Home » Horoscop » Horoscop Dragoste » Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu

Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu

De: Alina S. 13/09/2019 | 09:32
Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu
Compatibilitate zodii in pat si in casatorie

Zodii compatibilie în căsătorie și în pat. Vezi cu cine te potrivești, în funcție de horoscop și caracteristicile fiecărei zodii în parte.

Zodii compatibile înseamnă, pentru cei care sunt pasionați de horoscop și astrologie, acele zodii care pot închega relații durabile și armonioase.

În funcție de zodia în care s-au născut, nativii fiecărui semn din horoscop au anumite particularități și, datorită lor, apar compatibilitățile cu alte semne zodiacale. Potrivit astrologilor, pot fi zodii compatibile în relațiile profesionale, dar care să nu se potrivească niciodată într-o relație personală. Ba, mai mult, deși pare o contradicție, zodiile compatibile într-un cuplu armonios pot diferi ușor de cele compatibile din punct de vedere al pasiunii sexuale.

Zodii compatibile Berbec

Compatibilitate pentru căsătorie Berbec
Cea mai bună compatibilitate pentru berbec, în relația este cuplu este cu Leul sau Săgetătorul, dar și cu zodiile de aer, Vărsător sau Gemeni, va putea menține o relație palpitantă, unde semnul de aer va aduce noutatea, iar Berbecul nebunia.

Compatibilitate sexuală Berbec
Energia lui sexuală îl face să se potrivească perfect cu cei născuţi sub semnul astral Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător. O puternică atracţie sexuală, dar care nu este menită să dureze prea mult există şi între Berbec şi Rac sau chiar Fecioară.

Zodii compatibile Taur

Compatibilitate pentru căsătorie Taur
Taurul este o fire puternică, încăpățânată, dar, la fel de mult este și un familist convins, în care poți avea încredere. Cea mai bună compatibilitate pentru Taur este cu zodiile Capricorn și Fecioară, dar se poate simți împlinit emoțional cu Racul sau Peștii, formând o relație de cuplu plină de dragoste.

Compatibilitate sexuală Taur
Uşor adaptabil la dorinţele partenerului, cel născut sub acest semn astral va trăi experienţe sexuale de neuitat cu nativii din Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti. La polul opus, vei trăi dezamăgiri profunde alături de grăbitul şi prea puţin senzualul Berbec sau în pat cu grandomanul Leu.

Zodii compatibile Gemeni

Compatibilitate pentru căsătorie Gemeni
Gemenii plictisesc destul de ușor, de aceea au nevoie de semne asemănătoare. Cea mai bună compatibilitate pentru Gemeni sunt zodii ca Balanța sau Vărsătorul, pentru ca împreună să poată visa.

Compatibilitate sexuală Gemeni
Geamănul îşi găseşte cu dificultate compatibilităţile sexuale. Mai ales că urăşte compromisurile. Însă, ai şanse mari să găseşti acea flacără mult dorită şi, cu fiecare partidă sexuală, ceva nou alături de Berbec, Leu, Vărsător şi poate Fecioară.

Zodii compatibile Rac

Compatibilitate pentru căsătorie Rac
Cea mai bună compatibilitate pentru Rac este cu Peștii, dar și Scorpionii sunt extrem de atenți atunci când se simt iubiți, iar Racul știe cum să iubească cu patos.

Compatibilitate sexuală Rac
Racul nu poate face pereche foarte bună decât cu cei care îi oferă încredere, care reuşesc să îi cunoască întru totul şi care îi vând iluzia unei iubiri de poveste. Aşa că ai şanse mari să trăieşti experienţe orgasmice alături de Scorpioni, Peşti, Fecioare şi în anumite cazuri nativii din Taur. Aceştia au acele trăsături de care tu ai nevoie în primul rând.

Zodii compatibile Leu

Compatibilitate pentru căsătorie Leu
El nu poate fi înțeles de prea multă lume, deci trebuie să aveți grijă pe lângă cine nimeriți. Cea mai bună compatibilitate pentru Leu o formează zodiile Berbec și Săgetător – semne de foc ca și el.

Compatibilitate sexuală Leu

Leii iubesc să fie dezinhibaţi în relaţiile sexuale şi nu reuşesc să convieţuiască decât cu partenerii care le seamănă sau care îi venerează. Aşadar, te potriveşti sexual cu jucăuşul Săgetător, care îţi poate ţine piept, cu dualii Gemeni şi cu la fel de perverşii Berbeci. Uneori chiar şi alături de Balanţe poţi trăi o atracţie sexuală foarte puternică.

Zodii compatibile Fecioară

Compatibilitate pentru căsătorie Fecioară
Cea mai bună compatibilitate pentru Fecioară este cea cu Taurul și Capricornul, se înțeleg perfect și pot face casă bună. Dintre zodiile de apă,Scorpionii se vor simți atrași de loialitatea Fecioarelor, iar Racii pot face pereche cu acei nativi din zodia Fecioarei mai temperați.

Compatibilitate sexuală Fecioară
Fecioara este senzuală şi romantică. Iar marele ei păcat este veşnica tendinţă spre perfecţiune, analizând fiecare mişcare, fiecare gest. În aceste circumstanţe, dacă eşti născut sub acest semn astral, în pat, îţi vor fi pe plac Taurul, Racul, Scorpionul sau Capricornul.

Zodii compatibile Balanță

Compatibilitate pentru căsătorie Balanță
Cea mai bună compatibilitate pentru Balanță este cu Gemenii sau Vărsătorii, cu cei din urmă pot face o poveste de dragoste superbă, căci sunt doi visători libertini și știu să-și acorde spațiul necesar.

Compatibilitate sexuală Balanţă
Zodia Balanța adoră momentele de spontaneitate sau de intensitate maximă. Potrivire sexuală perfectă: Gemeni, Lei sau chiar Vărsători.

Zodii compatibile Scorpion

Compatibilitate pentru căsătorie
pasiunea lui este foarte intensă și se aprinde pe zi ce trece, iar dacă nu-ți plac relațiile de cuplu siropoase nu poți ține pasul cu amantul perfect al zodiacului. Cea mai bună compatibilitate pentru Scorpion este cu Racii și Peștii, semne de apă ca și el, se pot lăsa la fel de bine pradă pasiunii și pot face față unei relații pline de romantism

Compatibilitate sexuală Scorpion
Scorpionul împinge plăcerile trupeşti spre cele mai ciudate limite ale sale. Sexualitatea Scorpionului debordează şi îl transformă, iar alături de Raci, Fecioare, Peşti îşi găseşte jumătatea

Zodii compatibile Săgetător

Compatibilitate pentru căsătorie Săgetător
Persoanele din zodia Săgetătorului pot fi totuși schimbătoare și nehotărâte. Cea mai bună compatibilitate pentru Săgetător este cu Berbecul și Leul, care pot ține pasul cu el. Deși pare un visător, și de aceea se potrivește perfect cu aventurierul Vărsător, el este loial și foarte corect și își dorește o lume la fel.

Compatibilitate sexuală Săgetător
Săgetătorii văd sexul ca pe o distracţie care le face cunoştinţă cu adrenalina şi cu noul. Astfel că, te vei regăsi sexual lângă Berbeci, Vărsători, Lei, Fecioare.

Zodii compatibile Capricorn

Compatibilitate pentru căsătorie
Cea mai bună compatibilitate pentru Capricorn este cu Taur sau Fecioară, zodii ghidate de aceleași idealuri în viață. Scorpionii se vor bucura de ambiția Capricornului, de stabilitatea emoțională și seriozitatea cu care tratează problemele din viață.

Compatibilitate sexuală Capricorn
Iubesc aventurile, dar la fel de mult şi sexul cu parteneri de-o viaţă. În pat, fac echipă bună cu: Taurul, Fecioara, Scorpionul sau Peştii, aceştia fiind senzuali şi profunzi în maniera care îl face pe Capricorn fericit.

Citește și: NOSTRADAMUS, PROFEȚII PENTRU ZODII! ZODIILE CARE VOR AVEA PARTE DE CERTURI ȘI DESPĂRȚIRI

Zodii compatibile Vărsător

Compatibilitate pentru căsătorie Vărăsător
Mereu trebuie să inventeze, să se simtă în largul lui și să fie gata oricând de o nouă aventură. Cea mai bună compatibilitate pentru Vărsător este cu Săgetătorul, care îl va urma și susține în toate nebuniile vieții lui și cu Berbecul, care îl va inspira și va fi o sursă nesfârșită de idei.

Compatibilitate sexuală Vărsător
Vărsătorul iubeşte extravaganţele sexuale, iubeşte detaliile picante şi nu este deloc răbdător. Sexul pentru un Vărsător are ceva futurist şi riscant. Iubeşte sexul la telefon, jucăriile sexuale cele mai ciudate şi dialogul sexual murdar. Este compatibil cu nativii din Berbec, Gemeni, Săgetători, uneori Fecioară.

Zodii compatibile Pești

Compatibilitate pentru căsătorie Pești
Sunt înflăcărați și tocmai de aceea cea mai bună compatibilitate pentru Peștipot este cu Scorpionii, acești siropoși fără cusur, dar și cu Racii, care îi vor declara iubirea veșnică și absolută pe care o caută Peștii cu atâta disperare. Dacă însă nu dau peste zodii de apă ca el, fac pereche bună cu Taurul sau Capricornul.

Compatibilitate sexuală Peşti
O persoană în Pești este un partener sexual care nu are limite când vine vorba de plăcerea partenerului. Adori jocurile erotice, trăieşte partidele de sex la intensitate maximă şi ai tendinţe perverse. Însă, într-o aceeaşi măsură iubeşti cu tandreţe. De aceea, te potriveşti sexual cu Racul, Scorpionul, Peştii, Taurii.

 

Parteneri
Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”
Rivalul lui David Popovici, discurs superb despre sportivul român: ”Este fantastic, un geniu nebun”
FOTO. Daniela Crudu, cu bustul la înaintare! Cum s-a afișat bruneta
FOTO. Daniela Crudu, cu bustul la înaintare! Cum s-a afișat bruneta
Cele mai bune SUV-uri mici, ideale pentru familiști
Cele mai bune SUV-uri mici, ideale pentru familiști
Fructul delicios din România care te-ar putea feri de Alzheimer și demență
Fructul delicios din România care te-ar putea feri de Alzheimer și demență
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
Vestea serii despre FLORIN SALAM! Soția lui a dat primele DETALII. Anunțul a venit chiar acum
Vestea serii despre FLORIN SALAM! Soția lui a dat primele DETALII. Anunțul a venit chiar...
Lia Bugnar aruncă BOMBA după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose: „Șoc și groază! Mărturisiri în legatură cu scandalul”
Lia Bugnar aruncă BOMBA după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose: „Șoc și...
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86 pe gratis!”
BANCUL ZILEI: Bulă și Alinuța încearcă o nouă poziție sexuală: “Hai să-ți fac un 86...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
S-a întors acasă și a început să se dezbrace. Momentul de infarct, înregistrat!
S-a întors acasă și a început să se dezbrace. Momentul de infarct, înregistrat!
SONDAJ Eurobarometru: 37% dintre românii chestionaţi spun că ar da şpagă
SONDAJ Eurobarometru: 37% dintre românii chestionaţi spun că ar da şpagă
Veste tristă despre Alexandru Arşinel! Din păcate, e adevărat... Ce i s-a întâmplat marelui actor
Veste tristă despre Alexandru Arşinel! Din păcate, e adevărat... Ce i s-a întâmplat marelui actor
Omul care a băgat spaima în români cu profeții apocaliptice, dispărut fără urmă. A vrut să arunce în aer Munții Vrancei cu dinamită
Omul care a băgat spaima în români cu profeții apocaliptice, dispărut fără urmă. A vrut...
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Gravidă cu fiul vitreg! Cum a ajuns să facă doi copii cu cel pe care l-a crescut de la 7 ani
Gravidă cu fiul vitreg! Cum a ajuns să facă doi copii cu cel pe care...
El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera  la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”
El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are...
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul ei a dat vestea
Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată! Soțul...
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!
Previziunea unui 'călător în timp', care susține că vine din anul 2906. Ce se va întâmpla pe 8.10.2022
Previziunea unui 'călător în timp', care susține că vine din anul 2906. Ce se va...
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și rezistă la apă
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și...