Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 24 – 30 decembrie 2018. Taurii devin justițiari

Horoscop săptămânal 24 – 30 decembrie 2018. Taurii devin justițiari

De: Cancan 20/12/2018 | 21:07
Horoscop săptămânal 24 – 30 decembrie 2018. Taurii devin justițiari
Horscopul săptămânal 24-30 decembrie spune că Taurii devin justitiari

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 decembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 24 – 30 decembrie 2018 se numără și cea a Taurilor care devin mai justițiari decât de obicei și pot risca să intre în conflicte de sărbători.

Săptămâna 24 – 30 decembrie 2018 nu este marcată de tranzite noi, însă vom analiza aspectele astrologice generale, inclusiv tranzitul Lunii. Vineri se formează un aspect armonios de sextil între Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care se află în Scorpion, și Pluto, planeta transformărilor și a regenerării, care se află în Capricorn. Acest aspect, la modul general, ne cere să devenim mai responsabili și mai profunzi din punct de vedere sentimental.

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec profită de timpul liber pentru a-și pune în ordine planurile profesionale de viitor și pentru a-și finaliza sarcinile de la locul de muncă. Nativii au tendința de a se suprasolicita pe ultima sută de metri și acest lucru nu le va aduce nicidecum o medalie, ci, pe lângă criticile celor din familie, s-ar putea să-i pună la pat către finele săptămânii. Dacă-și doresc un minim de energie pentru seara dintre ani, atunci ar trebui să se odihnească mai mult. Atenție la virozele respiratorii, la gripe și răceli care se pot manifesta în weekend.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur cu greu vor tolera greșelile și lipsa de profesionalism a celor din jur. Tendința nativilor va fi de a intra în conflicte la locul de muncă și de a-i pune la punct pe colegii care nu sunt suficient de responsabili. Taurii vor fi justițiari și cu membrii familiei, iar sfatul nostru este să încerce să se detașeze și să rezolve neînțelegerile pe cale amiabilă pentru a nu-și strica sărbătorile. În weekend situația din familie pare a se mai detensiona și nativii vor simți nevoia să-și exprime sentimentele față de cei dragi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să-și cam dea peste cap planurile săptămâna aceasta deoarece, fie va fi nevoie de ei la muncă (mai ales în cazul celor care dețin funcții cu responsabilitate mare), fie se vor preocupa de un proiect profesional extra care ar trebui să le îmbunătățească veniturile pe ultima sută de metri. Starea de sănătate va fi una bună, însă va fi presărată cu momente de irascibilitate. În weekend, nativii se detașează și au tendința de a fi indiferenți la ceea ce se petrece în jurul lor. Sfatul nostru este să-și întoarcă atenția către familie dacă nu vor să primească reproșuri și critici.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de un început de săptămână stresant la locul de muncă. Deși perioada sărbătorilor ar trebui să fie una liniștită, nativii vor fi forțați de împrejurări să se implice în activități profesionale de ultim moment. Către finele săptămânii, nativii ar putea avea un dialog destul de radical și dur cu partenerul de viață care vine cu condiții și reguli noi. Atenție la stare de sănătate! În weekend pot apărea dureri reumatice, dar și lovituri sau mici traumatisme osoase, prin urmare se cere prudență în deplasare.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna cu stări de agitație, nervozitate și irascibilitate. Cu toate că vor încerca să aplaneze conflictele, în unele cazuri, nativii vor fi foarte critici cu cei din jur și-și vor expune părerea fără să le pese de reacția celorlalți. Starea de sănătate se va îmbunătăți considerabil către finele perioadei analizate. În plan sentimental, pot apărea confuzii legate de partenerul de viață, iar cei care sunt singuri ar putea fi dezamăgiți de comportamentul indiferent al persoanei care-i curtează.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de ușoare dereglări ale metabolismului, disconfort gastrointestinal, dureri de cap și stări de greață. Toate acestea pot fi o repercusiune a oboselii combinată cu excese alimentare, prin urmare se recomandă mai multă prudență. La mijlocul săptămânii este posibil ca un partener de afaceri să-i contacteze pentru a le ura sarbatori fericite, dar și pentru a le propune un nou proiect. În weekend se întrevăd momente frumoase și liniștite alături de membrii familiei. Atenție, însă, la dialogul cu copiii care poate scăpa de sub control!

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu cheltuieli neplanificate și stres financiar. Nativii pot apela la economii pentru a susține un plan și acest lucru îi poate dezechilibra și chiar deprima. Posibil să primească susținere financiară din partea unui membru al familiei. Starea de sănătate va fluctua pe întreg parcursul perioadei analizate, prin urmare nu este recomandat să se suprasolicite, chiar dacă este vorba de activități distractive. În weekend se conturează momente minunate, încărcate de emoție și sentimente, alături de familie.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au o ușoară tendință de a intra în conflict cu cei din jur, în special la locul de muncă. Aspectele tensionate se formează și ca urmare a oboselii acumulată peste an, motiv pentru care ar trebui să-și ia concediu și să se odihnească mai mult. O persoană dragă le-ar putea face o surpriză de proporții nativilor cu ocazia sarbatorilor. În weekend se pot contura orgolii și momente în care nativii vor ține morțiș să-și demonstreze de superioritatea vizavi de partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a se lăsa ispitiți de cadouri, de ofertele și reducerile din magazine și nu este exclus să se aleagă cu portofelul gol. Nu ar fi o problemă dacă ar avea niște economii la care să apeleze în situațiile de criză, însă în caz contrar s-ar putea să devină ușor irascibili. Încă de la începutul săptămânii se conturează momente frumoase alături de familie. La capitolul sănătate, în weekend ar putea fi ușor defazați și cu greu se vor concentra asupra planurilor pe care le au.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu stări de nervozitate și irascibilitate care se pot datora faptului că nu simt că și-au terminat treaba, nu se simt împliniți din punct de vedere profesional. Nativii ar trebui să încerce să se controleze și să nu-și verse nervii asupra celor din jur, mai ales că în weekend pot fi destul de solicitați din toate părțile. Sfatul nostru este să se înarmeze cu răbdare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de acțiune în plan sentimental. Unii nativi care sunt în relații de lungă durată se pot simți sufocați de partener, în schimb cei singuri vor face tot posibilul să-și schimbe statutul până la finele anului. Pot accepta unele compromisuri dar pentru a nu fi singuri de sarbatori. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește sănătatea. Nativii se pot confrunta cu mici neplăceri de natură să le dea peste cap niște planuri. În weekend se accentuează tendința de a cheltui, însă este posibil și ca nativii să fie forțați de o împrejurare să scoată mai mulți bani din buzunar decât și-au propus.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești trebuie să-și menajeze sănătatea în această perioadă deoarece ar putea avea probleme serioase cu sistemul osos si muscular. Posibil ca niste dureri de spate, de oase să-i împiedice să-și ducă la capăt un plan avut de sărbători. Dincolo de odihnă, nativii ar trebui să nu se suprasolicite fizic, să nu care greutăți și să evite sporturile de iarnă. Zona financiară este mai bine aspectată, iar Peștii ar putea primi un bonus, o primă la salariu. În weekend se întrevăd momente frumoase și liniștite în cuplu.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul de cult: „Vii nespălată în biserică”
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte. Este în comă într-o clinică din Germania
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte....
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic