I-au sărit sânii din decolteu! Loredana Chivu, apariție vulgară într-un mall din Timișoara

Publicat: 18/10/2019 | 12:02

Loredana Chivu este considerată o adevărată bombă-sexy în showbiz, paginile ei de socializare fiind luate cu asalt de fani. Fotografiile provocatoare pe care le postează blondina sunt răsplătite, de fiecare dată, cu mii de like-uri, însă în ultima imagine i-au sărit sânii din decolteu.

Recent, vedeta a fost la Timişoara şi s-a pozat într-un mall, apoi a postat fotografia pe reţelele de socializare. Unii au apreciat imaginea şi i-au făcut complimente, iar alţii au considerat că a avut o apariţie prea vulgară. Blondina a declarat că și-a pus implanturi mamare de patru ori și și-a operat nasul. Pe lângă aceste operații estetice, fosta asistentă a lui Dan Capatos a recunoscut că și-a făcut și mai multe injectări, însă

“Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică, nu putea să respir cu nara stângă. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. (…). Am vorbit la tine în emisiune despre problema la sâni. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni, una la nas. (…) Nu, nu am cercei în sâni”, a mărturisit Loredana Chivu.

Loredana Chivu și-a scos Mercedesul la vânzare! Câți bani cere pe el

Loredana Chivu și-a scos mașina la vânzare. Este vorba despre un Mercedes GLE Coupe, alb din 2018. Blondina a fost singurul proprietar al autoturismului, iar acum îl vinde. Pentru bolidul de lux, Loredana Chivu cere 73.000 de euro. Așa că cei interesați o pot contacta pe blondină.

”Se vinde baby! Distribuiți, vă rog”, a scris Loredana Chivu pe contul ei de Facebook.

În anul 2015, Loredana Chivu ajunsese, cum se spune, la fundul sacului, așa că a fost nevoită să scoată la vânzare un alt bolid de lux. Era vorba despre un BMW pe care îl primise cadou din partea lui Leo de la Strehaia. Blonda cerea, atunci, aproape 30.000 de euro pentru BMW-ul X6. Totul se întâmpla după ce Loredana Chivu și Leo de la Strehaia se certaseră ”la cuțite”.

Citește și...