Ideea unui eşec în mariajul soţilor care s-au sinucis prinde contur. Noi informaţii: „Am fost invitată la o petrecere şi i-am promis soţului meu că…”

Publicat: 27/12/2017 | 22:08
Ideea unui eşec în mariajul soţilor care s-au sinucis prinde contur. Noi informaţii: „Am fost invitată la o petrecere şi i-am promis soţului meu că…”

Ancheta privind moartea Andei şi a soţului ei, Bogdan Maleon, e departe de a fi încheiată. Totuşi, ideea unui eşec în căsătoria celor doi pare să prindă contur. Iar aceasta e susţinută nu doar de declaraţiile anchetatorilor, ci şi a mesajelor făcute publice de soţia profesorului universitar înainte să îşi pună capăt zilelor.

Citeşte şi: Psihologii criminalişti au o ipoteză halucinantă în cazul dublei sinucideri din Iaşi: „Să manifeste nişte porniri pe care altfel, raţiunea le suprimă”

După o scurtă analiză făcută asupra paginii de Facebook a Andei Maleon, o concluzie e sigură: cele mai multe dintre mesajele pe care le posta aveau legătură cu ideea de mariaj.

„Acum două zile am fost invitată la o petrecere numai cu femei şi i-am promis soţului meu că mă întorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simţeam bine, şampania curgea, aşa ca doar pe la 3 dimineaţa m-am îndreptat spre casă, beată criţă. A doua zi de dimineaţă, soţul meu m-a întrebat la ce oră am venit şi când i-am spus că la 12, nu a părut foarte surprins. «Uff, am scăpat!», mi-am zis. După puţin timp, însă, mi-a spus că trebuie să ne cumpărăm un nou ceas cu cuc. L-am întrebat: «De ce?», «– Pai, astă noapte, cucul a cantat de 3 ori», a scris femeia pe Facebook.

Citeşte şi: Dezvăluiri halucinante despre dubla sinucidere din Iaşi. Adevărul despre cum au fost găsiţi, de fapt, soţii Maleon

Potrivit celor mai noi informaţii, se pare că cei doi şi-ar fi pus capăt zilelor în noaptea de 24 spre 25 decembrie.

Citeşte şi: Mărturii despre modul în care se comporta profesorul cu soţia lui: „I-a făcut să treacă până şi ultimul prag, ajungându-se la această incredibilă şi zguduitoare poveste de jale”

Acesta e un alt mesaj postat de Anda Maleon despre mariaj. Sursa foto: Facebook
Acesta e un alt mesaj postat de Anda Maleon despre mariaj. Sursa foto: Facebook

Vă reamintim că în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, soţii Maelon au fost găsiţi fără viaţă în locuinţa lor. Anda, în vârstă de 38 de ani, şi soţul ei, Bogdan, de 41, erau aşteptaţi de o rudă la masa tradiţională de Crăciun, iar când a văzut că nu mai vin şi nici nu le răspunde la telefon, aceasta a mers imediat la reşedinţa lor. Aici, din nefericire, a descoperit tragedia.

Anda Elena Maleon era manager de proiect pentru diverse investiţii pe fonduri structurale. Soţul femeii, Bogdan Petru Maleon, era foarte cunoscut în „Capitala Moldovei”. Potrivit CV-ului acestuia, din 2015, era prof. univ. dr. la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza”. În acelaşi an a fost numit director al  Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi.

Citește și...