Acasă » Horoscop » Zodia Balanță. Perioadă, personalitate, compatibilități, dragoste

Zodia Balanță. Perioadă, personalitate, compatibilități, dragoste

De: Alina S. 13/09/2019 | 10:23
Zodia Balanță. Perioadă, personalitate, compatibilități, dragoste
Zodia Balanta este una a echilibrului si armoniei

Zodia Balanță este o zodie în care echilibrul, armonia și frumosul au un cuvânt important de spus. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt foarte sociabili și mereu o companie plăcută în fața căreia ceilalți reușesc mereu să se simtă bine și să scape de inhibiții. Niște parteneri de discuție de excepție, totuși cei născuți în zodia Balanța au, în aparență, obiceiul să te contrazică. În opinia lor, discuțiile în contradictoriu nu sunt decât modul de a-ți supune atenției ambele fețe ale aceluiași adevăr. Altfel, Balanțele detestă certurile și situațiile tensionate.

Zodia Balanță. Perioadă

Soarele este în constelația Balanță din 23 septembrie până în 22 octombrie, iar cei născuți în această perioadă sunt în zodia Balanței.

  • Planeta guvernatoare pentru zodia Balanță: Venus
  • Elementul esențial pentru zodia Balanță: Aerul
  • Piatra mistică — coral, jad
  • Ziua norocoasă — vineri
  • Numerele norocoase — 6, 9
  • Culori norocoase — vernil, albastru

Zodia Balanță. Personalitate

Cei născuți în Balanță sunt iubitori de pace, frumusețe și armonie. Ei sunt marii diplomați ai zodiacului, datorită nu doar abilității sociale, pe care o pot manifesta mai multe semne zodiacale, ci tocmai datorită acestui impuls interior de a instala pacea și echilibrul, ce reprezintă însăși rațiunea lor de a fi. Din dorința de a împăca, de a găsi cea mai bună soluție pentru toată lumea, pot ezita, nefiind perfect siguri că nu greșesc.

Bărbatul Balanță personalitate

Pozitiv și activ, bărbatul balanță are o viziune deschisă și relativ fericită asupra vieții în general. Iubește tot ce e frumos, confortabil și luxos și visează mereu la o viață de huzur, dacă nu duce deja una. Bărbatul Balanță urăște conflictele și confruntările și asta poate însemna o binecuvântare sau un blestem al nesiguranței. Va fi foarte greu să afli părerea lui despre un subiect, pentru că va încerca mereu să mulțumească pe toată lumea și se decide greu. Bărbații Balanța iubesc arta, dar și luxul. Le plac vinurile bune, cinele romantice, hainele scumpe, decorațiunile interioare și vacanțele.

Femeia Balanță personalitate

Femeia Balanță are o viziune deschisă și relativ fericită asupra vieții în general. Iubește tot ce e frumos, confortabil și luxos și visează mereu la o viață de huzur, dacă nu duce deja una. Deține inconștient secretul de a plăcea. Foarte feminină, dar mai mult ca aspect exterior, ascunde sub modul dulceag și gentil de a se fii o voință puternică și durități pe care nimeni nu le-ar bănui. Femeia Balanță este soția ideală pentru bărbatul ambițios, condiția fiind ca el să aprecieze la ea, partenera plină de tact și amabilitate, receptivă, inteligentă și rafinată. Femeia Balanță o vei recunoaşte întotdeauna după mirosul plăcut pe care îl împrăştie şi după plăcerea cu care cumpără orice – adică orice are legătură cu persoana ei fizică şi cu frumuseţea personală.

Zodia Balanță. Compatibilități

Balanța este cel mai justițiar semn, plin de farmec și diplomat semn dintre semnele de aer. În ceea ce privește  compatibilitatea între zodii,  pentru Balanță aceasta este cea mai bună cu Gemenii sau Vărsătorii, cu cei din urmă pot face o poveste de dragoste superbă, căci sunt doi visători libertini și știu să-și acorde spațiul necesar. Împreună cu Leul, cei doi vor străluci plini de ei și se vor iubi ca în povești. Cu Săgetătorul va face casă echilibrată bazată pe dreptate și corectitudine.

Bărbatul Balanță. Compatibilități în căsătorie

Sunt familiști convinși. Au capacitatea de a menține cele mai bune relații cu toți din familie. Familia unei Balanțe este, de cele mai multe ori, o familie fericită. Este un diplomat în stare pură, evită certurile de orice fel și cu orice cost, iar asta înseamnă uneori că nu-și va exprima propriile sentimente și nemulțumiri pentru a menține liniștea în cuplu.  Cea mai bună compatibiltate o formează cu Gemenii, Vărsătorii și se poate completa destul de bine și cu Scorpion.

Femeia Balanță. Compatibilități în căsătorie

Într-o căsnicie tinzi să te schimbi cu uşurinţă pentru celălalt, aşa că ai nevoie de un partener care să nu profite de pe urma intenţiilor tale lăudabile. Bărbatul Rac este alegerea potrivită, căci, odată ce investeşte sentimente, devine foarte altruist şi are grijă de partenera lui. Din când în când are nevoie de dovezi de iubire, iar tu nu te fereşti să i le arăţi, pentru că eşti o fire foarte comunicativă. Cu bărbatul Scorpion ai parte de o căsnicie reuşită pentru că îl laşi pe el să conducă. Eşti o fire mai comodă, care se fereşte de responsabilităţi grele, aşa că îţi convine aranjamentul, iar dacă vezi că lucrurile degenerează ştii cum să redresezi situaţia cu o vorba bună. Ştii cum să îl faci pe Scorpion să fie receptiv la ceea ce îi spui.

Zodia Balanță dragoste

Persoana născută în zodia Balanță se simte mai bine în cuplu decât singură. Își dorește armonie și face tot ce crede că ține de ea ca să o asigure.

Bărbatul Balanță dragoste

Bărbatul Balanță este un amant rafinat, un expert în arta preludiilor, rezistent și foarte atent cu partenera. Fidelitatea nu este punctul lui forte, din cauză că, vulnerabil fiind în fața sexului frumos, se îndrăgostește destul de ușor și este incapabil să spună nu. Problema este că armonia lui interioară are oroare de situațiile de criză, de rupturi și reproșuri și, din această cauză, îi este greu să inițieze o despărțire, preferând compromisul. Dacă vrei să-l păstrezi lângă tine, nu uita nicio secundă dragostea domnului Balanță pentru frumusețe și armonie și dezgustul lui în fața vulgarității! Nu ridica tonul în discuții, nici măcar în eventualitatea unei dispute, și ferește-te de scenele intempestive și violente, cu reproșuri și uși trântite!

Femeia Balanță dragoste

Pentru femeia Balanță, iubirea este o experiență de natură spirituală. Pentru a-și împărtăși dragostea și unitatea, ea va asigura o legătură spirituală profundă, care va îmbunătăți semnificativ viața în doi. Femeii Balanță îi place să se expună, să se desfăşoare, să converseze, să fie admirată, fotografiată, implicată în scene sociale , prezentă la evenimente colective, nu contează dacă este o nuntă la ţară sau o revoluţie, şi adoră bileţelele de dragoste. Pentru a fi sigură că va primi, este prima care le scrie.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...