Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019. Taurii devin sentimentali

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019. Taurii devin sentimentali

De: Cancan 01/01/2019 | 19:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019. Taurii devin sentimentali

Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea tendința de a visa și de a fi sentimentali.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec nu se vor mulțumi cu puțin și vor face tot ce le stă în putință ca planurile să decurgă așa cum și-au propus. Cu toate că li se cere răbdare și diplomație, nativii vor avea tendința de a fi războinici și în unele cazuri vor reuși doar să strice niște relații. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să lase lucrurile să se petreacă de la sine și să caute liniștea și pacea în jurul lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au tendința de a deveni peste măsură de sentimentali și visează la o poveste de dragoste perfectă, la un partener ideal, însă realitatea este cu totul alta și situațiile, evenimentele prin care vor trece astăzi s-ar putea să îi aducă cu picioarele pe pământ. Nu este un moment bun pentru a face planuri de viitor pe zona sentimentală, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să fie liniștiți și să opteze pentru odihnă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a cheltui bani pe nimicuri, pe mici plăceri și mofturi costisitoare care le vor dezechilibra bugetul. Stare sufletească bună, euforică și ușor vulnerabilă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se implice în activități solicitante care să-i epuizeze și să le strice cheful de distracție.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac nu se simt foarte confortabil în mijlocul oamenilor și vor căuta liniștea și detașarea. Nativii sunt ușor confuzi în urma evenimentelor din viața lor și ca atare s-ar putea comporta ciudat, bulversant pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se relaxeze și să se odihnească mai mult. Nu este momentul să deschidă subiecte de conversație pentru a lămuri niște chestiuni.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de dialoguri dure cu persoana iubită ca urmare a unor evenimente petrecute recent și care le-au provocat disconfort. În unele cazuri, nativii pot fi radicali, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu ia decizii și să-și concentreze atenția asupra stării de sănătate care nu este chiar bună. Ar fi de preferat să nu se enerveze și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să petreacă timp de calitate alături de persoana iubită și chiar să restabilească niște reguli în relația de cuplu. Moment bun pentru negocieri și comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce determinare, optimism în gândire și tendința de a duce totul într-o zonă de visare, de idealism acre pe moment le va fi benefică.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt ușor irascibili astăzi și cu greu le poate intra cineva în grații. Nativii au tendința de a fi autoritari și nu vor accepta ca altcineva să le spună ce au de făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra conflictelor care pot lua naștere ca urmare a lipsei de toleranță de care aceștia dau dovadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion își doresc să se detașeze de tot ce-i înconjoară și petrec momente frumoase alături de persoana iubită. Este un moment bun pentru reconsolidarea relației, mai ales că nativii dau dovadă de mult mai multă înțelegere și îngăduință decât de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce momente intense în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător sunt foarte binevoitori cu cei din jur și reușesc să ducă dialogul la un nivel înalt. Este posibil să cunoască persoane noi, să lege noi conexiuni și să câștige aprecierea și respectul tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să pună la cale planuri de viitor. Este posibil să primească o veste bună, încurajatoare din partea unui prieten.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor trece printr-o etapă de analiză și reanaliză a stării sufletești și sentimentale. Nativii pot pune în balanță persoane, emoții, evenimente cu scopul de a extrage doar ceea ce-i ajută în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le crează un context remarcabil pentru vindecare, iar nativii vor prefera singurătatea în locul unei relații cu urcușuri și coborâșuri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea fi profund dezamăgiți de partener. Nativii se pot simți excluși, abandonați, neimportanți și cu toate că nu vor face reproșuri și nici nu vor cere explicații, sentimentele lor ar putea suferi schimbări radicale. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unor conflicte care pot lua naștere la locul de muncă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești simt o profundă legătură cu persoana iubită. Nativii pot avea trăiri de deja-vu, telepatice și pot fi foarte intuitivi cu privire la viitorul relației de cuplu. Cu toate că în unele cazuri vor prefera să tacă, să simtă doar pe interior, horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și exprime cu încredere sentimentele și să fie sinceri în declarații.

VEZI AICI: AVEM CEL MAI AMĂNUNȚIT HOROSCOP CHINEZESC PENTRU NOUL AN!

NU RATA: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă nu aveţi autovehiculele echipate corespunzător
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...