IMAGINI EXCLUSIVE cu bogătaşul japonez stabilit la Bucureşti de dragul unei românce. Samuraiul multimilionar a dat ”spargerea” într-o benzinărie din Băneasa cu Rolls-ul de 300.000 €

Publicat: 09/10/2017 | 00:00

Samuraiul milionar Hideaki Tanaka (despre care am scris AICI şi AICI), a "dat spargere" la benzinărie! Însoţit de şoferul său, omul de afaceri japonez, care se iubeşte cu o româncă, a cumpărat numeroase produse de la o staţie de alimentare din Băneasa, angajatul lui umplând portbagajul. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV cu bogătaşul japonez. Ce ”ruşine” a păţit samuraiul milionar după ce Rolls-ul de 300 mii € a parcat la scară)

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, şoferul l-a condus pe Tanaka la aeroport. De altfel, în portbagajul superbului Rolls Royce Phantom de 300.000 de euro se afla o valiză. Cel mai probabil, Tanaka s-a aprovizionat serios înaintea zborului de pe Otopeni.

Faţă de ultimele imagini cu milionarul japonez, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le publica în exclusivitate în presa din România, Tanaka s-a mai rotunjit. Noile fotografii îl arată cu mai multe kilograme în plus, semn că traiul din ţara noastră îi prieşte samuraiului.

„Samuraiul” s-a adaptat perfect la viaţa din România

Hideaki Tanaka este proprietarul unei mega-companii, Mobile Movement Group, care a avut anul trecut afaceri de 60 de milioane de euro. Iniţialele Rolls Royce-ului cu care merge în România, „MMG”, provin chiar de la numele companiei pe care afaceristul japonez a dezvoltat-o cu mare succes. Tanaka are o relaţie cu o româncă, Ana Maria, el adaptându-se foarte bine la noi în ţară. Japonezul şi-a deschis, de altfel, chiar şi un club de noapte în Capitală, S-Club. (VEZI ŞI: CANCAN.ro a realizat primele imagini cu milionarul japonez înnebunit de frumuşica Ana Maria! A apărut în forţă, în oraş, cu Rolls-ul şi gărzile de corp!)

Hideaki Tanaka este pasionat de săbii, pe care ştie să le şi mânuiască. De la pasiunea pentru săbii i se trage, de altfel, şi porecla de „Samuraiul”. De asemenea, a făcut şi serviciul militar, lucru cu care se mândreşte de câte ori are ocazia. Pe lângă Rolls-ul cu care face furori în Capitală, Tanaka mai deţine un autoturism de super-lux, un Bentley Continental, cu numere asiatice, dar şi un apartament estimat la circa 500.000 de euro!

Pentru că Mobile Movement Group, compania pe care o deţine, merge extrem de bine, japonezul plănuieşte să se extindă în următoarea perioadă, adică să mărească cifra de afaceri şi să angajeze alte 30 de persoane în viitorul apropiat, pe lângă cele 100 care deja lucrează pentru el. (CITEŞTE ŞI: Un bogătaş japonez şi-a deschis club la Bucureşti şi învârte mulţi, mulţi, foarte mulţi bani. Samuraiul multimilionar are Rolls de 300 mii € ”dotat” cu şofer şi gardă de corp, apartament de juma’ de milion € şi… iubeşte o româncă!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...