Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018.  Balanțele se pot despărți de partener

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018.  Balanțele se pot despărți de partener

De: Cancan 21/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018.  Balanțele se pot despărți de partener
Horoscop zilnic Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018 – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță se pot despărți de partener.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de energie, putere de muncă, determinare și ambiție pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile primite. Nativii se concentrează foarte bine pe ceea ce au de făcut și pot rezolva inclusiv proiecte mai vechi care altă dată păreau grele și obositoare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se concentreze pe îmbunătățirea veniturilor, șansele de noi colaborări fiind foarte mari acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur nu sunt împliniți cu niște decizii luate, cu niște acțiuni desfășurate sau pur și simplu cu niște cuvinte rostite care acum se întorc împotriva lor. Nativii se frământă, sunt nervoși și nemulțumiți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să caute echilibrul, să nu se alarmeze și nici să acționeze din impulsivitate. Timpul va decide modul în care au acționat la momentul respectiv a fost bun sau rău.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni intră într-un cerc vicios și indiferent ce încearcă să rezolve pe o parte, se dovedește a fi greșit pe altă parte. Nativii își confruntă cu agresivitate ideile și opiniile cu cele ale celor din jur și pot intra cu ușurință în conflicte cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce posibilitatea de a se întâlni cu persoane cu care au interese comune, însă dialogul va fi greoi, nefuncțional.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2018: ZODIILE CARE DAU LOVITURA ŞI CELE CARE VOR DA PIEPT CU GREUTĂŢILE ÎN NOUL AN!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au parte de foarte multe provocări pe parte profesională și nu este exclus ca aceștia să înceapă să-și pună cariera sub semnul întrebării. Unele nemulțumiri de la locul de muncă îi pot stimula pe nativi să caute altceva, să se reorienteze. Nu sunt excluse confruntările de idei și principii cu colegii sau partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora să dea dovadă de mai multă concentrare, atenție și responsabilitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu devin mai luptători decât de obicei în apărarea propriilor idei, principii, mentalități. Nativii nu acceptă cu ușurință să li se impună ceva, cu atât mai puțin cu cât vor trebui să-și încalce niște valori morale pentru asta. Lupta pentru adevăr și dreptate se poate da în toate sectoarele vieții, însă vizat în mod deosebit este cel profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să argumenteze cu calm și diplomație orice idee susținută.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară iau frâiele în mână și sunt determinați să rezolve o situație pe care au tot amânat-o sau o sarcină pe care au redistribuit-o altora și care nu s-a rezolvat favorabil, pe placul lor. Nativii își susțin ideile în mod direct, brutal chiar am putea spune, fără menajamente și ocolișuri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă răbdare și înțelegere față de capacitățile de lucru ale celor din jur.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte de amploare cu partenerul de viață și relația se poate dezechilibra dacă nu se apelează la înțelege, respect și diplomație. Nu sunt excluse despărțirile bruște, chiar dacă în unele cazuri separările pot fi trecătoare, iar cei care sunt căsătoriți ajung la exasperare și pun pe masă problema divorțului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu devină prea autoritari și prea radicali în dialog.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 OCTOMBRIE 2018. TAURII ÎȘI SCHIMBĂ ATITUDINEA FAȚĂ DE CEI DIN JUR

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se impun la locul de muncă, trasează noi direcții și schimbă modul de abordare a sarcinilor. Nativii caută să devină mai eficienți și să se facă remarcați, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra posibilelor confruntări de idei și opinii care pot apărea în dialogul cu șefii sau subalternii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de stilul de viață și caută o nouă abordare care să le ofere mai multă energie, să-i bine dispună. Nevoia de schimbare vine într-un moment oportun, un moment în care s-au lăsat acaparați de stres și oboseală. Nativii se vor dedica sportului, antrenamentelor, dansului și exercițiilor fizice care stimulează adrenalina, mai puțin regimului alimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să plece în scurte deplasări, în plimbări desfășurate în aer liber.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt destul de rigizi în gândire și dau dovadă de idei învechite, tradiționaliste, dar confortabile pentru ei înșiși. Nativii se vor preocupa să-și asigure armonia în casă și nu vor accepta propunerile de reamenajare, redecorare venite din partea membrilor familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor posibile conflicte legate de viziune, conflicte care pot izbucni cu cei cu care locuiesc sub același acoperiș.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a se exprima liber, mult prea liber față de cum o făceau de obicei. Nativii lasă deoparte inhibițiile și teama de a fi percepuți altfel de cum sunt ei și spun tot ce au de spus cu lejeritate, verde-n față. Vorbesc mult, sunt obositori, critici și chiar insistenți în impunerea unui punct de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unei neplăceri care poate apărea la drum, într-o deplasare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se preocupă excesiv de partea financiară. Nativii sunt îngrijorați cu privire la o sumă de bani care întârzie să ajungă la ei sau căreia trebuie să-i schimbe destinația ca urmare a unei conjuncturi neașteptate și defavorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite pe cât posibil împrumuturile, în special dacă este vorba de un credit.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...