Imagini exclusive. ”Magicianul” lui Gigi Becali a dispărut din Liga I, dar noi l-am găsit!

Publicat: 12/02/2018 | 00:00

După ce a semnat cu FC Voluntari, Lucian Sănmărtean a dispărut din Liga I. Nu a fost în lot pentru partidele din acest an, însă CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a găsit. ”Magicianul” lui Gigi Becali s-a dedicat trup şi suflet familiei, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Omul lui Gigi Becali a negociat la un şpriţ ”repatrierea” fostului căpitan al Stelei! La cina secretă au luat parte şi alţi trei fotbalişti, printre care şi unul de la Galatasaray)

În urmă cu aproximativ trei ani, Lucian Sănmărtean scria istorie în tricoul Stelei. Iar pasele şi execuţiile de geniu i-au atras supranumele de “Magicianul”. După ce a câştigat titlul cu roş-albaştrii, mijlocaşul a ales să plece la Al-Ittihad. A revenit, în Liga 1, la Pandurii, însă pentru scurt timp. (VEZI AICI: ”Magicianul” lui Gigi Becali s-a întors în România, iar noi avem imagini exclusive!)

S-a întors în Arabia Saudită, dar de data aceasta la Al-Taawon. Dorul de casă l-a determinat, însă, pe Lucian Sănmărtean să se întoarcă în România. Anul trecut, la finalul lunii noiembrie, a semnat cu FC Voluntari. Formaţie pentru care a bifat, până în prezent, doar 52 de minute, în partida cu Dinamo.

În alte cinci etape nici măcar nu a fost inclus în lot. Acest lucru nu i-a îngrijorat pe oficialii grupării ilfovene, care i-au prelungit cu încă un an contractul scadent la vară. În afara faptului că este un geniu pe teren, Lucian Sănmărtean este un familist convins. O demonstrează, cu vârf şi îndesat, imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

”Magicianul” lui Gigi Becali petrece tot timpul liber în compania soţiei, Maria, şi fetiţei, Natalia. Acestea sunt fiinţele pe care pe care le iubeşte cel mai mult pe lume. De altfel, cei doi soţi şi-au făcut un obicei din a-şi duce fiica la grădiniţă. Care s-a integrat foarte bine în rândul celorlalţi copii.

Când nu sunt în compania micuţei, cei doi soţi se ocupă de Academia de Fotbal Sănmărtean – Lumina, care a fost inaugurată la Bucureşti, anul trecut, în decembrie. Şi, ocazional, toată familia merge la film. Sfânt este, însă, un lucru. Lucian, Maria şi Natalia iau mesele împreună. (CITEŞTE ŞI: „Magicianul” lui Gigi Becali îl provoacă pe Hagi! A scos banii din bancă şi…)

Un lucru excelent este că fosta atletă nu mai are absolut nicio problemă de sănătate. Îşi face periodic analizele, care ies, de fiecare dată, perfect. Altfel, fotbalistul nu-şi neglijează nici meseria. Chiar dacă a dispărut din Liga 1, trage tare la antrenamente şi să revină la forma care i-a atras supranumele de “Magicianul”.

A participat la Olimpiada de la Atena

Maria Rus, soţia lui Lucian Sănmărtean, este o fostă atletă, iar între anii 2000 şi 2007 a făcut parte din lotul olimpic al României. În 2004 a participat la Olimpiada de la Atena şi s-a clasat pe locul 6. Din cauza unor accidentări la genunchi, a fost nevoită să se retragă la doar 25 de ani. Maria şi Lucian s-au căsătorit civil în 2010, iar, în trecut, atleta a avut parte de momente grele din cauza unor probleme de sănătate, suferind mai multe intervenţii chirurgicale în străinătate. (NU RATA: Sunt din nou o familie fericită! Soţia lui Sănmărtean arată perfect, dupa ce s-a vindecat miraculos!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...