Acasă » Horoscop » Horoscop 2019. Horoscopul anului 2019. Zodiile norocoase în noul an

Horoscop 2019. Horoscopul anului 2019. Zodiile norocoase în noul an

De: Cristian Blanuta 23/12/2018 | 13:57
Horoscop 2019. Horoscopul anului 2019. Zodiile norocoase în noul an
Horoscop 2019. Horoscopul anului 2019

Cancan îți prezintă horoscopul anual 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul anului 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

La modul general, față de predecesorul său, anul 2019 va fi un an mult mai bun pentru toate zodiile. Dincolo de aspectele lunare, privind în ansamblu, în anul 2019, Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, nu va avea niciun episod de retrogradare. Totodată, planeta Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, va traversa până în decembrie 2019 zodia Săgetător, zodie pe care o și guvernează, aspectele fiind mult mai bune decât orice alt tranzit al lui Jupiter prin orice altă zodie.

Tot acasă, în zodia Capricorn pe care o guvernează, se va afla și planeta Saturn, Marele Învățător și Marele Malefic al zodiacului, însă lecțiile pe care le va oferi fiecărei zodii în parte vor fi mult mai blânde decât orice alt tranzit al lui Saturn prin orice altă zodie. De asemenea, Uranus, planeta marilor schimbări, se va afla în semnul Taur, începând din martie 2019, aspect care, la modul general, poate fi privit ca o luptă, o luptă între dorința de transformare și dorința de statornicie pe care o insuflă zodia Taur.

Pe de altă parte, anul 2019 se distinge prin cinci eclipse, trei de Soare și două de Lună, dar și printr-un aspect mai mult decât interesant și rar: Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va tranzita Soarele pe 11 noiembrie 2019. Iată ce aduce horoscopul anului 2019 pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Berbec

La modul general, pentru cei născuți în zodia Berbec, horoscopul anului 2019 va aduce un interes aparte pentru sectorul socio-profesional, unde nativii vor avea ocazia să se facă remarcați. Ar putea fi, dacă-și învață lecțiile, un an de evoluție profesională. Planetele Jupiter și Saturn vor acționa în favoarea lor în acest sens. Pe de altă parte, pentru Berbeci va fi un an de evoluție spirituală, de redescoperire a sinelui și a valorilor după care să se ghideze în viață.

VEZI AICI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 – 30 DECEMBRIE 2018. TAURII DEVIN JUSTIȚIARI

Carieră

Nativii Berbec tineri vor lupta cu îndârjire pentru a-și atinge succesul profesional, iar cei mai în vârstă vor avea multiple șanse să avanseze în funcție și să primească acel statut mult visat. Dacă vor depăși cu bine eclipsele din 2019, saltul profesional va fi garantat. Îndeosebi, succesul va fi sinonim cu cei care lucrează în doemnii creative, artistice, dar și vânzări.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec vor fi forțați de eclipsele din 2019 să învețe să-și exprime mai mult sentimentele, să nu mai acumuleze frustrări și nemulțumiri, ci să le spună în față. Dacă până acum au avut parte de încercări multiple și dureroase în dragoste, anul acesta ar putea să facă un bilanț, să învețe din greșeli și să pornească la drum cu inima curată. În plus, vor avea șanse în primăvară-vară să-și întâlnească partenerul mult visat, iar cei care deja se află într-o relație, să facă pasul cel mare și să se căsătorească.

Sănătate

Anul 2019 începe minunat pentru cei născuți în zodia Berbec având în vedere că întocmai guvernatorul lor, Marte, planeta acțiunii, dar și arăzboiului, le traversează semnul. Nativii își vor încărca bateriile pentru întreg anul, vor avea energie, vor fi determinați să-și atingă obiectivele, însă pot deveni și ușor impulsivi și nerăbdători, aspecte care le-ar putea pune piedici în evoluție în prima parte a perioadei analizate. Jupiter le va aduce optimismul de care au nevoie pentru a lupta cu îndârjire. Sunt favorizate călătoriile, drumețiile, fiind un an bun pentru a face sport și mișcare fizică, însă și pentru a-și ridica nivelul energetic prin meditație, yoga și alte activități de acest gen. Se recomandă mai multă prudență la alimentație.

Bani

Nu sunt excluse perioadele de declin financiar, însă la modul general, anul 2019 va fi prosper din punctul de vedere al banilor. Nativii Berbec vor avea șanse multuplie de a-și echilibra pe termen lung câștigurile.

VEZI AICI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, horoscopul anului 2019 vine cu schimbări majore și benefice la nivel psihic și intelectual. Nativii vor depăși barierele pe care și le-au impus ei înșiși de-a lungul timpului și vor reuși să evolueze pe toate planurile. Vor da dovadă de idei revoluționare, inedite, unice, vor avea perspective mărețe și idealuri înalte pe care le vor atinge, ascensiunea socio-profesională fiind garantată. Cu Martie și Uranus în taur, din luna martie, acțiunea începe și schimbările apar!

Carieră

Nativii Taur care lucrează în publicistică, jurnalism, scriitorii, vor avea un salt excepțional în anul 2019. Dorința de a studia domenii noi de interes le poate aduce Taurilor șansa de a se afirma profesional. Sunt sfătuiți să renunțe la proiectele și colaborările care nu le aduc avantaje pe măsura așteptărilor și să se focuseze pe aceste domenii noi. Da, pentru Tauri poate fi vorba de un an al schimbării direcției în carieră, iar roadele le vor culege mulți ani de aici înainte.

Dragoste

Este momentul ca cei născuți în zodia Taur să lase trecutul în spate, să nu se mai învinovățească, să-și vindece traumele sentimentale și să privească cu încredere și claritate spre viitor. În prima partea a anului pot începe relații noi și pot fi mulțumiți de aceste alegeri, iar cei care sunt deja implicați în povești de dragoste vor avea parte de mai multă armonie. Jupiter le susține sexualitatea și cum guvernatorul lor, Venus, nu va retrograda deloc în anul 2019, Taurii au ocazia să se simtă bine în pielea lor și să răsfrângă toate aceste stări asupra partenerului de viață. Familia va ocupa loc fruntaș și nativii se vor reapropria de rude.

Sănătate

După mult tumult, multă agitație și stres, anul 2019 le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de se relaxa și de a se liniști. Probabil, această stare fizică și psihică bună va fi și rodul acțiunilor pe care le întreprind în domeniul profesional și care le aduc satisfacție, optimism. Vor fi mult mai predispuși să înceapă un program sportiv, să țină o diete, săa ducă îmbunătățiri stilului de viață actual. Sunt sfătuiți să plece în călătorii, să cunoască alte mentalități, oameni cu altă cultură și religie, toate acestea având impact pozitiv asupra mentalului, dar și asupra mentalității nativilor Taur.

Bani

În anul 2019, cei născuți în zodia Taur se vor redresa financiar. Cu toate că încasările vor fi mari, vor avea și cheltuieli pe măsură, însă fără stres. Nivelul de viață va crește. Cei care aveau datorii, le vor achita acum, iar după prima jumătate a lui 2019, bugetul va intra în ascendiune, iar unii nativi pot face investiții remarcabile și chiar pot achiziționa bunuri cu valoare amterială mare.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, horoscopul anului 2019 va fi un an dinamic care va aduce nevoia de regenerare sufletească, de reviziuire a unor atitudini și recuperare a unor principii de viață uitate sau ignorate în ultimul timp. Uranus, Saturn și Pluto vor favoriza aceste schimbări întreg anul, începând din luna martie.  Nu este exclusă schimbarea perspectivei de viitor și stabilirea unor noi idealuri.

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de un progres lent, dar sigur în carieră. Atât Jupiter, cât și Saturn vor acționa pentru a determina nativii să ajungă acolo unde-și doresc, cu toate că pentru asta vor trebui să învețe niște lecții. Se cere prudență în dialogul cu colegii de muncă și atenție la piedicile pe care aceștia vor încerca să le pună, cu precădere în prima jumătate a anului 2019. Cu Neptun în casa carierei, va fi nevoie ca Gemenii să-și redescopere vocația și să meargă pe această cale pentru a atinge succesul.

Dragoste

Este momentul ca nativii Gemeni să-și revizuiască așteptările pe care le au atât de la partenerul de viață, cât și de la ei înșiși. Viața sentimentală va fi destul de încercată și este recomandat să nu alerge după doi iepuri, să se decidă care este drumul pe care vor să meargă mai departe și să-l străbată cu o singură persoană. Atenție la flirturi și aventuri. Pot sta la baza marilor despărțiri din acest an. Pe de altă parte, Gemenii vor avea sprijin de la familie, inclusiv de la partener, în atingerea obiectivelor propuse.

Sănătate

În anul 2019, nativii Gemeni vor avea ocazia să renunțe la vicii, la acele acțiuni care până acum le-au făcut rău și totul va începe cu dorința de purificare, de evoluție spirituală impusă de Neptun, planeta viselor și a imaginației. În momentul în care vor descoperi cauzele emoționale ale problemelor cu care se confuntă, vor fi ca și vindecați. Întreg anul vor avea energie, vor fi dinamici și determinați, singura perioadă mai delicată, mai stresantă și mai agitată, fiind în vară.

Bani

Situați financiară a celor născuți în zodia Gemeni va fluctua întreg anul, motiv pentru care nativii vor fi tentați să facă împrumuturi. Horoscopul anului 2019 nu vine cu mari câștiguri în zona financiară, iar unele datorii pot rămâne nereturnate. În plus, tendința de a cheltui va fi mare și acest aspect va dezechilibra din nou veniturile. Este recomandat ca Gemenii să-și niște calcule stricte, să-și stabilească un buget exact pentru cheltuieli și să nu-l depășească.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, horoscopul anului 2019 vine cu puternice aspecte în zona profesională. Nativii vor avea șansa de a se face remarcați și de a avansa în funcție grație Marelui Benefic Jupiter care le va tranzita întocmai sectorul muncii, dar și al sănătății. Pe de altă parte, Neptun, planeta viselor și a imaginației, va favoriza reconstruirea sistemului de valori și principii de viață. Atenție la eclipsele de Lună care vor zdruncina puternic nativii Rac, având în vedere să Luna le este guvernator. Pot deveni excesiv de sensibili, emotivi, emoționali și confuzi și pot trece prin crize de personalitate puternice.

Carieră

Începând cu luna martie, după ce Uranus își încheie tranzitul pe casa carierei, cei născuți în zodia Rac pot începe să vadă cu alți ochi zona profesională. Astfel, cu Jupiter alături, vor reuși să obțină noi funcții, noi proiecte și colaborări. Tendința nativilor va fi să-și descopere talentele și vocația și să le transforme în surse de venit. Majoritatea nativilor vor vrea să fie liberi, să fie aibă putere de decizie asupra vieții profesionale, cu alte cuvinte să fie șefi pentru ei și să nu-i mai conducă nimeni. Sunt favorizate asocierile cu persoanei influente.

Dragoste

Va fi un an al încercărilor în zona sentimentală, însă nu vor fi neapărat cu impact negativ. Este timpul ca cei născuți în zodia Rac să-și rezolve problemele din acest sector. Poate fi vorba să devină mai înțelegători, mai toleranți, să asculte mai mult, însă poate fi și vorba despre o remodelare a așteptărilor pe care le au de la partener. Cei care sunt singuri vor avea șanse să lege o relație de lungă durată abia către finele anului 2019. Până atunci pot avea parte de încercări și lecții sentimentale.

Sănătate

Cu Jupiter alături în sectorul sănătății până în decembrie 2019, cei născuți în zodia Rac ar putea vindeca (uneori în mod miraculos) anumite afecțiuni mai vechi. Probleme de sănătate majore nu vor fi, însă nativii Rac vor trebui să găsească echilibrul între muncă și timp liber, între stres și relaxare pentru a-și menține energia la cote înalte. Horoscopul anual 2019 le cere să-și îndrepte atenția către sport și activități în aer liber, să evite excesele alimentare și să se dedice activităților reconfortante pentru psihic.

Bani

Eclipsa de Lună din inanuarie poate aduce o răsturnare de situație la capitolul financiar, însă șansele de redresare vor apărea pe parcursul anului. Cu toate că pot primi bunuri materiale și moșteniri în prima jumătate a lui 2019,  nativii Rac nu trebuie să se aștepte la mari câștiguri. În a doua jumătate a perioadei analizate, Racii trebuie să evite investițiile majore (pot pierde bani) și trebuie să învețe să devină mai chibzuiți în modul de administrare a finanțelor.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu, horoscopul anului 2019 vine cu o puternică dorință de afirmare a talentelor. Nativii vor dori să iasă în evidență și să se facă remarcați mai mult ca niciodată, să se reinventeze. Jupiter îi va determina pe Lei să își depășească limitele, să devină mai creativi și să-și exploateze pasiunile, iar Saturn va veni cu lecții în zona profesională, dar și a sănătății.

Carieră

Cu toate că eclipsele din 2019 se vor forma pe casa muncii și vor aduce răsturnări de situație, nativii Leu vor continua să lupte pentru îndeplinirea obiectivelor profesionale. Să nu uităm că Saturn se află până în decembrie în acest sector și lecțiile lui nu sunt ușoare, dar sunt constructive. Cu alte cuvinte, va fi un an al fluctuațiilor în carieră, dar și al schimbărilor favorizate de Uranus, iar nativii vor trebui să muncească mai mult, să fie mai determinați, mai înțelepți și mai responsabili pentru a atinge succesul. Atenție la tendința de a schimba un loc de muncă cu altul. Nu întotdeauna și în orice context astrologic va fi benefică!

Dragoste

Jupiter în tranzit pe casa sentimentală și a copiilor, le va aduce nativilor ocazia de a-și consolida puternic relația cu persoana iubită, dar și ocazia de a-și mări familia și de a deveni părinți. Pe de altă parte, întreg anul 2019 Leii vor fi dispuși către flirturi și aventuri. În unele cazuri vor cuceri doar pentru a-și demonstra capacitățile, iar în alte cazuri o aventură se poate transforma în relație de lungă durată.

Sănătate

Din cauza eclipsei în Leu care se formează la începutul anului, nativii pot trece printr-o criză de identitate cu impact puternic asupra psihicului, dar și asupra unor convingeri și credințe avute. În plus, Saturn nu le va da pace la acest capitol până ce nu vor învăța să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Afecțiunile care vor apărea vor trebui tratate cu devotament și responsabilitate. Starea generală va fluctua și nu vor lipsi episoade de stres și agitație, mai ales în a doua jumătate a anului 2019, când este recomandat ca nativii să abordeze un stil de viață mai sănătos, lipsit de vicii și excese.

Bani

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să evite investițiile majore și speculațiile financiare deoarece se pot dovedi înșelătoare și pot pierde bani. Vor exista momente în care încasările vor fi mari, însă pe măsura acestora vor apărea și cheltuieli neașteptate. Nativii Leu își pot îndeplini poftele și micile plăceri, însă cu riscuri financiare mari, motiv pentru care li se cere o administrare strictă a bugetului.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, horoscopul anului 2019 va aduce multă agitație, dar și multe cerințe. Aspectele generale și anuale vor avea un impact deosebit asupra nativilor având în vedere că Saturn le va traversa casa iubirii – prin urmare vorbim despre lecții radicale și dificile, dar nu imposibil de învățat, iar Jupiter vine cu dorința de expansiune a familiei.

Carieră

Horoscopul anului 2019 vine cu oferte spectaculoase în carieră pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii vor putea obține jobul mult dorit, vor avea șanse să fie avansați în funcție, însă li se cere determinare, responsabilitate și spirit de echipă. Sunt posibile relocări și multiple deplasări cu locul de muncă. Vor avea îndeosebi succes, cei care lucrează în zona editorială, publicitară, dar și cei care se ocupă cu activități imobiliare. De asemenea, este momentul să continue niște studii (mastere, doctorate) sau să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de Jupiter în tranzit pe casa familiei, iar acest aspect va aduce, cum spuneam mai sus, dorința de mărire a familiei. Prin urmare, nativii se pot căsători, pot deveni părinți, se pot muta alături de familie, își pot cumpăra o casă, cu alte cuvinte își vor găsi locul și se vor așeza la casa lor. Însă, nu sunt excluse dezamăgirile sentimentale, aspect creat de Jupiter și Neptun. Pe de altă parte, Saturn pe casa iubirii, în funcție și de tranzitele lunare și aspectele personale, aduce lecții și doar nativii care le vor învăța se vor bucura de oportunitățile oferite de Jupiter. Este posibil să apară ispite, iar nativii să fie tentați să calce strâmb, să aibă o aventură pe care să o regrete ulterior.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară încep anul în forță, cu energie și putere de muncă. Aspectele se vor contura și mai frumos începând din luna martie, cu singura condiție ca nativii să fie capabili să găsească echilibrul între muncă și odihnă, între stres și relaxare. Optimismul va caracteriza Fecioarele și călătoriile vor fi un aliat de bază pentru reîncărcarea bateriilor. Nu este exclus ca la drum să aibă parte de evenimente de natură să le schimbe unele principii și convingeri de viață.

Bani

Din martie, după ce Uranus va reveni în zodia Taur, șansele de reechilibrate a situației financiare vor începe să apară. În plus, Jupiter va favoriza până în decembrie 2019 speculațiile financiare, iar nativii care vor fi pe fază vor avea numai de câștigat. An bun pentru cei care vând, cumpără sau închiriază imobile, terenuri. Totodată, se întrevede susținere financiară și din partea partenerului de viață.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță, horoscopul anului 2019 vine cu cerințe. Nativii vor trebui să-și îndrepte mai mult atenția asupra lor și mai puțin asupra celorlalți. De asemenea, Balanțele trebuie să învețe să fie pe propriile picioare și să nu se mai bazeze pe cei din jur. În plus, eclipsele din acest an vor impacta casa familiei, a locuinței, dar și a psihicului și nativii vor fi nevoiți să ia decizii, să facă schimbări și să se maturizeze din toate punctele de vedere.

Carieră

Neptun pe casa muncii va determina nativii Balanță să-și idealizeze jobul și să viseze la avansare, însă nimic nu se va întâmpla dacă vor rămâne doar la stadiul de visare. Vor exista schimbări de mentalitate legate de carieră, însă nu neapărat vor avea și impactul dorit, adică nu vor stimula neapărat nativii să lupte pentru mai mult. Către finele anului ar putea fi surprinși că un hobby, o pasiune se poate transforma într-un proiect, prin urmare într-o sursă de venit.

Dragoste

Cu Saturn pe casa familiei și a locuinței, cei născuți în zodia Balanță vor avea lecții de învățat la aceste capitole și trebuie să dea dovadă de mai multă prudență în dialogul cu cei dragi. Din martie, atunci când Uranus va reintra în Taur și va părăsi casa parteneriatelor, nativii Balanță vor observa că armonia se reașterne în relație, ba mai mult pot avea șansa de a-și consolida povestea de iubire. Cei care în ultimii șapte ani au avut tendința de a face un pas către căsătorie sau către divorț, acum pot lua decizia finală, în sensul că divorțul va fi privit ca o descătușare. Tot acest Uranus va fi responsabil și de atracția față de relații profunde, care oferă experiențe erotice noi, diferite

Sănătate

Cu Neptun pe casa sănătății, cei născuți în zodia Balanță vor trebui să învețe să-și gestioneze emoțiile. Pentru o bună stare de sănătate în 2019, Balanțele vor trebui să descopere echilibrul între fizic, psihic și emoțional, în caz contrar ar putea avea momente de depresie și tristețe, cu impact asupra stării organice. La modul general, vor predomina episoadele de optimism și energie.

Bani

Cei care au afaceri de familie sau investiții împreună cu părinții se pot simți demobilizați și deranjați de prezența acestora. Pot simți că le este minimizată autoritatea și pot lua decizii radicale în acest sens, situația calmându-se undeva către finele anului 2019, când Jupiter va intra în Capricorn. Cu toate acestea, zona financiară se bucură de sprijin din partea familiei, însă nu este momentul marilor câștiguri. Am spune mai degrabă că Balanțele trebuie să fie echilibrate în cheltuieli și să înceapă să facă economii, să pună bani deoparte.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, horoscopul anului 2019 vine cu poftă de cunoaștere, de studiu, de perfecționare a abilităților și aptitudinilor. Vor avea succes toți nativii care merg în direcția aceasta, iar eclipsele de acum vor impacta întocmai acest segment, dar și cariera. O zonă nu neapărat încercată, dar care va avea nevoie de mai multă atenție este cea a familiei, în special a fraților și surorilor. La modul general, anul 2019 va fi de departe un an mult mai bun decât predecesorul său și nativii Scorpion își vor găsi liniștea mult visată și așteptată.

Carieră

Este momentul ca cei născuți în zodia Scorpion să-și facă noi planuri de avansare profesională și să-și stabilească noi priorități și obiective. Nu trebuie să se plafoneze sub nicio formă, ci trebuie să facă tot ce le stă în putință să învețe mai mult, astfel încât noile cunoștințe să-i ajute în avansare. Momente oportune pentru schimbarea statutului socio-profesional vor exista, dar și ei vor trebui să fie pregătiți. Atenție la comunicare și la modul de relaționare cu cei din jur. Saturn se află în acest sector și vine cu lecții, prin urmare pot fi percepute ca obstacole.

Dragoste

Neptun se află pe casa iubirii și le aduce celor născuți în zodia Scorpion o tendință majoră către visare și idealizarea partenerului de viață. Sextilul cu Saturn, însă, îi aduce mai aproape de realitate și s-ar putea să fie destul de dezamăgiți de ceea ce descoperă. Fără a-i da o conotație negativă, Uranus va aduce și el schimbări în viața sentimentală a nativilor Scorpion, aspect care ar putea avea un impact mai mare asupra viziunii de cuplu, de iubire… și astfel nativii să simtă nevoia de nou, de curățenie. Cei singuri au șanse să întâlnească noi parteneri.

Sănătate

Nativii Scorpion vor avea parte de resursele necesare pentru a-și menține o stare de sănătate bună și când spunem asta, ne referim atât la starea fizică, cât și psihică. Singurele neplăceri ar putea fi cauzate de stres și de suprasolicitarea de la locul de muncă, însă dacă nativii vor reuși să găsească un echilibru în acest sens, totul va fi menținut pe linia de plutire.

Bani

Dacă cei născuți în zodia Scorpion vor străluci cu adevărat într-un domeniu, acela va fi cel financiar. Jupiter le este alături pe casa banilor și va fi aproape imposibil să aibă parte de lipsuri la acest capitol. Nativii au șansa de a primi măriri de salariu, prime și bonusuri, dar și ocazia de a-și schimba locul de muncă cu unul mai bine plătit. De asemenea, colaborările și parteneriatele nu vor întârzia să apară și situația financiară se va îmbunătăți remarcabil în anul 2019.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt fără îndoială, vedetele anului 2019. Jupiter, care le este și guvernator, a intrat după 12 ani, în semnul lor și le aduce protecție, favorizându-i în toate domeniile de viață. Însă, așa cum accentuează calitățile, la fel va face și cu defectele, prin urmare nativii trebuie să învețe să fie răbdători, să-și construiască strategii și planuri bine definite pe care să le urmărească. Nu trebuie să abandoneze ceea ce nu funcționează, ci mai degrabă să găsească alte soluții.

Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să profite din plin de acest tranzit al lui Jupiter prin semnul lor și să demareze acțiuni de natură să-i evidențieze în carieră. Fie că este vorba de cursuri de perfecționare profesională, fie că este vorba de abordarea unor domenii noi de cunoaștere, nativii trebuie să-și creeze noi oportunități. De asemenea, nu vor întârzia să apară oferte de colaborare și proiecte noi. Sfatul nostru este să nu devină excesiv de mândri și orgolioși deoarece și-ar putea pune singuri bețe în roate. Din martie, Uranus va reintra pe casa muncii, prin urmare poate aduce schimbări remarcabile care, cel puțin până în decembrie 2019, vor fi favorabile.

Dragoste

Pot apărea conflicte cu membrii familiei cauzate îndeosebi de atitudinea nativilor care poate fi una egoistă și egocentristă. Altfel, zona sentimentală este bine aspectată și vor apărea șanse de a începe o relație, dar și de a pune la cale o nuntă. Este momentul ca nativii să-și redescopere partenerul, să reaprindă pasiunea în cuplu și să-și consolideze relația.

Sănătate

Cu Uranus pe casa sănătății, cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să facă niște schimbări în modul de abordare a acestui domeniu. Posibil să fie nevoie de mai multă responsablitate în abordarea unei probleme de sănătate sau să fie vorba de schimbarea stilului de viață și adoptarea unei alimentații sănătoase combinată cu sport și activități relaxante. Este important ca nativii să învețe să administreze stresul astfel încât să nu le impacteze negativ starea generală.

Bani

Având în vedere că Saturn le traversează casa banilor, iar eclipsele din anul 2019 se vor forma în același sector, am putea spune că domeniul cel mai încercat pentru norocoșii Săgetători este întocmai cel financiar. În plus, Pluto, care este planeta transformărilor, dar și a regenerării, ar putea aduce câștiguri, însă cheltuielile vor fi pe măsură. După prima jumătatea a anului șansele de consolidare a veniturilor vor crește și nativii sunt sfătuiți să facă economii.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte întreg anul 2019 de tranzitul lui Saturn, guvernatorul lor, întocmai prin semnul lor. Ei bine, dacă acest tranzit vine cu lecții puternice, dure și radicale pentru toate zodiile, am putea spune că nativii Capricorn sunt (totuși) cei mai favorizați. Susținem asta deoarece Saturn se întoarcea acasă, în zodia Capricorn, după 28 de ani și este mai blând decât dacă ar intra în orice alt semn zodiacal.

Carieră

Horoscopul anului 2019 îi sfătuiește pe cei născuți în zodia Capricorn să nu rateze nicio șansă în domeniul profesional, ba chiar să reia proiecte mai vechi, abandonate. Este momentul ca nativii să se dezvolte atât personal, cât și profesional și recomandarea noastră este să înceapă cursuri de dezvoltare, să studieze mai mult și să abordeze domenii noi de cunoaștere. Pe parcursul perioadei analizate există posibilitatea, în funcție de tranzitele lunare, ca unele proiecte să se încheie brusc.

Dragoste

Din martie, Uranus va intra pe casa iubirii și va aduce schimbări majore în relațiile parteneriale ale nativilor. Încă de la începutul anului, ca urmare a eclipselor, vor fi furtuni în acest sector și nu este exclus ca din primăvară unele relații (nu numai de iubire) să se încheie. Însă, în funcție de aspectele personale ale fiecărui nativ, în relațiile bine închegate poate apărea o căsătorie, chiar un copil. Și Saturn afectează axa relațională, prin urmare putem spune că este momentul redescoperirii de sine și învățării unor lecții legate de parteneri.

Sănătate

Cu toate că Jupiter le aduce optimism, energie și vindecare nativilor Capricorn, nu este exclus să trăiască experiențe de natură să le dea peste cap unele convingeri și principii de viață, iar în acele momente să se simtă dezechilibrați și confuzi.

Bani

Din punct de vedere financiar, horoscopul anului 2019 aduce stabilitate și echilibru. Nativii nu vor arunca cu banii pe geam, dar nici nu vor ajunge la fundul sacului. Dacă la început de an vor fi cheltuieli mai mari legate de familie și rude, posibil returnarea unor datorii mai vechi, către finele anului banii vor fi investiți în călătorii, vacanțe, hobby-uri și satisfacerea propriilor plăceri și mofturi.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător, horoscopul anului 2019 le aduce o înclinație aparte către socializare și lărgirea cercului de prieteni. Se accentuează și mai mult altruismul și dorința de a se implica în acțiuni caritabile, de a se pune în slujba societății. Uranus, guvernatorul Vărsătorilor, va intra în sectorul familiei și locuinței, și începând din martie 2019 va aduce schimbări remarcabile legate de relația cu cei dragi, de valorile moștenite, dar și de domiciliu, care poate fi schimbat.

Carieră

Este un an bun pentru începerea noilor proiecte și pentru lărgirea cercului de cunoștințe, aspect susținut puternic de Jupiter. În viața nativilor Vărsător pot apărea persoane influente care să-i sprijine în ascensiunea profesională. Succesul vine din buna relaționare și comunicare cu cei din jur, prin urmare nativii pot lucra la îmbunătățirea dialogului din timp.

Dragoste

Pentru că întreg anul va predomina cheful de socializare și distracție, nu este exclus ca cei născuți în zodia Vărsător să cunoască noi parteneri de cuplu și să înceapă o relație. Este posibil ca o persoană din anturaj să le trezească interesul, să fie vorba de un coleg de muncă sau cineva cunoscut la o petrecere, posibil într-o vacanță.

Sănătate

Sectorul sănătății poate fi destul de încercat având în vedere că Saturn tranzitează casa subconștientului, dar și a bolilor lungi și cronice. Este momentul ca nativii să acorde mai multă atenție problemelor de sănătate și să facă tot posibilul pentru a le vindeca pe cele mai vechi. Pe de altă parte, Jupiter le va aduce optimism și bună dispoziție, dar și o stare psihică bună care-i va ajuta pe nativi să lupte cu provocările.

Bani

Aspectul tensionat dintre Jupiter și Neptun, planeta vsielor și a imaginației, indică probleme în sectorul financiar. Mai exact, cei născuți în zodia Vărsător ar putea pierde niște sume de bani ca urmare a încrederii orbești pe care o acordă unor persoane. Sfatul nostru este să fie prudenți, să evite investițiile majore și să cheltuie cu prudență.

Horoscop 2019 – horoscopul anului 2019, zodia Pești

Pentru cei născuți în zodia Pești, horoscopul anului 2019 aduce interes și acțiune în zona profesională, acolo unde, timp de un an de zile, se va afla Marele Benefic al zodiacului, Jupiter. Am putea spune că doar acei nativi care nu-și doresc să aibă succes nu-l vor avea. Pe de altă parte, Uranus va veni cu schimbări și îi va forța pe nativi să învețe să comunice eficient cu cei din jur, dar le va aduce și o predispoziție aparte pentru studiu.

Carieră

Cu Jupiter alături și influențe de la Uranus, cei născuți în zodia Pești vor avea șansa de a trece la alt nivel în carieră. Nativii își pot schimba locul de muncă cu unul mai bun, chiar și sectorul de activitate, pot avansa în funcție și pot obține un statut profesional net superior celui actual. Tot ce vor trebui să facă va fi să învețe, să se automotiveze și să fie determinați să-și atingă scopurile. Vor fi favorizați nativii care lucrează în PR, comunicare, jurnalism.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de provocări majore la capitolul sentimental de-a lungul anului 2019. Va fi nevoie de muncă pentru consolidarea relației existente, mai ales că Neptun, guvernatorul lor și planeta viselor și a imaginației, este întocmai în semnul Pești. Acest aspect îi face să viseze mult prea mult și din acest motiv să nu fie mulțumiți cu ceea ce au. Confuziile nu vor lipsi, dar nici aventurile pasionale, iar cei singuri ar putea avea ocazia să-și întâlnească sufletul pereche către finele anului. Saturn se află pe casa prietenilor și a planurilor pe termen lung, prin urmare la aceste capitole, Peștii pot avea parte de răsturnări de situație și lecții de învățat. Se cere atenție și prudență la persoanele cu care intră în contact.

Sănătate

Va fi un an echilibrat din punctul de vedere al sănătății, iar cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să-și respecte orele de somn, să adopte o alimentație sănătoasă combinată cu mișcare fizică, și să nu se suprasolicite. Sunt recomandate activitățile detensionante ca meditația, yoga, exercițiile de respirație șia romoterapia. Disconfort și posibile neplăceri pot apărea în ultimele decade ale anului 2019.

Bani

Din martie, după ce Uranus va părăsi casa banilor, nativii vor observa că situația financiară va începe să se echilibreze. Nu se întrevăd câștiguri remarcabile, dar nici pierderi majore, însă un domeniu care le-ar putea aduce satisfacții bănești este întocmai cel imobiliar. Nativii care-și vor atinge scopurile profesionale se vor bucura și de o creștere a veniturilor, însă va fi nevoie, așa cum spuneam, de studiu și răbdare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...