Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: ”Omenirea se va muta pe o nouă planetă!” + ”Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii”

Publicat: 03/12/2019 | 23:16

Carmen Harra a făcut, de-a lungul timpului, numeroase preziceri privind schimbările care se vor produce pe Pământ, dar și în legătură cu relațiile amoroase dintre diferite vedete de la noi ori de peste hotare – în special, despre celebritățile de la Hollywood, ea locuind de mulți ani în Statele Unite. În urmă cu ceva vreme, îndrăgita clarvăzătoare a făcut prorociri fenomenale despre civilizațiile din alte galaxii, dar și despre mutarea omenirii pe o planetă nouă și pe Marte. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile. (Citește și: Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre efectele încălzirii globale. Ce țări vor fi zdruncinate de cutremure majore)

Celebra prezicătoare româncă susține că, într-un viitor apropiat sau mai îndepărtat – acest lucru depinde de evoluția spirituală a oamenilor și nu numai – se va descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea din zilele noastre. Mai mult, a spus Carmen Harra, în acele vremuri, vom deține nave spațiale așa cum, în prezent, avem mașini personale.

“O viteză a luminii mai mare decât cea actuală”

“Vom descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea actuală. Drept urmare, vom călători în spațiu, la început, colectiv și apoi, individual. Vom avea propriile nave spațiale, așa cum avem acum propriile automobile. Avioanele personale vor fi diferite ca formă de cele pe care le cunoaștem în prezent”, a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa, “Decodificarea destinului”.

„Noi galaxii și noi forme de viață”

Carmen Harra vorbește despre civilizațiile de pe alte planete

În mărturisirile sale, îndrăgita clarvăzătoare a mai susținut că se vor face descoperiri fenomenale despre Univers, iar oamenii vor reuși să ia legătura cu alte civilizații, din alte galaxii, care sunt pe niveluri de evoluție mult mai mari.

“Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii, aflate pe alte niveluri de evoluție și vom descoperi noi planete, noi galaxii și noi forme de viață. Într-un interval de timp de 30 până la 120 de ani, omenirea se va muta pe Marte și pe o nouă planetă, situată într-o nouă galaxie, numită Allandra”, a mai afirmat cunoscuta clarvăzătoare româncă. (VEZI AICI: CARMEN HARRA, PROFEŢIE ULUITOARE DESPRE ROMÂNIA. „VA FI CEVA CUM NU AM MAI VĂZUT DIN 1989”)

„Anul 2141 reprezintă sfârșitul unui mare ciclu”

În previziunile lui Carmen Harra apar și scenariile oamenilor de știință cu privire la încălzirea globală.

“Deja, după cum s-a prevăzut, în ultimele decenii temeperatura medie a crescut cu 12 grade la Polul Nord și cu 8 grade în Alaska. În cazul în care procesul de încălzire globală nu este rezolvat în următorii 55 -125 de ani, părți importante ale lumii (tot ce este în vecinătatea Polului Nord și a Polului Sud) urmează să dispară sub ape în jurul anului 2141.

Acesta va fi un eveniment ce va schimba lumea. Conform calendarului maya, precum și Marii Piramide, anul 2141 reprezintă sfârșitul unui mare ciclu. Totuși, omenirea va supraviețui, așa cum se întâmplă mereu (…)”, a mai punctat celebra clarvăzătoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...