Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. Berbecii se preocupă de casă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. Berbecii se preocupă de casă

De: Madalina Manole 02/12/2020 | 22:12
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. Berbecii se preocupă de casă

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 3 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec sunt nevoiți să se dedice unor activități casnice care nu le fac deloc plăcere.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie nevoiți să se preocupe de o situație care vizează locuința, bunurile de patrimoniu, o asigurare de casă sau poate un credit imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce discuții în contradictoriu cu membrii familiei și mai greu ajung la un acord comun.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt foarte bine susținuți pe comunicare și exprimare creativă, artistică. Nativii pot lămuri situații cu partenerul de viață, au curaj să spună ceea ce-i deranjează, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în negocieri contractuale sau în dialoguri cu asociații și colaboratorii.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt stresați de un context financiar, chiar limitați în a face cheltuieli. Investițiile într-un proiect pot fi astăzi sursă de frustrări și tensiuni. Unii nativi pot fi nevoiți să ceară ajutorul prietenilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce în schimb ocazia de a-și pune în evidență niște talente și de a se gândi la varianta de a le monetiza. Pot primi vești legatet de salarizare sau locul de muncă.

Horoscop zilnic Rac

Cu Luna în continuare în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Rac își păstrează doza de sensibilitate, emotivitate, iar azi vor fi mult mai romantici și mai dornici de uniune profundă cu persoana iubită și copiii. De asemenea, au imaginație, creativitate și simț artistic. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce tensiuni, frustrări legate de sectortul profesional și o mai mare determinare, ambiție de a se pune în valoare.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie mai atenți la starera de sănătate pentru că au tendința de surmenaj. Oboseala își poate spune cuvântul și nativii sunt mai irascibili, iar către seară simptomele unor afecțiuni cronice se pot face resimțite. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce sprijin din partea familiei. Emoțiile pot fi mai intense astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să lege noi relații de prietenie sau să-ți îmbunătățească comunicarea cu prietenii. Otodată, nativii pot avea idei creative și practice despre cum să aducă beneficii unui proiect în care sunt implicați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce pe de altă parte frustrări legate de o investiție sau poate un partener își retrage sponsorizarea.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a-și pune în evidență un talent personal. Cariera, imaginea pot avea parte de ăîmbunătățiri astfel, însă nativilor fie le lipsește curajul de a acționa, fie se tem prea mult de ce vor zice ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că pot apărea conflicte cu superiorii, partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa astăzi să lămurească contexte cu cei dragi, să ajungă la o viziune comună cu persoanele importante din viața lor. Pot lua legătura cu perdsoane aflate la distanță și își pot expune trăirile, își pot exprima dorul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce în schimb unele tensiuni cu cvolegii de muncvă bazate întocmai pe opinii diferite.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de trăiri intime, interioare foarte profunde. Nativii pot fi mai conștienți de trecutul lor și unii pot simți nevoia de apropiere fizică față de o persoană, fie din trecut, fie cu care au o relație ascunsă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce tensiuni celor care luptă pentru obținerea unei finanțări, unei sponsorizări sau chiar a unui credit.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de neînțelegeri cu parteenrul de viață în ceea ce privește un bun de patrimoniu sau sarcinile și activitățile casnice. În unele caxzuri, tensiunile pot lua naștere din cauza familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce în schimb o mai bună comunicare cu perietenii și chiar ocazia de a cunoaște persoane noi.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să fie destul de vocali, destul de conflictuali la locul de muncă, însă tot contextul le aduce afirmare, ocazia de a puncta ceea ce și-au dorit. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că starea de sănătate nu este chiar cea mai bună și pe lângă oboseală se pot confrunta și cu somatizări. Mai multă prudență în deplasări.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt oarecum forțați să-și folosească un talent personal, o abilitate pe care o au. Nativii sunt mai sentimentali, trăiesc intens în plan afectiv și au șansa să ajungă la un ideal comun, la o înțelegere cu persoana iubită. Poate se lămuresc niște direcții de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că niște planuri financiare făcute se pot da peste cap.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...