Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi Anul Șobolanului de Metal

Autor:
Publicat: 29/12/2019 | 12:00
Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi Anul Șobolanului de Metal

Horoscop chinezesc 2020. Anul ce vine este considerat în zodiacul oriental un an ce marchează începutul unui nou ciclu de viață și vine cu multe schimbări. 

Potrivit zodiacului chinezesc, Șobolanul de Metal îl va înlocui pe pedestal pe Mistrețul de Pământ și va deschide un nou ciclu astrologic de 12 ani. Șobolanul ajută oamenii să fie vizionari, iar metalul – să fie mai răbdători.

Șobolanul are o memorie bună, capabilă să rețină cele mai mici detalii și să extragă când este necesar din profunzimile conștiinței informațiile utile. El este întotdeauna plin de energie, poate îmbina mai multe activități simultan și cere altora executări prompte.

Este de remarcat că, în conformitate cu calendarul chinezesc, noul an 2020 începe nu pe 1 ianuarie, ci la a doua lună nouă după solstițiul de iarnă. Așadar, Șobolanul de Metal își va intra în drepturi pe 25 ianuarie 2020. De asemenea, anul Sobolanului de Metal va dura până pe 11 februarie 2021.

Horoscop chinezesc 2020. Ce aduce anul Șobolanului de Metal

Cum anul Mistrețului se încheie și cel al Șobolanului începe, se consideră că vom încheia un ciclu de viață și că vom începe din ianuarie 2020 un altul nou, dominat de schimbări, transformări și surprize. Asta pentru că Șobolanul este primul din cele 12 semne ale Zodiacului chinezesc, iar Mistrețul a fost ultimul.

Condiția este să lăsăm în urmă orice eșec sau regret, orice suferința ori nereușită și să ne concentrăm asupra viitorului, pentru a-l îmbunătăți. Putem să ne facem planuri, să ne înscriem la studii, să cumpărăm lucruri, să investim. Tot ce este palpabil și bine planificat se poate desfășura fără opreliști, aducând succes, bunăstare, confort, venituri consistente.

În special cei născuți în anii Șobolanului pot obține acum beneficii nesperate pe plan profesional, material, dar nu numai ei, ci noi toți vom găsi cu ușurință idei și soluții ingenioase.

Cei cu spirit de inițiativă, care-și doresc să avanseze în carieră, să-și îmbunătățească viață, să-și găsească perechea, să-și împlinească visurile au parte de noroc și prosperitate. Poți demară acum proiecte pe care le amâni de multă vreme. Ai sentimentul că totul este posibil și că te afli la cârmă propriului destin, așa că, profită din plin!

Norocul vostru de bani este uimitor în acest an, energia banilor (steaua Norocului din rai) vă hrănește sectorul zodiacal cu bogăție materială și financiară. Pe partea profesională, vă așteaptă un an plin de progres, totul va decurge fără probleme la locul de muncă.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 30 DECEMBRIE 2019 – 5 IANUARIE 2020. CAPRICORNII INTRĂ ÎN NOUL AN CU ÎNCREDERE ÎN PROPRIILE FORȚE

Horoscop chinezesc 2020. Anul Șobolanului de Metal în dragoste

Odată ce Șobolanul este un simbol al dragostei și atenției, noile relații din 2020 trebuie să fie construite în baza unei încrederi reciproce. În afară de aceasta, această zodie nu suportă situații în care oamenii ascund ceva unul de altul. Calea onestității va deveni o prioritate, iar noua dragoste va fi una fericită și durabilă. Însă, odată ce elementul metalului îi face pe cei din jur mult mai reci și mai puțin comunicabili, stabilirea unor noi cunoștințe va decurge foarte lent.

Astrologii afirmă că anul 2020 va deveni cea mai benefică perioadă pentru încheierea unor căsătorii, nașteri de copii, iar blana albă a șoricelului va eclipsa cu puritatea ei toate îndoielile și eșecurile.