Acasă » Exclusiv » Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2020: ”Bucureștiul va fi noul Ierusalim!”

Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2020: ”Bucureștiul va fi noul Ierusalim!”

De: Alexandru C. 30/12/2019 | 23:23

Arsenie Boca – mare personalitate a ortodoxiei româneşti – a fost părinte ieromonah, teolog şi pictor de biserici. La Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop a fost stareț. A intrat în atenția Securității Statului după anul 1945, atunci când a fost instaurat regimul comunist, întocmindu-i-se dosar de urmărire informativă și fiind considerat un ”opozant activ” al Partidului Comunist Român și al dictaturii ajunse în România cu tancurile sovietice. Arsenie Boca a fost înhumat la Mănăstirea Prislop, acolo unde părintele a slujit, cu evlavie, în anii ’50, iar locul a devenit, peste timp, destinație de pelerinaj. Zeci de mii de oamenii vin anual la Prislop și se roagă la mormântul său.  CANCAN.RO, Site-ul nr. 1 din România, vă prezintă extraordinarele profeții făcute de părintele Arsenie Boca, anul 2020 fiind unul al marilor schimbări. (CITEȘTE AICI: Povestea cutremurătoare a unui bogătaş din Lugoj. L-a visat pe Arsenie Boca, şi-a donat întreaga avere şi…)

Oamenii vin şi se roagă de foarte multă vreme la mormântul lui Arsenie Boca, fiindcă pelerinii trăiesc cu credinţa că acest extraordinar drum spiritual le va aduce bunăstare sau, mai mult, vindecarea unor boli grave. S-a spus de foarte multe ori, de-a lungul timpului, că părintele Arsenie Boca avea ”darul” de a ”vedea” ce se va întâmpla în viitor, iar profețiile sale sunt încărcate de tensiuni, durere și dezastre.

București, noul Ierusalim

Conform unei profeții făcute de părintele Arsenie Boca (supranumit ”Sfântul Ardealului”), Bucureştiul va fi un nou Ierusalim, iar transformarea capitalei României poate începe din anul 2020. Mărturisirea îi aparține Letiţiei Suciu din Dumbrăveni. „Ne povestea că România va fi grădina Maicii Domnului, Bucureştiul va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămâne, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare”, a declarat aceasta, la un moment dat.

Arsenie Boca: ”Miroase a praf de pușcă”

„De aceea, pentru că iubesc păcatul mai mult decât pe Dumnezeu, Dumnezeu le trimite amăgiri puternice, ca să dea crezământ minciunii şi să cadă sub osândă toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au îndrăgit nedreptatea. Neputând nici aceasta, îşi aprinde ciracii şi pe «acela» al lor, care se repetă în fiecare veac de oameni, din zilele Sfinţilor Apostoli, până în zilele celui mai desăvarşit Antihrist, din vremea de apoi, când va propovădui Ilie, ca doară-doară va putea măcar să stingă pe ucenicii lui Iisus de pe faţa pămantului, prigonindu-i, spanzurându-i, ucigându-i, răstignindu-i şi în tot felul omorându-i”, mai spunea Arsenie Boca.

”Miroase a praf de puşcă ”, avertiza părintele Arsenie Boca

Totodată, părintele Arsenie Boca ar fi prezis și că românii vor pleca în număr mare din ţară, la un moment dat – fără a exista o precizare temporală clară – iar atunci când vor dori să revină pe meleagurile natale nu vor mai avea posibilitatea să o facă. El ar fi spus, în public, următoarele cuvinte-profeție:

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. (VEZI ȘI: 109 ANI DE LA NAȘTEREA LUI ARSENIE BOCA. CÂND VA AVEA LOC CANONIZAREA LUI ARSENIE BOCA)

Arsenie Boca: ”Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce”

Conform unor mărturii, părintele Arsenie Boca nu era de acord cu aceia care doreau să își părăsească țara: ”Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara. Înainte de 1989, părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost”, relata Viorica Farcaş, din Voila, potrivit autorilor cărţii „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”. (NU RATA: SURPRIZA PE CARE ARSENIE BOCA I-A FĂCUT-O MAMEI SALE! E O ADEVĂRATĂ MINUNE)

Minunile lui Arsenie Boca

Autorii cărții „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”  au notat, printre altele: „În lucrarea părintelui Arsenie avem şi cazuri de vindecări miraculoase. A vindecat un orb pe care mai întâi l-a spovedit şi l-a împărtăşit şi apoi i-a zis să iasă din biserică. Cei prezenţi au zis să-l ajute fiind orb, dar părintele i-a oprit zicându-le să-l lase să meargă singur. Ajungând la uşă bolnavul a zis: «Măi fraţilor, eu văd». În acel moment i-a revenit vederea pentru toată viaţa. Un om paralizat la pat a fost dus cu căruţa la mănăstire şi părintele i-a zis să coboare din căruţă. El a coborât şi de atunci a mers normal”.

Părintele Arsenie Boca

Nicolae Ceaușescu: ”Popo, de mine ce știi?”

Arsenie Boca a prezis moartea – într-o zi de sărbătoare – a cuplului dictatorial Nicolae şi Elena Ceauşescu. Chiar nepoata părintelui a povestit senzaționala întâlnire dintre părintele Boca și Nicolae Ceaușescu.

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: «Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?». Şi Arsenie i-a spus: «Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi». Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului să-l ia şi să nu-l mai vadă”, relata Zoe Dăian, într-un interviu publicat în septembrie 2014, potrivit Agerpres.

Nepoata părintelui Arsenie Boca a adăugat că acesta ar fi spus că după moartea lui Nicolae Ceauşescu – dar nu imediat – poporul va trece prin suferinţă şi că va trebui să nu ţină capul plecat, ci să dea dovadă de demnitate. (CITEȘTE ȘI: ARSENIE BOCA ȘI CELE 7 RUGĂCIUNI PUTERNICE. CE SĂ ROSTEȘTI CA SĂ-ȚI MEARGĂ BINE)

Arsenie Boca i-a spus lui Nicolae Ceaușescu: ”Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”

Părintele Arsenie Boca a prezis distrugerea Bucureștiului

Părintele Arsenie Boca ar fi prezis că un mare oraș va fi șters de pe fața pământului, în urma unui cutremur devastator. Motivația părintelui a fost aceea că oamenii acelui oraș vor fi plini de păcate, făcând o paralelă cu pedeapsa divină care a căzut asupra locuitorilor din Sodoma și Gomora. Profeția a fost făcută în anii ’40 și se referă chiar la București, capitala României. Ca încadrare temporală ar fi vorba chiar de… secolul al XXI-lea.

Perspectiva este sumbră, într-adevăr, întrucât unele dintre profețiile părintelui Arsenie Boca s-au îndeplinit întocmai cum au fost rostite sau pictate. El a prevăzut cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul al XX-lea, definite de el ca ”cele două ouări”. Dar și mai înspăimântătoare este profeția că va produce și o a treia distrugere, cea care va pune orașul la pământ. (VEZI ȘI AICI: AMORUL ÎN POSTUL CRĂCIUNULUI. CE A SPUS ARSENIE BOCA DESPRE ”ÎNFRÂNAREA POFTELOR”)

”Ne-a spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri”.

Arsenie Boca a prezis un cutremur devastator în București

Născut în Țara Zarandului

Părintele Arsenie Boca s-a născut pe data de 29 septembrie 1910, din părinţi creştini ortodocşi, Iosif şi Creştina. Venirea sa pe lume a avut loc în satul Vaţa de Sus din Ţara Zarandului, în partea de sud a Munţilor Apuseni. Satul aparţine comunei Vaţa de Jos. Părinţii au dat fiului lor numele de Zian Vălean. Zian, un nume extrem de rar, provine, probabil, de la Sânzian, ziua naşterii Sfântului Ioan Botezătorul, sărbătorită la 24 iunie.

Tatăl părintelui Arsenie, Iosif Boca, s-a născut la Brad pe 24 februarie 1881 – din părinţii Petru şi Teodora Boca – și era pantofar de meserie. Mama părintelui Arsenie Boca s-a născut la Vaţa de Sus, pe 30 octombrie 1892 – din părinţii Gligor Popa şi Păscuţa Mariş -, fiind casnică. În registrul de stare civilă al comunei Vaţa, căsătoria dintre Iosif şi Creştina este înscrisă la data de 7 noiembrie 1909. Au locuit la Bujoara, un deal al satului Vaţa de Sus, acolo unde bunicul matern, Gligor Popa, avea o proprietate. Despre tatăl său, Părintele Arsenie a amintit că a plecat în America şi a lipsit în perioada în care mama sa era însărcinată cu el. (NU RATA: CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE A LUI ARSENIE BOCA. ESTE FĂCĂTOARE DE MINUNI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte