Home » Horoscop » Horoscop Dragoste » Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu

Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu

De: Alina S. 13/09/2019 | 09:32
Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu
Compatibilitate zodii in pat si in casatorie

Zodii compatibilie în căsătorie și în pat. Vezi cu cine te potrivești, în funcție de horoscop și caracteristicile fiecărei zodii în parte.

Zodii compatibile înseamnă, pentru cei care sunt pasionați de horoscop și astrologie, acele zodii care pot închega relații durabile și armonioase.

În funcție de zodia în care s-au născut, nativii fiecărui semn din horoscop au anumite particularități și, datorită lor, apar compatibilitățile cu alte semne zodiacale. Potrivit astrologilor, pot fi zodii compatibile în relațiile profesionale, dar care să nu se potrivească niciodată într-o relație personală. Ba, mai mult, deși pare o contradicție, zodiile compatibile într-un cuplu armonios pot diferi ușor de cele compatibile din punct de vedere al pasiunii sexuale.

Zodii compatibile Berbec

Compatibilitate pentru căsătorie Berbec
Cea mai bună compatibilitate pentru berbec, în relația este cuplu este cu Leul sau Săgetătorul, dar și cu zodiile de aer, Vărsător sau Gemeni, va putea menține o relație palpitantă, unde semnul de aer va aduce noutatea, iar Berbecul nebunia.

Compatibilitate sexuală Berbec
Energia lui sexuală îl face să se potrivească perfect cu cei născuţi sub semnul astral Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător. O puternică atracţie sexuală, dar care nu este menită să dureze prea mult există şi între Berbec şi Rac sau chiar Fecioară.

Zodii compatibile Taur

Compatibilitate pentru căsătorie Taur
Taurul este o fire puternică, încăpățânată, dar, la fel de mult este și un familist convins, în care poți avea încredere. Cea mai bună compatibilitate pentru Taur este cu zodiile Capricorn și Fecioară, dar se poate simți împlinit emoțional cu Racul sau Peștii, formând o relație de cuplu plină de dragoste.

Compatibilitate sexuală Taur
Uşor adaptabil la dorinţele partenerului, cel născut sub acest semn astral va trăi experienţe sexuale de neuitat cu nativii din Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti. La polul opus, vei trăi dezamăgiri profunde alături de grăbitul şi prea puţin senzualul Berbec sau în pat cu grandomanul Leu.

Zodii compatibile Gemeni

Compatibilitate pentru căsătorie Gemeni
Gemenii plictisesc destul de ușor, de aceea au nevoie de semne asemănătoare. Cea mai bună compatibilitate pentru Gemeni sunt zodii ca Balanța sau Vărsătorul, pentru ca împreună să poată visa.

Compatibilitate sexuală Gemeni
Geamănul îşi găseşte cu dificultate compatibilităţile sexuale. Mai ales că urăşte compromisurile. Însă, ai şanse mari să găseşti acea flacără mult dorită şi, cu fiecare partidă sexuală, ceva nou alături de Berbec, Leu, Vărsător şi poate Fecioară.

Zodii compatibile Rac

Compatibilitate pentru căsătorie Rac
Cea mai bună compatibilitate pentru Rac este cu Peștii, dar și Scorpionii sunt extrem de atenți atunci când se simt iubiți, iar Racul știe cum să iubească cu patos.

Compatibilitate sexuală Rac
Racul nu poate face pereche foarte bună decât cu cei care îi oferă încredere, care reuşesc să îi cunoască întru totul şi care îi vând iluzia unei iubiri de poveste. Aşa că ai şanse mari să trăieşti experienţe orgasmice alături de Scorpioni, Peşti, Fecioare şi în anumite cazuri nativii din Taur. Aceştia au acele trăsături de care tu ai nevoie în primul rând.

Zodii compatibile Leu

Compatibilitate pentru căsătorie Leu
El nu poate fi înțeles de prea multă lume, deci trebuie să aveți grijă pe lângă cine nimeriți. Cea mai bună compatibilitate pentru Leu o formează zodiile Berbec și Săgetător – semne de foc ca și el.

Compatibilitate sexuală Leu

Leii iubesc să fie dezinhibaţi în relaţiile sexuale şi nu reuşesc să convieţuiască decât cu partenerii care le seamănă sau care îi venerează. Aşadar, te potriveşti sexual cu jucăuşul Săgetător, care îţi poate ţine piept, cu dualii Gemeni şi cu la fel de perverşii Berbeci. Uneori chiar şi alături de Balanţe poţi trăi o atracţie sexuală foarte puternică.

Zodii compatibile Fecioară

Compatibilitate pentru căsătorie Fecioară
Cea mai bună compatibilitate pentru Fecioară este cea cu Taurul și Capricornul, se înțeleg perfect și pot face casă bună. Dintre zodiile de apă,Scorpionii se vor simți atrași de loialitatea Fecioarelor, iar Racii pot face pereche cu acei nativi din zodia Fecioarei mai temperați.

Compatibilitate sexuală Fecioară
Fecioara este senzuală şi romantică. Iar marele ei păcat este veşnica tendinţă spre perfecţiune, analizând fiecare mişcare, fiecare gest. În aceste circumstanţe, dacă eşti născut sub acest semn astral, în pat, îţi vor fi pe plac Taurul, Racul, Scorpionul sau Capricornul.

Zodii compatibile Balanță

Compatibilitate pentru căsătorie Balanță
Cea mai bună compatibilitate pentru Balanță este cu Gemenii sau Vărsătorii, cu cei din urmă pot face o poveste de dragoste superbă, căci sunt doi visători libertini și știu să-și acorde spațiul necesar.

Compatibilitate sexuală Balanţă
Zodia Balanța adoră momentele de spontaneitate sau de intensitate maximă. Potrivire sexuală perfectă: Gemeni, Lei sau chiar Vărsători.

Zodii compatibile Scorpion

Compatibilitate pentru căsătorie
pasiunea lui este foarte intensă și se aprinde pe zi ce trece, iar dacă nu-ți plac relațiile de cuplu siropoase nu poți ține pasul cu amantul perfect al zodiacului. Cea mai bună compatibilitate pentru Scorpion este cu Racii și Peștii, semne de apă ca și el, se pot lăsa la fel de bine pradă pasiunii și pot face față unei relații pline de romantism

Compatibilitate sexuală Scorpion
Scorpionul împinge plăcerile trupeşti spre cele mai ciudate limite ale sale. Sexualitatea Scorpionului debordează şi îl transformă, iar alături de Raci, Fecioare, Peşti îşi găseşte jumătatea

Zodii compatibile Săgetător

Compatibilitate pentru căsătorie Săgetător
Persoanele din zodia Săgetătorului pot fi totuși schimbătoare și nehotărâte. Cea mai bună compatibilitate pentru Săgetător este cu Berbecul și Leul, care pot ține pasul cu el. Deși pare un visător, și de aceea se potrivește perfect cu aventurierul Vărsător, el este loial și foarte corect și își dorește o lume la fel.

Compatibilitate sexuală Săgetător
Săgetătorii văd sexul ca pe o distracţie care le face cunoştinţă cu adrenalina şi cu noul. Astfel că, te vei regăsi sexual lângă Berbeci, Vărsători, Lei, Fecioare.

Zodii compatibile Capricorn

Compatibilitate pentru căsătorie
Cea mai bună compatibilitate pentru Capricorn este cu Taur sau Fecioară, zodii ghidate de aceleași idealuri în viață. Scorpionii se vor bucura de ambiția Capricornului, de stabilitatea emoțională și seriozitatea cu care tratează problemele din viață.

Compatibilitate sexuală Capricorn
Iubesc aventurile, dar la fel de mult şi sexul cu parteneri de-o viaţă. În pat, fac echipă bună cu: Taurul, Fecioara, Scorpionul sau Peştii, aceştia fiind senzuali şi profunzi în maniera care îl face pe Capricorn fericit.

Citește și: NOSTRADAMUS, PROFEȚII PENTRU ZODII! ZODIILE CARE VOR AVEA PARTE DE CERTURI ȘI DESPĂRȚIRI

Zodii compatibile Vărsător

Compatibilitate pentru căsătorie Vărăsător
Mereu trebuie să inventeze, să se simtă în largul lui și să fie gata oricând de o nouă aventură. Cea mai bună compatibilitate pentru Vărsător este cu Săgetătorul, care îl va urma și susține în toate nebuniile vieții lui și cu Berbecul, care îl va inspira și va fi o sursă nesfârșită de idei.

Compatibilitate sexuală Vărsător
Vărsătorul iubeşte extravaganţele sexuale, iubeşte detaliile picante şi nu este deloc răbdător. Sexul pentru un Vărsător are ceva futurist şi riscant. Iubeşte sexul la telefon, jucăriile sexuale cele mai ciudate şi dialogul sexual murdar. Este compatibil cu nativii din Berbec, Gemeni, Săgetători, uneori Fecioară.

Zodii compatibile Pești

Compatibilitate pentru căsătorie Pești
Sunt înflăcărați și tocmai de aceea cea mai bună compatibilitate pentru Peștipot este cu Scorpionii, acești siropoși fără cusur, dar și cu Racii, care îi vor declara iubirea veșnică și absolută pe care o caută Peștii cu atâta disperare. Dacă însă nu dau peste zodii de apă ca el, fac pereche bună cu Taurul sau Capricornul.

Compatibilitate sexuală Peşti
O persoană în Pești este un partener sexual care nu are limite când vine vorba de plăcerea partenerului. Adori jocurile erotice, trăieşte partidele de sex la intensitate maximă şi ai tendinţe perverse. Însă, într-o aceeaşi măsură iubeşti cu tandreţe. De aceea, te potriveşti sexual cu Racul, Scorpionul, Peştii, Taurii.

 

Parteneri
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că „nu pot să stau cu un bărbat paralizat”. Cum arată femeia în prezent și din ce trăiește acum:
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că...
AUR surprinde toată România! Adevăratul obiectiv al partidului. Abia acum s-a aflat
AUR surprinde toată România! Adevăratul obiectiv al partidului. Abia acum s-a aflat
Ce se întâmplă în creier cu câteva secunde înainte să mori. Cum îți dai seama, descoperirea uimitoare
Ce se întâmplă în creier cu câteva secunde înainte să mori. Cum îți dai seama,...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul în doua
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit de o mare vedetă din India
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit...
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
Video șocant! Copil de 13 ani, împușcat mortal de polițiști
Video șocant! Copil de 13 ani, împușcat mortal de polițiști
Ce se întâmplă dacă te abții de la gazele intestinale. Vor ieși pe altă parte
Ce se întâmplă dacă te abții de la gazele intestinale. Vor ieși pe altă parte
Motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț. Femeia e cea care a venit cu ideea
Motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț. Femeia e...
Ce a pățit un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie care obișnuia să bea zilnic 4 doze de energizant. Medicii i-au spus că un transplant i-ar putea salva viața
Ce a pățit un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie care obișnuia să...
AstraZeneca şi cheagurile de sânge. Informaţia asta depăşeşte tot ce se ştia
AstraZeneca şi cheagurile de sânge. Informaţia asta depăşeşte tot ce se ştia
Cel mai ascuns regret al Prințului Philip, Diana n-a mai apucat să primească scrisoarea lui
Cel mai ascuns regret al Prințului Philip, Diana n-a mai apucat să primească scrisoarea lui
Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o
Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Tânărul care pretinde că este in 2027 și că omenirea nu mai există! Filmarea care a îngrozit 7 milioane de oameni
Tânărul care pretinde că este in 2027 și că omenirea nu mai există! Filmarea care...
Pierderea care a devastat lumea artiștilor din România. Nimeni nu s-a așteptat
Pierderea care a devastat lumea artiștilor din România. Nimeni nu s-a așteptat
Dezvăluire bombă a lui Vlad Voiculescu! Au ascuns numărul morţilor? Va ieşi un scandal imens
Dezvăluire bombă a lui Vlad Voiculescu! Au ascuns numărul morţilor? Va ieşi un scandal imens
Secretele lojei masonice din care a făcut parte Prințul Philip. Urmărește dezvăluirile pe EVZ PLAY
Secretele lojei masonice din care a făcut parte Prințul Philip. Urmărește dezvăluirile pe EVZ PLAY
Reacția incredibilă a iubitei lui Voiculescu după ce a fost demis: Vor ieși la suprafață multe
Reacția incredibilă a iubitei lui Voiculescu după ce a fost demis: Vor ieși la suprafață...
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu...
Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se destramă: „Ne este mai bine ca prieteni”
J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se...
REŢETĂ DROB DE MIEL. Aşa se face cel mai gustos drob de Paşte. Secretul ştiut de puţini bucătari
REŢETĂ DROB DE MIEL. Aşa se face cel mai gustos drob de Paşte. Secretul ştiut...
Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie
Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu 500 de dolari
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu...
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Jackie Chan are o avere de 370 de milioane de dolari dar vrea să o doneze! Motivul incredibil pentru care refuză să îi lase banii fiului său
Jackie Chan are o avere de 370 de milioane de dolari dar vrea să o...
Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a aflat în presă despre amantele lui Reghe: „Toți știm, dar ...
Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a aflat în presă despre amantele lui Reghe: „Toți...
Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă între ”numărul real de morți și cel raportat”
Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă...
O doză în plus de vaccin! Moderna şi Pfizer vor să introducă a treia doză de vaccin anti-COVID
O doză în plus de vaccin! Moderna şi Pfizer vor să introducă a treia doză...
Povestea unei miliardare care a trăit într-un LUX EXAGERAT şi a murit singură, la 30 de ani, într-o LOCUINŢĂ MIZERĂ
Povestea unei miliardare care a trăit într-un LUX EXAGERAT şi a murit singură, la 30...
ULTIMA ORĂ  Ce se întâmplă cu banii românilor? Raluca Turcan a dat vestea!
ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu banii românilor? Raluca Turcan a dat vestea!
ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan
ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul...
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?
Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?