Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 octombrie 2020. Taurii își consolidează relația

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 octombrie 2020. Taurii își consolidează relația

De: Madalina Manole 23/10/2020 | 21:37
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 octombrie 2020. Taurii își consolidează relația
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 octombrie 2020. Taurii își consolideză relația

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Taur au șanse mari să-și consolideze povestea de iubire.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de numeroase laude pentru munca depusă și au parte de beneficii de imagine. Aspectul de trigon care s-a format întreaga săptămână între Venus, Micul Benefic, și Saturn, planeta stabilității, și care azi ajunge la grad perfect, a implicat cele două case ale muncii, iar asta le spune nativilor că sunt pe drum cel bun în carieră și ce au plantat acum va crește rodnic și va fi de durată, îmbunătățindu-le chiar și veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă putere de muncă și mult ambiție și determinare să-și ducă un plan, un proiect la capăt.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi favorabilă iubirii și o relație poate prinde contur sau stabilitate. Nativii ajung la idei și viziuni comune cu persoana iubită, se înțeleg bine cu copiii și consolidează o relație prin seriozitatea de care dau dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce multă ambiție și determinare în realizarea unor scopuri propuse.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să ajungă la acorduri comune cu membrii familiei, să se înțeleagă cu părinții și să-și stabilească noi reguli casnice cu impact pe termen lung. Practic, în familie se face ordine și se instaurează o disciplină necesară pentru a funcționa împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a stabili o situație ce vizează un bun de patrimoniu, o casă. Emoțiile nativilor prind profunzime și stabilitate. Universul interior se așează, se mai liniștește.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac ar putea să aibă parte de dialoguri constructive cu partenerul de viață, discuții care să-i pună pe o nouă și benefică direcție împreună. Relațiile și căsniciile care au rezistat ultimelor luni se pot bucura de stabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a-și depăși fricile și de a-și valorifica resursele interioare.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu își analizează un context profesional și realizează că sunt pe calea cea bună, a punerii în valoare sau a îmbunătățirii veniturilor grație muncii depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce îmbunătățiri ale stării de sănătate. Nativii au ocazia ca prin acțiunile întreprinse în ultima perioadă, în special în această săptămână, să-și consolideze veniturile. Zi cu multă pasiune în relațiile de cuplu.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de o consolidare a relației de iubire, de o imbunătățire a modului în care se raportează la sentimentul în sine, la ideea de a fi părinți sau la propriii lor copii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a fi foarte serioși cu privire la o poveste de iubire sau la aspecte ce țin de viața lor personală, poate de hobby-urile lor.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa să vindece niște emoții, să lase în spate trecutul sau să-i aducă îmbunătățiri printr-o altă raportare la prezent și la experiențele de viață trăite. Cei care s-ar despărțit de ceva, de cineva, acum pot integra experiența mai ușor, cu mai multă responsabilitate. Mulți nativi aduc îmbunătățiri locuinței, poate își cumpără o casă sau o renovează. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce nevoia de a-și exprima emoțiile, sentimentele într-un mod liber, deși ușor agresiv.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o bună comunicare cu prietenii și chiar pot ajunge la acorduri comune, pe termen lung. De asemena, și în legătură cu un proiect avut se pot face progrese, mai ales că Soarele a intrat în zodia lor și le aduce energie mai multă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduve nevoia de a petrece timp cu familia, de a se elibera de griji și stres profesional.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să facă un bilanț financiar al ultimei perioade, chiar al ultimei săptămâni și să observe o reală consolidare și îmbunătățire a veniturilor. Nativii se bucură de o imagine bună în fața celorlalți și vor trebui să dea dovadă în continuare de seriozitate și maturitate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce declarații de dragoste neașteptate din partea persoanei iubite sau curajul de a-și recunoaște sentimentele într-un dialog neașteptat.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o stare interioară bună. Nativii se simt valorificați, apreciați, pun o cărămidă la temelia unor noi principii de viață cu care vor merge mai departe. Posibile beneficii venite din străinătate sau în legătură cu niște diplome obține care aduc nativilor ocazia de a-și împlini niște idealuri avute. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce cheltuieli pentru casă și familie.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ranzitul Lunii prin zodia lor și nativii sunt foarte deschiși a comunicare, agili, gllumeți, vorbesc direct și fără ocolișuri, însă atenție la cuvintele prea dure, care pot deranja. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a se liniști pe interior și de a-și dizolva niște frici și temeri, poate legate de trecut, de starea de sănătate sau legate de o pierdere, cel mai probabil, financiară.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să-și consolideze relația cu partenerul de viață, să dea dovadă de mai multă maturitate și seriozitate, dar mai ales responsabilitate vizavi de viața în doi și vizavi de sentimentele partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia să scoată la suprafață niște emoții, niște frici și temeri și să le expună cu curaj. Unii nativi pot cere să fie mai mult luați în seamă, mai mult apreciați.

Parteneri
Cresc pensiile?! Anunțul care vizează milioane de români!
Cresc pensiile?! Anunțul care vizează milioane de români!
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce aminte nimeni
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt cunoscuta vedetă
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt...
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Vedetă pe Instagram, găsită fără suflare la marginea unui drum! Era complet dezbrăcată...
Vedetă pe Instagram, găsită fără suflare la marginea unui drum! Era complet dezbrăcată...
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
Cel mai murdar obiect din baia ta. Pui mâna pe el zilnic. Nu, nu e vasul de toaletă!
Cel mai murdar obiect din baia ta. Pui mâna pe el zilnic. Nu, nu e...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Scandal! Andreea Berecleanu explică plecarea de la Antena 1: „Context impus.”
Scandal! Andreea Berecleanu explică plecarea de la Antena 1: „Context impus.”
Tatăl lui Emi Pian a murit în condiții suspecte! Ce i-au dat gardienii să bea înainte să moară
Tatăl lui Emi Pian a murit în condiții suspecte! Ce i-au dat gardienii să bea...
Însărcinată fiind, a mers să facă o ecografie de rutină. Când a început să se uite pe ecran, doctorița s-a schimbat la față. Ce a văzut
Însărcinată fiind, a mers să facă o ecografie de rutină. Când a început să se...
Acțiune fulger a lui Klaus Iohannis imediat după 1 decembrie. Ce va face președintele astăzi
Acțiune fulger a lui Klaus Iohannis imediat după 1 decembrie. Ce va face președintele astăzi
News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou sondaj
News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou...
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Actrița din România pe care nimeni nu o mai recunoaște la bătrânețe. Ce dramă trăiește de când s-a pensionat
Actrița din România pe care nimeni nu o mai recunoaște la bătrânețe. Ce dramă trăiește...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul deceselor
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Curs valutar BNR 2 decembrie 2020. Cât a ajuns să coste 1 euro
Curs valutar BNR 2 decembrie 2020. Cât a ajuns să coste 1 euro
Tatăl lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit în spatele gratiilor! Ce s-a întâmplat azi-noapte în închisoare
Tatăl lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit în spatele gratiilor! Ce s-a întâmplat...
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp ce era filmată
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și cererea în căsătorie. Sportivul vrea și un copil
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și...
„Sexy, nu vulgară
„Sexy, nu vulgară"! Anna Lesko a aprins imaginația fanilor cu o fotografie interzisă minorilor
Curs valutar BNR miercuri, 2 decembrie 2020. Ce se întâmplă cu dolarul?
Curs valutar BNR miercuri, 2 decembrie 2020. Ce se întâmplă cu dolarul?
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită băutură românească
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Câți bani ar fi luat Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi, cât timp au fost împreună?! Informații explozive din dosar
Câți bani ar fi luat Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi, cât timp au fost...
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Dobaşu, drumul de la patronul de televiziune la “deontologia presei independenta”
Dobaşu, drumul de la patronul de televiziune la “deontologia presei independenta”
Mara Bănică, foc și pară după ce s-a spus că ar fi murit: ”Sună prietenii pe la mama”
Mara Bănică, foc și pară după ce s-a spus că ar fi murit: ”Sună prietenii...