CANCAN.ro a realizat primele imagini cu milionarul japonez înnebunit de frumuşica Ana Maria! A apărut în forţă, în oraş, cu Rolls-ul şi gărzile de corp!

Publicat: 28/05/2017 | 00:00

După ce vi l-am prezentat în exclusivitate pe Hideaki Tanaka, japonezul care a uimit lumea bună a Capitalei cu Rolls Royce-ul său de 300.000 de euro şi afacerile de zeci de milioane de euro anual (VEZI DETALII AICI), tot CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă arată astăzi imagini în premieră în presa de la noi cu "Samuraiul" . (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Însoţit de două gărzi de corp, care au grijă, de regulă, de securitatea sa, milionarul japonez şi-a făcut apariţia în stil mare pe străzile Capitalei.

Unul dintre bodyguarzi l-a salutat cu adânc respect, apoi Tanaka s-a urcat pe bancheta din spate a superbului său Rolls Royce Phantom de 300.000 de euro. În tot acest timp, cealaltă gardă de corp aştepta „cuminte” la volan.

Hideaki Tanaka deţine în Capitală un club de noapte, S-Club, aşa cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a povestit AICI. Japonezul este şi proprietarul unei mega-companii, Mobile Movement Group, care a avut anul trecut afaceri de 60 de milioane de euro! (VEZI AICI: CE MILIONAR A „SPART” 100.000 DE EURO LA NUBA)

Tanaka a fost cucerit de frumuseţea unei românce, Ana Maria, pe care a cunoscut-o, potrivit surselor noastre, în clubul pe care îl deţine. Aceleaşi surse ne-au dezvăluit că Tanaka o prezintă pe Ana Maria drept „soţia” sa.

Pe lângă maşinile de lux pe care le are, dintre care se evidenţiază Rolls Royce-ul superb în care s-a urcat atunci când CANCAN.RO l-a surprins în oraş şi un Bentley Continental cu numere asiatice, Tanaka deţine în Capitală şi un apartament de mega-lux, al cărui preţ este de circa 500.000 de euro! (CITEŞTE ŞI: CINE A FĂCUT SENZAŢIE PE DOROBANŢI CU UN MCLAREN DE 200.000 DE EURO)

Pasionat de săbii, japonezul şi-a atras porecla „Samuraiul”. Tanaka a făcut şi serviciul militar şi se mândreşte cu acest lucru, publicând numeroase poze pe contul său de Facebook cu el în uniformă de soldat.

Citește și...