Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019. Racii se pot întoarce la o veche iubire

Publicat: 03/01/2019 | 20:00

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac se pot întoarce la o veche iubire pe fondul unor nemulțumiri sufletești.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi încărcată la locul de muncă și nativii își pun sub semnul întrebării cariera. Nu sunt siguri că este ceea ce-și doresc și tendința de a se îndrepta către alt sector profesional, chiar către alt loc de muncă este destul de mare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu caute să facă o schimbare acum, ci mai degrabă să încerce să-și îmbunătățească cunoștințele și performanțele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă de conștientizare a propriilor acțiuni și caută să-și lămurească definitiv niște aspecte din viața lor, să le încadreze într-o categorie și să treacă mai departe. Nativii își îndreaptă atenția inclusiv asupra sectorului profesional, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să renunțe la atașamentele față de persoane, lucruri care nu le aduc niciun beneficiu în evoluție.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 IANUARIE 2019. SĂGETĂTORII SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot întâmpina blocaje în primirea sau recuperarea unei sume de bani. Situația financiară va fluctua și sunt sfătuiți să cheltuie cât mai puțini bani și să renunțe la capricii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce șansa de a discuta despre o moștenire, partaj sau împărțirea unor bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o zi cu puternică încărcătură emoțională. Nativii nu se vor simți confortabil cu deciziile luate legate de partenerul de viață sau de relația de cuplu. Poate fi vorba de regrete, dar și de o indiferență, o negare a sentimentelor. În unele cazuri, unii nativi se pot întoarce la o veche iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu se lase copleșiți de emoții și să caute liniștea sufletească.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o zi stresantă la locul de muncă, cu multe sarcini și multe cerințe din partea superiorilor. Nativii se vor simți mai mult obosiți psihic, decât fizic. Energia este aproape de zero, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează asupra unor posibile traumatisme osoase, lovituri sau dureri, în special în cazul celor care au probleme mai vechi legate de sistemul osos.

CITEȘTE ȘI: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de nemulțumiri în zona sentimentală, legate de partenerul de cuplu. Posibil ca nativii să fie îndepărtați, să se simtă străini în propria relație și să aibă tendința de izolare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra comportamentului autoritar pe care pot să-l aibă cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se concentrează asupra familiei și încearcă din răsputeri să reechilibreze un context care le-a adus nemulțumiri și frământări. Se conturează discuții lungi pe teme ce țin de viitorul familiei, de îndatoriri și obligații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a face schimbări, modificări ce țin de locuință, inclusiv de domiciliu, care se poate schimba temporar.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion simt nevoia să se facă remarcați la locul de muncă sau în parteneriatele, colaborările pe care le eu. Nativii își dau tot interesul pentru a câștiga o competiție, pentru a trece un examen cu brio, pentru a se perfecționa în domeniul în care activează. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le crează un context astrologic benefic acumulării de cunoștinte, informării, studiului.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător reușesc să prevină o criză financiară. Nativii fie primesc o sumă de bani neașteptată, fie redresează o investiție sau pur și simplu amână niște cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să intuiască o potențială sursă de venit și le cere să-și concentreze atenția asupra acestui aspect pentru că poate fi vorba de o colaborare de viitor, de o sursă de venit constantă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor traversa o serie de stări ciudate, confuze, mai mult sau mai puțin dureroase, în funcție de contextul general al fiecărui nativ în parte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu se lase pradă emoțiilor și să prevină pe cât posibil ( cu ajutorul prietenilor și al activităților distarctive) starea de depresie.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător nu trec prin cea mai bună stare fizică și psihică. Contextul astrologic le poate aduce nativilor stări de rău, de interiorizare, de neputință și nu este exclus ca simptomele unor afecțiuni mai vechi să îi afecteze din nou. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă odihnă și mai multă preocupare pentru propria persoană.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de situații ciudate, la limită cu prietenii. În unele cazuri niște secrete pot ieși la suprafață, iar în alte situații, cauza nemulțumirilor poate fi favorizată de o discuție, de un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere nativilor să se bazeze pe intuiție în relația cu cei apropiați și să se îndepărteze de persoanele cu care nu mai simt compatibilitate.

 

Citește și...