Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 februarie 2019. Venus intră în zodia Capricorn

Publicat: 03/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 februarie 2019. Venus intră în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 4 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor bucura de tranzitul planetei Venus, guvernatoarea casei sentimentale și planeta armoniei, a iubirii și a micilor beneficii, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până pe data de 1 martie 2019 și va influența în mod pozitiv toate zodiile, fiecare în alt sector.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul carierei. Micul Benefic le va aduce oportunități de avansare profesională sau, cel puțin, ocazia de a se pune într-o lumină favorabilă la locul de muncă. Totodată, nativii care sunt singuri pot avea șansa de a cunoaște o persoană cu care să înceapă o relație și care să aibă legătură cu sectorul socio-profesional (posibil coleg) sau să vină în calea lor prin intermediul jobului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește s-și îndrepte atenția către consolidarea statutului profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de tranzitul planetei Venus, întocmai guvernatoarea lor, în sectorul studiilor și al relației cu străinătatea, dar și al valorilor de viață. Nativii pot fi mai determinați ca niciodată să reia niște studii, să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională și nu este exclus să primească burse, oferte din străinătate în acest sens. Totodată, relația cu persoane străine, de altă cultură și religie, se poate îmbunătăți semnificativ. În cazul celor singuri, nu este exclus să cunoască o persoană de peste granițele țării cu care să înceapă o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să-și consolideze niște principii de viață.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 FEBRUARIE 2019. FECIOARELE AU PARTE DE SURPRIZE PLĂCUTE ÎN PLAN SENTIMENTAL

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul financiar, mai exact al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu sau partenerii de afaceri. Nativii vor avea parte de oportunități remarcabile pentru a-și îmbunătăți situația financiară și sunt sfătuiți să nu rateze nicio ofertă care li se propune. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra dialogurilor care pot apărea în relația cu persoana iubită pe tema banilor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii vor simți o îmbunătățire remarcabilă a relației cu persoana iubită, dar și cu partenerii de afaceri. În plus, Marele Benefic le va aduce oportunități remarcabile din punct de vedere profesional și sunt sfătuiți să nu le rateze. Cei singuri vor avea șansa de a începe o poveste de dragoste, în timp ce nativii aflați în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează armonia în comunicarea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să întâlnească o persoană care să le trezească interesul prin intermediul jobului, posibil chiar să fie vorba despre un coleg de muncă pe care l-au ignorat până acum. Pe de altă parte, se crează un context favorabil ameliorării și vindecării unor afecțiuni mai vechi cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a-și finaliza cu succes sarcinile și proiectele profesionale.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul sentimental, al relației cu copiii și al activităților artistice, distractive și recreative. Nativii vor simți o reală îmbunătățire a relației cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul și vor avea ocazia să-și consolideze legăturile amoroase care până acum au fost la stadiul de aventură. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă contextul prielnic pentru a se face remarcați prin idei ingenioase. În plus, este momentul să-și evidențieze talentele personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de tranzitul planetei Venus, întocmai guvernatoarea lor, în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia să-și consolideze relația cu cei dragi, să lămurească o situație sentimentală și să-și îmbunătățească comunicarea cu rudele, în special cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să-și facă planuri în ceea ce privește statutul unei case. Poate fi vorba de o reamenajare, renovare sau chiar o mutare, închiriere de locuință. Unii nativi se pot ocupa pur si simplu de rezolvarea unor sarcini gospodărești și administrative.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul comunicării și al informării, dar și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii singuri pot cunoaște o persoană într-o călătorie sau într-o delegație care să le trezească interesul și cu care să înceapă o poveste de dragoste. Totodată, aceștia vor avea ocazia să înceapă niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazoa să-și îmbunătățească remarcabil dialogul cu cei din jur și să lămurească situații cu cei dragi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie și le poate aduce nativilor ocazii remarcabile de îmbunătățire a veniturilor. Aceștia pot primi o mărire de salariu, pot primi prime și bonusuri pentru munca depusă, iar comisioanele (în cazul celor care lucrează în vânzări) vor fi pe deplin satisfăcătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător poate favoriza o tentație mare către a cheltui bani pentru plăcerile personale, pe tratamente de înfrumusețare sau schimbări de look.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de tranzitul planetei Venus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor simți o îmbunătățire a relațiilor cu cei din jur, dar și o îmbunătățire a părerii vizavi de propria persoană, de gânduri, decizii și acțiuni. Atenția lor se va îndrepta asupra propriei persoane, vor fi tentați să facă schimbări de look și vor emana mai mult sex-appeal. Totodată este activată și axa relațională, iar nativii pot consolida relația cu persoana iubită, se pot împăca cu partenerul de viață, dacă au fost în conflict până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa de a se pune în valoare și de a fi admirați.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul planetei Venus în sectorul subconștientului, iar micul benefic va aduce o tendință către izolare, meditație și introspecție. Tot acest context astrologic va fi favorabil vindecării emoționale și sentimentale. Tot acum se activează și axa sănătății, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia de a a meliora afecțiuni mai vechi care până acum nu-și găseau rezolvarea.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de tranzitul planetei Venus în sectorul prietenilor. Nativii se vor împăca cu cei cu care au fost în conflict până acum și relația cu persoanele din anturaj se va îmbunătăți simțitor. Micul benefic va favoriza planurile pe termen lung și sunt sfătuiți să nu amâne astfel de discuții. Totodată, axa relațională se va activa, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a-și consolida relația cu persoana iubită, iar în cazul celor singuri poate aduce o nouă poveste de iubire.

Citește și...