Horoscop săptămânal 27 aprilie – 3 mai 2020. Peștii află adevăruri și secrete

Autor: A.N.
Publicat: 24/04/2020 | 21:11
Horoscop săptămânal 27 aprilie – 3 mai 2020. Peștii află adevăruri și secrete

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 aprilie -3 mai 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 27 aprilie -3 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 27 aprilie -3 mai 2020 se numără și cea a Peștilor care pot afla adevăruri și secrete neașteptate, surprinzătoare.

Săptămâna 27 aprilie3 mai 2020 este amprentată de ingresul lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, care încă din prima zi a perioadei analizate va activa zodia Taur. Din această postură, planeta Mercur ne va insufla un raționament practic, ne va aduce idei concrete care să ne ajute să ne îmbunătățim veniturile și ne va susține cu soluții palpabile în rezolvarea situațiilor cu care ne confruntăm. Dacă pe de o parte ne poate ajuta în procesul de învățare, în sedimentarea informațiilor, pe de altă parte ne poate face și foarte rigizi în gândire și foarte tradiționaliști, conservatori în gândire.

În dragoste, la modul general, această săptămână este una foarte bună având în vedere că Venus, planeta iubirii și guvernatoarea Taurului, se află în Gemeni, zodie guvernată de Mercur. Fiind vorba de un schimb de domicilii și guvernatori, veștile sentimentale sunt plăcute, iar șansele de a ne îmbunătăți comunicarea în cuplu sunt foarte mari. De asemenea, șansele de a ne împăca cu cei cu care am fost în conflict sunt mari și, totodată, putem lămuri confuzii și neînțelegeri. Se pot lega relații noi, însă acestea ar trebui să fie trecute prin filtrul gândirii pentru că dragostea oarbă, la prima vedere, poate fi regretată ulterior.

În prima parte a săptămânii 27 aprilie -3 mai 2020, Mercur din Taur va face un aspect tensionat cu Saturn, intrat în zodia Vărsător, și vom fi forțați să acceptăm noi idei, să asimilăm noi informații, să integrăm în viața noastră noi concepte. Totodată, putem avea inspirația unor soluții revoluționare care să ne ajute să facem un ban în plus, în special în mediul online, de exemplu prin comerț online. De preferat ar fi să fim deschiși la minte și să avem curajul de a le pune în practică. Zodiile direct influențate vor fi Taurul, Gemenii, Fecioara, Capricornul și Vărsătorul.

Chiar pe data de 1 mai 2020, Mercur va face o conjuncție cu Uranus, planeta surprizelor și a răsturnărilor de situație, iar acest aspect poate aduce o situație neașteptată legată de sistemul de valori, de sistemul financiar la care ne raportăm. Pot apărea surprize legate de bani, dar și idei nonconformiste, revoluționare despre cum să-i gestionăm corespunzător și în beneficiul nostru. Aspectul poate aduce atât câștiguri neașteptate, invenții valoroase, cât și pierderi și instabilitate materială. Zodiile cele mai afectate vor fi Taurul, Gemenii, Fecioara și Vărsătorul.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă bună din punct de vedere financiar, însă nu este exclus să apară și surprize neașteptate în acest domeniu. Nativii pot negocia contracte pe termen lung, pot avea idei foarte bune despre cum să-și îmbunătățească veniturile, iar comunicarea poate fi o soluție care să le deschidă multe uși. Pot găsi sprijin în rândul prietenilor, pot fi ajutați de o persoană importantă care le poate da un sfat financiar foarte bun și deși va părea mai greu, planurile și proiectele îndrăznețe ale nativilor pot începe să dea roade.

Horoscop săptămânal Taur: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Taur vor fi foarte comunicativi și deschiși dialogului cu cei din jur, iar în urma unei discuții, unei expuneri publice, online, pot să apară și beneficii financiare. Nativii se pot baza pe ideile lor, chiar dacă la prima vedere li se par prea îndrăznețe și greu de pus în aplicare. Sunt buni negociatori în această perioadă, sensibili, intuitivi și au capacitatea de a cuceri prin ceea ce spun. Este o perioadă în care raționamentul nativilor poate fi foarte revoluționar și nu este exclus să-și reinventeze sistemul de valori, principiile, viziunea asupra unor situații personale sau profesionale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o avalanșă de gânduri și idei care nu neapărat se vor concretiza în acțiuni, cât vor fi menite să schimbe niște perspective, niște credințe adânc înrădăcinate. Mulți nativi vor dori în această perioadă să aibă certitudini și siguranță în ceea ce privește viața personală și vor fi destul de mult conectați la trecut. Posibil chiar să încerce să readucă în prezent ceva pentru a vindeca. Este o perioadă bună pentru a depăși traume și frici mai vechi și pentru a se reconecta la ei înșiși.

Horoscop săptămânal Rac: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să reia legături de prietenie mai vechi, să comunice cu oameni din trecut pe care nu i-au mai văzut de multă vreme și, la modul general, dialogul cu prietenii va fi precum un balsam pentru suflet. Sfaturile acestora pot să le fie de ajutor și pot primi chiar idei ingenioase despre cum să-și valorifice niște talente ca să facă bani sau pot fi sprijiniți într-un proiect avut de o persoană importantă. În cazul nativilor singuri se pot înfiripa pasiuni cu persoane din anturaj. Posibil să fie atrași de cineva cu care comunică foarte bine, care le înțelege frământările și cu care empatizează la nivel rațional.

Horoscop săptămânal Leu: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Leu pot avea ocazia să se afirme prin dialog, prin modul în care comunică și nu este exclus ca ideile acestora să fie apreciate și acest aspect să le aducă o mare supriză profesională. Gândurile legate de carieră încep să prindă contur și este foarte probabil să semneze o colaborare care să le îmbunătățească veniturile. Chiar dacă negocierile pot părea rigide, nativii nu trebuie să renunțe la drepturile lor și să aibă curaj să-și expună punctul de vedere. Este o perioadă foarte bună de afirmare în carieră. Cei singuri pot fi atrași la modul intelectual de o persoană cunoscută prin intermediul profesiei.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Fecioară sunt stimulați de Mercur, guvernatorul lor, să gândească mult mai pragmatic și să acționeze în consecință. Nativii pot fi surprinși de unele situații care pot aduce schimbări de principii, schimbări de mentalități. La nivelul filozofiilor de viață poate fi o adevărată revoluție, dar care le va aduce o nouă perspectivă asupra viitorului, inclusiv asupra modului în care au grijă de ei înșiși, asupra modului în care se raportează la locul de muncă, la felul în care-și desfășoară activitățile zilnice. Posibil ca mulți nativi să studieze ceva nou în vederea îmbunătățirii situației profesionale, să obțină o diplomă sau să le vină o idee ingenioasă despre cum să-și folosească o diplomă, niște cunoștințe dobândite. Cei care așteaptă vești din străinătate le pot primi în această perioadă.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Balanță traversează o săptămână de transformări interioare puternice. Nativii, grație acestui tranzit al lui Mercur prin casa a opta, pot experimenta o serie de trăiri neașteptate, profunde, care au la bază idei, gânduri și stări greu de descris în cuvinte, răvășitoare, în special pentru cei care sunt maturi, tecuți prin viață. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot primi moșteniri, pot intra în posesia unor bunuri de patrimoniu sau pot avea idei înțelepte, revoluționare despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Sunt susținuți în investiții, dacă vor să-și ia un credit pentru casă sau să se implice într-un proces, litigiu, însă toate trebuie făcute cu precauție.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor, al parteneriatelor și căsniciei. Nativii pot avea parte de dialoguri neașteptate cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, însă cu calm și diplomație pot reuși să ajungă la acorduri importante, pe termen lung. Profesional pot semna parteneriate și colaborări importante. Acest tranzit poate fi folosit pentru a se împăca cu cei dragi cu care au fost în conflict și pentru a rezolva, a lămuri situații ce țin de viața personală, de familie, și profesională. În unele cazuri se poate vorbi de divorț sau ruptură bruscă de relație pe fondul unei comunicări deficitare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să discute aspecte importante ce țin de locul de muncă și nu este exclus să aibă idei revoluționare care să-i ajute să-și desfășoare mai ușor, mai eficient și mai prosper activitățile. Posibil chiar ca unii Săgetători să-și găsească un job suplimentar acum care să le îmbunătățească veniturile. Din punct de vedere al sănătății sunt sfătuiți să evite deplasările care nu sunt necesare în această perioadă și să acorde atenția necesară odihnei. Fie fricile legate de situația profesională, fie munca în exces, efortul psihic pe care-l depun în această perioadă, să-i obosească peste măsură.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să flirteze acuz, să cucerească prin dialog și să-și îmbunătățească o relație aflată la început, însă nu este exclus să aibă parte și de o serie de surprize neașteptate în plan sentimental. Pe de altă parte, pot avea idei remarcabile despre cum să-și valorifice propriile talente și hobby-uri astfel încât să-și îmbunătățească veniturile pe viitor. Posibil ca cei care sunt părinți să aibă conflicte cu copiii din cauza unor situații financiare sau legate de educația și creșterea acestora.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să comunice mai bine cu membrii familiei, să se înțeleagă cu părinții și să ajungă la un acord, să lămurească niște situații, însă surprizele din partea celor dragi sau legate de aceștia nu vor lipsi. Pe de altă parte, este foarte probabil să fie interesați de achiziționarea unei locuințe și să se documenteze în acest sens. Mulți nativi vor avea idei de amenajare și vor dori să le pună în practică. Unii Vărsători vor simți chiar nevoia de a se pune la casa lor.

Horoscop săptămânal Pești: 27 aprilie3 mai 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur din Taur întocmai prin sectorul comunicării, iar acești nativi vor deveni foarte practici în gândire și exprimarea ideilor. Vor dori, contrar firii lor, să aibă parte de dovezi, să fie palpabil tot ce li se propune și vor manifesta un interes aparte pentru natură. Pot negocia surpinzător și pot fi mai dornici să învețe ceva nou pentru a-și îmbunătăți veniturile. Pe de altă parte, în plan sentimental pot deveni mai seducători, pot capta interesul prin dialog. Posibil să afle adevăruri sau să dezvăluie secrete în weekend.

 

Citește și...