruşii provoacă un acident nuclear la Zaporojie? Trebuie să luăm pastile cu iod? Ce spun experţii
Jumătate din Europa va fi iradiată dacă ruşii provoacă un acident nuclear la Zaporojie? Trebuie...
Nenorocirea care ar putea lovi și România! Nu mai scapă nimeni! Veste cumplită pentru toată țara
Nenorocirea care ar putea lovi și România! Nu mai scapă nimeni! Veste cumplită pentru toată...
Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie
Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Înșelătorie cu nunta lui George Simion! Cum sunt păcăliți românii
Înșelătorie cu nunta lui George Simion! Cum sunt păcăliți românii
Cine este bărbatul pe trotinetă care a atacat două femei pe stradă. Acesta a fost prins de poliție în urmă cu puțin timp
Cine este bărbatul pe trotinetă care a atacat două femei pe stradă. Acesta a fost...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel
Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel
Turistă UMILITĂ în restaurantul unui hotel de 4 stele din Eforie Nord. Ce i s-a cerut să facă
Turistă UMILITĂ în restaurantul unui hotel de 4 stele din Eforie Nord. Ce i s-a...
Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii
Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii