Imagini din intimitate cu Anna Lesko, făcute publice! A fost filmată dezbrăcată, în bucătărie

Publicat: 13/10/2019 | 16:59

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete din România, o cântăreață de succes, dar și o pricepută bucătăreasă. Artista stăpânește foarte bine tainele bucătariei și îi place să împărtășească cu prietenii virtuali ce bunătăți ies din mâinile ei.

Recent, cântăreața a lăsat fără suflare internauții, când a fost filmată în timă ce gătea coaste la cuptor. De remarcat este ținuta ei, un body tip lenjerie intimă, care îi lăsă la vedere formele apetisante, nelipsitul sorț de bucătarie, dar și pantofii cu toc, albi cu buline negre. Cert este că aventura Annei în bucătărie s-aterminat cu bine, iar feedback-ul oferit de fani a fost unul foarte bun.

Primele declarații după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei

Anna Lesko a oferit și primele declarații după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO A RENUNȚAT LA INHIBIȚII ȘI LA… SUTIEN. ARTISTA S-A FOTOGRAFIAT ÎN SÂNII GOI)

“Imi iubesc copilul mai presus de orice. Ma transform intr o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. In trecut, casatoria era o institutie mai pragmatica,,dragostea era optionala. Femeile cresteau copii si imparteau cana cu faina si zahar,,barbatii munceau si se relaxau dar nu in compania lor neaparat. Sau o chestiune economica, ca un parteneriat pe viata, unde respectul prima iar dragostea, chipurile, aparea pe parcurs. Astazi suntem liberi sa fim cu cine vrem si chiar din dragoste din prima nu pe parcurs, in asteptarea lui la geam sau prispa “o veni sau nu la mine astazi”)).

Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei (n.r. fiului ei), rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar e şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare.”, a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.

Citește și...