Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021. Berbecii pot fi conflictuali

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021. Berbecii pot fi conflictuali

De: Madalina Manole 05/01/2021 | 22:46
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021. Berbecii pot fi conflictuali

Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Berbec pot fi mai conflictuali decât de obicei.

Este ultima zi în care Marte, planeta acțiunii, mai tranzitează zodia Berbec, zodia sa de domiciliu, unde a și retrogradat pentru prima dată după 32 de ani. Marte a petrecut anul acesta destul de mult timp în Berbec, aproximativ 7 luni, timp în care ne-a determinat să facem anumite schimbări în viață, în acele sectoare în care avem Berbecul în astrogramă. Totodată, odată cu ieșirea lui Marte din Berbec, imediat după miezul nopții, se va mai detensiona acel sector de viață.

Pentru că Marte se află pe ultimul său grad, un grad anaretic, s-ar putea ca energia sa se fie resimțită destul de puternic, de aceea azi ar trebui să avem grijă la acțiunile noastre, la orgolii și ambiții, și să nu facem orice pentru a ne afirma pentru că putem da naștere conflictelor. Mai multă atenție trebuie să aibă zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să facă un real efort pentru a evita astăzi conflictele cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață și cu superiorii. Odată ce Marte va ieși din Berbec, nativii vor simți o detensionare a stării generală. Deși Marte le-a adus energie și vitalitate, i-a și suprasolicitat și obosit peste măsură prin aspectele tensionate pe care le-a făcut cu planetele din sectorul carierei, dar a contribuit major la afirmarea nativilor, la schimbarea poate chiar a carierei. Le-a oferit curaj să-și ia viața în propriile mâini și să se preocupe mai mult de sănătatea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie atenți la acțiunile pe care le întreprind și să nu se grăbească, să fie prudenți.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie mai stresați astăzi, mai obosiți și irascibili. Marte le-a tranzitat sectorul sănătății și le-a adus ocazia să-i acorde mai multă atenție și să se preocupe de vindecare și îmbunătățirea stării generale. Posibil ca trecutul să se fi întors în diferite forme în viața nativilor, să fi avut parte de contexte karmice care se cereau rezolvate, să fi depășit frustrări interioare puternice. Tot Marte a contribuit și la schimbarea unor principii și mentalități și le-a susținut ambiția de a învăța mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere mai multă odihnă și evitarea tensiunilor la locul de muncă, dar și a suprasolicitării profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de unele tensiuni cu prietenii astăzi. Nativii pot auzi bârfe, zvonuri, pot primi critici, însă ar fi de preferat să nu se arunce în conflicte. Marte va părăsi acest sector de viață, după lecții aduse legate de anturaj, dar și după ocazii de a se afirma prin intermediul prietenilor, de a lega noi prietenii de viitor. Mulți nativi au demarat proiecte alături de prieteni sau s-au asociat cu persoane importante și au ieșit în fața maselor de oameni cu mai mult curaj. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie atenți la dialogurile cu persoana iubită și să se retragă din polemici.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au fost presați de tranzitul lui Marte prin sectorul carierei să facă schimbări profesionale, să se afirme cu mai mult curaj și să-ți atingă acele obiective pe care le aveau în plan. Mulți nativi au reușit să se asocieze cu persoane noi, să intre în noi parteneriate, să fie apreciați pentru munca lor și să li se recunoască meritele. Au existat și frustrări legate de carieră, de aceea unii Rcai poate chiar au ales altă direcție profesională în ultima jumătate de an. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite tensiunile cu superiorii, cu partenerul de viață și să încerce să aștearnă un echilibru între carieră și familie, între viața personală și cea profesională.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au fost determinați de Marte să-și schimbe principiile, convingerile și mentalitățile învechite, să lase prejudecățile în spate și să se concentreze mai mult pe evoluția lor spirituală, pe dezvoltarea personală și profesională. Posibil că mulți Lei au decis să mai învețe ceva, să-și ia o nouă diplomă, un atestat, poate chiar să analizeze o mutare în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite conflictele cu cei din jur, în special cu colegii de muncă. Posibil vești, zvonuri profesionale care pot sosi astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au fost determinați de Marte să rezolve contexte ce vizau banii și bunurile materiale. Posibil ca mulți nativi să fi inițiat procese acum, partaje, litigii, să fi intrat în posesia unor moșteniri sau drepturi materiale care le reveneau, să fi obținut un credit, un împrumut sau să fi returnat o datorie. S-au lămurit situații ce țineau de taxe, impozite, asigurări, dar și legate de viața intimă și sexuală, de o aventură, o infidelitate, un secret. Pe de altă parte, Marte i-a susținut să-și înlăture angoasele, fricile și temerile legate de afirmarea propriilor lor talente, de afirmarea creativității și exprimarea iubirii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mare grijă la orice context care vizează banii. Nu este momentul speculațiilor financiare, al marilor investiții și cheltuieli.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au avut parte de tranzitul lui Marte întocmai prin sectorul relațiilor și nativii au avut de depășit obstacole legate de modul în care interacționează cu cei din jur, în special cu partenerul de viață sau cu asociații, colaboratorii și partenerii de afaceri. Mulți nativi au încheiat relații acum, în timp ce alții le-au consolidat și au făcut pași importanți în viața de cuplu. De asemenea, s-au încheiat contracte neprofitabile și altele noi s-au demarat. Tot Marte a contribuit și la curajul de a-și întemeia o familie sau de a-și cumpăra o casă, de a face o mutare, schimbare de domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite cu orice preț tensiunile cu ceilalți. Luna este încă în zodia lor și, deși stresată, îi poate ajuta să-și găsească echilibrul și armonia.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au avut parte de tranzitul lui Marte, guvernatorul lor secundar, prin sectorul muncii și al sănătății, capitole la care nativii au avut de înfruntat unele obstacole și neplăceri, nemulțumiri. Marte le-a cerut să fie mai atenți la sănătateta lor, la modul de administrare a stresului și nu este exclus ca mulți nativi să fi decis să-și schimbe radical stilul de viață în aceste ultime luni. Totodată, Marte le-a adus eficiență în desfășurarea sarcinilor, dar și frustrări celor care nu mergeau cu bucurie la muncă, de aceea este foarte posibil ca mulți nativi să-și fi schimbat jobul în această perioadă sau să fi descoperit noi activități care să le facă plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere nativilor să evite conflictele cu colegii de muncă și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au avut parte de tranzitul lui Marte prin sectorul iubirii, iar pentru mulți nativi interesul în aceste ultime luni a fost canalizat către legarea unei noi povești de iubire sau închegarea celei actuale. Au avut parte de numeroase experiențe care au vizat viața sentimentală, dar și relația cu copiii și cu creativitatea, cu timpul liber și cu activitățile care le fac plăcere, cu hobby-urile lor. Nu a fost ușor, Marte a retrogradat și le-a adus lecții legate de exprimarea sentimentelor, poate discuții despre conceperea unui copil, poate și-au descoperit noi talente, o nouă vocație care să le pună în valoare creativitatea și simțul artistic. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce mult tumult sentimental, o mare dorință de iubire, indiferent că sunt singuri sau în cuplu. Atenție la tensiunile cu copiii, cu prietenii.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au fost determinați de Marte să se preocupe de casă și familie. Mulți nativi în ultimele luni au decis să-și construiască un cămin, o familie sau să se rupă de părinți și să-și ia viața în propriile mâini. De asemenea, mulți nativi și-au construit o casă, au renovat-o, au cumpărat-o. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să evite tensiunile cu părinții, cu superiorii, cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor și să facă tot posibilul să găsească echilibrul între viața personală și cea profesională.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au fost stimulați de Marte să învețe, fie să învețe să comunice, fie să schimbe un tipar de gândire, fie să învețe ceva nou. Mulți nativi s-au afirmat prin discursurile lor, prin ședințe, interviuri, au dat examene, au obținut titluri, diplome, poate au rezolvat contexte ce vizau actele, cariera, profesia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce multă indecizie astăzi, multe îndoieli. De evitat discuțiile în contradictoriu și mai multă atenție la deplasări.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au avut parte de tranzitul lui Marte prin sectorul financiar, un tranzit care le-a adus ocazia îmbunătățirii veniturilor, mai ales din proiecte personale sau în urma unor asocieri rezonabile, însă i-a supus și stresului, poate chiar și pierderilor întocmai pentru a-și reconsidera poziția față de modul în care-și câștigă banii, față de modul de administrare a bugetului. Mulți nativi au făcut împrumuturi, credite, în timp ce alții au apelat la talentele și abilitățile personale pe care le-au dezvoltat și le-au monetizat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite acțiunile financiare riscante și deciziile importante legate de bani și investiții.

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!