Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 august 2020. Leii au parte de popularitate

Publicat: 27/08/2020 | 21:46
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 august 2020. Leii au parte de popularitate

Horoscopul zilei de 28 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 august 2020 spune că nativii din zodia Leu au se fac plăcuți publicului.

Astăzi se petrece la grad perfect un aspect de susținere între planeta iubirii, Venus, din zodia Rac și planeta viselor și iluziilor, Neptun retrograd din zodia Pești. În contextul în care Venus este deja tensionată de planetele retrograde din Capricorn, iată că apare și o rază de lumină. Acest aspect ne poate aduce mai multă creativitate, mai multă inspirație artistică, iar în plan sentimental ne poate face mai dornici de plăcere, mai dornici de a iubi și a fi iubiți, imprimă romantism, emoție, sensibilitate, empatie. Totuși, atenție la idealism și iluzionare!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia vor primi tot sprijinul de care au nevoie din partea familiei, mai ales pentru a depăși o problemă din trecut, o problemă emoțională sau poate chiar legată de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a se pune în valoare profesional, de a-și atinge niște obiective pentru care au muncit enorm.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au șanse foarte bune de a negocia un proiect. Este o zi foarte bună pentru comunicare cu prietenii, pentru expunerea unui punct de vedere fără a deranja pe ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o mare putere de adaptare, o înțelepciune și o intuiție remarcabile, mai ales în dragoste.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și dea valoare și să atingă un apogeu profesional, să primească laude și aprecieri pentru implicare. Nativii apelează la resursele lor interioare pentru a ajunge acolo unde-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce o mare putere de regenerare și reconstruire. Din punct de vedere al banilor pot apela la intuiție, însă trebuie evitate speculațiile și tot ce implică un risc prea mare de pierdere financiară.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia de reconectare la spiritualitate și credință. Mulți nativi devin mai sensibili, mai poetici și mai romantici, motiv pentru care pot fi și mai ușor de iluzionat și dezamăgit. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a lămuri aspecte din viața de cuplu și de a se apropia mai mult de partener.

Horoscop zilnic Leu

Profunzime, putere interioară, regenerare, depășirea unui obstacol, cam acestea sunt cuvintele de ordin ale zilei pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii se racordează foarte bine la subtilitățile vieții de zi cu zi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce popularitate, capacitatea de a se face plăcuți în fața tuturor, în special la locul de muncă, printre colegi.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și vadă un vis îndeplinit, legat de un proiect, contract, colaborare. Bună comunicare, înțelegere și empatie în cercul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține creativitatea, simțul artistic și subliniază o mare poftă de trăit viața frumos, de distrat.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de beneficii profesionale, de ocazia de a-și vedea un vis profesional îndeplinit. Unii nativi ating astăzi un țel, însă ar fi bine să fie conștienți de responsabilitățile pe care le implică. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o bună înțelegere în familie, mai ales capacitatea de a înțelege nevoile celorlalți.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion reușeșsc să se armonizeze impecabil cu persoana iubită, iar cei singuri își descoperă un ideal în dragoste și-l armonizează cu principiile sentimentale pe care le au. Mare atenție la iluzionare! Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o comunicare impecabilă, o capacitate de a empatiza cu cei din jur și o bună înțelegere cu prietenii. Susținere într-un proiect de grup.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își înțeleg dintr-o altă perspectivă niște trăiri interioare și ajung la un grad mare de profunzime și autocunoaștere. Nevoia de valorificare este mare, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține să se pună mai mult în evidență din punct de vedere profesional. Posibile negocieri legate de un proiect pe care-l au la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia de a se pune în acord cu persoana iubită, cu partenerii de afaceri, însă nativii sunts tenționați să rămână ancorați în realitate și să nu se iluzioneze fără motiv. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o stare generală foarte bună, vitalitate și putere, spirit de inițiativă.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să vadă o perspectivă nouă profesională, să-și echilibreze niște activități astfel încât să obțină acel confort de care au nevoie. Atenție la promisiunile profesionale de care au parte! Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a medita la o chestiune profundă, interioară cu rezultate foarte bune. Stare psihică bună.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de optimism, creativitate, simț artistic dezvoltat și o inspirație remarcabilă în acțiunile sentimentale. Atenție la tendința de a visa peste măsură. Zi bună pentru declararea sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține întâlnirile cu prietenii, socializarea și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva într-un astfel de context.