Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020. Soarele intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020. Soarele intră în zodia Balanță

De: Madalina Manole 21/09/2020 | 21:19
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020. Soarele intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță vor avea parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, cu impact benefic asupra personalității lor și asupra modului de interacțiune cu ceilalți.

Intrarea Soarelui în zodia Balanță reprezintă momentul echinocțiului de toamnă și vine cu o energie blândă într-un context astrologic destul de tensionat. Cu Soarele în Balanță, până pe 23 octombrie, vom fi mai înclinați către căutarea echilibrului în relațiile cu ceilalți, vom dori să vedem doar frumosul în jurul nostru și vom fi mai diplomați în abordări, căutând dreptatea.

Zodiile care se vor bucura de acest aspect sunt cele de foc, Berbecul, Leul și, bineînțeles, Balanța, dar tranzitul va fi resimțit din plin și de nativii Rac și Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza mai mult atenția către relațiile cu cei din jur, încercând din răsputeri să obțină armonia în cuplu, dar și în relațiile profesionale și parteneriatele de afaceri. Dat fiind că Marte este retrograd în zodia lor și va face aspecte de opoziție cu Soarele din Balanță pe parcursul acestui tranzit este bine de știut că vor apărea neînțelegeri și dificultăți în cuplu care pot fi soluționate doar pe cale diplomatică. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se preocupe mai mult de problemele partenerului de viață.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de ingresul Soarelui în casa muncii și a sănătății. În mod normal, nativii se vor bucura de mai multă energie și vor fi mai eficienți în munca lor, dar și mai dornici să-și îmbunătățească stilul de viață, însă dat fiind că vor exista opoziții cu Marte retrograd, este de preferat să acorde o mai mare atenție și grijă stării de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă toate resursele necesare pentru a face față provocărilor apărute.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii, iar nativii vor fi mult mai expresivi în manifestarea sentimentelor și mai dornici de noi experiențe amoroase. Cei singuri vor fi mai determinați să înceapă noi relații. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a-și manifesta cu mai mult curaj niște talente artistice și, totodată, ocazia de a fi mai creativi, în special în zona comunicării.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi determinați să reaștearnă armonia în relația cu cei dragi, în special cu părinții, însă trebuie să știe că vor deveni și mult mai vulnerabili decât de obicei și mult mai atenți la emoțiile lor, chiar orientați către trecut, aspect care le poate aduce unele dezechilibre interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se ocupe de curățenie în casă, să facă ordine și să reașeze lucrurile la locul lor.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul comunicării și al deplasărilor. Nativii vor afla vești prețioase, vor fi mai comunicativi, încercând constant să mențină armonia și să se facă plăcuți de cei din jur. Dialogurile, discursurile publice pot pune în evidență nativii. Se vor remarca la ședințe, interviuri, examene orale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pe parcursul acestei perioade de tranzit este bine să fie mai atenți la deplasări și călătorii.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul Soarelui prin sectorul financiar, iar acest aspect le poate aduce o mai mare determinare natibvilor de a fce bani, de a-și îmbunătăți și echilibra veniturile. Totodată, sunt sfătuiți ca în perioada următoare să nu fie impulsivi în cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a se pune în evidență prin talente personale.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade, dat fiind că Soarele le activează zodia și le aduce mai multă energie, mai multă forță vitală și capacitatea de a se vindeca, de a-și ameliora problemele de sănătate. Nativii trebuie să știe că pe parcursul acestui tranzit, Soarele va afce opoziție cu Marte retrograd din Berbec, iar acest aspect poate aduce mari conflicte în relațiile de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a face pace cu sine și de a se simți mult mai liniștiți, mai împăcați cu ceea ce se petrece în jurul lor.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia odată cu acest tranzit al Soarelui prin zodia Balanță să-și rezolve niște probleme cu trecutul, poate chiar legate de starea de sănătate. Oricum, dat fiind că Soarele se va afla într-o opoziție cu Marte retrograd din casa sănătății, este bine ca încă de pe acum să se responsabilizeze vizavi de acest sector și să caute să-și îmbunătățească stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a-și mai îmbunătăți starea de spirit și este recomandat ca nativii să facă tot ce le stă în putință pentru a fi mai optimiști.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot profita de acest tranzit al Soarelui prin Balanță pentru a-și îmbunătăți relația cu prietenii. Nativii pot veni cu noi principii, pot echilibra o serie de mentalități legate de relațiile lor și chiar au șansa de a pune în lumină un proiect de grup pentru că vor fi determinați în acest sens. Pe parcusrul acestui tranzit, Soarele va aface opoziție cu Marte retrograd din casa iubirii, deci s-ar putea să apară unele conflicte sentimentale, mai ales ales dacă atenția nativilor va fi canalizată prea mult în zona profesională sau către prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a ieși în oraș, de a se distra și a cunoaște noi persoane.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei. Nativii pot fi foarte determinați în această perioadă să se afirme profesional, să-și atingă niște obiective propuse, dar și să lege relații cât mai bune și echilibrate cu superiorii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește ca în această perioadă care urmează să facă tot posibilul să păstreze un echilibru între muncă, profesie, și familie, cămin pentru a evita conflictele.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot folosi în mod productiv și constructiv de acest tranzit al Soarelui prin Balanță și pot să-și canalizeze atenția către principiile și filozofiile de viață pe care le au, în sensul de a obține un echilibru între gândire și simțire. Acest sector de viață se luminează și nativii pot avea parte de unele conștientizări, de noi viziuni și orizonturi. Sunt susținuți nativii care vor să se dezvolte, să progreseze, să evolueze spiritual, deși trebuie să știe că nu va fi ușor de integrat noi concepte și credințe. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține pe nativii care vor să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare personală sau la seminarii de perfecționare profesională. Este de preferat ca pe durata acestui tranzit să fie mai prudenți în călătorii și deplasări.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi mai determinați în această perioadă în care Soarele tranzitează Balanța să rezolve niște situații care țin de acte, credite, moșteniri, împrumuturi, relația cu băncile, bunuri materiale, procese, litigii. Nativii se vor preocupa, de asemenea, de viața intimă și pot fi mai pasionali ca de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția asupra unor posibile tensiuni care pot să apară în cuplu din cauza banilor sau a atașamentelor materiale pe care le au. Soarele le poate lumina niște frici și temeri avute.

Parteneri
Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii
Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat totul la vedere
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la...
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru:
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
Atenție!  Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Atenție! Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
“De ce votez cu Donald Trump.” Michael Goodwin. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
“De ce votez cu Donald Trump.” Michael Goodwin. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la Chefi la Cuțite
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la...
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare...
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e musai să facă înainte
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e...
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a stârnit controverse
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a...
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic cum poate să arate! Cum o poți recunoaște pe stradă
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic...
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a fost blândă fiindcă actorul și-a recunoscut vina
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât de puţine lucruri despre el, încât i se mai spune şi
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor:
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor: "Se...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l știe
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l...
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici nu visează la așa salariu!
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici...