Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 mai 2020. Capricornii flirtează fără limite

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 mai 2020. Capricornii flirtează fără limite

De: Alice Zotta 03/05/2020 | 20:28
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 mai 2020. Capricornii flirtează fără limite

Horoscopul zilei de 4 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn sunt dornici de flirt și cucerire.

Citește și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Nu rata: Horoscop săptămânal 4 – 10 mai 2020. Racii încheie o etapă sentimentală

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de idei foarte bune, creative despre cum să-și îmbunătățească sau cel puțin, stabilizeze, consolideze, situația financiară. Nativii pot avea parte de niște negocieri interesante sau le poate veni o idee despre cum să valorifice o pasiune, o aptitudine, un talent înnăscut. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de dialoguri tensionate cu persoane din trecut, cel mai probabil fosti parteneri sau un partener cu care relația s-a încheiat de curând.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte astăzi de formarea la grad perfect a conjuncției dintre Mercur, planeta comunicării, și Soarele care se află în semnul lor. Ei bine acest aspect vine cu multă inspirație, creativitate, ingeniozitate, stimularea unor talente legate de sectorul comunicării. Posibil ca nativii să se remarce printr-un discurs public sau să aibă parte de un dialog pe tema banilor, posibil chiar cu cineva din familie. O idee financiară va fi bine apreciată și ar trebui să o ia în calcul. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra unui conflict amoros sau cu un prieten, care poate lua naștere inclusiv de la bani. Pe unii nativi lipsa resurselor financiare îi poate împiedica să-și demareze un plan sau proiect avut.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a se întoarce la o persoană din trecut, de a relua un dialog sentimental sau, în alte cazuri, pot duce flirtul pe culmi înalte și pot spune ceea ce nici ei nu cred. Nativii se pot lăsa furați de val. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere foarte multă atenție în relațiile profesionale, în discuțiile legate de carieră care pot fi tensionate.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de dialoguroi plăcute cu prietenii și chiar pot primi sfaturi bune de la acestea, inclusiv sfaturi sau oportunități legate de îmbunătățirea veniturilor. Nativii au idei inspirate despre cum să-și dezvolte un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce frământări legate de niște mentalități și principii cu care nu empatizează, dar pe care oarecum trebuie să și le asume sau să le integreze în viața lor. Niște prejudecăți pot deveni frustrante acum.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de dialoguri profesionale cu impact foarte bun asupra activității și imaginii lor. Posibil ca nativii să se pună în evidență printr-o idee sau printr-un discurs public, să se facă remarcați într-o ședință. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atensia asupra unei tensiuni care poate să apară în grupul de prieteni sau din cauza unei moșteniri, unei sume de bani investită șa comun cu alții. Un plan poate părea imposibil de conturat acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt foarte inspirați astăzi și foarte dornici de socializare pe teme legate de spiritualitate. Nativii vor să studieze, să cunoască și pot călători cu gândul în sfere înalte de unde să-și ia răspunsurile necesare la unele frământări. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite semnarea parteneriatelor profesionale astăzi. Va fi o zonă de conflict și posibil ca lucrurile să nu iasă cum își doresc ei.

Află și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de revelații, de trăiri interioare care vin și cu răspunsuri la dilemele lor cele mai profunde. În unele cazuri, nativii discută despre moșteniri, investiții și au idei practice despre cum să intre în posesia unei sume de bani. Moment favorabil celor care așteaptă răspunsuri în cazul unui proces, litigiu, partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce tensiuni legate de locul de muncă, cu colegii, mai ales dacă niște principii de-ale nativilor intră în conflict cu niște activități profesionale, cu modul în care trebuie să le execute.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de dialoguri în cuplu, de posibilitatea de a lămuri în mod rațional niște aspecte sentimentale, legate de relația pe care o au. Totodată, nativii pot avea idei inpisrate despre cum să facă bani dintr-o colaborare sau cum să iasă în față în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi avertizează că se pot discuta în cuplu situații legate de infidelitate, aventură sau pot apărea tensiuni legate de banii deținuți la comun cu terțe persoane.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt axați pe muncă și ies în câștig cei care lucrează într-un domeniu ce presupune comunicarea, comerțul, predarea sau deplasarea pentru că pot avea idei bune și eficiente, practice. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot apărea tensiuni în familie, cu partenerul de viață sau obstacole cu actele, în special dacă este vorba de un context ce vizează o locuință.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn duc flirtul la rang de artă și folosesc toate atributele comunicării pentru a obține ceea ce-și doresc în plan sentimental. În continuare pot avea idei practice despre cum să-și dezvolte o pasiune, un hobby și vor fi foarte creativi, inspirați și cu un spirit artistic dezvoltat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de conflicte și tensiuni la locul de muncă, în relația cu colegii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător discută cu membrii familiei, își fac planuri palpabile, practice posibil chiar legate de o locuință. Unii nativi semnează acte pentru o casă, reamenajează sau redecorează casa, curtea, grădina. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce momente tensionate legate de bani sau, dacă sunt singuri, legate de incapacitatea de a se valorifica mai mult pentru a cuceri pe cineva, pentru a lega o relație.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de tensiuni și neînțelegeri în familie, legate poate chiar de faptul că li se ascund lucruri sau nu li se spune adevărul în totalitate despre o situație familială. În alte cazuri se pot izbi de o critică a părinților legată de partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce, în schimb, poftă de flirt, de comunicare, inspirație, idei creative și artistice.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Beckham vs Wahlberg în instanță. De ce au ajuns cei doi foști prieteni la război
Beckham vs Wahlberg în instanță. De ce au ajuns cei doi foști prieteni la război
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...