Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 august 2020. Lună Plină în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 august 2020. Lună Plină în zodia Vărsător

De: Madalina Manole 02/08/2020 | 21:36
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 august 2020. Lună Plină în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 3 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 august 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător au parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și stilului de viață.

Luna Plină este un moment în care culegem roade, un moment în care încheiem o etapă pentru a trece mai departe. Această Lună Plină este guvernată de Uranus și Saturn, Uranus din zodia Taur fiind chiar direct implicat într-un aspect tensionat, deci vom avea parte de momente neașteptate, de situații neprevăzute care se pot petrece întocmai invers decât am fi prevăzut noi. Totodată, ne putem întâlni cu situații prin care am mai trecut, de parcă am avea un deja-vu, de parcă destinul încearcă să ne transmită ceva. Ei bine, unde simțiți acest aspect, de această dată acționați diferit.

Dat fiind că Luna Plină se petrece pe axa Leu-Vărsător, Soarele fiind în zodia Leu, ne putem aștepta ca anumite proiecte ale noastre să ajungă la apogeu, să finalizăm niște planuri, să încheiem niște relații de prietenie care ne-au dezamăgit, să ieșim dintr-un anturaj care nu ne mai reprezintă. Posibil ca așteptările pe care le avem de la ceilalți să fie prea mari și astfel să fim nevoiți să găsim echilibrul între noi și ei, între ce ne dorim noi și ce oferă ceilalți, între lumea noastră și lumea exterioară.

În iubire situația poate fi mai tensionată și nu este exclus să apară certuri acolo unde nu există echilibru între partener și gașca de prieteni. Trebuie să învățăm că nu-i putem schimba pe cei din jur și dacă vrem să facem o schimbare, aceasta trebuie să înceapă din noi și să se răsfângă asupra celorlalți și nu invers. Cei mai impactați de această Lună Plină vor fi Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii, iar influența va fi puternic resimțită în următoarea lună, cu precădere în următoarele două săptămâni.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de tensiuni și încheieri în sectorul prietenilor. Nativii pot să-și descopere niște vulnerabilități în această perioadă, ocazie cu care le pot vindeca. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate pune în lumină o problemă sentimentală pe care au mai trăit-o în trecut, poate sub altă formă, dar asemănător. Posibile surprize, răsturnări de situație care vizează un plan, un proiect.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot încheia în următoarea perioadă o etapă profesională, pot face o schimbare de carieră și pot avea parte de surprize neașteptate în acest sens. Atenție mai mult la imagine, la manifestarea personalității. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește ca în această perioadă să lupte pentru a menține echilibrul între casă și muncă, între familie și carieră.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de o schimbare în modul de gândire, o răsturnare a unor principii și credințe. Posibile vești neașteptate despre o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce în față situații din trecut pentru a le retrăi altfel. Moment al culegerii unor roade, poate al obținerii unei diplome, unui atestat.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de surprize și răsturnări de situație într-un context financiar care privește banii partenerului, banii deținuți împreună cu alții, creditele și moștenirile, litigiile partajele. Se pot culege roade și se pot încheia etape. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie foarte atenți la tranzacții, investiții și să evite speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt direct impactați de această Lună Plină din Vărsător, iar nativii pot fi destul de tensionați, agitați și prea puțin dispuși unei schimbări. Cu toate astea, în relațiile nativilor, de cuplu sau profesionale, pot să apară răsturnări de situație. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot exagera cu mândria. Este de preferat să lupte pentru echilibru.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de surprize și încheieri legate de locul de muncă. Unii nativi pot culege roadele muncii lor, alții pot lua decizia de a-și schimba jobul, în timp ce pentru unii poate fi vorba de o schimbare a sarcinilor și responsabilităților, poate a programului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se odihnească mai mult, să-și schimbe stilul de viață cu unul mai sănătos și echilibrat.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină din Vărsător în sectorul iubirii, prin urmare se pot aștepta la surprize în dragoste, în relația pe care o au inclusiv cu copiii. Posibil ca unii nativi să realizeze că sentimentele lor s-au schimbat și să încheie o poveste aflată la început. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o nevoie de schimbare resimțită la nivel creativ, la nivelul pasiunilor lor, al hobby-urilor.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de situații neașteptate și surprinzătoare în familie sau într-un context care vizează locuința. Nativii trebuie să depună efort pentru a evita tensiunile cu cei dragi, mai ales dacă locuiesc sub același acoperiș. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să restabilrască echilibrul între viața personală și viața profesională.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot afla vești neașteptate, pot avea parte de dialoguri surprinzătoare, pot fi șocați de ceea ce aud și nu este exclus să afle secrete, să aibă parte de un adevăr spus în față. În urma unui dialog ceva se poate rupe, încheia. Pe de altă parte, pot culege roadele unei negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere multă atenție în deplasările pe care le fac.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de această Lună Plină din Vărsător în sectorul financiar. Nativii se pot aștepta la surprize din această zonă, care pot fi, pe de o parte culegerea roadelor muncii depuse, dar pe de altă parte o sursă de venit se poate stopa. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli și pe cât posibil să evite excesele, excentricitățile.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor și nativii pot avea parte de surprize și întâmplări neașteptate, unele chiar repetate sau care le conferă senzația că au mai fost trăite. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să depună tot efortul pentru a menține echilibrul între ei și ceilalți, în special între ei și partener care poate exagera în acaestă perioadă și poate deranja prin acțiunile necugetate.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de un deja-vu la această Lună Plină din Vărsător. Nativii se pot confrunta cu trecutul în scopul de a-l vindeca. O experiență relațională se poate repeta la indigo, însă de acestă dată va fi nevoie să acționeze altfel. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că o problemă de sănătate mai veche poate ieși la suprafață și le cere să acorde toată atenția cuvenită.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...