Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2020. Lună Plină în zodia Scorpion

Publicat: 06/05/2020 | 20:47
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 mai 2020. Lună Plină în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 7 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de formarea fenomenului de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a relațiilor cu cei din jur.

Descoperă și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Luna Plină este un moment în care o situație ajunge la maturitate și se culeg roadele, este un moment în care se încheie un capitol din viața noastră și întotdeauna este vorba de multă acumulare de tensiune în preajma acestei zile. Această Lună Plină se formează în zodia Scorpion și vorbește despre culminarea unor momente ce țin de sectorul financiar. În vizorul nostru intră întocmai stabilitatea materială, stabilitatea emoțională, dar și cea psihică. Va fi vorba de o nevoie acută de redobândire a controlului și a puterii în acaestă perioadă.

Luna Plină din zodia Scorpion va avea un impact remarcabil în următoarea lună de zile, însă va fi intens resimțit în următoarele două săptămâni.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de formarea aspectului de Lună Plină în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu alții, al moștenirilor, creditelor, impozitelor. Este un moment în care o situație legată de aceste sectoare va ajunge la maturitate, se vor culege niște roade și se va încheia acel capitol. Poate fi vorba inclusiv de banii pe care-i dețin partenerii de viață ai nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce răbufniri și tensiuni în cuplu. Posibil ca o infidelitate să iasă la suprafață.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de momente tensionate sau de încheierea unei etape ce ține de sectorul relațiilor, indiferent că este vorba de relația de cuplu, de căsnicie, sau de parteneriatele de afaceri, de colaborări și asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dialoguri încordate pe teme financiare sau legate de viața de cuplu, inclusiv de intimitate.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de momente tensionate legate de modul în care-și desfășoară activitățile la locul de muncă. Posibile conflicte cu colegii. Unii nativi pot încheia o etapă profesională, pot să-și schimbe jobul, programul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția asupra sănătății. Posibil ca stresul să-i amprenteze mai mult decât s-ar fi așteptat.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de culminarea unui moment ce ține de activitățile creative și artistice, de modul în care-și petrec timpul liber, de pasiunile și hobby-urile lor. Totodată, poate fi vorba de momente tensionate sau de încheierea unei etape ce ține de viața sentimentală, de o poveste de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot apărea conflicte cu copiii, mai ales din cauze financiare.

Nu rata: Horoscop săptămânal 4 – 10 mai 2020. Racii încheie o etapă sentimentală

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de formarea aspectului de Lună Plină din Scorpion în sectorul familiei și al locuinței. Posibil ca pentru unii nativi relația cu părinții să ajungă la un grad de maturitate necesar sau, din contră, să fie vorba de tensiuni legate de bunuri de patrimoniu sau de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce finalizarea unui aspect, proiect care vizează casa, căminul propriu-zis.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tensiuni și momente cu o mare încărcătură emoțională în comunicarea cu ceilalți. De la tensiuni la conflicte majore va fi doar un pas și nu este exclus ca unele relații să se încheie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie foarte atenți dacă au de făcut deplasări sau dacă au de negociat și de semnat contracte.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de momente tensionate și încheierea unei etape ce ține de sectorul financiar. Pentru unii nativi poate fi vorba de pierderea unei surse de venit, în timp ce pentru alții poate însemna culegerea unor roade materiale. Posibile modificări legate de salarizare.  Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se folosească cu mai mult curaj de propriile lor resurse personale, să-și valorifice un talent.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de formarea acestui aspect de Lună Plină întocmai în semnul lor. Va fi vorba de trăiri ajunse la maturitate, de momente tensionate atât la nivel interior, profund, cât și la nivel exterior, manifestat în relațiile cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să încerce să-și controleze trăirile cu multă atenție și să dea dovadă de maturitate în dialog și alegerile pe care le fac. Posibile răbufniri datorate lipsei de stabilitate financiară.

Află și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi amprentați la nivel de psihic, subconștient, de această Lună Plină din Scorpion și nu este exclus ca nativii să-și accentueaze niște frici și temeri, cel mai probabil legate de sectorul financiar și de lipsa unei siguranțe în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că se pot confrunta cu insomnii și stări de irascibilitate care-și pot pune amprenta în mod negativ asupra stării de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tensiuni, momente culminate în relațiile cu cei din jur, în special în relațiile de prietenie. Posibil ca un conflict cu cineva din anturaj să se încheie cu o ruptură de relație, însă vizată este și zona sentimentală, mai ales dacă este vorba de relații aflate la început. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce încheierea unei etape și culegerea roadelor în cazul unui proiect pe care-l aveau la comun cu altcineva.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de momente tensionate legate de carieră și nu este exclus ca o situație profesională să treacă în altă etapă, să ajungă la maturitate și să se culeagă roadele sau să se încheie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie foarte atenți la imaginea lor, la reputația pe care o au pentru că pot apărea conflicte care să-i afecteze.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot resimți energia acestui fenomen de Lună Plină din Scorpion la nivel de gândire, de mentalitate, aspect care poate aduce tensiuni legate de principiile lor de viață. Poate fi vorba de emoții interioare legate de unele credințe ale nativilor care se cer încheiate, dizolvate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce unora ocazia de a culege roadele unor cursuri, de a obține o diplomă, un atestat.

Citește și...