Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 aprilie 2020. Mercur intră în zodia Taur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 aprilie 2020. Mercur intră în zodia Taur

De: Elena Nistor 26/04/2020 | 21:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 aprilie 2020. Mercur intră în zodia Taur
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 aprilie 2020. Mercur intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur au parte de ingresul lui Mercur întocmai în zodia lor.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a tranzacțiilor, intră astăzi în zodia Taur, zodie pe care a va tranzita până pe 11 mai, la miezul nopții, atunci când va păși în zodia sa de domiciliu, Gemeni.

După un tranzit alert prin zodia Berbec, timp în care ne-a adus idei de moment, sclipitoare, dar și soluții rapide la rezolvarea problemelor, iată că Mercur pășește în zodia stabilității și a fidelității și ideile aduse de el pot fi mai rigide, mai consevatoare și mai tradiționaliste. Totodată, nu neapărat că vom gândi mai lent, dar vom analiza mai mult o soluție, un plan, și vom prefera să folosim mai puține cuvinte, fără a ne aventura în declarații și promisiuni, așa cum, poate, am făcut pe tranzitul său anterior. De data asta, deschidem gura doar dacă avem ceva de spus și suntem atenți la ce transmitem.

Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, vom avea idei despre cum să ne îmbunătățim veniturile, iar stabilitatea financiară va deveni primordială, cheltuielile iraționale neavându-și locul acum. Din punct de vedere sentimental, va fi vorba de o perioadă în care vom pune mult accent pe loialitate și vom promova stabilitatea, statornicia în relații. Cei singuri vor folosi cuvintele cu multă senzualitate și pot cuceri prin dialog, pot seduce prin modul în care comunică.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur din Berbec prin sectorul financiar, iar din această poziție planeta le va activa simțul de răspundere, le va aduce idei despre cum să obțină un ban în plus și îi va susține în negocieri. Totodată, nativii se vor gândi la o variantă în care să-și valorifice mai mult resursele personale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce inventivitate, imaginație, perspicacitate și soluții practice la problemele cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, iar nativii se vor bucura din plin de o gândire rațională, orientată spre câștiguri, o minte lucidă și raționament logic. De asemenea, Taurii vor fi foarte bine susținuți în dialog și comunicare și pot lămuri ipostaze de viață, se pot evidenția printr-un discurs și pot găsi soluții practice la problemele neașteptate cu care se confruntă. Perioadă favorabilă pentru flirt și seducție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a negocia un contract, un proiect. Acest aspect va fi valabil pe întreg tranzitul lui Mercur prin semnul lor, având în vedere că planeta care-i guvernează, Venus, a intrat în zodia Gemeni, adică întocmai în semnul guvernat de Mercur, și, în plus, pe o casă financiară.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin zodia Taur le va aduce celor născuți în zodia Gemeni momente de cumpătare, de liniște și pace la nivel mental, dar și o gândire mai echilibrată. Practic, nativii vor fi mai împăcați cu unele situații și vor căuta să se îndepărteze de tumultul și agitația unor frământări pe care le-au avut până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le va tempera pornirile și le va aduce ocazia de a vindeca niște amintiri, frici, temeri.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur din Taur prin sectorul prietenilor și în următoarea perioadă nativii vor fi mult mai deschiși către comunicarea cu cei apropiați, vor deschide dialoguri cu persoane din anturaj cu care nu au mai ținut, poate, legătura. În plus, Racii vor avea idei practice despre propriile proiecte și planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce multă înțelegere și temeperanță în dialogul cu prietenii și pot face cu ușurință abstracție de excesele sau derapajele acestora.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur din Taur prin sectorul carierei și al imaginii și va fi o perioadă foarte bună pentru acești nativi să-și îmbunătățească calitățile oratorice, să se evidențieze printr-un discurs public și să obțină laude și aprecieri pentru iodeile profesionale pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a-și negocia cu autoritate, demnitate, credibilitate o funcție, un statut.

Horoscop zilnic Fecioară

Guvernatorul lor, Mercur, în tranzit prin Taur, le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a înțelege niște situații, aspecte de viață, ocazia de a primi niște răspusuri, niște lămuriri și informații importante care să-i ajute în expansiune, în progresul personal sau profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia să-și regândească din alt unghi, din alt punct de vedere, unele principii de viață, unele mentalități și credințe.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să treacă printr-o perioadă în care un accent important îl va juca zona financiară. Nativii pot gândi demersuri pentru a intra în posesia unui bun de patrimoniu, unei moșteniri, pot analiza cu luciditate o investiție, obținerea unui credit, demararea unui litigiu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia dialogului pe tema unei finanțări, refinanțări sau sponsorizări.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi amprentați de tranzitul lui Mercur din Taur întocmai prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Nativii vor analiza și reevalua niște decizii trecute legate de o relație și vor reuși prin dialog și comunicare să lămurească niște aspecte ce țin de viața de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în negocierile parteneriale, însă le cere atenție și moralitate, corectitudine.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi amprentați de tranzitul lui Mercur prin Taur în sectorul muncii și al sănătății. Nativii s-ar putea să conducă dialoguri și renegocieri privind activitatea profesională, privind sarcinile care le corespund și nu este exclus să fie vorba și de momente mai tensionate care să ceară lămuriri suplimentare privind funcția și atribuțiile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție la expunerea în spațiile aglomerate și cu grad de risc.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur din Taur prin sectorul iubirii și al creativității, al activităților distractive, iar nativii vor fi mai dornici de comunicare, de flirt, însă, totodată, și mai confuzi în privința anumitor persoane sau, dacă sunt într-o relație, mai bulversați de deciziile persoanei iubite. Lămuririle sentimentale nu vor veni chiar atât de rapid. Posibile neînțelegeri cu copiii, dacă sunt părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce idei despre cum să-și îmbunătățească stilul de viață și este posibil ca unii nativi să descopere noi pasiuni, noi talente și hobby-uri.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să nu se bucure pe deplin de acest tranzit al lui Mercur prin Taur pentru că pot apărea tensiuni și dialoguri în contradictoriu cu membrii familiei. Deși susținută comunicarea cu cei dragi, poate induce nevoia unor lămuriri suplimentare care pot aduce disconfort de ambele părți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia unui dialog pe teme patrimoniale sau legate de locuință, de distribuirea sarcinilor în gospodărie. Posibile cercetări, negocieri în această perioadă pentru cei care vor să se mute, să-și schimbe domiciliul sau să-și cumpere o casă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi stimulați de tranzitul lui Mercur prin Taur să studieze, să învețe lucruri noi, dar și să comunice într-un mod foarte practic și onest cu cei din jur. Nativii pot obține lămuriri, pot înlătura confuzii și pot lega noi relații de prietenie bazate pe încredere reciprocă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a negocia o situație și le poate aduce informațiile de care aveau nevoie într-o anumită direcție de viață.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 27 APRILIE – 3 MAI 2020. PEȘTII AFLĂ ADEVĂRURI ȘI SECRETE

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...