Acasă » Trending » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

De: Cristian L. 30/04/2020 | 16:34
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Cancan.ro îți prezintă horoscopul lunar mai 2020 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii mai 2020 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna mai 2020 este o lună amprentată de multe retrogradări ale planetelor, prin urmare vom avea de trăit multe obstacole și înfrânări și nu e de mirare având în vedere contextul social cu care ne confruntăm. În plus, în luna mai are loc schimbarea Axei Nodurilor Lunare, axa care vorbește despre direcția destinului prin raportare la trecut și care, după aproximativ 1 an jumătate, își schimbă poziția în cercul zodiacal.

Soarele, reprezentantul energiei și vitalității noastre, va traversa zodia Taur până pe data de 20 mai, când va intra în zodia Gemeni, iar acest aspect vorbește despre nevoia de stabilitate și siguranță, dar și despre nevoia de comunicare și socializare, de interacțiune umană.

Pe data de 7 mai 2020 vom avea parte de Lună Plină în zodia Scorpion, moment care va veni cu maturizări și încheieri ale anumitor etape din viața noastră, iar pe data de 22 mai 2020 vom avea parte de Lună Nouă în zodia Gemeni, moment care va veni cu noi începuturi și deschiderea unor noi orizonturi.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 27 aprilie – 3 mai 2020. Peștii află adevăruri și secrete)

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va trece din zodia Taur în zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu, unde energia sa este puternică și favorabilă, în data de 11 mai, zodie pe care o va traversa până pe 28 mai, când va păși în Rac. Din această postură, Mercur va veni cu idei bune, va susține procesele de gândire și ne va ajuta să ne facem înțeleși, să purtăm dialoguri constructive și lămuritoare.

Venus, planeta iubirii și a banilor, va începe să retrogradeze din data de 13 mai în zodia Gemeni, iar acest aspect nu ne va fi de bun augur având în vedere că aduce tensiuni și probleme în relațiile cu cei din jur, dar și o oarecare tendință de a cheltui mai mult sau, din contră, probleme financiare. Până pe data de 25 iunie, când își va relua mersul direct prin Gemeni, Venus ne va cere să ne reevaluăm relațiile, modul în care iubim, modul în care comunicăm și interacționăm cu cei din jur.

Tot pe data de 13 mai 2020, Marte, planeta acțiunii și a determinării, va părăsi zodia Vărsător și va intra în zodia Pești și din această ipostază ne va aduce un oarecare calm în acțiuni, o mai mare înclinație către visare și meditație și mai puțin către acțiunea în sine. Este un tranzit care ne va ajuta destul de mult să ne temperăm pornirile războinice și să ne îndreptăm activitățile către o latură mai spirituală și mai serviabilă. Cu alte cuvinte, vom fi mai înclinați către sacrificiu și ajutorarea colorlalți, vom fi mai toleranți și vom manifesta mai multă empatie și compasiune.

Jupiter, Marele Benefic din astrologie, va începe să retrogradeze în Capricorn din data de 10 mai 2020, iar acest aspect va aduce o reevaluare a unor aspirații înalte pe care le aveam, o limitare a dorinței și capacității de expansiune și progres, dar și o nevoie de reanaliză a justiției și a corectitudinii cu care s-a acționat până acum. Se va cere adevărul la nivel social și politic. În plus, Jupiter este responsabil și cu călătoriile și străinătatea, deci s-ar putea să nu fie vorba de o relaxare a turismului internațional nici pe departe și să ne fie limitate aceste opțiuni deocamdată.

(VEZI ȘI AICI: Horoscop săptămânal 20 – 26 aprilie 2020. Taurii au parte de noi începuturi)

Saturn, Marele Învățător și Malefic al astrologiei, va începe să retrogradeze începând cu data de 14 mai 2020 prin zodia Vărsător și va cere o reevaluare a planurilor și proiectelor de viitor, sector în care va veni și cu obstacole și limitări. Ne va cere să ne desprindem de structurile vechi care ne țin ancorați în trecut și ne îngustează orizonturile de dezvoltare, pentru a ne deschide la nou. Totodată, sub lupa lui Saturn vor intra toate acțiunile legate de manifestarea controlului și puterii din ultimele luni, de modul în care s-a impus autoritatea în stat și de modul în care am impus-o noi în viața noastră.

Pe data de 5 mai 2020, după aproximativ 18 ani, Axa Nodurilor Lunare se mută în Săgetător-Gemeni. Practic, după un an jumătate petrecut în zodiile Capricorn-Rac, axa își schimbă poziția, pentru încă un an jumătate, și trece în zodiile Săgetător-Gemeni, adică Nodul Lunar Sud (karma, trecutul) va fi în zodia Săgetător, iar Nodul Lunar Nord (viitorul, sensul vieții) va fi în zodia Gemeni. Cum am putea traduce acest aspect în câteva cuvinte? Va fi nevoie să ne desprindem de prejudecăți, de credințe vechi, de ideologii și mentalități învechite, de principii care nu ne mai reprezintă pentru a putea capta noile informații, pentru a putea înțelege și integra noile mesaje ale Universului. Așa cum Nodul Lunar Nord în Rac (familie, casă) ne-a izolat la domiciliu, ne putem aștepta ca de acum Nodul Lunar Nord în Gemeni (comunicare, gândire) să ne îndemne spre noi mentalități, noi sisteme de gândire, spre idei ingenioase, soluții raționale, activarea unor aptitudini intelectuale, totodată, cu vizibilitate în mediul online și nu numai. Discursurile publice,  cei care transmit informații în fața unor mase de oameni, de exemplu, cei care susțin cursuri și seminarii, vor fi susținuți astrologic.

(NU RATA: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2020)

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Berbec

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, cei născuți în zodia Berbec nu se pot lăuda cu o lună ușoară și asta pentru că planeta care le guvernează relațiile, Venus, va retrograda în sectorul comunicării, iar înainte se va afla în aspecte tensionate cu Neptun. Prin urmare, începutul de lună poate fi presărat cu dezamăgiri, cu nemulțumiri și neliniști, iar ulterior, după 13 mai, cu conflicte care pot aduce inclusiv despărțiri. Cei singuri trebuie să fie prudenți la noile relații pe care le încep în prima parte a perioadei analizate, iar după ce Venus va retrograda este de preferat să nu înceapă nimic nou pentru că nu va dura. Este, în schimb, o perioadă bună pentru reevaluări în dragoste și pentru împăcări cu un fost partener, dacă lucrurile s-au clarificat prin dialog.

Carieră

Cariera este un subiect sensibil al lunii mai având în vedere că Jupiter retrogradeaza aici, iar Saturn, planeta care le guverneaza cariera, intră și el în retrogradare. Nu este o lună bună pentru noi începuturi profesionale, ci mai degrabă pentru reanalizare și replanificare, pentru reorganizarea unor noi strategii de viitor. În plus, nici Marte, guvernatorul lor, nu-i susține în demararea noilor acțiuni având în vedere că va tranzita zodia Pești, ci mai degrabă le cere să se pună în acord cu trecutul și cu ceea ce au de rezolvat din spate.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2020)

Bani

Venus este și guvernatoarea banilor, iar din punct de vedere financiar, odată cu retrogradarea sa, poate aduce nemulțumiri, obstacole și limitări în menținerea unor venituri. Negocierile nu vor fi susținute și nu este exclus ca nativii să fie înșelați, păcăliți. Totodată, retrogradarea poate să-i facă mai cheltuitori pe unii Berbeci, aspect care, de asemenea, nu este de bun augur pentru viitor.

Sănătate

Cu guvernatorul lor, Marte, în tranzit prin Pești, cei născuți în zodia Berbec, s-ar putea îmbolnăvi din cauza emoțiilor și a gândurilor negative, a fricilor și nicidecum din cauze reale, diagnosticabile, motiv pentru care menținerea optimismului și a gândirii pozitive îi va ajuta să facă față cu bine lunii mai. De asemenea, credința și spiritualitatea și acțiunile întreprinse în acest sens, pot să le ridice moralul.

(VEZI ȘI AICI: MEGA-HOROSCOPUL LUI 2020)

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Taur

Dragoste

Cu Mercur, planeta care le guvernează sectorul iubirii, în tranzit prin zodia lor, cei născuți în zodia Taur au șanse ca până pe 11 mai să seducă, să flirteze și să cucerească prin dialog și sex-appeal, însă și ulterior pot fi avantajați la acest capitol, mai ales că se vor pune mult în valoare. Însă, dacă vor să înceapă o relație trebuie să o facă până pe 13 mai pentru că odată cu retrogradarea lui Venus, guvernatoarea lor, s-ar putea ca nimic să nu se lege și ce se leagă să se destrame rapid. Confuziile se vor instala și reevaluările legate de propria persoană sau de partener vor deveni importante.

Carieră

Din punct de vedere profesional, cei născuți în zodia Taur vor trebui să treacă printr-o perioadă de reevaluări și limitări pentru a înțelege că trebuie să lase ceva în spate pentru a evolua, iar această perioadă va debuta de la 13 mai, odată cu retrogradarea lui Saturn pe casa carierei. Posibil ca mulți nativi să se gândească la o schimbare radicală de direcție în carieră. În plus, faptul că Venus, guvernatoarea lor și a casei muncii, retrogradează le va aduce multe frământări nativilor despre acest sector profesional. Mulți se vor întreba ce-i reprezintă cu adevărat și ce vor să facă mai departe, însă nu trebuie sub nicio formă să ia decizii în această perioadă de retrogradare pentru că le pot regreta ulterior.

Bani

Venus, guvernatoarea celor născuți în zodia Taur, retrpgradează în casa banilor, deci veștile despre acest sector nu vor fi bune și nici promițătoare și nu este exclus ca unii nativi să piardă niște surse de venit, însă, totodată, acest aspect îi va stimula să se evalueze mai atent și să-și pună mai mult în valoare propriile talente și abilități. În plus, nici Jupiter, guvernatorul finanțelor deținute în comun cu alții, nu este de partea lor, având în vedere că retrogradează, deci este o lună în care ar trebui să evite investițiile și împrumuturile.

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur pot fi foarte îngrijorați de situația profesională și financiară și pot din această cauză să se confrunte cu fel și fel de probleme de sănătate pe fond de stres. Venus le guvernează și sănătatea și este posibil ca unele afecțiuni mai vechi să revină în atenție în perioada de retrogradare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o lună plină de reevaluări sentimentale pentru că și Venus, planeta care le guvernează iubirea, și Jupiter, planeta care le guvernează relațiile și căsnicia, vor retrogradara, iar Venus întocmai în semnul lor. Nu va fi ușor nici pentru nativii singuri, nici pentru cei aflați în relații de lungă durată pentru că vor pune în balanță ce simt, ce au, ce le oferă partenerul și ce-și doresc pe mai departe. Noile relații nu au șanse de reușită dacă se vor lega acum și nu este exclus ca cineva din trecut să revină în viața lor și să-i tulbure sau să se lase furați de amintirile unei foste povești de iubire.

Carieră

În plan profesional este o perioadă dificilă și deloc favorabilă noilor decizii și planuri. Jupiter, le guvernează și cariera, dar și parteneriatele profesionale, iar Pluto casa muncii, și ambele se află în retrogradare, deci cei născuți în zodia Gemeni ar trebui să se preocupe de reevaluări, reorganizări și reconfigurări de strategie. Sunt susținuți nativii care doresc să se întoarcă la un fost loc de muncă.

Bani

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în semnul lor și cum Luna le guvernează casa banilor, ar putea să le aducă noi începuturi financiare, însă este bine să fie prudenți în cheltuieli și atenți cu administrarea bugetului.

Sănătate

Retrogradarea lui Venus poate să le readucă în atenție celor născuți în zodia Gemeni niște afecțiuni mai vechi pe care le-au ignorat sau le-au tratat necorespunzător. Cei mai vizați sunt cei care au deja oboală cronicizată. De evitat excesele de orice fel, în special excesele alimentare!

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Rac

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de o retrogradare de lungă durată a planetei care le guvernează relațiile și căsnicia și care le va cere, ca o ultimă șansă, să-și reevalueze situația în care se află și să-și reorganizeze viața sentimentală. Acesta nu este singurul aspect care poate aduce limitări și obstacole, nemulțumiri și dezamăgiri amoroase, ci și faptul că Pluto, guvernatorul iubirii, și Jupier retrogradează întocmai în sectorul relațiilor. Prin urmare, va începe un amplu proces de revizuire a tot ce înseamnă acest domeniu și nu este exclus ca mulți nativi să se despartă de partener, să divorțeze, nu neapărat în luna mai, ci în acest an, în această vară. Cei singuri pot reveni la foste iubiri.

Carieră

Jupiter guvernează casa muncii și retrogradează în sectorul parteneriatelor, prin urmare cei născuți în zodia Rac nu ar trebui să se avânte în această perioadă în asocieri și colaborări noi, ci mai degrabă să-și reanalizeze situația profesională în încercarea de a aduce îmbunătățiri. Poate fi o soluție renegocierea contractului de muncă. Atenție la litigii și procese legate de acest sector!

Bani

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Saturn, planeta care le guvernează parteneriatele, în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții. Acest aspect este sensibil pentru cei care trăiesc din veniturile soțului/soției, ale unei terțe persoane, pentru că acestea se pot diminua sau chiar bloca. Este necesar ca Racii să-și chibzuiască pe cât posibil cheltuielile și să nu se avânte în nicio investiție.

Sănătate

Faptul că apele sunt tulburi în sectorul profesional și sentimental poate amprenta în sens negativ starea emoțională a celor născuți în zodia Rac și nu este exclus să se reactiveze afecțiuni mai vechi. Meditația, yoga sau orice altă terapie alternativă le poate fi de ajutor nativilor în această lună.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu vor fi nevoiți de retrogradarea lui Jupiter, guvernatorul iubirii, să depună mai mult efort și mai multă muncă dacă-și doresc ca lucrurile în cuplu să funcționeze mai bine. În plus, faptul că Saturn retrogradează în sectorul relațiilor de lungă durată și al căsniciei poate veni cu responsabilizare și maturizare în cuplu, cu alte cuvinte, lucrurile nu mai merg de la sine. Cei singuri vor avea niște lecții de învățat în dragoste și dacă vor dori doar aventuri s-ar putea să aibă parte de refuzuri.

Carieră

Venus, guvernatoarea carierei, va intra în mers retrograd și va aduce obstacole celor care visau la o avansare în funcție sau la schimbarea locului de muncă. Este o perioadă care cere reevaluări profesionale, fără decizii majore. Mai multă atenție la imaginea profesională, la reputația de la locul de muncă.

Bani

Din punct de vedere financiar nu sunt aspecte negative, iar cei născuți în zodia Leu ar putea face bani din proiecte personale sau în urma unei renegocieri de contract, însă nu trebuie să se aștepte la mari câștiguri. Se recomandă evitarea investițiilor majore și riscante.

Sănătate

Din nou cei născuți în zodia Leu intră cu sănătatea sub lupa lui Saturn, guvernatorul sănătății, care va retrograda și se va întoarce în acest sector pentru a le cere responsabilizare și perseverență în tratarea unei afecțiuni mai vechi, în urmarea unui tratament abandonat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Fecioară

Dragoste

Retrogradarea lui Saturn, întocmai planeta care le guvernează sectorul iubirii, le va aduce unele blocaje și limitări în legarea noilor relații, iar în cuplurile deja formate va veni cu reevaluări serioase legate de responsabilitate și maturitate. În plus, cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte în sectorul relațiilor, aspect care deși animă viața de cuplu poate veni și cu unele teste de rezistență. Cei singuri ar putea fi tentați de reluarea unei foste relații.

Carieră

În carieră, cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul muncii și aspectul vine nu numai cu revizuiri ale activităților sau ale jobului în sine, dar cere și mai multă responsabilitate față de meseria lor, față de ceea ce lucrează. De evitat colaborările care promit prea mult! Totodată, Venus retrogradează în casa carierei și poate aduce unele obstacole legate de progresul profesional. Poate este nevoie ca nativii să-și revizuiască niște aspirații și obiective.

Bani

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să fie atenți la gestionarea resurselor odată ce Venus, planeta care le guvernează banii, va începe să retrogradeze. Câștigurile vor fi lente sau dezechilibrate și este de preferat să se evite investițiile majore și riscante.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să evite stresul, mai ales profesional, să evite excesele și suprasolicitările, indiferent de cerinețele de la locul de muncă. Odihna și relaxarea, detașarea îi poate ajuta să facă față cu bine perioadei.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Balanță

Dragoste

Cu Marte în tranzit prin sectorul iubirii în prima parte a lunii, pentru cei născuți în zodia Balanță se deschid noi uși în cucerirea persoanei pe care o plac sau în revitalizarea relației de cuplu. Totuși, ulterior, odată ce și Saturn își începe retrogradarea prin acest sector situația se va complica și lecțiile se vor cere a fi învățate. Pot apărea blocaje și limitări în legarea unei noi relații pentru cei singuri, iar pentru cei care sunt parte a unui cuplu va cere responsabilizare mai multă, asumare, reevaluări sentimentale și maturizare în manifestări. Nu va fi ușor pentru că guvernatoarea lor, Venus, va retrograda în sectorul principiilor și filozofiilor de viață, și va aduce multă confuzie în mintea și sufletul nativilor. Atenție la relațiile cu persoane de alte culturi, naționalități sau care locuiesc în străinătate. Dacă se vor lega după 13 mai nu vor avea mari șanse de durată! Nici întoarcerea la o fostă iubire nu este cea mai bună variantă, mai ales dacă este o decizie luată din comoditate sau pentru că este confortabilă.

Carieră

Cu Marte în tranzit prin casa muncii, cei născuți în zodia Balanță vor fi mai activi din a doua parte a lunii și mai dornici să-și găsească un job mai bun sau un job suplimentar. Posibil ca unele Balanțe să se asocieze într-un proiect, să intre într-o colaborare care să le permită să-și evidențieze ideile și nu neapărat să le aducă mari venituri.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță este foarte posibil să se confrunte cu o scădere a veniturilor în această lună, odată cu retrogradarea lui Venus, guvernatoarea sectorului financiar și acest aspect poate avea legătură cu banii obținuți de la terțe persoane sau banii partenerului. În plus, Pluton, guvernatorul banilor, este deja retrograd și cere chibzuință și reconsiderarea cheltuielilor și a modului în care nativii își administrează veniturile.

Sănătate

Starea generală de sănătate va fi una bună, la modul general. Cei născuți în zodia Balanță pot simți nevoia să meragă la un psiholog, duhovnic sau să vorbească cu persoane de încredere despre ceea ce le macină sufletul și mintea.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Scorpion

Dragoste

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea lui Venus, guvernatoarea relațiilor și a căsniciei, prin sectorul intimității, iar acest aspect poate aduce dezbateri despre infidelitate în cuplu, poate conduce la reevaluări sentimentale și la o reconectare la partener sau, din contră, o posibilă despărțire poate fi adusă în discuție. În cazul celor singuri este foarte probabil ca o fostă iubire să revină în prezent, dar mare atenție la promisiunile mărețe pe care le face. În unele cazuri, interesele materiale ale nativilor pot prima în fața iubirii și nu este exclus să se aventureze în relații pe interes.

Carieră

Din punct de vedere profesional, veștile sunt bune pentru cei născuți în zodia Scorpion. Nativii sunt susținuți de Soare, guvernatorul carierei, și au șanse să se asocieze cu parteneri importanți, să semneze noi colaborări și asocieri, iar Marte îi poate susține din plin să-și descopere noi talente, noi pasiune care pe viitor să le devină meserie sau să se transforme într-un loc de muncă suplimentar sau chiar să le aducă un nou job.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Scorpion ar avea mari șanse să scoată un ban în plus în această lună, să obțină venituri suplimentare, însă din a doua jumătate a lunii lucrurile se pot complica, odată ce Jupiter, planeta care le guvernează banii munciți, va retrograda. Poate fi vorba de tăieri salariale pentru unii sau de limitarea unor câștiguri pentru alții.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate pentru cei născuți în zodia Scorpion, însă ar fi de preferat să se dedice mai mult activităților sportive sau să dea frâu liber un hobby, unei pasiuni care să-i detensioneze de stres.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Săgetător

Dragoste

Este o lună intensă în dragoste pentru cei născuți în zodia Săgetător având în vedere că și Jupiter, planeta lor guvernatoare, va retrograda, dar și Venus va retrograda în sectorul relațiilor și al căsniciei. Mulți nativi vor începe să-și reevalueze povestea de iubire, vor reanaliza ce-i ține alături de partener și nu sunt exclus tensiunile, dar nici împăcările și lămuririle, clarificările. Posibil ca unele confuzii sentimentale să aibă întâietate în fața dialogului rațional și lămuritor, aspect care poate atrage repercusiunile de rigoare. Cei singuri pot avea parte de reluarea unei relații încheiate.

Carieră

În prima jumătate a lunii cei născuți în zodia Săgetător sunt concentrați pe muncă, harnici și eficienți, au randament, însă situația se schimbă odată ce Venus, guvernatoarea sectorului muncii, va retrograda. Dincolo de conflictele și tensiunile cu colegii pot să apară reevaluări legate de activitatea profesională și locul de muncă poate fi pus sub semnul întrebării. Cei care-și caută un job, au șanse în prima parte a lunii.

Bani

Retrogradarea planetelor Jupiter, Pluton și Saturn au impact negativ asupra sectorului financiar și pot aduce celor născuți în zodia Săgetător blocaje și limitări serioase în această zonă. Va fi nevoie de o reevaluare a modului în care sunt administrate finanțele și o restabilire a priorităților.

Sănătate

Se cere mai multă grijă la sănătate în special în a doua jumătate a lunii când Venus, planeta care le guvernează acest sector, va retrograda. Totodată, cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să nu-și consume energia inutil și să se odihnească corespunzător.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Capricorn

Dragoste

Cei născuți în zodiac Capricorn sunt comunicativi și sociabili și pot lega cu ușurință noi relații, pot flirta și cuceri prin dialog, însă din a doua parte a lunii, odată ce Venus, planeta care le guvernează iubirea, va retrograda este foarte probabil să se lege lucrurile mai greu și să fie nevoie de o reevaluare a sentimentelor și a relației. Posibil să se lege idile la locul de muncă sau cu un coleg.

Carieră

Venus guvernează și cariera celor născuți în zodia Capricorn, iar în perioada sa de retrogradare va fi mai greu ca nativii să se afirme profesional și pot începe o etapă de revizuire a unor obiective și țeluri. Nu este exclus ca unii nativi care întâmpină mari dificultăți legate de muncă să se reprofileze acum.

Bani

Saturn, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie deci câștigurile pot să vină mai greu și cu obstacole, însă totodată, planeta îndeamnă la responsabilizarea cheltuielilor și la maturitate, dar și perseverență în a câștiga mai mulți bani.

Sănătate

Cele două planete, Venus și Jupiter, care sunt responsabile de sănătatea celor născuți în zodia Capricorn vor retrograda în luna mai, deci este nevoie de o mai mare grijă și atenție acordată acestui sector de viață. Nativii trebuie să evite excesele și stresul, suprasolicitarea, și să se odihnească mai mult, să se relaxeze și detașeze de problemele cotidiene.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Vărsător

Dragoste

Viața de cuplu este promițătoare, iar cei născuți în zodia Vărsător reușesc să comunice mai mult și mai bine ca niciodată cu partenerul, iar cei singuri pot flirta fără opreliște și cu mare succes. Totuși, Venus va retrograda în sectorul iubirii și s-ar putea ca din a doua jumătate a lunii nativii să fie mai circumspecți și să simtă nevoia de a-și reevalua sentimentele și relația. Este o perioadă în care nativii singuri pot relua o fostă pasiune, se pot întoarce la o fostă iubire sau cei care sunt parte a unui cuplu pot fi tentați să calce strâmb.

Carieră

Cei născuți în zodia Vărsător trec printr-o etapă în care unele frici legate de carieră, de funcție se pot accentua, având în vedere că Pluto, guvernatorul sectorului profesional, este retrograd. În plus, și Saturn va retrograda în semnul lor și poatea duce unele limitări de perspectivă și poate scoate la suprafață unele angoase.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător sunt susținuți în a doua parte a lunii, odată ce Marte le activează casa banilor, să scoată profit din diferite activități. Nu se întrevăd lipsuri majore, ci doar o mai mare dorință a nativilor să-și îmbunătățească veniturile.

Sănătate

Pluton și Jupiter retrogradează pe casa bolilor cronice, dar care este, totodată, și casa fricilor și angoaselor, a izolării, așa că am putea afirma fie că cei născuți în zodia Vărsător tind să devină ipohondri, fie o afecțiune pe care o au deja și de care știu le poate da bătăi de cap.

Horoscop lunar – horoscopul lunii mai 2020, zodia Pești

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești sunt susținuți puternic de Mercur, guvernatorul relațiilor, în sectorul comunicării astfel că cei singuri sunt dedicați flirtului și puși pe cuceriri, iar cei care sunt parte a unui cuplu reușesc să se apropie de partener mai mult prin dialog și să lămurească neînțelegeri. Când Marte va intra în semnul lor, nativii vor fi cuprinși de energie și entuziasm și vor deveni mult mai pasionali și mai dornici de aventură. Atenție, totuși la relații false, bazate pe alte scopuri decât sentimentale, iar în cuplu, este de evitat infidelitatea pentru că poate aduce probleme serioase.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea ca odată cu retrogradarea lui Jupiter, guvernatorul carierei, să nu mai fie la fel de mult susținuți în sectorul profesional și să simtă totul ca pe o povară. În plus, unele obiective pot fi amânate, puse pe pauză. Cel ami bine ar fi ca nativii să-și reevalueze propriile resurse și să regândească o strategie de avansare sau poate să se gândească la o schimbare de carieră.

Bani

Banii nu vor fi o problemă pentru cei născuți în zodia Pești având în vedere că Marte, guvernatorul sectorului financiar, va intra în semnul lor și le poate aduce câștiguri neașteptate pe măsură ce se pun în valoare sau, altfel spus, cei care vor munci din greu vor câștiga pe măsura efortului.

Sănătate

Retrogradarea lui Saturn le poate aduce la suprafață celor născuți în zodia Pești niște frici și temeri, niște angoase sau le poate accentua un sentiment de neputință, de limitare și blocare într-o anume direcție. Este momentul ca Peștii să se desprindă de trecut și să se dedice mai mult meditației sau activităților spirituale care pot aduce liniște, pace și relaxare psihică.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...